Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katun
http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map

Ajánlom ezt az interaktív térképet mindenkinek!!!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

ps3-as változaton mintha szebb lenne a víz. tévedek?

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

offkorz
lábtöréssel nemtudsz motorzanie egybõl vezsel bokszot mi?<#gonosz1>
amúgy kicsit levagy maradva hiszhát ezeket mindenki tudja már,úgyhiszem :-|

Katun
Attól függ milyen mellék küldikre gondolsz, ugye van a rendõrös "most wanted". Galambok avagy hidden package-k, Unique Jump-ok. Meg vannak ilyen fószerek az utcákon kék ember rajz mutatja.

Most találtam valami "Garage-t"Lehet lehet ott bütykölni az autókat. Valaki errõl tud valamit?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Istencsászár
Mellék küldiket, telefonon, emailekbe tudod megkapni, vagy van más is?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Énvagyokazapád
most nézem a #4671-es videot, hihetetlen, parkba tornáznak, olvassa az újságot csávókám, huwow :o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Katun
Én is azokat baszgyúrkázom, de a kurva galambok, soha nem fogom össze szedni õket 😄

Istencsászár
Ez szó szerint igy van, annyira természtes az egész, hogy észre sem veszed hacsak nem kezdesz el kutatgatni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Énvagyokazapád
wow :]
holnap vszeg veszek xboxot, remélem minnél elõbb össze jön a pénz a játékra :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

bubu13
ugy értem ahgy mondták a Rockstarosok is hogy mindenki végzi a saját dolgát pl.:telefonál akkor hallod mit beszél a telefonban,az útszélén lerobban valakinek a kocsija akkor ott szereli meg ilyenek

EEE 1899

Istencsászár
Gyúrás nem is hiányzik, a karakterünk nem olyan tipus... viszont bámulatos hogy a gyúrást ( ha már szóbajött ) is milyen szinten lemodellezték ( van egy rész, ahol ilyet látni ), meg a színház is, az animációk szinte tökéletesek, és 100% élethûek.

Énvagyokazapád
hogy értitek azt hogy él a város?
pl ha egy autót elkezdesz követni, az valszeg meg is áll valahol?

Kandurex
statisztika van, kaja nincs, gyúrás nincs,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr_no_NaMe
Elvileg ebbe nem lehet gyúrni, edzeni, és nincsenek az embernek statisztikái. Ez igaz? Vagy nagyon vak fasz az osztálytársam 😊
bubu13
7 óra játék után:
- A város tényleg él
- idõjárás is nagyon király
- jók a programok Romannal, Michellel,Jacobbal
- a küldetések eddig még nem voltak valami nehezek bár még csak az elsõ szigeten járok
- Popuppal még nem nagyon találkoztam

Egyelõre ennyi megyek vissza játszani

EEE 1899

Istencsászár
Ez a GTA4 egy drog, játéknak álcáza<#bdead><#idiota>

Alwares
Microsoftot hivatalos Xbox360 kontroller? Nem? Mert akkor felejsd el az egészet.
Egyébként acsivmenteket elég gyengén adja a játék, rá kéne hajtsak párra.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Az nekem is. A pályák nagyon királyak voltak. Kár azért a pár technikai malõrért. A második részt még kiegészítõnek se nevezném...

kicsit új vok xbox téren,de azt szeretném megtudni mit lehetne csinálni ha én egy usb-s gamepaddal akarok játszani xboxon?bocsi az off-ért!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Kandurex
az elsõ része a toppon volt pedig :/ nagyon tetszett!

Alwares
Fõleg hogy az egy lineális fps. Khm... Szar játék a Vegas 2. De kit is érdekel...

grebber
Vegas 2 lol kezdi azt csinálni az ubi is mint az EA ugyanazt kiadja megint alig van újítás 1hez képest pl grafban semmi.

Next PC upgrade: 2022

Alwares
Jah és a hírlopkodásról annyit, hogy mikor ott csináltam én voltam lebaszva ha nem raktam ki azt a hírt amit más magyar oldal kitett, szvsz magamtól mondtam volna fel ha nem rugnak ki...

Alwares
Ezzel teljesen egyetértek. Faszoskodnak a PC mellet aztán mindent konzolon prezentálnak és a többi... Vicc az egész.
Istencsászár: Ha szerinted ez nem legális, hát lol akkor nem kell. Fõleg ha úgyis lesz hamarosan goldod.

AntiHero
😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

offkorz
játszottál már valamelyik gta-val?nemcsak 1 fajta taxi van :-|

Kandurex
fogalmam nincs, de sztem elképzelhetõ a két külön taxi is

offkorz
egyértelmûen xboxon szebb.lehet kicsit többet tölt de megéri.szvsz :-|

AntiHero
A PS3as Taxi másabb mint az xbox360as? (vagy 2 külön taxi volt?)

Istencsászár
felskálázás miatt PS3ban a részletek kicsit elvesznek, a közeli karakterek és tárgyak is homályosabbak mosotabbak mint az xen, nem nagyon de épen elég ahhoz h látható legyen a különbség

Kandurex
mindenestre nézze meg aki még nem látta, ill. most tervezi, hogy megvegye a játékot, mert nagyon hangulatos videót hoztak össze..😄

ZSÍR 10 / 10

Kandurex
PS3 és X360 összehasonlítás...nos szvsz, picit homályosabb a PS, valamint, mintha másabbak lennének a színek...érdekes

HUNMarcus
hát akkor lehet xboxon jobban tudod kezelni a létra dolgot, és ps3-on nyomom, ott (nekem) nehézkes a téma, de úgysem fogok létrázgatni, csak akció közben lelassít az üldözésben...

