Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlom ezt az interaktív térképet mindenkinek!!!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
amúgy kicsit levagy maradva hiszhát ezeket mindenki tudja már,úgyhiszem :-|
Most találtam valami "Garage-t"Lehet lehet ott bütykölni az autókat. Valaki errõl tud valamit?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
holnap vszeg veszek xboxot, remélem minnél elõbb össze jön a pénz a játékra :]
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
EEE 1899
pl ha egy autót elkezdesz követni, az valszeg meg is áll valahol?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- A város tényleg él
- idõjárás is nagyon király
- jók a programok Romannal, Michellel,Jacobbal
- a küldetések eddig még nem voltak valami nehezek bár még csak az elsõ szigeten járok
- Popuppal még nem nagyon találkoztam
Egyelõre ennyi megyek vissza játszani
EEE 1899
Egyébként acsivmenteket elég gyengén adja a játék, rá kéne hajtsak párra.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Next PC upgrade: 2022
Istencsászár: Ha szerinted ez nem legális, hát lol akkor nem kell. Fõleg ha úgyis lesz hamarosan goldod.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ZSÍR 10 / 10
PS3 ID: marcogi zsírkutya
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Nevetséges társulat szerintem is, nagy szakértõknek hiszik magukat, pedig...és sajnos a "gamer nép" tiszteli is õket, mert õ a GameStar, a No1 offline/online újság. A nagy lófaszt... Hiába erõsködnek az exkluzív cikkjeikkel, interjúikkal, olyan szintre úgysem kerülnek, mint bármelyik másik külföldi újság. Nem beszélve arról, hogy eléggé PC centrikus a lap, mégha multiplatformnak is van kijelentve. Bohócok... és akkor ígérgetnek a lapjukban ilyen-olyan kacsa híreket, amiket õk kreáltak, például hogy jön a GTA IV PC-re szeptemberben...nem tudom honnan szopták ki, de ezzel érvel a sok gyökér mindenütt, hogy GS-ben olvasta, és õk nem hazudnak. Jóvanakkó'. Soha nem néztem, és nem is fogom az oldalt, viszont a hírlopkodásokról is azért híresek...ennyi.
elsõ 3-4 órás játékom után 2 dolog ba...a a csõrömet:
1.a létrára való feljutást egyszerûbben is meg lehetett volna oldani...
2.az autókon vettem észre, hogy ha távolabbi kamerát használom az árnyék kicsit pixeles lesz rajta...
amúgy kifogástalan, nagyon szuper, él az egész város néha csak azt hallgatom hogyan nyüzsög ez az egész közösség...a sok kis apróság nagyon élethûvé teszi ezt a világot!<#eljen>#eljen>
- <...> És hogyha pedig valakit az érdekel, hogy mondjuk konkrétan télleg a PS3-as vagy az Xboxos verziót vásárolja meg akkor... <...>
- Konkrétan mondjuk, hogy milyen konzolja van, az mondjuk sokat nyom a lattban nem?!
- Egyrészt nyílván... (srác is kicsit érdekes nézett)
OMG! <#worship>#worship> Sokan biztos tévedésbõl a PS3-as verziót vették meg az Xbox mellé, és fordítva. 😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A gamestaros videót meg megne nézzétek mert én csak felbasztam az agyam. A baromja 5 centirõl nézi a FullHD TV-ét (GTA 720-as) és akkor beszél, hogy "így meg úgy pixeles és a többi". Jólvanmár... Balfaszok...
Ha van pénzed, akkor az elite-t vegyed 😄 Ha nincs annyi, akkor pedig keress máshol egy Premiumot 😊
a két XBOX között menny külömség van??
szoval ha akarok venni Xbox ot meiket érdemes venni?
Gamestar teszteli a GTA 4 et