Nemtudom ebből milyen film lehetne... Szállító szerű valami? mondjuk nemizget különösen, kicsit sok hogy minden játékból filmet akarnak csinálni... 80%uk ugyis kuka. De hajrá Boll, ahogy érzi...
szinte kizárt, hogy minden évben legyen egy rész :)), majd talán 2012.-13. környéként next-next genre az 5.!!
Naja:)Maradjon úgy minden ahogy most van,vagy jön minden évben egy gta:D
Konzolra azért elég igényes játékaik vannak... azt hogy jó lenne vagy nem nemtudom, mondjuk én nem a GTA5-öt sajnálnám hanem a The Darkoness 2őt, hogy ha azt elszúrják ütök! :)
jaj, pedig néha nagy szükségét érzetem a hangtompítónak...na de ez közel-kelet powwa, mindenhova mozsárágyúval illik menni :/
Hoz_Hun#6228
Pedig de. Elsőre én is hangos voltam, aztán kipróbáltam halkan és lazán kisétáltam.
Nagyon helyes.Electronic Arts már több nagynevet tönkrevágott a saját játékai közül(NFS sorozat,NBA,FIFA pc-n,NHL,NFL,Medal of Honor)
Ezek után én se szeretném ha bármilyen közük lenne a Take Two-hoz,mégha nem is "szólnának bele mindenbe".De tuti tönkrevágnának mindent.
Nagydög#6226
Ja. En azt hittem, az resze az eloadasnak. Meg sem fordult a fejemben, hogy ha halkan nyirom ki, akkor lazan kisetalhatok.
Vagy kiadnának egy játékot,grafikaállítási lehetőség 0,max 3 féle felbontás és kész...A gépkövetelmény meg fixen 4magos proci 2magos vidkártya,setöbb sekevesebb...lenne sírás mindenkitől,kivéve pár multigazdag vérpistit..:)
szerzel öltönyt meg jó cipőt és délre elmész a céghez az interjúra, ha bent leszel főnöknél akkor üsd agyon baseball ütővel vagy késeld meg, de ne lőjed, mert én lőttem és mindenhonnan jöttek a rendőrök
Mikor érti már meg pár pc-s arc...KOnzolra a fix hw miatt könnyebb fejleszteni,így nem kell siránkozni amiért pc-re félév-év késések vannak,mivel ati-nvidia,amd-intel annyiféle terméket ad ki mint a nyüh...Az jobb lenne ha kijönne konzollal együtt a game és bennelenne a rendszerkövetelménybe hogy: csak intel+nvidia rendszeren fut,kizárólag mondjuk vista alatt?:)
smusher#6222
az ilyen emberek miatt, amilyen te vagy, szeretném, ha soha többé nem jöbbe ki egyetlen gta sem pécére
De azt csak egyszer lehet... A lóverseny jó volt: mentettem, elmentem lovira, minden zsét feltettem egy lóra, aztán, ha sikerült, újra mentettem és volt pénzem minden jóra.
srácok,valaki elmondaná részletesen hogy a "last interview"-nál mit kell pontosan csinálni?danke
Amúgy mit számol vissza a fejléc?:) gta 6?:)
nem lesz, sőt mellé még lesz még rengteg pénzed amiből aztán vásárolhatod a sok fegyvert, vagy ruhát :/
Hoz_Hun#6211
Ha "az idáig minden játékban szereplő hangulatos, szeretni való stílus"t kiveszik belőle, de kiadják egyidőben PC-re, akkor sokat nyertél mi? Szar hogy várni kell fél évet egy nagyon jó játékra, inkább legyen mindenkinek rossz csak neked ne kelljen várni.
Istenem... nagy az isten állatkertje és mijen alacson a kerítés.
Seten#6210
Csak emléxem, hogy a SA-ban felhalmoztam egy tekintélyes fegyvermennyiséget (amit szerintem még a Kínai Néphadsereg is megirigyelt volna) aztán egy küldetésnél jól elvették az egészet.
Szóval csak nem akarom, hogy váratlanul érjen egy ilyen. :)
Ragnar360#6208
Nem lesz! (Amugy ez most miért fontos neked ?:D)
Seten#6207
Egy kérdés (azokhoz akik már végigtolták):
A történet folyamán lesz olyan, hogy az összes fegyvered elvész valamilyen önhibádon kívül álló okok miatt (mint a San Andreas-ban)?
Ragnar360#6206
Pff hülye -.- ezt a véleményt ebbe a topikba megtarthattad volna magadnak...verheted a nyálad arra a gépre ami ott van az aláírásodba :P
Nézzük a jó oldalát,ha felvásárolja az EA a Take Two-t akkor tuti hogy kijön pc-re a gta,egyszerre a többi konzollal
Ragnar360#6204
Sam Houser, a Grand Theft Auto sorozat egyik legnagyobb úttörője, illetve a Rockstar Games elnöke ma reflektor elé állt, miután megelégelte az örök hallgatást az Electronic Arts , Take-Two iránt benyújtott erőszakos felvásárlási kérelmeket illetőleg. Sam mindezt egy külföldi hírportálnak, a világhírű WSJ.com internetes webszájtnak nyilatkozta le, így nem csoda hogy viszonylag rövid időn belül hozzánk is elérkezett. De akkor térjünk át az interjú fő részére, jól megfogalmazva:
Ha az EA sikeresen fejezi be a Take-Two iránti felvásárlási projektjét, valószínűtlennek tartom hogy az idáig minden játékban szereplő hangulatos, szeretni való stílusunk még egy játékunkban helyet kapna. A felvásárlás után cégünk csupán egy kis hal lenne az EA asztalán, melyet mi nagyon nem szeretnénk...
...Ha valaki, akkor én mindenképpen ellene vagyok hogy az 1990-es évek óta töretlenül folyó munkánkat pont az EA szakítsa meg és tegye tönkre...