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Kandurex
várom az esti hajtépést 😄 zsíííír lesz, sztem befogom majd ragnar -t sofõrnek, én meg majd lõdözök ki az ablakon jól Cop's and Corps -ban 😊)

pc killer
Na végigvittem és qrva jó volt! Bele is kezdek a melléküldetésekbe, mert ezt a játékot nem nagyon lehet letenni! 11/10 pontos <#vigyor3><#taps>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Istencsászár
Benéztem oda énis 1szer, és minden aprólékosan ott volt😊, de a legjobban most a fegyverharc tetszik, ebben is szépen és kiválóan adaptálták a Gears of War féle fedezékes lõdözéseket, nagyon hangulatos.

Chello! autamatára van állítva modemet felismeri ipt is dns-t is de ezt a Mtu-nál már failedet ir ki...
Kandurex
nézegetem az R6: Vegas II képeket,..hát lol, a terek belsõ kidolgozottsága meg se közelíti a GTA IV. -t...röhej

mucsácsó
Létrára hogy akarsz egyszerûbben feljutni? Odaállsz, nyomsz egy Y-t, és már fel is kapaszkodott rá. Ha az A-t nyomogatod, akkor meg gyorsabban mászik. 😊
Kandurex
ja, ja pl. amikor elõször kíváncsiságból benéztem a kórházba,..eszem megáll mint egy jobb fajta FPS, szépen kidolgozva a kórtermek, a várók minden...él az egész!

HUNMarcus
ja és a legnagyobb beszólás amit eddig hallottam<#vigyor>...mikor elloptam egy szuper sportkocsit és kirángattam a gyereket, azt mondja: héj ez az apám vagy a szüleim kocsija (már nem tudom pontosan) <#nyes>

mucsácsó
Tudom, hogy a lap online részénél tevékenykedtél, ezért ne is vedd bántásnak, DE:
Nevetséges társulat szerintem is, nagy szakértõknek hiszik magukat, pedig...és sajnos a "gamer nép" tiszteli is õket, mert õ a GameStar, a No1 offline/online újság. A nagy lófaszt... Hiába erõsködnek az exkluzív cikkjeikkel, interjúikkal, olyan szintre úgysem kerülnek, mint bármelyik másik külföldi újság. Nem beszélve arról, hogy eléggé PC centrikus a lap, mégha multiplatformnak is van kijelentve. Bohócok... és akkor ígérgetnek a lapjukban ilyen-olyan kacsa híreket, amiket õk kreáltak, például hogy jön a GTA IV PC-re szeptemberben...nem tudom honnan szopták ki, de ezzel érvel a sok gyökér mindenütt, hogy GS-ben olvasta, és õk nem hazudnak. Jóvanakkó'. Soha nem néztem, és nem is fogom az oldalt, viszont a hírlopkodásokról is azért híresek...ennyi.
HUNMarcus
azok azok....
elsõ 3-4 órás játékom után 2 dolog ba...a a csõrömet:
1.a létrára való feljutást egyszerûbben is meg lehetett volna oldani...
2.az autókon vettem észre, hogy ha távolabbi kamerát használom az árnyék kicsit pixeles lesz rajta...

amúgy kifogástalan, nagyon szuper, él az egész város néha csak azt hallgatom hogyan nyüzsög ez az egész közösség...a sok kis apróság nagyon élethûvé teszi ezt a világot!<#eljen>

jAsOn VoOrHeEs
Hosszú hajú srácnak olyan beszólásai vannak...

- <...> És hogyha pedig valakit az érdekel, hogy mondjuk konkrétan télleg a PS3-as vagy az Xboxos verziót vásárolja meg akkor... <...>

- Konkrétan mondjuk, hogy milyen konzolja van, az mondjuk sokat nyom a lattban nem?!

- Egyrészt nyílván... (srác is kicsit érdekes nézett)

OMG! <#worship> Sokan biztos tévedésbõl a PS3-as verziót vették meg az Xbox mellé, és fordítva. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Istencsászár
Kösz, nemvagyok benne biztos h ez legális, igy inkább ezzel én nem szórakozok😊 kitudja mi történhet.

Alwares
Premiumot vegyél az 70-be van...
A gamestaros videót meg megne nézzétek mert én csak felbasztam az agyam. A baromja 5 centirõl nézi a FullHD TV-ét (GTA 720-as) és akkor beszél, hogy "így meg úgy pixeles és a többi". Jólvanmár... Balfaszok...

FZoleee
Arcade-ot ne vegyél, ha GTA-zni akarsz.
Ha van pénzed, akkor az elite-t vegyed 😄 Ha nincs annyi, akkor pedig keress máshol egy Premiumot 😊
skate00

a két XBOX között menny külömség van??

szoval ha akarok venni Xbox ot meiket érdemes venni?

Gamestar teszteli a GTA 4 et

Kandurex
na végre kipróbáltam, bár utolsó lettem 😊 deathmach, de faxa vót 😊

AntiHero
Lehet megyek én is. Van még asszem 48 órás kódom azt felhasználom.