Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
lol mekkora volt😄 el kellett hozni egy kocsit de benne ult a tulaj. gondoltam nem rangatom ki.. kozel se megyek az autohoz nehogy elmenekuljon vagy athajtsom rajtam.. elovettem a snipert.. agyonlottem a csakot az meg raborult a dudara ( kormanyra) kurvajo volt.. mint valami filmben😄

vegre hajozhattam is... kurvaszep tud lenni a jatek csak a hatter homaly 😞 plusz minden tiszta csik es elo elo bukkan ez meg az.. 😞
gergou
Egyebkent tegnap igen ideges lettem... Apam felhivott, h volt nalunk a postas, de nem vettek at a csomagot... Legalabb egy orat futkaroztam utana, mire meglett 😊

`Take a look to the sky just before you die`

Evogordon
Reggel van mindenki dolgozik meg suliba jár én meg nemsokára megyek ballagni 😄

mama2
De kihalt a topik<#szomoru1>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Evogordon
Nekem ma jön a futár jaj de izgatott vagyok <#vigyor2>

mama2
Jó van ha kiproszáltad.

mama2
Amúgy gépre költeni tényleg hülyeség(mi is elkurtuk) ugyanis az asztali stzámítógép 2-3 év mulva nem lesz forgalomba, helyette lesz a laptop, és a laptopokat felhozzák olyan szintre, ahol most a pc van. Ezért is olyan polcs most már egy jó gép.

gergou
Na tegnap este en is kiproszaltam.
Meg kell mondjam kicsit tulzasnak tunt ez az agyondicsergetes, de fel ora jatek utan apszolut erezheto, hogy ez a gta 4 valami teljesen mas, mint barmelyik hasonlo, ilyen mufaju game. Nagyon meggyozo, es annyi de annyi munka van bent!

`Take a look to the sky just before you die`

Katun
Nagyon korrekt!! <#eljen><#hawaii>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Rea kattintol a hozzaszolas doboz alatt a makrok gombra, es tanulmanyozod. Ezutan mind boldogan elunk, mig be nem all az agyhalal. (Vannak akik utana is. <#idiota>)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Na, holgyeim! Eleg lesz! Ez a mama gyerek: gyerek. Annak viszont teljesen normalis. Tehat aki ugy erzi, hogy feltetlenul baszogatnia kell, mert neki mar nott harom szal szor a token, es tavaly nyaron is egymasra rakott legalabb ot teglat, az foloslegesen gondolja magat barmiben jobbnak/szebbnek/okosabbnak nala. Ha mar olyan k... felnottek vagyunk, akkor kisereljunk meg ugy is viselkedni!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

J i GS a W
Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, a világ a GTA4 lázában lángol. A videojáték akkorát durrant, hogy még most is remeg bele a föld - éppen csak a várva várt PC-s porttal kapcsolatban nincs hivatalos állásfoglalás...
Nem hiszem, hogy az elmúlt esztendõkben a World of Warcraft óta lett volna olyan õrület akár itthon is videojátékkal kapcsolatban, mint a legújabb GTA. Az elõrendelõk már éjjel sorban álltak az e játék miatt éjfélkor nyitva tartó üzleteknél, az utcán pedig ma, amikor a saját példányomért mentem a szoftverüzletbe, a metrón öt embert (és Greg5-öt!) láttam a saját kis PS3-as, vagy Xbox360-as változatával. Most már jogosan kérdezheti a PC-fanatikus, hogy "no de mi van a mi platformunkkal, a kutya meg a macska rúgja meg?!". Hivatalos álláspont természetesen még mindig nincs, azonban...

Azonban az újságban általunk már megszellõztetett dátummal kapcsolatban ismételten feltûnt egy apró momentum - az egyik svéd üzletben is megjelent a program PC-változatának kiírása, méghozzá 2008 novemberére - ismerõs idõpont, ugye? Bizony, úgy tûnik, egyre több és több helyre szivárog át a verebeink által elcsiripelt idõpont - most már csak össze kell szorítani az ujjakat, és várni, hogy megremegjen a föld, és a Rockstar végre hivatalosan is kiálljon a nép elé, megerõsíteni az elhangzottakat - arra azonban mérget vennék, hogy ez nem a napokban fog megtörténni. A két konzolgyártó minden bizonnyal több százezer, sõt, megkockáztatom, akár milliós nagyságrendben is adhat el gépeibõl csak ennek az egy címnek köszönhetõen...
INFO: WWW.PCGURU.HU

mama2
Nem Istenítettem a "szaros" pc-,et. de el kell ismernetek, a pc mindenre jó, az XBOX meg csak játékra van.
És miylen hangnemben adtam elõ magam? nrm ORDÍTOTTAM, meg szidtam, csak megkérdeztem, hogy miért kell használtan origit veni(mondjuk ezt máig se értem, hogy most jelent meg, de már eladta😛). És igen addig amíg anyámék megveszik, könnyen beszélek, de ha nekem kell megdolgozni minden egyes fillélért akkor megfogok(orvosnak készülok:😛).
Erröl ennyit számomra vita lezárva.

CSOCSO
muhhhaha megtalaltam
katt
CSOCSO
oh paszmek😄 miert tette oda a terkepre a kurva dobozt?😄 kene latnom az egeszet
Attila8805
De meg is becsülöd vele ellentétben.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MoLc
azzal kezdtem a kommentet, hogy spoiler,mert nem tom hogyan kell <#lookaround>

Te figyelj már a spoilert nemismered?????????????faszomért vagy lusta más vkinek a játékélményét rontod el...........
és az valószínû, hogy rendszámtábla is lesz a specialban?

(platinumshopnál rendeltem)

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

MoLc
ha valaki igy használja akkor tudna linkelni 1 képet ? <#vigyor2>

mucsácsó
Olyant, amilyenre te beállítod.. 😊

Alwares: Najah.. 😊 Én nekem a mostani nyárra egy nagyobb monitor vásárlása van kitûzve célul... 😊 Remélem ez is sikerül majd. Persze elõször a meló legyen meg, mert még az se biztos így elõreláthatólag sajna.
Alwares
1280*720 és a játékok jó esetben 720p-ben fognak menni, ha nem akkor teljes képernyõ és széthúzott 1024.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

MoLc
Még egykérdés ! Ha veszek egy VGA kábelt 19es 4:3 as monitorhoz ,akkor mien felbontást fog használni az xbox ?

MoLc
SPOILER !!!!

Dimitri mér akar megölni engem ? Pontosan nem tudtam kivenni a sztoriból

Alwares
Hát nekem jobb fizetésem volt tavaly nyáron, 4 hét alatt összejött a X360 és azóta se bántam meg, sõt. Most úgy nézki a nyáron még három osztálytársam is venni fog, a másik meg holnap veszi meg. Hát van ilyen, elõtte egy kölöknek se volt a suliba konzolja csak péeskettõ. Esküszüm az MS-nek már fizetnie kéne nekem ezért... 😄

cenobite
Na, a game megküldte a kódokat. 2-t kell kapnotok:

1. 400 ms point
2. gamer pictures

gamertag: kenobita

ja akkor sry 😊
pólónak láttam. Egyébként az 576 oldalán volt egy akció, miszerint az elsõ 100megrendelõ/vásárló GTA4 pólót kap ajándékba, ha esetleg vki benne van/volt ebben a 100ban és kapott ilyen ruhadarabot, plz tegyen fel képet 😊
thx
azt tudom, mindig is tudtam, a special játékon kívüli tartalmára kérdeztem rá, érdemes várnom rá?

mucsácsó
Nekem már a tököm tele ezzel a mama2 gyerekkel és az idióta felfogásával...pár napja még itt istenítette a szaros PC-jét, aztán meg sírt az Xbox-ért...hát úgy látszik addig sírt, még meg is veszik neki... Tényleg, csak menne el dolgozni - én spec. güriztem 5-6 héten keresztül, mert tavaly június elején fejembevettem, hogy nekem KELL egy X360...megdolgoztam érte keményen, kellett betonozni, zsaluköveket raklapozni, kapálni, fát vágni..jól megcsicskáztattak minket, mindezt abban az istentelen kurva hõségben egész nap, de elõttem csak a célom lebegett. Majd vigyorogva fizettem ki a boxomat, és büszke is voltam rá. 😊 Meg így már utólag belegondolva nem is volt olyan rossz melózni, jó kis társulat voltunk. 😊
Istencsászár
Abba is ugyan azt a GTA4et kapod amit a simába, csak drágábban

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

érdemes specialra várnom?

Arra a pólóra gondolsz, ami a képen van és valójában egy táska?😄

PSN: berghold

Hi én csak június végén fogom tudni élvezni igazán 😞 türelem és tanulás GTA4t terem, és persze mást is
A kér(d)ésem az lenne tudna valaki a pólóról képet készíteni vagy linket adni?
thx!
nálam nem is lesz popup, kb. 90GB szabad helyem van <#smile>

Istencsászár
Ma mindenki aki megkapta és kipróbálta elmondta hogy nincs popup.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Attila8805
Ott a pont.
De majd rájön a kissrác amikor neki kell megdolgozni minden eggyes fillérért.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

sziasztok,

nekem elite gépem van. ott biztos nem fog popuppolni!?!<#nevetes1>
ugye a special edition miatt érdemes várni még egy-két hetet!?!<#smile>
legjobban a cd érdekel belõle!😄
sima változatra váltani a megrendelést nem érdemes?!? hónapos csúszást nem fogok megvárni, ha ez lesz akkor inkább a sima verzio, de remélem nem lesz ilyen 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért így elõre érdekelne, hogy mi is lehet az utolsó küldetés 😊

cenobite
Jajj, ezt a rendszámot holnap meg kell csináltatnom!

gamertag: kenobita

Alwares
De neki Xbox-os bundle kell.

EmThor
105e most a ps3 bundle hdmi kábellel (ük)

EmThor

rohadt könnyen okoskodsz mert apád/anyád megveszi... nem azzal van a bajom h megveszik mert rendben ö dolguk de ne ilyen hangnemben add már elõ magad ok?
nyári fizetésemböl ha tudom megveszem Xboxxal együtt 😄 Kár h nincs bundle mint PS3-nál 😄

Gaben17
hali.aki szeretne vegyen fel livera😊 Gaben0017 dánke😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

nincs annyi zséém
azaz még semmim nincs
el kellene adnom a psp-m meg a ps2õm
még van 1 geforce 6600gt-m is!ha valaki ezt mind beszámítaná egy boxra nagyon happy lennék!de sajnos senki nem számítja be😞

Jah és csak 4.2mb😄.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
100% natural pólót szívesebben látnék 😄

Csináltam egy kis movie-t.
Ritka szar minõségû ,mivel fényképezõgéppel készítettem,de ettõl függetlenül azért lehet látni valamit😄.
http://rapidshare.com/files/111355043/DSCF0941.AVI.html

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
b+ télleg ott volt a kokó is... hihetetlen 😄

EmThor
premium pack-ot vegyél asszem 65e, 20 gigás vinyóval és jól fog menni a gta4, nem lesz pop up.

hali ha én most veszek 1 arcade packot akkor hogy fog rajt futni a gamma?jah és mi az a pop up!most szeretnék venni egy 360-t!csak a gta miatt!