Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Addig is ha kell egy 48 órás kód akkor küldhetek privi-ben.

Kandurex: Tõlem mehet este a multi!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

John Cena
fasza ez a rendszám tábla😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

AnarchoiD
szvsz 5playerrel is lehet de a tuti 2x 5 playeres team deathmatch 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

John Cena
legalább õ nyitotta a gyógyszeres topicot😄😄 talán tudja magát kezelni!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

HUNMarcus
valaki lécci segítsen abban, hogy megmondja melyik a legnépszerûbb multi mód? mert 5-6 emberrel nem valami akció dús játszani...

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Istencsászár
Hétfõn lesz csak goldom😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
DSL vagy kábelnet? amugy mind1, DSL-nél beirod a jelszót és a passt, kábelnél pedig autómatára állítod és kész... persze lehet hogy valami rúter van a háttérben, én pl dobnám ki az ablakon, csak a gond van vele.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

én mennék ha valaki segítene hogykell csatlakozni a livra.....egyszerüen nemtudom mért irja ki hogy MTu failed azt sem tudom mi az...
Kandurex
FELHÍVÁS!

Mit szólnátok egy kis SG -s közös multi vandálkodáshoz? Mondjuk ma este 19:00? Aki benne van vegyen fel live -ra.

(bocsi, hogy eddig akik hívtak nem reagáltam csak lejárt a gold és ma sikerült szerezni újra kártyát)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SpeedXHUN
van 1-2 utca ami ismerõs meg a fõutak...de sokáig azt se tudod hol vagy nincs 2 egyforma utca😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

õ szerintem a régi Liberty-re gondolt
Kandurex
izgis kérdés, állítólag nagyon elégedettek a New York -iak 😊 sajnos az ide írók ritkán járnak New York -ban 😊

Prince of Máté
akartam kérdezni, hogy fel lehet ismerni a régi New Yorkot valamilyen szinten (GTA3, LCS)

BiG G
akkor már elsõ sziget, egy város az egész 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

AntiHero
Én kezdem az elsõ várost megszokni. Naggyábol tudom a fõbb helyeket, de közelse minden kis zeg zugot😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a Rockstar azt mondta, hogy akkora
Ize... A masodik mondat termeszetesen kerdes volt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fraszt! Ha nem lenne GPS, megtanulnad a terkepet, ahogy a regiekben is. Egyebkent fix, hogy ez a San Andreas haromnegyede, mer igy erzesre kisebbnek tunik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

thx 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Kandurex
Hihetetlen nagy bizony, rengeteget kell ahhoz játszani, hogy kiismerjük, akár csak az elsõ városrész kis szegletét is!

Ja meg még egy apróság: nemtudom mit sírt sokaknak a szája, h kisebb a város, emberek Liberty City az EGÉSZ! SA 3/4 része, és azért ez full városba nem semmi.

Elsõ városrészbe vagyok, de GPS nélkül elvéreznék...nemtudom, de azért remélem idõvel kiismerünk mindent.

Istencsászár
Vannak olyan játékok amikben nincsen exit, van ahol van... de mivel az exit és az y => desbórd, ugyan az, teljesen felesleges belerakni a gémekbe😊, igy univerzális, minden játékban alkalmazásban használható kombináció.

Koszonom ezek szerint nem en vagyok debil, de ez igazan proszto megoldas. Utanna meg amikor elkezdek megint jatszani es megcsinalok valamit jatek kozben felugrik az ablak hogy hova mentse termeszetesen a winyora. Aztan megkerdezi hogy felulirja-e. Ez nem tetszett mondom biztos kilehet lepni kulturaltabban is, de ezek szerint nem. Meg 1x koszi a valaszokat.
Ja úgy kell...és dashboardon nyomod ki a lemezt.

Bár én erõsen gondolkozom, hogy nem veszem ki a lemezt, mert van egy olyan érzésem, hogy egyszer megjárom mivel...a tokba visszarakni nem éppen megy mindig simán és könnyen megkarcolódhat.
Ha bennehagyom a gépbe és beállítom, hogy magától ne inditsa el a játékot akkor nem lehet semmi baja a lemeznek nem?

