Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegre hajozhattam is... kurvaszep tud lenni a jatek csak a hatter homaly 😞 plusz minden tiszta csik es elo elo bukkan ez meg az.. 😞
`Take a look to the sky just before you die`
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Meg kell mondjam kicsit tulzasnak tunt ez az agyondicsergetes, de fel ora jatek utan apszolut erezheto, hogy ez a gta 4 valami teljesen mas, mint barmelyik hasonlo, ilyen mufaju game. Nagyon meggyozo, es annyi de annyi munka van bent!
`Take a look to the sky just before you die`
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem hiszem, hogy az elmúlt esztendõkben a World of Warcraft óta lett volna olyan õrület akár itthon is videojátékkal kapcsolatban, mint a legújabb GTA. Az elõrendelõk már éjjel sorban álltak az e játék miatt éjfélkor nyitva tartó üzleteknél, az utcán pedig ma, amikor a saját példányomért mentem a szoftverüzletbe, a metrón öt embert (és Greg5-öt!) láttam a saját kis PS3-as, vagy Xbox360-as változatával. Most már jogosan kérdezheti a PC-fanatikus, hogy "no de mi van a mi platformunkkal, a kutya meg a macska rúgja meg?!". Hivatalos álláspont természetesen még mindig nincs, azonban...
Azonban az újságban általunk már megszellõztetett dátummal kapcsolatban ismételten feltûnt egy apró momentum - az egyik svéd üzletben is megjelent a program PC-változatának kiírása, méghozzá 2008 novemberére - ismerõs idõpont, ugye? Bizony, úgy tûnik, egyre több és több helyre szivárog át a verebeink által elcsiripelt idõpont - most már csak össze kell szorítani az ujjakat, és várni, hogy megremegjen a föld, és a Rockstar végre hivatalosan is kiálljon a nép elé, megerõsíteni az elhangzottakat - arra azonban mérget vennék, hogy ez nem a napokban fog megtörténni. A két konzolgyártó minden bizonnyal több százezer, sõt, megkockáztatom, akár milliós nagyságrendben is adhat el gépeibõl csak ennek az egy címnek köszönhetõen...
INFO: WWW.PCGURU.HU
És miylen hangnemben adtam elõ magam? nrm ORDÍTOTTAM, meg szidtam, csak megkérdeztem, hogy miért kell használtan origit veni(mondjuk ezt máig se értem, hogy most jelent meg, de már eladta😛). És igen addig amíg anyámék megveszik, könnyen beszélek, de ha nekem kell megdolgozni minden egyes fillélért akkor megfogok(orvosnak készülok:😛).
Erröl ennyit számomra vita lezárva.
katt
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
(platinumshopnál rendeltem)
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Alwares: Najah.. 😊 Én nekem a mostani nyárra egy nagyobb monitor vásárlása van kitûzve célul... 😊 Remélem ez is sikerül majd. Persze elõször a meló legyen meg, mert még az se biztos így elõreláthatólag sajna.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
1. 400 ms point
2. gamer pictures
gamertag: kenobita
pólónak láttam. Egyébként az 576 oldalán volt egy akció, miszerint az elsõ 100megrendelõ/vásárló GTA4 pólót kap ajándékba, ha esetleg vki benne van/volt ebben a 100ban és kapott ilyen ruhadarabot, plz tegyen fel képet 😊
thx
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN: berghold
A kér(d)ésem az lenne tudna valaki a pólóról képet készíteni vagy linket adni?
thx!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De majd rájön a kissrác amikor neki kell megdolgozni minden eggyes fillérért.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nekem elite gépem van. ott biztos nem fog popuppolni!?!<#nevetes1>#nevetes1>
ugye a special edition miatt érdemes várni még egy-két hetet!?!<#smile>#smile>
legjobban a cd érdekel belõle!😄
sima változatra váltani a megrendelést nem érdemes?!? hónapos csúszást nem fogok megvárni, ha ez lesz akkor inkább a sima verzio, de remélem nem lesz ilyen 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nyári fizetésemböl ha tudom megveszem Xboxxal együtt 😄 Kár h nincs bundle mint PS3-nál 😄
azaz még semmim nincs
el kellene adnom a psp-m meg a ps2õm
még van 1 geforce 6600gt-m is!ha valaki ezt mind beszámítaná egy boxra nagyon happy lennék!de sajnos senki nem számítja be😞
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ritka szar minõségû ,mivel fényképezõgéppel készítettem,de ettõl függetlenül azért lehet látni valamit😄.
http://rapidshare.com/files/111355043/DSCF0941.AVI.html
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007