Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
le kell venni tv-rõl a lepedõt <#idiota>

amúgy ja, regizni kell live-ra

http://topgearhungary.blogspot.com/

mama2
Amúgy. Ha demót akarok letölteni xbox liveról, azt hogy kell? Regizni kell?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Érdekes,én nálam nem szokott ilyen "egyszer ott van,aztán meg már nincs" dolog lenni.
Pop-up sem.

Én minden részben azt várom hogy ezt az elfordulok visszafordulok és odatermett/eltünt vmi kijavítják,megoldják,de semmi,pedig a egidegesítõbb gta baromság...Érdekes anno mafia-ban ilyennel nemtalálkoztam...Ittmeg elsuhanok egy kocsi mellett mondom ááááá átülök megfordulok kézivel és már sehol az autó....remek😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

drot
engem felvehetsz rgtcusa vagy rgtcuni DE Inkább rgtcusa át használom ugyhogy vegyél fel

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Yoda001
nem szükséges, velem tudsz, priviben elküldöm PSN id-t, ha kell

http://9gag.com/gag/5135249

nah szerintetek müködni?vagy nem éri meg probálkozni?
Kreeder44
na ps3-ra megvettem én is ezt a gyöngyszemet 😊 kivel tudnék játszani online???? nagyon szükséges lenne mikrofon hozzá?

deep
Hupsz, mellélõttem😄
Kicsitmá beittam.<#banplz>
deep
"Közeleg a Crysis 2 bejelentése. Konzolosoknak jó hír, hogy a készítõk felhagynak a játék kizárólag PC-re való fejlesztésével, így a folytatás Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. A döntés egyik oka, hogy az elõzõ rész megjelenése elõtti, brutális gépigényrõl szóló hírek tömegpánikot váltottak ki, és a vártnál kevesebb példány fogyott a játékból, a másik ok pedig, hogy az FPS stílusú játékok konzolon 4-szer, 5-ször jobb eladásokat csinálnak, mint PC-n."

Szerintem ez utóbbi nyomott többet a latban.

Amúgy nem áldozott le...
drot
nekem ps3mam van azon eddig ilyen popup nemvolt olyan volt amit még hozzátennék az elõzõ kommentemhez hogy megyek az úton nincs elõttem senki hátranézek egy pillre visszanézek és vagy 10 autó van már elõttem és majdnem nekikmegyek ezt utálom a gtakban az elõzõkben is ilyen volt de ez engem annyira idegesít hogy nemigaz :@

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

szevasztok!!!

Meglett(nem szedtem le😛) egy Proper verzio a gta-bol,csak sajna USA a regionja...ha ezt berakom a gépbe,müködni fog v nem?

Remélem ezzel kevesebb pop-up lesz,mert a másik az szinte játtszhatatlan...(benq drive..)

elõre is köszi
Sebaj, így is alig várom hogy játszhassak vele már végre (popup ide vagy oda), csak szereznem kell elõbb egy konzolt<#rinya>

ez tipikus GTA betegség, ahogyan a frame rate esés is az. szted biztos a 360 hibája, de nem.

Because fuck you. That\'s why.

Yoda001
ez nem a játék hibája, és hál'istennek ps-en nincs ilyen probléma

köszi mindenkinek, már értem<#eljen><#wink>. Én ilyennel az elõzõ GTA -kba szívtam de sokat😞 reméltem hogy ezt azért kijavítják

LordAndrew
Popup az, amikor késve töltõdnek be objektumok, textúrák. Merevlemezes géppel nem olyan zavaró, de HD nélkül extrém esetben olyan is elõfordulhat, hogy száguldozol az autóddal, majd lepattansz a levegõrõl és 1 másodperc múlva szépen kirajzolja azt az objektumot, aminek nekimentél. Én vincsivel ennyire durván nem tapasztaltam popupot, de napi átlag 1-2 óra játék alatt minimum 1-2 alkalommal volt olyan, hogy észrevettem a képernyõre kipakolt dolgokat, egyszer pl. átvezetõ animációban is (erre speciel konkrétan emlékszem: Playboy-jal beszélgettem és beszélgetés közben tette ki a háta mögé a virágoskaspókat... Nem életbevágó, de észrevehetõ és idegesítõ)

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

nagy sebességgel mész egy szélesebb úton, nincs semmi elõtted, és szétrancsírozódik az ótód, mert nekimész a levegõnek, fejjel nekizuhansz a levegõnek, és mikor felállsz, észreveszed, hogy bizony ott egy betonfal: kábé ez a popup. Kisebb jelentõségûek is vannak, pl. egy játszótéren nekem rendszeresen hiányzott a csúszda, mászóka, kb. 5 mp után jelentek csak meg, ez utóbbi engem nem zavart, de a betonfalas szivatás eléggé megrázott lelkileg.

drot
énse nagyon vágom a popup jelenséget én kb 20% nál járhatok és csak autózok meg gyilkolok meg ilyenek de amikor mentõt v tûzoltót hívok mert véletlen elütök egy embert tök szabályosan mentem az ember meghalt kihívom a mentõt mire ideér nekimegy 5 kocsinak amit lazán kikerülhetne aztán megáll tõlem 20 méterre kiszáll a tag körbenéz aztán elmegy és ennyi ez engem eléggé zavar meg az a kameranézet hogy kicsit bal felé húz a kamera tudom a bal kormány miatt de legalább rakhattak volna bele olyan nézetet ami középen van én még ennyit tennék hozzá az összegzésedhez

Milyen az a popup jelenség?<#wow3> még nem hallodtam róla, minden okotok meg van hogy hülyének nézetek, de valaki elmondaná?😊

deep
Heheh, nekem mindig mellélõttek😄 Csak meggyûrték a teknõt.
Az utolsó küldetésnél az utóbbi három próbálkozásom alkalmával épphogy beszállok a motorcsónakba, jön egy rakéta és szétkúrja. Mondjuk látványos, ahogy kizuhanok a partra égõ testtel, és életben maradok, de kevésbé látványos a piros szöveg, mely szerint "the boat was destroyed." Egyszer történt, hogy nem ment szét a csónak a rakétától, ekkor a vízbe zuhantam, majd mire visszamásztam a geci csónakba, a kellemes piros szöveg közlése szerint "Dimitri got away." Úgyhogy most félretettem ezt a tetves buzi szarkalap játékot.

Gascoigne
<#eljen>

Ps3 ID: Gascoigne74

LordAndrew
Végigjátszottam a játék story részét, írnék egy rövid összefoglalót, amolyan személyes szösszenetet, hogy mennyire tetszett a program. Igyekszem spoiler mentesen írni...

GTA4 - Nagy játék kis csalódásokkal

A Rockstar csillaga továbbra is fényesen ragyog, a GTA4 méltó elõdeihez: sok tekintetben felülmúlja azokat, de sajnos sok olyan apróság szomorítja a játékost, melyek egy kis odafigyeléssel, munkával kiküszöbölhetõek lettek volna. A progi szerencsére nem szakít a már jól bevált GTA hagyományokkal: a 3. részben bevezetett, a Vice City-ben és San Andreasban tökéletesre csiszolt játékmenetet viszi tovább, és ez így van jól. Ezzel szinte minden rajongó azt kapta, amit akart: a megszokott játékmenetet, a kor elvárásaihoz felfejlesztett grafikával és vadonat új történettel, várossal. A játszhatóság szinte tökéletes, akkor hát mi okozta a kis csalódásokat? Nézzük tételesen a játék egyes összetevõit és mindjárt kiderül. Elõre is elnézést kérek mindenkitõl, mert nem a megszokott grafika, hangok, játszhatóság szentháromság mentén fogok értékelni, hanem attól elrugaszkodva egy picinykét.