Istencsászár
Y => desbórd... én mindig ígyszoktam

Kandurex
hm, jó kérdés, mondjuk én rendszerint csak kiveszem a lemezt és kész

pedig úgy kell. nem tudom, miért gond ez.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

hogy kell kilepni a jatekbol miutan mentettem ertsd aludtam, sehogy nem jovok ra csak az x guilde button es y, de ez palisagnak tunik. Valaki segitsen koszi.
Istencsászár
1-1 nagyon ritkán, de 98%ban semmi!

BiG G
a topikban eddig elhangzott tapasztalatok alapján, ha nem moddolt géped van akkor nagy eséllyel nem fogsz találkozni popuppal (a moddolt benq-driveok lassabbak).

Alwares
Rockstar Social Club-al mit lehet csinálni? Mert most már hozzárendeltem az accomhoz a gamertag-omat is. Nem arró volt szó, hogy lesznek screen-shotok és a többi?

Alwares
Nekem nincs meg eredetiben (még) és nem találkoztam pop-upal. Legalábbis csak nagyon minimális szinten amit alig lehet észrevenni.

Johnny23
ok, köszi

..akinek megvan eredetiben a gamma, azoknál egyáltalán nincs PopUp, vagy minimális van mindenhol???

..csakmert üritwettem a cash-t, töröltem a vinyóról és így is van,bár kevesebb

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

BiG G
elvileg egy 20 gigás vinyón 7 gigát alapból lefoglal a gép a játékoknak hogy tudjanak hova cache-lni, szóval ha van vinyód akkor gond elvileg nem lehet.

Johnny23
Hali!

mekkora szabad hely kell a HDD-n,hogy ne legyen popup ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Smuge
aki tud és még nem tette volna meg lécci vegyen fel multi miatt. köszi!
psn: probiuk (eu)

AnarchoiD
enis multiztam tegnap random csapattal .. iszonyat jo a team deathmatch kvzi szingli playerben alig jatszottam meg ... lehet vhogy zoomolni a mesterlovesz pusival ? (felmaszol haztetore es onnan apritasz) rettenet jok a hangok tisztara mint a HEAT -ben 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

vagy az esszencia

Because fuck you. That\'s why.

nos eléggé bejövõs. fogalmazhatnánk úgy is, hogy az etalon

Alwares
Én is bementem hozzátok, de valamiért nem tett be egyik csapatba se, pedig jó lett volna. Bár amint látom a single-el is elleszek egy jó darabig, nagyon bejövõs a játék.

nos nekem tegnap 7 órakor lett meg, fél 10-kor jutottam hozzá, s mostanra sikerült abbahagyni 😊 kb. mennyi tárgyba szarok bele még kérdés <#mf1>

Kandurex
egy baj van ezzel a játékkal, piszok nehéz letenni 😊

Én pont ott vagyok picit jegeltem ott a gamét mert picit felhuzott😊)))
Heh.9óra játék után najó egyhuzamban csak 5..de mind1 összesen 9,szal a statisztikáknál kiírt olyat a játék hogy ,, talán egy kis szünetet kéne tartanom?''😄.Mondjuk van benne valami😄.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

BiG G
fõleg ha nem 60nal jönne, lol. senki nem fogja leszedni 😊

pc killer
Elõször én is létrán mentem... Másodszor rendes úton és egybõl sikerült.

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Azok a korábbi hidden package-ok megfelelõi.

mucsácsó
Hát igen, az lehet, sõt.. 😄 Szerintem a legidiótább helyen mentem ki... (be meg úgy mentem, hogy hátul felmásztam egy létrán 😄) Nembaj, végülis megcsináltam sokadjára..de ezidáig ezzel szívóztam a legtöbbet 😊
pc killer
Ha jó helyen mentél volna be és ugyanott jöttél volna ki akkor marha könnyû lett volna.<#vigyor3>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD