8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Hoz_Hun
    Helikoptert honnan lehet lopni? Az enyém elúszott a küldinél mikor a csajomat akartam vele elvinni. Beadta azt a házbol kijövös videot a helikopter meg eltünt :/.
    Reptéren esetleg?
  • Hoz_Hun
    Nem csak eső, köd is van. :)
  • LordAndrew
    Honnan lehet helikoptert szerezni? Engem egyszer Brucie fiú elhívott helikopterezni, elmentem vele egy kört, tök jó volt, de aztán vissza kellett röpülni valami háztetőre és a baráti küldetés véget is ért és újra az utcán találtam magam... Hol a heli? Nekem is kell egy.
  • cenobite
    GTA 4 Theme Music

Ha valakinek még nem lenne meg. :)
  • sleepyhead
    mondjuk beléd.
  • Snexi
    Sry,látom már valaki leírta elöttem
  • Snexi
    Nézd műr meg mikori hír..Január 30.-ai.Nem gondolod hogy akkor már jobban elterjedt volna a híre hogy jön pc-re?
  • Foxhound1980
    De volt egy fantasztikus Mafia 1 és ugyan azon team csinálja a 2-t... Szóval az a gém olyan biztos, hogy isten lesz mint ahogy az a GTA IV-nél is várható volt.
    Saint Row...azt inkább hagyjuk... :D
  • Naxos
    én várnék még az ilyen kijelentésekkel. mafia 2-t és saints row-t még nem láttad, így elhamarkodott lenne ilyeneket mondani.
  • bubu13
    CSináltam egy uj egy hónapos live profilt majd utána feltöltöm akinek van kedve játszani vegyen fel:inter0406
  • CUCLI
    azért Mafia 2 még bebüntethet :)))
  • mucsácsó
    Jaja, rezeg ám mikor dörög az ég.. :)
    Tök faszás lenne amúgy, ha így néha random helyekre becsapkodna ilyenkor a villám :P Azt jönnének a tűzoltók meg minden :D
  • Foxhound1980
    LOL Olyan eső van benne, hogy már csak azért érdemes megvenni! Villámlik, dörög ect ect Jah azon is készlettem mikor a DS3 berezgett mint állat mennydörgéskor.
  • Tibor
    Utolsó küldetést csinálom és üldözés közben felborulok a kocsival és vége.
    90 küldetés van.
  • PoisonChihuahua
    Köszi, akkor megveszem.
  • amdrula
    Van.
  • amdrula
    Saint's Rowban ha nem változtatják meg azt a baromságot, hogy a főszálat csak akkor lehet csinálni, ha csináltál elég mellék küldetést, akkor tényleg hanyagolandó. Viszonta Mafia, márcsak a story miatt meg fogja érni, ha az 1. részből indulunk ki.
  • PoisonChihuahua
    Tudom hülye kérdés, de van a játékban eső?
  • mucsácsó
    Ez így van! ;)