Játékmenet / Küldetések - 8.5/10

Mint már mondtam, a játékmenet maradt a régi. A jól bevált irányítás, kameranézetek stb... Apropó, kameranézet: az egyik hiányosság a már a San Andreasban is jelen lévõ lassú kameramozgatás autóvezetéskor. A jobb pöcökkel manuálisan kell az autó után fordítani a kamerát, ami idegesítõ lehet az elsõ fél órában (aztán persze hozzászokik az ember és ösztönösen csinálja). Szerencsére a jó dolgokat (amiket eddig megszerethettünk) nem rontották el, maradtak ugyanolyanok: jó a célzási rendszer, jók a harcok, az autók (a tuning lehetõség kihagyását mondjuk sajnálom), kellemes a környezet. Minden játékelem a tökéletes beleélést segíti és ez így van rendjén. Játszunk és szinte észre sem vesszük az irányítást, annyira kézre álló és intuitív. Miért adtam mégis csak 8.5 pontot? A küldetések miatt, amelyek véleményem szerint kicsit egyhangúra sikeredtek. A játékmenet fõ jellemzõje persze a vezetés és gyilkolás, én mégis elvártam több, ezektõl különbözõ küldetést is. A legtöbb feladat a menj ide-gyilkold meg, valamint a menj ide-üldözd-gyilkold meg sémát követi, ami sokadszorra már unalmas. Nincsenek benne olyan idegtépõ, nem vezetõs/gyilkolós küldetések, amelyek az elõzõ játékokat olyan válzotatossá tették. Néhány példa: a San Andreas távirányítós küldetései, vagy amikor pl. tartálykocsit kellett rabolni, repülõgéppel kellett radarmagasság alatt repülni, hajókat pusztítani Harrier-rel, vagy a Vice City narkóterítõ küldetése fagyiskocsival, helikopteres paparazzizás stb... Nagyon kevés volt az olyan küldetés, aminél elégedetten csettintettem a nyelvemmel, hogy "ez igen, ez filmszerû volt" vagy ötletes volt. Egyáltalán: kevés volt a hajós és helikopteres küldetés (összességében egy kezemen meg tudom számolni talán), nem használták ki az ebben rejlõ lehetõségeket, pedig lett volna mit: a város gyönyörû a víz felõl és gyönyörû a levegõbõl is. Kár volt...

Történet / Szereplõk - 9/10

A történet sokkal összetettebb és sokkal életszerûbb, mint az eddigi epizódokban. A szereplõk is sokkal emberibbek, sokkal jobban kidolgozott motivációkkal, emberi kapcsolatokkal. A fõhõs akár egy film szereplõje is lehetne. Nem egy rajzfilmfigura, nem egy két-három emberi tulajdonsággal jellemezhetõ, leegyszerûsített báb, hanem egy hús-vér ember. Ilyen szempontból tehát tökéletes a játék. Ami miatt 9 pontot adtam, az az volt, hogy a mellékszereplõk közül kevés szerethetõ figura van. Itt nincsenek olyan arcok, mint a San Andreas öreg hippije, vak jakuzája, vagy a Vice City idióta narkós ügyvédje. Roman, Kate, Little Jackob persze szerethetõ figurák, de a többi ember sajnos totálisan szürke marad: Elisabetha, Dwayne, Playboy mind-mind semleges háttértáncosok, nem váltanak ki érzelmeket a játékosból. A fõellenséget szerencsére sikeresen eltalálták, lehet gyûlölni. A másik problémám (ezért persze nem járt pontlevonás) a story vége volt. Lehet, gyermeteg vagyok, de szeretem a happy endet, ami sajnos itt nem adatott meg. Tökéletes édesbús vég, de szomorkásan álltam fel a kanapéról, nagyot sóhajtva és kicsit keserû szájízzel. (Ez mondjuk az egyéni szocproblémám: a story tökéletes. Akár filmként is megállná a helyét)

Grafika / Hangok - 9/10

A program grafikája sokat fejlõdött az elõzõ részekhez képest. Szerencsére nem a 3. epizóddal bevezetett motort toldozták-foltozták tovább, hanem újat írtak. Egy szó van rá: gyönyörû. Csodálatos a fizika, az emberek viselkedése. Nem egyszerû rongybaba effektet használnak, hanem megtoldották azt egy kis intelligenciával. Az emberek próbálják visszanyerni az egyensúlyukat, ha meglökjük õket, tökéletesen esnek, röpülnek, halnak... Gyönyörûen van megrajzolva a város (a legszebb ilyen, amit valaha is láttam), szép az autók grafikája, tökéletes a roncsolódás (még autóverseny programban is megállhatná a helyét ez a roncsolásmodell). A grafika szinte tökéletes tehát. Ami miatt pontlevonás járt a popup jelenség, ami merevlemezzel is elõfordul és néha zavaró is lehet... Kár érte. Néhány szó a hangokról: tökéletesek. A szinkronszínészek színészi munkája, a szövegek, a rádióadók, a kiválasztott zenék mind-mind tökéletesek. Ehhez hozzátenni, ezen javítani már nem nagyon lehetne.

