8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• balljuggler
    Végre megvettem ma én is!
    Haverral voltam...hazajöttünk bekapcsoltam utánna leszedett 18Mb-s updatet és utánna installálta is...közbe mondom havernak:.."remélem ez nem lesz hibás.."
    És....nem!!Tök szuper a gamma, még szokni kell az tuti,de lényegében azt kaptam amit vártam!Most raktam le nemrég..csak ugy repül az idő vele!
    Ha valaki tud linket adni a játékmenetről-végigjátszásról annak nagyon örülnék...kód nem kell mert azzal nem annyira élvezetes...
    A legjobban az autók kidolgozottsága tetszik!Amikor beülök 1 jó verdába akkor a gumifüstöltetés és autósegg táncoltatás elmaradhatatlan!!!realisztikus...
    nah...ennyit akartam így nagy hirtelen..
    Jaaa és PS3-ra vettem
  • Kandurex
    jaj, arra emlékszem, csak én ilyen videószerűségben vártam! tényleg jó küldetés volt az,...bár a best a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bankrablós volt!

Szóval erre gondoltam, hogy voltaképpen ez a két küldetés maradt meg igazán, sokkal többet ki lehetett volna hozni a játékből!
  • AntiHero
    De volt egy olyan mikor két amerikai harlys csávót kellet üldüzni és akkor sinekre is meg a metróba is elmentek vonat is kisiklot nagyon faint volt.
  • Kandurex
    no, kitoltam 31 óra alatt, nem volt rossz, de érzésem szerint sokkal többet ki lehetett volna hozni New York -ból,..izé Liberty City -ből,

nem voltak olyan város formáló küldetések..:( (grandiózusságra értve)

....valamint nem láttam azt a küldetést, amiben egy crossmotorral menekül Niko egy metró elől, pedig egy csomó videóban benne volt :/

no mindegy, a játék ettől függetlenül 10 / 10 :)
  • Hoz_Hun
    Gondolom nem vagy épp missio közben vagy valami, ami miatt korlátokat szab. Egy mentést azért érdemes csinálni időnként sztem, pont az ilyen "balesetek" miatt.
  • Istencsászár
    Mégis van hiszen a bankrablásból meglévő pénzem megvan, a játékidőm megvank, csak a helyszín nem stimmel mert valami nagyon összekavarodott
  • Hoz_Hun
    Jaj, én még a színházat bírom. A ruszki Peresztrojkásat vagy mejiket. Már vagy nyolc előadást végignéztem és egyszer sem volt ugyanaz. A belvárosi komédiást nem csípem mert nekem nem jön be ez a fajta dumálós humor. Bár dagattakról szólóban volt némi humor, az még tetszett is úgy ahogy.

A Honkersben sztriptízbárban jobb szerintem a kamera állás mint a másikban, ;)
  • Skyline
    A sztriptízklubba is aki esetleg csak 1 műsort nézett meg az egymásután nyomja még 2szer,lesz ott szendvics is:))))
  • Hoz_Hun
    Több részes? Ejha...
  • AntiHero
  • Nagydög
    En mar ket reszt lattam. :)
  • Hoz_Hun
    Eddig soha nem néztem TV-t a GTA4 ben. Tegnap bekapcsoltam és az egyik csatorna elé odasápadtam. Valami "Space Rangers" rajzfilm ment. Amerikai rajzfilm kifigurázása lehetett amolyan Souths Park stílusban. Egész hosszú volt. Három vérbunkó amcsi ürhajós gyilkolta az ürlényeket. Annyira béna volt hogy nem bírtam nem végignézni.
  • Ragnar360
    Ész hovámész!

Mikor alapból betölt egy mentést, miután elindul a játék...akkor én mindi ugyszoktam, hogy biztos onnan folytassam ahonnan én akarom, hogy én töltöm vissza az utolsót...

vagy pl.: quicksavel vmit, betöltesz egy másik állást, ott is kviksévelne, de előtte rákérdez, mivel a másik nem ebből a játékállásból származik.

SEMMI GOND NINCS A RENDSZERREL !
  • Hoz_Hun
    Autosavenél nem csinálhatja, mert az fellülírja az előzőt. Szerintem egyszerűen nem jutottál el a következő autosave helyre. Menj el haverral/csajjal valahova utánna mindig automatice ment.
    Amugy miért nem mentesz? Nagyon meg lehet ám szívni.
  • Hoz_Hun
    Jaja. Mivel én mindig lekapcsolom a tápot, tök összevissza tölti be a játékállásokat induláskor. Rögtön be a menübe aztán betöltöm amelyiknél jártam.
  • Istencsászár
    Nem nagyon mentegettem, mert auto saven van... ( amelyik játékban bennevan az a funkció h magától ment akkor én nemszoktam, mert minek? )
  • deep
    De bizony, ez történik. Nem veszik el semmi, csak egy 2005-ös dátumú mentés készült és mivel az előző 2008-ből származik, azt tölti be automatikusan.
  • LordAndrew
    Nem lehet, hogy resetelődött az óra a boxban? Nekem (nem ennél a játéknál) volt ilyesmi problémám. Mint utóbb kiderítettem, áramszünet volt és a gép órája (és a beállított dátum) visszaállt valami korábbi értékre... Nem lehet, hogy nálatok is valami hasonló van?
  • Kalozoner
    jaja nem tudom mért, de nekem is kettőből mindig a régebbit töltötte be
  • AntiHero
    Bizonyára több mentésed is van. Nekem is mindig a régebbit tölti vissza. De utána betöltöm azt az állást ahol jártam és kész.
  • Istencsászár
    Nekem ilyet ne csináljon mert kivágom az ablakon... ha holnap bekapcsolom és nem lesznek meg a küldik, akkor lehet h nem fogok nekiállni ujra...
  • Minstrel
    nekem is kevert már meg küldetéseket, ennyi küldetésnél ez nem is csoda, de pl. elbuktam amit megkevert és következő betöltésnél már rendesen jöttek.
  • Istencsászár
    Na ezt most nemértem...