Amúgy napkeltekor és napnyugtakor is CSODÁLATOS látvány bejárni a város helikopáterrel, nemhogy éjjel...+megy közben valami jó kis zene...áhh, egyszerűen BRU-TÁ-LIS élmény és látvány...ez..ezt nem fogja semmi sem überelni. Ez már-már megkönnyezteti az embert. Saint's Row 2, Mafia 2? Pff, ugyanmár, levesbe velük.. :) Évtized játéka kétségtelenül továbbra is. ;) De azért a GTA V-öt majd megvárjuk.. :)
  • Kandurex
    na, átengedett végre a középső város részbe,,...vááááááááááá!! Ez csoda szép! Reggel jutottam be, de csak ámultam és bámultam :) Estére elmentem a time square nagyon szép és egy kis esti helikopterezés is belefért...ott viszont eset az állam a padlóra, földbe döngölő látvány!! végül persze lenyúltam a helit és beraktam a ház elő a vip sárga részbe, hátha ott marad reggelre, alvás után...és OTT MARADT :D jeeeeee, über zsír vele közlekedni, visszatérve a földre kocsival, rendesen lassúnak tűnk :D hatalmas ez a város és nagyszerűen ki van dolgozva....pl, a szabadság szobor mellett van egy ilyen kávézószerűség, a óceán felől, vaz azon átmentem gyalog és komolyan, mint egy fazsa filmben, hatalmas tömeg, burtális látvány...odaver mindent! ja igen, a helikoptár propellerei, ha kicsit dőlve tudod tartani és utca magaságon repülsz, remekül tisztítja előled az utat :DD mekkora zsírosság, nem tudok betelni a játékkal, ez a gears of war szerű játékmenet meg felteszi a koronát, vagy pl, a tárgyak átlövése...vazz...áááááááááááááááá :D
  • Mozes13
    Nem tudjátok, hogy ha 1-es régiókódos GTA-t veszek attól még tudok majd játszani 2-es régiókódosokkal, vagy úgy van mint a COD4ben, hogy USA csak USA-sal, EU csak EU-sal játszhatott.
  • AntiHero
  • rokon00
    Ez a legistenkirályabb játék az egész világon!
  • bubu13
    Ja amugy szerintem kb. 2 hónap és lecseng a Gta láz és akkor bejelentik pc-re.
    Amúgy hány százaléknál nyílik meg az utolsó sziget és utána még hány küldetés van?
  • mucsácsó
    Jah, pont akartam írni... :) Régi a hír, és kamu egyértelműen. Felesleges reménykedni - illetve nem, mert ugyebár a remény hal meg utóljára.. :) - de ha bejelentik netán, akkor arról tudni fogtok, kedves PC-s kollegák.
  • AntiHero
    kösz
  • Checkerboy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Faustin felesége a háttérben mondja, h "Please, no more killing!", ezért nem hallható, a csávó aki mondja, h "We've got a real problem!", ő Jimmy Pegorino a Pegorino család feje, aki szeretne a 4 nagy család közé feljutni. Ezt a Pest Control küldi előtt mondja, amikor eldönti, h 2 embere közül melyik az áruló, erre mondja, h ez bezony nagy gond =D
  • Tibor
    Benne vannak nyugi, én hallottam őket.
  • JaSoN HuNTeR #5446
    sorry.
  • Checkerboy
    Szerintem is ki kéne nyitni, egy idő után úgyis mindenki lenyugodna, és megjelenés előtt 1 héttel jönne a hype :P
  • bubu13
    Ezt még hányszor kell belinkelni?Nézd meg a dátumot január 30. és még azóta sincs bejelentve
  • JaSoN HuNTeR #5443
    nem kérdés.Lehet nyitni a PC-s topikot :)
  • Checkerboy
    Azért mert a PC-s be van zárva, nem azt jelenti, h a konzolosokat kell megkérdezni :/
  • Checkerboy
    Válasz a kérdésedre:

Ezek a 'random' missziók. Nézd meg xbox 360 achievementek (nemtom melyik konzolon nyomod), ilyen nagyon egszerű random emberekkel találkozol az utcán (kék emberke a jele a mapon), és azok nagyon egszerű random missziókat adnak. Ha mindegyikkel találkoztál akkor megkapod az achievementet.
  • JaSoN HuNTeR #5440
    GTA IV PC verzió.Már biztosan

Igaz?
  • AntiHero
    Ti találkoztatok egy feka repperrel az üton? Bejöt egy intro hogy leszólit és elkezd beszélni a zenérül. Majd ketten megtámadják. Megmentettem lés megköszönte utána elment. Ez ki a fene?:)
  • JaSoN HuNTeR #5438
    mikor adják ki a filmet?:D
  • Checkerboy
    Multiban a nevek :)
  • gabo91
    Mik azok a sárga - lila pontok, feliratok a kocsik felett? (Rs NYC4 stb.)
    Bocsi a kérdésért, nincs konzolom pc-re meg játék nincs...

• BiG G
    mit ad isten öngyi lett a lelkem, bárkivel megeshet