Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drot
pl www.lap.hu vagy angol oldalak vagy ilyesmik de semi nemjön be

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

óriási gáz a gamma a vice-hoz és a san andreashoz képest. olyan 70. küldetésnél járok, de már várom, hogy vége legyen. teljesen fantáziátlanok a küldik, folyamatosan lövöldözni kell csak bennük, szinte mindegyikben. valami el lett baszva ebben, ez már nem régi gta feeling.

Because fuck you. That\'s why.

Yoda001
netezzél a (számító)gépeden, ennyi... amúgy milyen oldalakat próbáltál beírni eddig?

http://9gag.com/gag/5135249

drot
olyan jó hogy itt ilyen kurva segítõkészek az emberek na de mind1 EGY KÉRDÉS PS3on van ÉS NEM MEGY rajta a net pedig bevan dugva a netkábel meg gta-t is tudom neten nyomni csak nemtudok netezni mertha beírok egy oldalt akkor azt írja h no search result stb EGYBKENt a nevem psstoreban lovas961 vegyen fel aki ps3an nyomja plz NA DE KÉRLEK VKI SEGÍTSEN ME NEMTOK RAJTA NETEZNI PLLZZZZZZZZ

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

de te se, mert senki nem tud semmi konkrétat
Insomnia93
a faszt soha... 2009 junius ha jol tom a topic-ban olvastam valahol... te meg ne mondj olyat amit nem tudsz....

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

JaSoN HuNTeR
sohá!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ironmask
mikor érkezik már PC-re?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

drot
ha van egy ps3 as gta 4 mentésem pcn azt hogy tudom rárakni ps3 ra pendrive vagy vmi??plz help thx

heló, tudna válaszolni valaki az elõzõ kérdésemre?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Michael Hunter - Soviet Connection
misirulez
Hali!
Mondana nekem valaki egy elõadót, számcímet:

http://www.youtube.com/watch?v=zJBxHUQd2Bg&feature=related

köszi

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Waczkor
RTL Klubon

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Hol?

Waczkor
Vasárnap 20 órától Ellenséges Terület.
Niko Bellic fõszereplésével:P
Illetve Vladamir Mashkovval:)

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Prézli
Hi all,

Múlt szombaton lett meg a játék, azóta beletettem olyan 30-50 órát (Addiction level: Fiend). Elsó alkalom, hogy egyáltalán a PC-re nézek egy hete, mert egyszerûen hihettlenül addiktív a játék. Mivel ez elsõ barátkozásom a "nem PC de játszani lehet rajta" jellegû csodával (konzol) így volt kis idõ míg betanultam a kontrollert, de mostmár szinte ösztönbõl jön, és már-már a PC furcsa.

A Multiplayer játékrészt viszont még nemnagyon próbáltam, és volna vele pár kérdésem (gondolom itt fontossá vállik, hogy PS3-ról van szó)
-Ha quick game játszom akkor néha belép egy szerverre, majd lost connection és kilép, vagy egyedül tesz le és szabadon alakíthatom a beállításokat, majd ha várok akkor többen csatlakoznak
Az lenne a kérdés, hogy lehet-e direkt olyan szerverre menni, ahol sok ember van?
Másik pedig, hogy lehet-e multiplayer közben kommunikálni, chatelni? (pl: ne ölj már meg 57-szerre is azzal a kib**ott aknavetõvel mert free play és nem deathmatch, vagy Hello mindenkinek BÉKÉS szándékkal jöttem)

PS3ID: Prazelee

drot
légyszi vki segítsen ps3ra ha bedugom a netkábelt akkor fog menni net meg a gta 4 is multiban vagy kell vmi extrát csinálni?légyszi aki nagyon ráér írna egy privit köszi

Na erre gondoltam én is.

Minstrel
én eddig csak németet hallottam benne

http://topgearhungary.blogspot.com/

Nem mert fake, gtaplace-en megvan írva, h miért.

Hallotta ezt már a játékban bárki itt realtime?

Ja azt kiabálja, hogy "segítség"

Hát figy én lcd moncin tolom a boxot...Átvittem haverhoz a gépet ráraktuk tv-re,devil may cry 4....Mintha ps2-t néznék....Gta4...SZíneken kívül épphogy jobb san andreas-nál...Aszonta a haver majd rátesszük a nagytv-re az sokkal komolyabb,újabb,nagyobb..Na rátettük...Hát nagyobb volt de szinte ugyanaz,hiába hiperszuper tv...Komoly látványhoz plasma,lcd ajánlott erõsen a játékok 90%-ánál...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sziasztok!

