A 2-ik trailerben szerintem Faustin felesége mondja, hogy "Please no more killing" én ezt nem halottam a játékban. És a 4-ik trailer elején van az a csávó aki mondja hogy " We got real problem here" az kicsoda? Azt figyeltétek, hogy a trailer 3-om eljén Niko nappal szál le a hajóról?
Nagydög#5423
Tudod mit!? Kerdezz inkabb az eheti lotoszamokrol! Meg a PC verzio leterol sem tudni semmit.
krisz940122#5422
helló.mivel még kicsit hülye vagyok a ps2höz ez már megvan ps2re?
nem tudjuk, de itt mindenkinek eredeti, szóval inkább másik fórumokon kérdezd meg
cso sracok. tudom hogy ez nem pc topic, de mivel a pc topic bevan zarva ezert itt kerdeznem meg. A gta 4-et lehet jaccani majd torten, vagy torhetetlen a jatek biztonsaga?
szerintem az Aston-Martin, Corvette hasonmás is nagyon f@sza :)
Kedvenceim a szép régi muscle carok :D Sabre, Vigero, Dukes, Stallion...
Dukes ami Dodge Chargerre hajaz elnevezésnél szerintem a hazárd megye lordjai bejátszik :D (Dukes of Hazzard)
Nagydög#5409
En egy ideig valami Consimittudomen-t hajtottam, ami ugy nezett ki mint valami Lancia limuzin. Mindjart korul nezek, hatha talalok valahol kepet.
limuzin, taxi-rendőr, Vlad kocsija (legalábbis nekem most a küldetéseihez egy ezüst blista compaktot ad, ha nem egy saját magam által szerzett autóval állok be), de turismo is kemény ;)
webadam#5402
Melyik szigeten vannak a legjobb kocsik?Én az eésőn tartok de ezek a Turismok nagyon szépek :)
benyomhatnátok kinek mi a legmenőbb kocsija hátha érdemes ráhajtani,amúgy én ezt egyszercsak megláttam menet közben és a tulajtól elkértem:)
én egy ilyennel gurulgatok,persze csak csínyán nehogy elveszen:)
infernus
Piko888#5399
Mit számít, van rá garancia és 1 másfél hét alatt kicserélik és még otthonról se kell kimozdulnod. Nekem már másfél éves a gépem és kétszer szart be, de egyszer se lett háromledes.
Mi a szánalom? az MS rendszerén legalább megy a gém netre kapcoslva hibátlanul... amugy minden nagyobb játéknál megy a lájv őrület, Halo3, Cod4 vagy akármi más nevesebb cuccnál ezvan/volt.