8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Foxhound1980
    Kis poén a játékban:

www.fruitcomputers.com
  • Foxhound1980
    A sztriptízbárban az irodában mindig van egy shotgun.
  • gazgoblin
    mondjuk nezegetve ezt:

100% Completion
    Complete all missions - 68%
    Complete all 30 car thefts - 2%
    Complete all 50 stunts - 2.5%
    Collect all 200 pigeons - 2.5%
    Complete missions from all random characters - 5%
    Complete all 20 vigilante crimes - 2.5%
    Kill all 30 people on the list - 2.5%
    Beat someone on every activity - 5%
    Get all special abilities from your friends (doesn't include Dwayne or Roman) and do the associated activities - 10%

valszeg ha vegeztem a sztorival tuti megnezem azt az oldalt...

• gazgoblin
    csak ezt talaltam:

Complete Map - (with weapon, health, armor, pigeon, etc. locations)
    Enter the URL "www.whattheydonotwantyoutoknow.com" into computers in the game

habar szerintem elrontod a szorakozasodat (de te tudod)
  • Yoda001
    értem, thx... nem tud valaki térképet, hogy hol vannak fegyverek (akár elrejtve is)? eddig ott a bowlingozós hely környékén egy pad mellett találtam (molotov koktél), másikat meg egy küldetésben (molotov koktél2).. meg valahonnan a kezembe is varázsolódott egy puska vagy az lehet csak a rendőrautó miatt (beszálltam 1-2be XD)
  • gazgoblin
    van egy mission ahol kell majd...amugy meg forgalmi akadalynak kivalo!
  • Yoda001
    kukásautónak van valami célja a játékban, vagy csak az hogy foglalja a helyet az utakon?
  • Sound
    mind1, ez nem az a topic ahol ezt kéne tárgyalni ^^
  • Sound
    igen, csak sokkal jobb. Ugyan a fejlesztő srác azt mondja, hogy PC közeli élményt ad minden játékba. Én inkább azt mondanám, hogy vannak játékok ilyen pl.: COD4 ami alatt XIM iszonyatosan jól teljesít. Mintha PC-n játszanál. De más játékokban mint pl. Halo3, vagy OrangeBox ahol már kevésbé tökéletes a cucc.
  • AlexCross
    már meg sem merem kérdezni
  • Denes888
    Ez kábé olyan cucc mint az xfps sniper 3.0 ???
  • Sound
    Vagy megépíted magadnak, vagy rendelni lehet egy sráctól, aki vagy 150 darabdot adott már el belőle, szóval nem átbaszás. De érdemes várni a vásárlással, mert most jön ki XIM2, ami jóval olcsóbb megoldást kínál.
  • AlexCross
    és ez mennyire hivatalos megoldás? lehet kapni hozzá boltban?
  • Sound
    nem illik egy szavas válaszokat adni egy fórumon, így aztán nyomok egy kis rizsát a tényleges válaszom előtt, ami az lenne, hogy: igen.
  • AlexCross
    kell hogy menjen egy pc is az xbox mellett?
  • Sound
    Az XIM egy klavi+egér adapter X360hoz

Úgy működik, hogy kell csinálni/venni egy kis készüléket, ami PC-ről küldi a jeleket az Xboxnak. Nagy vonalakba erről van szó
  • cenobite
    Box-on játszom. Másodpercek alatt csatlakozom bármilyen multihoz.
  • Geeb
    PS3 vagy Boxon játszotál vele?M
    Nekem Ps3 van,de az istenért sem eikrült csatlakoznom valamilyen játékba.Tudnál segiteni,hogy ez sikerüljön?Köszi elöri is.
  • cenobite
    Jó hamar lenyomtad. Én szépen kényelmesen játszogatok - multi rulz! -, nyár körül tervezem a 100%-ot.

• gaboo7
    Nem sir a szám csak most még dobhatok ki az ablakon majd 20k-t csak a GTA4 miatt...Mert másra nekem pl nem nagyon kell a wincsi.
  • Sound
    Közbe sikerült végignyomni a játékot, a Pest Control nevű küldi után mindenképp mentsetek, ugyanis (ami szerintem nem újdonság) alternatív befejezése van a játéknak, és véletlenül se járjatok úgy, hogy újra 10 küldit kelljen lenyomni, hogy a másik befejezést is láthasd (mindezt azért mert nem mentettem sűrűbben, csak hagytam auto save-et :( )
  • AlexCross
    mi az a XIM?
  • cenobite
    Kb. mindenkinek akinek az eredeti van meg. A legjobb multi amivel az elmúlt évek alatt találkoztam!!!
  • BiG G
    hallod add nekem, én tökjól elleszek vele
  • Sound
    XIM-vel próbáltam, meglepően jól lehet irányítani már alap beállításokkal is, de kicsit tuningolni kell azért hogy tényleg élvezhető legyen.

Én személy szerint nagyon megszoktam a kontrollert, nem is vágyom klavi+egér combóra.
  • Nagy01
    Ne sírjon a szád.
  • Denes888
    Persze. Minden nap játszom vele. Bár kb 5 percre lejárt a Goldom :( . Nincs valakinek 48 órás kódja? Vasárnap sehol nem tudok goldot venni.
  • gaboo7
    Megvettem az arcade pack-ot mondván hogy minek az a wincsi erre jön a GTA4 és vehetek egy vincsit! Köszönöm Rockstar!!!
  • Geeb
    Hy all!

Sikerült már valakinek multiban játszani?
  • AlexCross
    próbálta már valaki egér-billentyűzet kombinációval játszani? mennyire lehet állítgatni, hogy mit mivel csináljon az ember?
  • Minstrel
    amúgy mikor Roman felült mögém a nyeszlett robogóra akkor ő is vett fel sisakot, és egykerekeztünk az autópályán
  • Minstrel
    ezaz, hiba, erre nemfigyeltek a készítők, Niconak nem könnyezik a szeme sisak nélkül
  • Nagydög
    Elegansan lenyul a tankra, es fejere teszi a sisakot.(David Copperfield bekaphatja! Jihaaa!) Ha sietni kell, akkor idonkent elfelejt sisakot huzni. Amugy se ertem, hogy kepesek emberek sisak nelkul motorozni. Nekem felig nyitott jet sisakban is kifolyik a szemem, nemhogy sisak nelkul.
  • Nagy01
    Szemetel!
  • Minstrel
    csak úgy előveszi leszállás után meg ledobja a földre vagányan
  • csoola
    láttam képeket amiken Niko bukoban tépi a száját a motornak, az hogyan kerül a fejére, motorozáskor ha felül rá akor "ráteleportál" egy, vagy honnan szerez?
  • Minstrel
    köszi :)
  • marcinger
    1. GTA 4 2.Halo 3 3.Gears of War 4.Guitar Hero 3 5.Ace Combat 6 6.Saints Row 7. Bioshock 8.PGR 4 9.Test Drive Unlimited 10. Forza Motorsport 2.
  • EmThor
  • cenobite
    GTA4