nem Roman-t fogja le az a k*cs*g ruszki?? rákell zoomolni és ellőni a fejét v karját...de vigyázz mert ha nem találod el akkor lelövi a Roman-t...és kezdheted elölről!
Nem tudom, hog mit kell csinálni a Hostile Negotianion küldetésnél, egy csarnok legtetején egy ffi fegyvert szegez a másiknak és mit kell ilyenkor csinálni.
Ha jól tudom meg kell menteni valakit.., de hogy?
Köszi!
egymás után 3szor döntsd le az összes bábut.
Hello!
Tropyk/Achievementek(nem tudom utóbbik közt van-e)között van valami olyasmi,hogy ,,Get a turkey under a 10 pin bowling match".
Itt mit kell csinálni?
Nem nagyon tudom felfogni,mit jelenthet az,hogy ,,Szerezz egy pulykát(xd) egy 10-es bowling meccs alatt!
Ki tudnátok segíteni?
mano1111#7947
Heyho! Csak azt szeretnem megkerdezni hogy ti szoktatok multizni? En sokat multizok mivel mar vegigvittem a gamet is ( nem 100%-alekig...)en inkabb nemetekkel talalkozok na meg persze angolokal ;)...neha azert jo lenne egy kis magyar bulit csinalni. (Bar lehet van csak nem talalom :P )...gta4forever!!!
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés de ti nektek a GTA 4 magyararosítással van meg?
épp ezért írtam hogy amíg a gyárival nem baszakszik addig nincs miért szidni a gépet.. ha a gyereknek gyárija van akkor nem szóltam.
másoltról nemvolt szó. a gyári lemezek meg nem épp "noname"-ek...
Az alap olvasó egy idő után tényleg romlik, a nagyon béna noname lemezeknél vehető ez észre, persze ilyenkor még nincs oka anyázni az embernek :)
jah azis lehet hogy te többet érzékelsz biológiailag mint 25fps... vagy pedig mi látunk darabosan
nekem eddig a 4 nap alatt jobb esetben 2szer akadt meg fél másodpercre.vinyorol megy nekem is. ha hirtelen levág az xbox live és bejön az xbox guide akkor szokott még akadni,de ez természetes...
és te hogy méred az fps-ed? szemmel?mert akkor gratulálok...olyan mint pc-n hogy folyamatosan lennt van az fps,ilyen nincs boxon,de mivel ekkora a játéktér,és gondolom nem lassú kocsikázás közben akad,így ne csodálkozz rajta.jogos hogy azért nem ezt várja el az ember.de én mint aki világ életét a pc-n töltötte el,nem hányom a box szemére az akadást...nekem multis autóversenynél sem akad...próbálj egy olyat hogy újra felmásolod a vinyóra...bár olvasási hibának sem szabadna lennie. más 5letem nem van
erik joe#7940
Kéne egy kis segítség. A Dining out küldetés után (kb 58%-nál ) és 84 küldetés után nem kap küldetést az egyik ismerősön, mi lehet a megoldás, már egy jó ideje itt áll, nem jön neki küldetés.
Kicsit pontosítok, a játék 60%-ában 30+ fps-em van a maradék 40-ben van 15 és 30 között, pl ha valami olyan városrészben vagyok ahol sok dolog van, ott esik le az fps. Vagy én nézek ki túl sokat az xboxból vagy valami nem jó
Nekem xboxon nagyon sokszor 20 alá megy fps, akkor is ha csak simán állok valahol a város közepén vagy ha gyorsan megyek egy kocsival akkor van az elmosódás effekt akkor is 20 alá megy. Nem tudja valaki h ez miért van?
eléggé, nekem meg az hiányzik h a kis targoncával ökörködjek,meg pl kamionhoz sem lehet pótkocsit kötni nem?? na ezek hiányoznak kicsit...nagy fícsör volt a san andreasban
viszont pl. fényképezőgépet fel tud, az utcán egy emberkének nekimész akinél van és leejti, akkor felszoktam venni és fejbe dobom vele őket
ssx22#7933
Mekkora f*szság hogy nem tud téglát felvenni :(:(:( amikor volt az a feladat hogy be kell zúzni egy bolt üvegét akkor felkapott egy téglát, free módba meg nem :(
Zozo76#7932
Na ma nekiesek annak a szemet bankos kuldinek... :)
a sárga felfestett szarokon belül nem tűnik el. legalábbis ahol a házad van onnan nem.még nem próbáltam h a többiből eltünik-e(de ma tesztelem akár)
Hi!
Ha a városban hagyom a kocsimat, amíg megcsinálok egy küldetést, mindegy hogy hol állok meg, eltűnik a küldetés végére?
Roman előtt hagytam és mire viszaértem eltűnt. :(
Leky#7928
Jó kis küldetés az biztos. Takarékoskodj az életeddel, mert a föld alatt is lesz egy kis móka.
oda kell vinni az autókat amiket sms-ben kér Steve nevű manus
sziasztok.
!nem akartok csinálni egy 4-es csapatot a gta4ben online (ps3)?lehetne darálni
dvdrw111#7925
miután megcsináltam az összes fő küldetést akkor találtam egy garázst de nem nyilik ki vgay valami.Valaki tudja hogy mire van?