Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk én jobban örülnék egy új résznek, mint letölthetõ tartalmaknak... ahogy elnézem, a küldetések igencsak egyhangúra sikerültek, gondolom, abból lesz még vagy 20-30 újabb, menjé' oszt lõdd szét a seggüket asztán menekülj el stílusban...bár rebesgettek új városokat, nos, az új perspektívába emelné a letölthetõ tartalmak világát.

Because fuck you. That\'s why.

nem csak állítólag, Box-ra 2 lesz (az elsõ augusztusban)
PS-re még nem nagyon tudni mi, és mikor lesz
Alwares
A faszt él ez a város, össze vissza spanw-ol le mindenki 😛

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Prézli
Él és lélegzik akart lenni, de csak akart, mert elcsesztem na! <#buck>

Más:
Ugye lesznek (állítólag) letölthetõ tartalmak. Ezek csak X-Box számára lesznek elérhetõek? (most játszotta ki)

Dear JaSoN HuNTer!
Érzek egy kis iróniát a szavaidban... Jól gondolom? 😄😄😄😄😄
JaSoN HuNTeR
úgyan úgy mint PCre XD XD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Szasz.
1.)A Bernitõl kapott autót ha miss.közben elvesztem visszaadja a safehousban mindig ? (nem mertem eddig elvinni)
2.)Kikit véletlen lemondtam.Küldött egy sms.-t,nincs szám.Hogy tudok üzenni,v.mail ?
3.)A barátokat 100% után is vinni kell,hogy megmaradjon az extrájuk ?
Kössz.
aaasdd
soha
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a GTA IV mikor jön ki PS2-re?

Üdv. Tommi
<#eljen>

ez a város tényleg és lélegzik. hovatovább eme város komolyan és van.

Prézli
Múltkor elmentem az elsõ szigetre kicsit nosztalgiázni Roman élõhelye felé. Épp a tengerparton mentem a kocsimmal mikor 3 fekete Merci rámtámadott és elkezdett lökdösni. Semmi küldetésben nem voltam, csak spontán megjelet a maffia. Nemtudom hogyan csinálták a Rockstarosok de ez a város tényleg és lélegzik.

aaasdd
UFO-t olvastam<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>
Yoda001
Futo simán, az egyiket el is vittem és betettem a sárga parkolós helyre, felvettelek

http://9gag.com/gag/5135249

Prézli
Akkor megkérhetlek, hogy végy fel Friendlistre? Már szívesen tolnám valakivel. Akivel eddig találkoztam az mind szétlõtt RPG-vel vagy elgázolt egy autóval... és szerintem kicsit több rejlik ebben a játékban
(Egyszer volt egy multis versenyem Alderney autópályán Sultan RS-el. Végig vezettem majd elnéztem egy kanyart és az autó lerepült az autópályáról és egy olajtartályra esett 😄 )

ID: Prazelee

...és azok Futok vagy Futo GT-k voltak?

Yoda001
én! egyébként ma találtam vagy 5-6 futo-t, nemtudom már ki kereste, de nem valami nagy szám

bakvarnyu
én is szeretlek

Prézli
Majd mikor megjönnek a letölthetõ tartalmak akkor felpörög

PS3-on multizik itt bárki? Mindig egyedül tesz be a szerverre...

akkor mi a fsznak írsz ide

bakvarnyu
hát ha igazán jó lenne akkor azért lenne mirõl . na meg multi is van.
azér én kipróbálnám de sose lesz ilyen xboxom vagy mi a fsz

Istencsászár
A játék lineáris, elakadni nemlehet benne. Warez mincs, a gémet berakod oszt tolod amig bírod... mirõl kéne beszélni? 😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

minden csoda 3 napig tart, a gta ezt kicsit túllépte<#banplz>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

JaSoN HuNTeR
FAQ nem is megy :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

bakvarnyu
mi az ilyen szar a játék hogy alig pörög a fórum <#confused>

Yoda001
láttam tegnap multiban

Sland
én találtam. csak kinézetre futo "gt" amúgy ugyan úgy futo a neve és ugyan úgy futo-ként viselkedik

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Prézli
Kissé erõszakos módszerekkel amúgy meg lehet ültetni az autót vidi
(Nekem mûködött)

Futo GT-t talált már valaki? Sultan, Feroci, Sentinel tuningverziók megvannak de a Futo GT nagyon bújkál.

