Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Because fuck you. That\'s why.
http://9gag.com/gag/5135249
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Mondana nekem valaki egy elõadót, számcímet:
http://www.youtube.com/watch?v=zJBxHUQd2Bg&feature=related
köszi
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Niko Bellic fõszereplésével:P
Illetve Vladamir Mashkovval:)
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Múlt szombaton lett meg a játék, azóta beletettem olyan 30-50 órát (Addiction level: Fiend). Elsó alkalom, hogy egyáltalán a PC-re nézek egy hete, mert egyszerûen hihettlenül addiktív a játék. Mivel ez elsõ barátkozásom a "nem PC de játszani lehet rajta" jellegû csodával (konzol) így volt kis idõ míg betanultam a kontrollert, de mostmár szinte ösztönbõl jön, és már-már a PC furcsa.
A Multiplayer játékrészt viszont még nemnagyon próbáltam, és volna vele pár kérdésem (gondolom itt fontossá vállik, hogy PS3-ról van szó)
-Ha quick game játszom akkor néha belép egy szerverre, majd lost connection és kilép, vagy egyedül tesz le és szabadon alakíthatom a beállításokat, majd ha várok akkor többen csatlakoznak
Az lenne a kérdés, hogy lehet-e direkt olyan szerverre menni, ahol sok ember van?
Másik pedig, hogy lehet-e multiplayer közben kommunikálni, chatelni? (pl: ne ölj már meg 57-szerre is azzal a kib**ott aknavetõvel mert free play és nem deathmatch, vagy Hello mindenkinek BÉKÉS szándékkal jöttem)
PS3ID: Prazelee
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
60% környékén tartok és miután megcsináltam az utolsó francisos küldetést,nem tudok újabbat vállalni.Vagyis nem tudok kihez menni küldiért,mert egy név kezdõbetû sincs a térképen.Csak az autóversenyek vannak a telón,meg a Little Jacobos munkák.Mi a gond?Kicsit hülyén fogalmaztam meg,de szerintem érthetõ.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
csak nekem eddig mindenki mondta hogy HDTV v. LCD monitor nélkül ne vegyek xboxot...mostmár megfontolom:d
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
lehet már volt kérdés de a fórumkeresõ nem dobott ki semmit szal haverom valami olyasmit magyarázott hogy x liveon ki van rakva hogy magyarosítás -ez magába foglalja a szinkront is- hamarosan!
ez tényleg igaz??neten lehet már találni ilyen videókat mondjuk...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nagyon figyeljetek 30 másodperc környékén, hogy mit mond egy civil csaj(molotov koktél elhajintása után) ,a vidibe persze (hangot adjatok rá)
DURVA MI ?:DDDD
Itt pedig a vidi linkje külön:
http://www.youtube.com/watch?v=HbPqJuSofn0
Rocky Tribute :D fasza
http://topgearhungary.blogspot.com/
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
No mind1 amúgy n nem vitáztam csak tényeket közöltem....De részemrõl ennyivolt felesleges..:)
PS3 ID: Csabesz82
Nehéz AZ éleT!
(pl.ha steve küld sms-t még van autó begyûjteni.call Jacob,ad job-ot..stb.a személyes %-ot meg látod a
'statistic'-ában.ha nem 100%, még el kell vinned bowling ..kaja...stb.
PS3 ID: Csabesz82
A vitát (PS - Box) meg nyomjátok maszekban, vagy a játékot.Van még mit kijátszani!(akinek nem inge....)
Cserébe stabil...."
ez úgy kimeríti a valótlanság fogalmát, ennyi. "
Miért? Nem stabilabb?:)
Rácáfolni nem tudsz mivel jó ha egy olyan progit tudsz mondani a ps3-ra ami kijött boxon is és erõsebb a grafja a boxnál..:)
60-70%ban azonos a graf 20-25%ban el van mosva a ps3 graf-->gyengébb a graf de rákell hesszöpni elégerõsen a tv-re hogy észrevegyük (bár egymásmellett nézve a kétgépen a játékokat azért szembetûnõ dolgok is vannak) a maradék 1-2%ban a ps3 gyõz kb ugyanolyan hangyafasznyival,mint a box a 20-25%-nál...:)
Tetszik nem tetszik,így van..:)
Ha kiadnák MGS4-et és azt a pár exkluzív motyit boxra olyat bulna a sony a 90ezres gépével mint a huzat...
De nem adják így marad a döntés mindenkinek: Melyik exkluzívokhoz ragaszkodik?:)