Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
PS-re még nem nagyon tudni mi, és mikor lesz
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Más:
Ugye lesznek (állítólag) letölthetõ tartalmak. Ezek csak X-Box számára lesznek elérhetõek? (most játszotta ki)
Érzek egy kis iróniát a szavaidban... Jól gondolom? 😄😄😄😄😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
1.)A Bernitõl kapott autót ha miss.közben elvesztem visszaadja a safehousban mindig ? (nem mertem eddig elvinni)
2.)Kikit véletlen lemondtam.Küldött egy sms.-t,nincs szám.Hogy tudok üzenni,v.mail ?
3.)A barátokat 100% után is vinni kell,hogy megmaradjon az extrájuk ?
Kössz.
Nem tudja valaki, hogy a GTA IV mikor jön ki PS2-re?
Üdv. Tommi
http://9gag.com/gag/5135249
(Egyszer volt egy multis versenyem Alderney autópályán Sultan RS-el. Végig vezettem majd elnéztem egy kanyart és az autó lerepült az autópályáról és egy olajtartályra esett 😄 )
ID: Prazelee
...és azok Futok vagy Futo GT-k voltak?
http://9gag.com/gag/5135249
PS3-on multizik itt bárki? Mindig egyedül tesz be a szerverre...
azér én kipróbálnám de sose lesz ilyen xboxom vagy mi a fsz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
(Nekem mûködött)
Futo GT-t talált már valaki? Sultan, Feroci, Sentinel tuningverziók megvannak de a Futo GT nagyon bújkál.
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Szerintem vegyél fel Friendlist-re és elméletileg úgy lehet együtt játszani ID: Prazelee
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Nagyon egyszerû a képlet, gyári lemezzel nincsen problémája a játéknak. Nincsen töltési, textúra hiba...
Ez már véglegesen kiderült, tény!"
ezt meg tudja valak ierösiteni, vagy ez fake dolog?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nehéz AZ éleT!
Ma hallodtam egy nagyon különös dolgot, ami egy picit meglepett. A haveromnak van egy flashelt xbox360 (arcade) -ja és állítólag azt mondja hogy az õ gépén a GTA 4 nem futna rendesen.. és hogy frissítenie kell hogy betöltsön rendesen a játék. Ez szerintetek igaz? mert állítólag csak arcadén van ilyen hiba. És most gondolkoztam volna azon, hogy vegyek egy gépet, mert engem csak a GTA 4 érdekelne.. Másnak is van ilyen problémája?
Egyébként aki árulja,pozitív értékelés van róla.Ár jó,bár nem tudom posta mennyit tesz rá.De azért körbenézhetnél magyar boltokban is,vagy használtan is lehet hogy kapsz,vagy újonnan hasonló áron.
jatekaim.hu-n nézz körül szerintem.Aztán máshol is esetleg,és keress vkit ati tudja hogy megy az ebayes rendelés.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Na még csak most tudom megvenni a gta4-et ebay-ról.Az lenne a kérdésem hogy errõl mi a véleményetek?Katt Nem nagyon tudok agolul ezért kérdezem.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n