8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• stonesour
    Ilyen élethű a játék? ÚGY KÉNE! MEG EGY BOX!
    Nem baj hátha kijő PC-re, SA-nal is így volt.
  • stonesour
  • Drephis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem, akkor a csajod hal meg, asszem kate-nek hívják.
  • Ragnar360
    9,5
  • BiG G
    szvsz tízből kilenc és felen nem támogatnák a házigazdaságodat. amúgy hány éves is vagy? elég gyerekesen viselkedsz néha.
  • Ragnar360
    LOL

• Gyocsika
    Annyiban mondjuk én is egyetértek Ragnar-al, hogy persze, meg kellett volna nézni, h ez milyen topik (jelen esetben PC/Konzol) mert ugyebár a játék gépigényét PC-nél szokták leginkább kérdezni.

De akkor is meglehet ezt mondani kultúráltabban is.

Nah de inkább GTA IV, mert ez egy nagyon király kis game.
  • Nagydög
    A velemenye pont annyit szamit, mint barmelyikunke, megha jelen esetben nem is ertek teljesen egyet vele. Viszont az alap irany, amit kijelolt, helyes. Szerenyseg, Ragnar, szerenyseg! :)
  • marcinger
    Érdekes vége lett a játéknak mivel Dimitrit nem bírtam megölni, így a pénzt választotttam. Elmegyek Roman esküvőjére kijön mindenki a templomból mögém áll egy kopasz faszi és leakar lőni. Kikapom a kezéből a fegyvert és ahogy veszem el lelőttem Romant. Akkor is ez történt volna ha megölöm Dimitrit?
  • Esrohnoil
    Akkor házigazda már nem lehetsz. :)
  • Gyocsika
    A topikot régóta olvasom, és volt 1-2 hsz-em de az tök mind1 szerintem.

Egyébként:

""A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetőséget elvesszük.""

• rudanjoe
    kóla, puska, sültkrumpli....:)
  • Ragnar360
    Igen. Amúgy most látlak először beirni ide,szvsz véleményed nem sokat számít és...MIÉRT ??? házigazda nem röhöghet ki senkit^^, nem is tudtam, h van ilyen szabály...JA BOCS A HÜLYÉKET SAJNÁLNI KELL ! Go and watch F1 pls kkthxbb
  • Gyocsika
    (És így akar valaki házigazda lenni-e? zárójel bezárva
  • Nagydög
    De. Legalabbis szandekukban all.
  • Foxhound1980
    PS3/X360, DD5.1-es hangrendszer, HDTV, fotel, qrvasok szabadidő.
  • Ragnar360
    Na te is mekkora n00b lehetsz sőt vagy-e :DDD
    Nincs bejelentve sem pc-re, lehet nem is lesz, CSÁÁÁ!

bH-n főoldalon szokott lenni szavazás, nemrég az volt a kérdés, hogy mi(k) tud legjobban felidegesíteni ? Vagy valami ilyesmi...
    Volt vagy 10 válasz lehetőség, és az alján volt az, hogy A HÜLYE EMBEREK!
    Na erre szavaztak legtöbben...köztük én is.
  • Torry
    Jezusom:D
  • Esrohnoil
    Hááj!
    Az lenne a kérdésem h. mi a játék gépigénye...
    Valamint h. a San Andreassal összehasonlítva mennyi a gépigénye?
    Előre is köszönöm.
  • hali
    akkor ne is foglalkozzak velük kifele menet, csak simán sprint (nemlőnek agyon? :))?
  • Tomsteel
    én is erre gondoltam (ebben bízok), hogy ez valami utólagos "nézzük végig több helyről, hogy mit csináltunk" dolog, de próbáltam figyelni az illető viselkedését, például, hogy mikor heli nézetből figyeljük a dolgokat, a srác nagyon komolyan belerongyol az autópálya lejárónál a falba, pedig, azt a falat normál kameraállásból látnia kellett volna, ergo ő is azt látta amit mi látunk.
  • Nagydög
    Ez multinak tunik. A tobbiek majd megmondjak, de tippem szerint spectator mod, vagy valamifele action replay lehetoseg. Latvanyos.
  • Tomsteel
    videókon láttam, hogy helikopter szemszögéből mutatják az autót a leglehetetlenebb helyzetekben, meg az üldöző rendőrautóból.

például ezen a videón is jól látszik
  • Nagydög
    Itt is vannak mentos, es tuzoltos kuldetesek? Tuzoltot mar szereztem egyszer, de tomegoszlatason kivul mas hasznat nem lattam a vizagyujanak. Taxizni se probaltam meg, ha jobban belegondolok.
  • AntiHero
    Én is lassan kijátszoma játékot:( (fő sztory) Ezek után elleszek még az tény, de azért ezek a zsír küldetések hiányozni fognak:(
  • Ragnar360
    Ezt mondom énis, azt is kitoltam 1000-re...nade a végén térkép alapján nekivág az ember, az meg úgy monoton, nem-e ? :S Sokkal jobb lenne a játék alatt kilőni a nagy részüket, hisz szándékosan 1-2 küldi alkalmával is pl ott van egy galamb, de direkt nem lőttem én se ki.