Összhatás - 9/10

Hát ennyi lett volna dióhéjban. Lehet vitázni.

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

FZoleee
Küldd el nekem postán a játékot (persze ingyen) <#idiota><#gonosz1>
Drephis
multizz<#banplz>

help

Végigvittem. Most mi van? Játszhatok tömegoszlatást, meg lehetek bérgyilkos?

thx..

három, 19, igen
amúgy 2 perc gugli
Kérdésekre a válasz?😛

drot
elég pangás van nem akarja vki megcsinálni a faqot?😄

ebay

és honnan szereztétek? vagy a game/amazon osztogatja?
nekem is jöt!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

WTFF ???

Niko küldte...😄

Yoda001
csinálj jobbat, heló

ez de szar 😄DD

lol 😄 nem is rossz ötlet
DJ Skyline
félig meddig off, de attól függetlenül.....<#gonosz1>

sok sikert

A PS store kifejezetten szar cucc,még kell neki pár év,hogy elérje a "cucc" címet. Aztán még pár év,hogy elérje a "jó cucc" címet.

drot
én egy 70 centis tvn nyomom síkképernyõs de nem lcd viszont rohadt jóó a képe meg minden egybkent ez a ps store nem vmi nagy cucc

Prézli
Át lett cipelve egy másik szobába a PS3 hogy nyugalomban gyakhassak, meg hogy 2 hét után végre rendeltetés szerint mehessen a nagy TV. Ott viszont nincs net, de hamarosan visszaviszem oda és akkor felveszek és visszaigazolok mindenkit.

Jason: Nyilván köze nem lesz ezekhez amit leírtam, de szvsz amíg nem az EA viszi a GTA-t addig nem lesz Funny Pink RPG vagy Niko's Christmas kiegészítõ csomag, hanem értelmes addonok jönnek ki.

Longest non stop game - 23:58:40 <nem az enyém, külföldi fórumon láttam...az ez már addiktív a javából

Yoda001
én néztem elejétõl a végéig, prazelee-t nénis felvettem, de nem nagyon igazolt vissza :\

JaSoN HuNTeR
álmodj királylány!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

drot
prazelee egybkent felvettelek de nem igazoltál vissza mellesleg ki nézi az ellenséges területet?most megy az rtlen éppen most ölik meg nikot xD

Prézli
Nekem az a tippem, hogy mindenki haverokkal játszik és csak a véregerek nyomják idegenben, ezért a nagy pangás a multin.

A küldetések... nos be kell látni néha tényleg unalmasak, mindig vki útban van és ki kell nyírni/autón vagy motoron kell vkit üldözni. Személy szerint annak örülnék, ha 1, lenne letölthetõ tartalom PS3-ra 2, Hitman vagy Mafia színvonalú küldiket adnának a játékhoz.(nomeg persze új autókat)

drot
egybkent meg látom azt a gondját a játéknak hogy megyek egy kocsival nincs elõttem senki pillanatra hátranézek visszafordulok elõre és dugó van elõttem meg nekik is megyek me nem tudtam megállni de egybkent rohadt jóó na szóval

PS3 ID: rgtcusa
rgtcuni

drot
velem is ugyanez van ps3on szinte mindig egyedül vagyok quick matchet keresve eddig a legjobb multiban legtö9bb ember össz 6 volt ugyhogy nemértem most csak kevés a ps3as gta4es vagy mindeni singilben nyomja pedig nyomnám máár multiban :S egybkent rgtcusa rgtcuni neveken elérhetõ vagyok de inkább rgtcusa aki ps3azik az vegyen fel