ez a kocsi vásárlás engem is érdekelne mert ha telefonszám van a kocsi melett akármikor hívom fel foglalt ha bemegyek az üzletbe ahol a kocsikat árulják hiába állok srba nem lehet beszélni a taggal pedig énis kipróbálnám
Kell lennie ott vagy egy címnek vagy egy telefonszámnak
Norberto91#7031
Hali! Én a GTA 4 -be most járok a bank rablásos résznél. Eddig a játék nagyon tetszik!!! Csak olyan lamborginit nem találok sehol:S van tipp hogy merre fordul elő?
Dévids#7030
Nem tom olvastam valahol a neten.Azért köszi !
Mért meg lehetne venni? Én nem foglalkoztam nagyon vele.. Van egy hozzá kötődő küldetés, szerintem csak arra van.
Dévids#7028
Hy all!
A játékba az interneten lévő kocsikat, hogy lehet megvenni?Mert csak egy összeget ír a kocsi mellé!
Niko-t beöltöztettem(sry a minőségért, szar a telcsim:s )
Engem nem érdekel.. (csak mert a válasz-t hozzám írtad) XD
nem muszáj hozzá, viszont az a 10-es nem nagy különbség, demókat le tudsz szedni videókat stb.. megéri. 53-ért tudok egy nem hdmis premiumot ha érdekel.
Ezen ne akarj spórolni! Én is annak idején így akartam spórolni,de hidd el nem éri meg! És például a GTA4-hez erősen ajánlott egy hdd, ami az arcade pack-ban nincs benne!
SziasztoK!
Venni szeretnék egy xboxot és azt szeretném kérdezni hogy xbox360 arcadon ugyanugyfut a játék mint xbox360 premiumon? Vagyis hogy mi a különbség?
[spórolni szeretne]
Nos úgytűnik a játék mégsem olyan tökéletes mint amilyennek hittem...
Először végigtoltam a megbosszulós ágon kinyírtam Dimitrit de úgydöntöttem megpróbálom az üzletes részt is lássuk annak mi lessz a kimenetele ...
Betöltöttem egy régebbi mentést de semmi, végigtolok mindent assassin, friends megvan de még mindíg semmi ... Sehol egy küldetés ember de mikor packie hív akkor én csak annyit vágok rá hogy I have other stuff to do ...
Nehogymosmár így kibaszzon ez a szar és újrakelljen tolni ezt a szart ...
Hosszan nyomd meg az Y-t. :)
DöflingR: igen, ismerem, csak én jobban szeretem a küldi előtt videón megnézni, hogy mi vár rám :D
Hát nem tudom,hogy gta-hoz minek ilyen video, vagy ilyesmi, szerintem minden elég korrektul le van írva és a Hud-on is ki van jelezve hogy hova kell menned stb..
daneszbaby#7007
Nah ma végigjásztottam a GTA IV-ét.Azt mondom hogy kurvajó játék.Folytatom tovább és élem az életemem a GTA IV-be.Tök állat =)
Ha Boldogság szoborba bementek és felmásztok a létrán ott fog felül dobogni egy nagy szív.Tök jó.Énb már voltam ott fennt =)
Izé.Segítsetek.Mikor taxit hívok félreáll meg minden,é mutatja hogy Y hogy beszálljak megnyomom de nem beszáll hanem ellopja a kocsit =S
Segítsetek már valahogy.THX!
kösz, de nem találtam vele semmi értékelhetőt -.-
Nekem a főküldetések végeztével 69%-os volt.
A Boldogság-szoborba én csak helikopter segítségével tudtam bemenni. Odarepülsz hozzá közel és egy szintel feljebb mint ahogy gyalog fel tudnál menni kiugrassz, ott is lesznek ajtók és az egyiken be lehet menni.
Ja,és a Boldogság-szoborba hogy kell bemenni?
Mert az ajtók nem nyílnak.
Olvastam,hogy be lehet menni a szobor belsejébe,úgyhogy csak meg lehet oldani vhogy.
PLS HELP!