Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Y. Azzal mászol létrára.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy:Létrán hogy mászik fel?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Detökjó<#smile>#smile>
Vannak ilyen emberek.
Az meg hogy õ mondja meg nálad hogy mi legyen,azért addig se kell eljutni...
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Amúgy: van egy haverom, aki nagy GTA fan. Amikor kijön hozzám, és fenn van a San Andreas, akkor azonnal,be kell kapcsolni a gépet, elindítani a GTA SA-t, és ott ül reggel 11-tõl, este 8-ig. De nagyon beleéli magát és, olyanokat mond hogy:Szétlövöm az agyad te nigger, fú moci dejó drágaság, vumm-vumm, meg ilyenek. Már félek tõle. Már azt hazuttam, hogy elvesztettem a CD-t, holott a nagybátyámnak adtam oda, aki még ekkor itt lakott. Na Hát a haverom, megkérdezte a nagybátyám, és már õ adta is oda a lemezt:S. Fel kellett rakni, meg minden. Már félek milesz ha legközelebb kijön, és meglátja hogy meg van a IV:S.
Õneki lehet mondani, hogy ne játszon annyit, mert úgy fogja fel mintha igazi lenne. Õneki lehet, de nekem nem.
Gondolom még autóban sem ültél soha, ha a fizikája neked "tökéletes" 😄
PSN: berghold
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha már játszol, legalább hagyj egy kis szünetet, nyugodj meg és csak utána írj be a fórumra...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Véleményem a játékról: Nem akartam kimenni enni, se felöltözni, mert ez akkora játék hogy nagyon. Miselt elvittem bárba(apropó Misel, mikor is tudom megfektetni?) Berugtunk és kicsit ittasan vezettem😄. Nagyon nagy volt. Próbáltam kódokat(bocsássatok meg). Beírtam hogy legyen helikopterem. A város felülrõl valami csodálatos. Kiugrottam a repcsibõl, és Nicó meg:"ÁÁÁÁ nooo", de csak zuhant, arcát eltakarta, és amikor földetért nagy RECCS és kettétört a koponyájaxD. Gamestaron(szaron), vagy valahol olvastam olyat, hogy a fedezékbõl lövés még mindig lehetett volna jobb. Én azt mondom, ennél jobb már nem is lehetett volna. Az a hangulata ami van, valami csodálatos. Mint egy akciófilmben.
Poénból kihívtam a rendõröket. Sziréna, megjelennek, kiszálnak(akció film filing ofkorsz), majd kérdezik:mi a probléma? Körbenéznek, tetõkre, meg mindehova. Látják semmi, leszidnak hogy a semmiért kihívtam õket, majd elhajtanak😄.
A szinkron, tényleg Oscar díjat érdemel. Az a átélés ahogy mondák, hát az megint csak mint egy filmben😄.
Sokan írták, hogy az autó fizikája fura. Én nem tapasztaltam, szerintem tökéletes. Elütöttem 3 embert egyszerre, az agyuk szállt a levegõbe, és a kocsira pedig rá kenyõdött a vérük. Ha rakétavetõvel, odacsapok egy beszélgetõ csoport felé, elszállnak a levegõbe, azt égnek😄. Meglövöm valaki lábát hát tényleg nem bír felkelni, csak ott szendved.
Meglõttem egy rendör kezét, erre eldobta a pisztolyt, és azt kiabálta: "EZ NAGYON FÁJ ÁÁÁÁÁÁ"😄D.
Bementem egy burgerking étterembe, ettem, megöltem a pultost. Ott volt egy Mikulás(!!!) szerû alak, megsajnáltam nem akartam megölni, DE, jöttek a rendõrök. gránát volt a kezemben, mondom dobok ki a rendõrök közé egyet. kiálltam az ajtóba, és amikor dobtam volna el, meglõttek elejtettem a gránátot. Mondom jóvan. Gyorsan visszaosontam a búvóhelyemre, és ekkor: BUMMMMM!!! A gránát amit kiejtettem a kezembõl felrobbant.
Szóval a fizika az jobb nem is lehetne. Motort nagyon nem láttam. Hol vannak jó motorlelõhelyek?
A mentok szama szinten 911. Ott kell majd valasztani.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amúgy: A mentõnek mi a száma?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Csak egy kettes csücsül itthon :p Meg a box ^^
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.