Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EEE 1899
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Egyébként misszió közben lehet menteni, szóval ilyen eldöntõs feladatok elõtt mindig szépen elmenteni 😛
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
2. Spoiler 😛
Felhívod, és elküld neked 2 segítõ kezet, akik melletted harcolnak
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
EEE 1899
(Ezekszerint neked drukkolok ;D)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
(erre még válaszolok)
HA, lettél volna olyan kedves 'házigazda' akkor visszaolvastál volna, és látnád, h pont most csináltam új gamertagot, az ingyen gold miatt.
Ki nem szarja le, h meddig használod a nickedet? Inkább cseréld le, mert már így is mindenki utál.
Képzeld, nincs eszem ahhoz, h kitaláljak egy szuper l33t h4x0r nevet, mert enyhén nem érdekel, h INTERNETEN hogyan szólítanak.
Semmit nem szóltam a házigazdaságod ellen, erre belémkötsz? Fasz se szólt neked, h vegyél fel listádra. Azthittem végre elfelejtetted ezt a topikot, és békénhagysz minket.
Te meg egy rohadt paraszt vagy.
Komolyan veszed az internetet? Ne legyen olyan nevünk, h Nagyög vagy Cuncee, vagy pöcsömtudja?
RAGNAR, 'ecsém, akkor te vagy a WoWos elf aki megmentette Frodót, miapöcs?
Többieknek: Ne ugassatok rám, h leosztom a hülyéket.
(Igen Ragnar. Ez te vagy.)
Az 1. vedd meg, a feketét.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Meg is is vicc, h kell felmaszni létrára, johogy azt nem kérdezte meg mivel iranyitjuk Nikot v vmi😊 ...ANALFABÉTA^^ a játék meg írja, cska olvasni is tudni kéne...
A taxi leintése már más...aki azt kérdezi meg azt nem röhögném ki, mivel a játék elején még nem lehet csinálni és csak késõbb hívja fel a figyelmet rá a játék.
Ja meg bírom ezekt a értelmes neveket amik vannak itt a fórumba egyeseknek (gamertagról ne is beszéljuk, egyenlõre) Checkerboy, CUNCEE2222 ezt a gamertagot az én listámon nemfogja látni senki az tuti...értelmes ember lehetsz te is.
Ha eszed nincs kitalálni normálisat az a te bajod...én 1 nicket elég sokaig (évekig használok legalább)
Ezek olyan dolgok, mint ha vkivel találkozol és egybõl ránézésre sok mindent elmond a kinézete...vagy egy példa: mész állásinterjúra, lehetsz akrámilyen okos, ügyes, ha büdösen, szakatt ruhába állítasz oda elhajtanak....
Itt a fórumba is sok benyomás van, sok minden alapján, én csak pára említettem.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Van olyan fickó, h nem mind1 mikor mész oda...sõt hibás, mert pl most se spawnolt és mar a faszom kivan...van 1 fickó (Jeff) akinek hívnia kéne, de nem hívott még...irták, h volt akinek a játékba 2 hétig tartott mire hívta...de mondom a legtöbb gond azzal van, h nincsennek ott az emberek ahol kénének...és kb random szerûen dobja be, pl 4.nap is ugyanakkor ugyanodamész és ott van de elötte 3xor nem volt ott.
Sokat megcsináltam...néhány van már csak, de pl most a drogos csaj 2. feladatát nem tudom felvenni mert hiába megyek el a szájbavert pontra 20adjára, nincs ott...reggel, este, délbe tökmind1 (ennél a karakternél, van amelyik csak este van ott)
Képtelen vagyok rájönni 😞
Thx - (xbox360)
Az új fiókom: DevLupius
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.