8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• svédcsepp
    szevasztok

1 kérdés.A tv nézésnek van valami értelme ,tanul belőle az ipse vagy csak látványelem?

• Soldiers
    én is elsőre megcsináltam a bankos küldit szerintem egyik legjobb küldi
  • Morphin
    én késsel fogom^^
    1-2hét és megvan a boxom.végre nemkell porosodnia a gta4nek a polcon!
  • Fido4life
    én pisztollyal csináltam :D
  • GP2100
    Minek az? :D M4/SMG bőven elég...
  • Zozo76
    Gondolom raketavetot meg nem lehet venni...?
  • GP2100
    Lehet, hogy nehéznek tűnik, de szerintem egyáltalán nem az. Van egy csomó fedezék, használd őket! Nekem simán összejött elsőre, de másoktól is hallottam már, hogy szenvednek vele.
  • trogerzsiger
    azzal én is szoptam :D Vegyél golyóálló mellényt
  • Zozo76
    Na ugy nez ki hogy egeszen addig eljutottam hogy mar nem ad ujabb kuldetest mert a bankrablas varat magara. Mar ugyan vagy 5x probaltam de meg a bank melletti sikatorban elhullok, szal ez ugy erzem ez nehez menet lesz... :)
  • Amse
    Meghalás után nem folytattam, hanem egy mentést töltöttem be. Azóta csináltam Bruce-nak pár küldetést és a DATE gomb nem aktív a csávó adatlapján szóval neki elküldtem az emailt...
  • eightmiles
    Nem jött sms, miután meghaltál, hogy újra akarod-e kezdeni a küldetést? Mert akkor szerintem csak játssz tovább, majd csak jön üzi, továbbá inbox-odat is ellenőrizd néhanapján. Vagy próbáld meg, hogy tudsz-e küldeni megint a fickónak mailt.
  • eightmiles
    Szerintem.. PC-s verziód van, és nem eredeti. Nem rajongok a "tört" dolgokért, de mivel ez PC-ről szól, megsúgom, hogy állitólag van rá javitó-patch, igy javaslom, hogy fáradj át a "Játékosok fóruma"-n levő GTA IV topikba, és keress rá ott. Ha pedig konzolon van ilyen gondod, akkor is csak azt tudom mondani, hogy nem eredeti, bár konzolokon nem tudok róla, hogy előjönne ilyen, ha pedig konzol is, és még eredeti is, akkor nincs tippem, sajnálom :/
  • Amse
    Spoiler!

Hi!
    Kaptam Bruce-tól egy missziót, hogy menjek el a netcafe-ba és hívjak randira egy homi csávót aztán nyírjam ki. Egy kis játszás után jöt is egy sms Roman-tól, hogy kaptam emailt amiben megbeszéltük a találkát, de aztán nem jött össze, mert meghaltam közben. Betöltöttem az autosave-et ami az sms és a válasz email előtt van (szóval én már írtam a csávónak), de akármit csinálok nem jön most a mail, hogy találkozzunk.
    Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak, hogy ezt a missziót megcsinálhassam?
    Köszi
  • dvdrw111
    hello.Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy amikor elkezdek játszani vele akkor elkezd össze-vissza rángatozni a kép, és már rettenetesen idegesítő.Van valami megoldás?
  • drot
    sok idióta XD
  • Zsoltika 007
    Szóval most 1 balfasz miatt te is balfasz lettél? :D Mintha mi béreltük volna fel :D Te se vagy sokkal feljebb iq-ban.
  • Neoncsoves
    1. ok
    2. Nem, hanem jön flamet szítani
    3. Tévedtem, rendben elnézést...
    4. így van
    5. rendben
  • GP2100
    1. Nem a barátom.
    2. Gondolom nem azt kérdezgeti a pc-s topikban, hogy hogy kell elindítani Xboxon, stb.
    3. Xbox 360-on és PS3-on is lehet HD filmeket nézni.(látszik, hogy nem láttál még konzolt közelről...)
    4. Akinek van konzolja(játékra!), annak valószínűleg pc-je is van(főleg, ha itt fórumozik...).
    5. Ne offolj.
    KHTXBAI
  • Neoncsoves
    Nem lol, hanem a balfasz haverotok (ragnar360) átjár PC fórumba fikázódni mert irigykedik hogy jobban pörög a PC-s GTA4 topik :DDDDDDDDDDDDD
  • Fido4life
    lol.
  • trogerzsiger
    de tudunk -.-
  • Neoncsoves
    Ragnar barátotok alkot a pc-s fórumba ugyhogy egyelőre észrevehetően a PCsek jobban tudnak olvasni/értelmezni.

jah mondtam már hogy tök jó HD filmeket nézni a gépemen??? ja ti sose fogtok, sry
  • Soldiers
    oké
  • bubu13
    Vegyél fel öltönyt és hozzá rendes cipőt és beenged
  • Soldiers
    ja és voltam a internet kávézóba
  • Soldiers
    van egy gondom a Francis McReary csókánál a Interwiev küldetés nem akar beengedni az épületbe kiír vmi nem tudjátok mit kéne csinálni??
  • ApPa123
    Jajjj bocsás már meg mester...
  • GP2100
    Te vagy az x+1-edik pc-s akinek el kell mondani, hogy ez a KONZOLOS topic!(csak olvasni kéne tudni, mert ki van írva...)
  • ApPa123
    Hy all nekem már az elindítással gondjaim vannak..:S
    mikor elindítom fatal errort ír ki... amd x2 5200 geforce 9500 gddr3 512 2 gb ram szal ezzel nem lehet gbnd pls írjatok vmit!! előre is thx:D
  • Ironmask
    segítség még mindig ugyan az a gond elakadtam megcsináltam a That Special Someone és innen nem enged tovább semmi nem történik valakinek nincs valami ötlete?
  • galmat
    Csak dísz...
  • trogerzsiger
    hát igen konzolos topikban tényleg...
  • Amse
    Amúgy ez a FAQ gomb csak dísznek van vagy nálam nem működik? Jó lenne egy olyan faq is ami nem a crack-elésről és a pc bugokról szól hanem a játékról.
  • goodgamer
    [moderálva]
  • goodgamer
    [moderálva]
  • amdrula
    Szerintem az a probléma, hogy nem konzolon próbálod futtatni...
  • Amse
    ötlet? ne a konzol fórumba gyere a pc bajoddal...
  • EAndrew
    Ja és a billentyűzet beállításokat sem tudom elmenteni. Mindig critical mapping-re panaszkodik és visszaállítja az eredetit. Erre ötlet?

Előre is köszi!
  • EAndrew
    Üdvözlet!

Segítsen valaki! Feltettem a gépre a játékot, megy mint a raketta, csak éppen a környezetet nem rajzolja ki. Pedig szerintem a gépnek bírnia kellene, na meg az optimális beállítások választásánál a játék is gyakorlatilag a full grafikát állítja be magának. De a baj az, hogy még alap beállításokon sem rajzol tájat. Szerintetek mi lehet a gond. Egyébként a gépem: 3gh-n futó intel core2duo, 2gb geil ultra 1066os memó, 320Mb-os 8800gts videó kártya. Ötletek?
  • balla27
    sziasztok!lenne 1 kérdésem,de tudom ez a kérdés nem ide illik?milyen headset lenne jó a ps3-hoz!valami olcsó ,de tuti nevekre lennék kiváncsi!pl.:van 1 motorola 5000 ft-ért neve:h 500.kompatibilis-e vele a ps3?köszönöm