Kéne még rendőröznöm, akkor ott vannak a versenyek, stuntok, galambok...
    és amikor már csak ezeket maradnak, olyan szar érzésem lesz :((
  • Ragnar360
    Amúgy, nem hiába mondogattam én már a trailer 2 nél, hogy van néhány hasonlóság a játék és a Szemtől szemben (Heat) c. film között :P
    Tegnap, a játék eddigi legjobb küldijét csináltam meg, de annyira beleéltem már magam, h az hihetetlen...TV hangosra véve, szomszédok azt hihették, h lövöldözés van itten e :DDD már-már énis mondogattam mint Niko, hogy "Fucking pigs...fuck these pigs...bastards" - GYERTEK CSAK ...MEGDÖGLÖTÖK WAHHH :DDDD
    - bírom ezt a Packie gyereket :P

Aki csinálta ezt a küldit tudja melyikre gondolok :P
  • AntiHero
    Ezért nem szabad felszedni/lelőni ha találsz 1et. Assasins Creedbe is a zászlókat sose vettem fell hiába láttam 1-2db-ot
  • Nagydög
    Hol talalkoztal ilyennel?
  • Ragnar360
    goblin, az miért lenne már úgymond önélménymegfosztás :DDD...biztos keresgetni fogom a 200 galambot -.- ...ugye ez a rejtett honlap sem véletlenül van, csak az a baj vele, h ha kilösz egy galambot, akkor még ugyanugy ott lesz a képen a jelzése...a Bullynál jóvolt, ott pl amit felszettél eltűnt.
  • Tomsteel
    ezek a kameraállások amik "üldözés" közben váltakoznak, ezek automatikusan cserélődnek ( helikopter nézet, üldöző rendőrautó belsőnézet ) ?
  • Adi
    Engem szétszivattnak. 3 csillagnál már kivagyok:)
  • Istencsászár
    Autóval a 4 csillagot is könnyű legyürni... csak gyorsan hatékonyan kell szlalonozni és szopatni a rendőröket, kis utcákba behajtani kihajtani... ezzel még sose volt semmi gondom, hamar le lehet őket rázni.
  • Nagydög
    IRL-rol van szo. Mikor kokemeny amerikai csavok napszemuvegben nyomatjak, mert a sisak gyerekeknek valo.
  • james69holden
    Snow Stormmal kapcsolatban:

Befelé gondolom mindenki ki tudja nyírni a tagokat, kifele meg nem kell foglalkozni egy rendőrrel sem! Ahogy kiérsz szembe van a kerítés, van egy rész ahol ki lehet rajt futni, majd leugrasz a mólóhoz, ott meg be a hajóba, nyélgáz és pár másodperc alatt el is veszted a körözési szinted. Én próbálkoztam más módszerekkel is (pl. autóval való menekülés) de az csak szopás, szvsz így a legegyszerűbb
  • fanatifo
    Azt kell csinálni megölni mindenkit fel a szajré és futás nemkell törödni a rendőrökkel ugyis hadseregnyien vannak futni futni futni kifelé ottvan egy kocsi beül és lerázni a zsarukat
  • hali
    nekem is gondot okoz, mar 3szor meghaltam :)
  • Kraptor
    Pár érdekességet gyüjtöttek itt össze a gameből, egy kis spoiler is van benne:

Link
  • Snexi
    Nagy01 vagy valaki pls még dobáljon képeket belőle
  • LordAndrew
    Látom nem csak nekem okozott gondot a Snowstorm küldetés. Amit én csináltam az az volt, hogy
    oaálltam a kijárat elé egy Duke-kal (Dodge Charger) és nyitva hagytam az ajtaját. Amikor jöttek a zsaruk, akkor spuri kifelé. Csak azokat lőttem le, akik útban álltak, a többiekkel nem foglalkoztam. Rohanás a kocsihoz és indulás ezerrel. A kör széléig száguldottam és beálltam egy híd alá, megvártam, míg elmúlik a körözés (a hídon addig vagy két rendőrautó ment el, de nem vettek észre)
    Mindez sajna csak negyedszerre sikerült. Szemét dolog, hogy nem lehet bemenni a Pay n Spray-be úgy, hogy a faabátok látnak. Életszerű, de szemétség... A story is érdekes fordulatot vett ezek után...