Tegnap unlockoltam az utolsó szigetet, ma már nem mutatja h fel lenne oldva, és berakta a interjús ( el kell menni interjúra, a rendőr bíz meg stb.. ) feladatot, amit elvileg már megcsináltam ezeréve... de a statisztikám az olyan amilyen az rendben van, csak a dolgok nem stimmelnek...
  • Tibor
    Elizabetha egyik küldetése után, Playboy X-et viszed át a házához.
  • Checkerboy
    Nem, csak mi sem tudjuk pontosan. Mert semmi különös infó nincs, h 'kinyílt a sziget', stb, hanem csak arra ébredsz, h az egyik misszió átvitt a Time Square-en =P
  • Checkerboy
    Emberek...ha már most ilyen minőségű játékok jelennek meg mint most (GTA IV), akkor bele se merek gondolni, h milyenek fognak még jönni :D

Ezt most le kellett írnom valahova =P
  • yenka
    Ekkora titok?
  • Sland
    Nagyon ráérsz pazzeg :D
  • yenka
    Emlékszel melyik küldiknél nyíltak meg a szigetek?
  • Ragnar360
    Ma kis lazulásképp multi, aztán holnap 200 fosós galambot kell szétlőnöm, sztem megtart egésznap, mire végzek...feltéve ha közbe jön egy két apróság...

Am vmi nem stimm , mert csak a galambok vannak az nem ad 5%-ot, csak 2,5-et asszem...cinkes helyzet, mindent megcsináltam, arra tippelek, hogy az aktivitások közt maradt ki vmi vmeik haverral v nemtom :S
  • Ragnar360
    Na 95% ,huh a Stuntok baszottjók voltak :P ...de volt amelyikkel sokat szívtam, a jármű hiány miatt :@@@ videó guideba persze mindet szinte NRG-vel nyomják le, azzal lazán lehelet majdnem mindet elsőre...nekem is volt 1-2x ha járkáltak olyannal vagy ha Alderney É részén lévő motorszalonból kicsórtam 1et, de amúgy meg nem volt szar se...volt olyan, hogy és ezt megfigyeltem, egy bizonyos pontnál beakad a rendszer értem ezt, ha ugyanott vagy nem fog jönn eltérő kocsi az eddiegtől, mindig csak ugyanazok parkolnak vannak...aztán elmész messzire, visszajössz és más az arzenál.
    A poén még az volt és elég nagy szerencsém volt utólag, mivel 49 Stunt jump ment le, az 50.-ket vhol elhagytam, örömömre pár próba után meglett amit kihagytam, azt is azért mert hívtak csetre, nem mentem, aztán visszírtam és már elkalandoztam, igy maradhatott ki...
  • yenka
    Nem akarok csalni, csak már nagyon várom az új terepet.

Most itt tartok: The Master and the Molotov
    Hány küldi van még vissza a sziget megnyitásához?

Tud valaki segíteni?
  • gyuri12
    Csalni akarsz?:(
  • yenka
    Ha valaki tudja, légyszi írja meg, hogy melyik küldetések után nyílnak meg a többi szigetek.
    Köszi.
  • LordAndrew
    Nem lenne. Pont ugyanolyan lenne. Persze csak teoretikusan :)
  • Checkerboy
    "De láma vagy aztakurva bazzeg..."

Bagoly mondja bagolynak Oo
  • Csabesz100
    Köszi!
  • preti96
    Azr=Azt
  • preti96
    helo all
    Azr szeretném kérdezni hogy bohan-ban mi cél szolgál aza garage és milyen autóval lehet bemenni?
  • Nagydög
    Jut eszembe! Az uldozeses kuldetesek eddig is gyanusak voltak, de tegnap kicsit morcos voltam a forgatokonyv oltaran felaldozott realitasert. Az gondolom mindenkinek feltunt, hogy az uldozesek kozben vannak ugyanugy bekovetkezo esemenyek(Egy keresztutcabol menetrendszeruen erkezo teherauto, esetleg egy fixen bekovetkezo baleset.), de nekem az uldozott viselkedese is furcsanak tunt. Aztan most egy motoros uldozes volt soron. A szepseghiba az volt, hogy az elso 10 meteren kilottem a delikvens hatso gumijat. O ettol fuggetlenul fenysebesseggel kelt at a varoson, mivel gondolom igy izgalmasabb volt az uldozes, mintha az eso-kelo delikvens utan gurulok, es egyszeruen keresztul lovom.