60% környékén tartok és miután megcsináltam az utolsó francisos küldetést,nem tudok újabbat vállalni.Vagyis nem tudok kihez menni küldiért,mert egy név kezdõbetû sincs a térképen.Csak az autóversenyek vannak a telón,meg a Little Jacobos munkák.Mi a gond?Kicsit hülyén fogalmaztam meg,de szerintem érthetõ.

drot
jeee kedden jön meg a ps3 gta 4 edition a netes játékon egy netkábelen kívül kell e vmi más??me még új vok segítene vki plz ilyenekben köszi

online játék során el kell érni a maximális rangot, majd meg kell ölni egy Rockstar fejlesztõt, így máris választhatóvá válik egy Rockstar logós sárga alsógatyában lézengõ zombi karakter. a Rockstar fejlesztõ egy nem játékos karakter;-t kell keresni, vagy õt is online játékosok közül kell levadászni?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

tigeroo
tényleg nem vészes (belekalkuláltam a felvétel minõségrontását is)
csak nekem eddig mindenki mondta hogy HDTV v. LCD monitor nélkül ne vegyek xboxot...mostmár megfontolom:d
Sland
hol?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

HI!!!
lehet már volt kérdés de a fórumkeresõ nem dobott ki semmit szal haverom valami olyasmit magyarázott hogy x liveon ki van rakva hogy magyarosítás -ez magába foglalja a szinkront is- hamarosan!
ez tényleg igaz??neten lehet már találni ilyen videókat mondjuk...
Raptor 2
Áh nem vészes :) a képen mgé el is mosódik mer nemtudok normálisan fényképezni :D

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Alex Chilton-t, hogy tudom összeszedni randira?

tigeroo
te ez nem HDTV:D
nem rossz a kép?
HUNMarcus
az a magas parkolóház hol van???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

HUNMarcus
sok a kitelepült magyar liberty cityben<#idiota>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Sland
SEGÍTSÉG???????

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Most kaptam 1ik staff barátomtól egy igen érdekes videólinket...
Nagyon figyeljetek 30 másodperc környékén, hogy mit mond egy civil csaj(molotov koktél elhajintása után) ,a vidibe persze (hangot adjatok rá)

http://www.youtube.com/v/HbPqJuSofn0

DURVA MI ?:DDDD

Itt pedig a vidi linkje külön:
http://www.youtube.com/watch?v=HbPqJuSofn0

Na itt egy minõségi STUNT MONTAGE (elég durva:D)

http://www.youtube.com/v/9j7L8TgUuhA

Rocky Tribute :D fasza

http://www.youtube.com/v/1hUpZAm0ttA

dienesoft
Akkor feketét köll venni...:]

Minstrel
a fehér csak egy kórházi szobában állna jól <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Raptor 2
Pedig nekem olyan szobám van, hogy egy fekete gép nagyon rosszul állna ott.. Ezért kifejezetten elõnyös, hogy fehér a box :)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Jobban megy a fix 25-30 fps-en :D
No mind1 amúgy n nem vitáztam csak tényeket közöltem....De részemrõl ennyivolt felesleges..:)

Csabesz100
Ha a statikot nézem és ott az emberek melletti %-ot, ott mindenkinél 100%! Akkor gondolom velük már nem kell foglalkozni ilyen téren?!

PS3 ID: Csabesz82

rayx
És ha lekérek egy zene számot azt nem tudom a telefonon csengõhangak be álitani?

Nehéz AZ éleT!

Ha még van küldi.,akkor nem játszottad ki.
(pl.ha steve küld sms-t még van autó begyûjteni.call Jacob,ad job-ot..stb.a személyes %-ot meg látod a
'statistic'-ában.ha nem 100%, még el kell vinned bowling ..kaja...stb.
Csabesz100
Néztem, csak nem tudom, hogy miket csináltam már meg ezek közül. :-) Story alatt néha elkalandoztam más missziók felé is! :-)

PS3 ID: Csabesz82

EmThor
107cm-es plazmánazért nem szar egy burnout, ami pl. jobban megy.

EmThor
több helyen is olvastam, hardwireden is. amúgy jó a box, most toltunk sokat!

Nézd MEG a 6494.-et. MINDEN benne van !!! Hajrá KISCSERKÉSZEK !
A vitát (PS - Box) meg nyomjátok maszekban, vagy a játékot.Van még mit kijátszani!(akinek nem inge....)
Ha annyira tetszik az éppen hallgatott zeneszám, ami a rádióban szól, hogy nem tudsz nélküle élni, tárcsázd a 948-555-0100-ás számot, és elküldjük neked az aktuális szám címét SMS-ben. Próbáld ki te is. <#taps>
" "Vettél a box helyett ami nállad szar lett 30ezerrel drágábban egy konzolt ami tudásra egy decivel nem tud többet játéktéren,sõt sokhelyen inkább hangyapöcsnyivel alulmarad...:)
Cserébe stabil...."

ez úgy kimeríti a valótlanság fogalmát, ennyi. "

Miért? Nem stabilabb?:)
Rácáfolni nem tudsz mivel jó ha egy olyan progit tudsz mondani a ps3-ra ami kijött boxon is és erõsebb a grafja a boxnál..:)
60-70%ban azonos a graf 20-25%ban el van mosva a ps3 graf-->gyengébb a graf de rákell hesszöpni elégerõsen a tv-re hogy észrevegyük (bár egymásmellett nézve a kétgépen a játékokat azért szembetûnõ dolgok is vannak) a maradék 1-2%ban a ps3 gyõz kb ugyanolyan hangyafasznyival,mint a box a 20-25%-nál...:)
Tetszik nem tetszik,így van..:)
Ha kiadnák MGS4-et és azt a pár exkluzív motyit boxra olyat bulna a sony a 90ezres gépével mint a huzat...
De nem adják így marad a döntés mindenkinek: Melyik exkluzívokhoz ragaszkodik?:)