LordAndrew

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Szerintem keverte Emthor. Sajna kekszen nagyobb a felbontás, AA is van míg PS3-on kisebb a felbontás és nincs AA. Keksznek az egyedüli baja, hogy valami speckó effektet rányomtak ami egy kicsit "nyálkássá" teszi az egészet, mondjuk PS3-nál meg sok a blur.
Prézli
Nekem is dettó ugyanez van, és tudok mégegy embert aki így van ezzel.
Szerintem vegyél fel Friendlist-re és elméletileg úgy lehet együtt játszani ID: Prazelee

drot
akkor írok a gtaval kapcs ha rámegyek egy quick modos multiplayeres cuccba akkor mé mindig szinte egyedül vagyok a szobában ez miért van?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

rayx
Hát enek tényleg semmi köze a Gta IV-hez.Keres egy Ps3-mas forumot.

Nehéz AZ éleT!

ennek mi köze a gta-hoz? fogd má be és nyöszörögj máshol.

Checkerboy
Ezt ne a GTA IV topikba, plíz :p

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

drot
vki help nemtok netezni ps3mamom csak a ps3 kezdõlapja jön be az amikor benyomom a browsert semmi se jön be mindegyikre azt írja h search no result pedig united kingdomos storeom van meg letudok tölteni mindent csak nemjön be a net plz help VÁÁÁ

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Ironmask
nem 2008 június?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

kakaoskalacs
'GTA IV. Problémák

Nagyon egyszerû a képlet, gyári lemezzel nincsen problémája a játéknak. Nincsen töltési, textúra hiba...
Ez már véglegesen kiderült, tény!"

ezt meg tudja valak ierösiteni, vagy ez fake dolog?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

galmat
Nekem ilyet az EURO 2008-nál írt ki. Rámentem, hogy frissítsen, asszem újraindult a box és utána már ment is a játék. Persze netre nem volt kötve. 😄

rayx
Én külföldön vettem meg az Xboxom (nem arcade) és nem kell firssiteni a gépet mielöt GTA 4-ezek, vagy más játékal játszok.

Nehéz AZ éleT!

igazad is van. én eccer vettem használtan játékot, psze az utcai fényben szép és jó volt minden, de lámpafénynél a szobámban már láttam, hogy karcos. ment rendesen, de qrvára zavart. fóliás, "sealed" játékot mindenkinek! csak én vagyok úgy vele, egyébként, hogy visszasírom a régi ps2-es gta-s éveket, hagyományos televízión? valami hiányzik ebbõl, gyerekek, segítsetek rájönni, mi lehet az <#rinya>

ok akkor inkább gyûjtök még mert használtat biztos nem veszek.

Hello!
Ma hallodtam egy nagyon különös dolgot, ami egy picit meglepett. A haveromnak van egy flashelt xbox360 (arcade) -ja és állítólag azt mondja hogy az õ gépén a GTA 4 nem futna rendesen.. és hogy frissítenie kell hogy betöltsön rendesen a játék. Ez szerintetek igaz? mert állítólag csak arcadén van ilyen hiba. És most gondolkoztam volna azon, hogy vegyek egy gépet, mert engem csak a GTA 4 érdekelne.. Másnak is van ilyen problémája?

deep
Postával 11k, ennyiért kapsz már itthon is használtan. Kár vele szenvedni.
Waczkor
Ha nem nagyon tudsz angolul,lehet nem ilyen oldalról kéne rendelned.
Egyébként aki árulja,pozitív értékelés van róla.Ár jó,bár nem tudom posta mennyit tesz rá.De azért körbenézhetnél magyar boltokban is,vagy használtan is lehet hogy kapsz,vagy újonnan hasonló áron.

jatekaim.hu-n nézz körül szerintem.Aztán máshol is esetleg,és keress vkit ati tudja hogy megy az ebayes rendelés.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

az én véleményem az, hogy jó játék a GTA IV. <#hehe>

Helló!
Na még csak most tudom megvenni a gta4-et ebay-ról.Az lenne a kérdésem hogy errõl mi a véleményetek?Katt Nem nagyon tudok agolul ezért kérdezem.

KG21
azért van néhány autóból tuningváltozat, legalább ennyi megmaradt

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

LordAndrew
Nincs tuning. Jó kocsik vannak (pl. Ferrari, Corvette, Porsche, Lambo), de tuningolni, tetszõleges festéssel, felnivel ellátni nem lehet õket.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

james69holden
nem lehet tuningolni

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Kocsituning az megmaradt? Ugyan még csak 35%-nál járok de neten láttam mindenféle képet...remélem azt azért nem vették ki,azzal elszoktam ökörködni..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n