Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet sokat cheateltél nem? mert a San Andreasba is csinált hasonlót. Am meg nyomogatni kell és felmászik nem volt gondom vele.
sziasztok
valaki tudna nekem segíteni abban hogy az In mourning címû küldetésben hogy tud felmászni a helikopterre? írja hogy nyomogassam az A betût de nem csinál semmit és mindig leesik 😞 . A játék eredeti és a boy sincs kiütve ezért nem tom mi lehet a baj. Kezdem unni 😊 márvagy 20szor megcsináltam addig.
A segítséget elõre is köszi
valaki tudna nekem segíteni abban hogy az In mourning címû küldetésben hogy tud felmászni a helikopterre? írja hogy nyomogassam az A betût de nem csinál semmit és mindig leesik 😞 . A játék eredeti és a boy sincs kiütve ezért nem tom mi lehet a baj. Kezdem unni 😊 márvagy 20szor megcsináltam addig.
A segítséget elõre is köszi
16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D
Én innen néztem melyik hol van. Szép sorjában kellett volna megcsinálnod, mert most hogy már csak 1 hiányzik nehéz lesz megtalálnod melyiket hagytad ki... 😄
Köszönöm a választ, de megint lenne egy kérdésem 😄
Az utolsó Unique Jump egy kldetésben lesz meg ? Mert a térképen csak 49-et számoltam (azok meg is vannak) Illetve még annyi hogy az utolsó küldetés elött megfog jelenni az összes Random Character ? Mert a legszebb az lenne ha az utolsó küldetéssel be is lehetne fejezni a játékot 100%-ra
Az utolsó Unique Jump egy kldetésben lesz meg ? Mert a térképen csak 49-et számoltam (azok meg is vannak) Illetve még annyi hogy az utolsó küldetés elött megfog jelenni az összes Random Character ? Mert a legszebb az lenne ha az utolsó küldetéssel be is lehetne fejezni a játékot 100%-ra
Én már tolom,haverom ismerõsének a testvére kölcsönadta!!!
<#nevetes2>#nevetes2>
<#nevetes2>#nevetes2>\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Extended Interview Dan Houser-el a Rockstar Games egyik alapítójával:
http://weblogs.variety.com/the_cut_scene/2008/04/dan-housers-ver.html
ITT
=)
http://weblogs.variety.com/the_cut_scene/2008/04/dan-housers-ver.html
ITT
=)
Sry, de te a gta helyett inkább menj tanulni, mert... Egyébként ha versenyezni kell, akkor valószínûleg elsõnek kell lenni. <#idiota>#idiota> Logika rulz<#taps>#taps>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
a strip club-ban privát táncnál szóló zenék melyik rádió adón mennek ? (leginkább erre a "shake your ass, watch your self" nótára gondolok, ami a szendvicsnél jön be 😄)
hellosztok aszt szeretném kérdezzni hogy el akkatam a egy sárga sport kocsival kell versenyezni és elsonek kell lenni?
Company of Heroes
nekem valahogy ps-en csak 3 percig kellett kibírni, megis néztem statban és a leghosszabb körözési idõ is csak 3 valamennyi volt, és megadta, lol<#idiota>#idiota>
http://9gag.com/gag/5135249
ha megcsinálok egy acsit és nem mentek utána, akkor az acsi megmarad, vagy eltûnik a kozmoszban? 😄
amúgy érdemes 100%-ra vinni a játékot hiszen minden miniatûr mellék küldetésben is van néhány meglepetés, versenyzésnél például a rendõr a jogsit ellenõrzi a civilektõl, az egyik barátnõ el tudja sumákolni körözéseidet, és a haverok szinte kinem folynak a dumából (azaz minden találkozásnál új és új szövegeket nyomatnak) A legjobb szorakozás eddig szerintem a Comedy Club, sokszor könnyesre röhögtem magam az elõadásokon. Szal a játék jó, jobb mint az elsõ végigvételkor.
az assassin's creed minden volt csak nem uncsi, az egyik legjobb játék eddig xboxra (SZERINTEM)
De mégiscsak jobb ha megvan 😊 Nekem már csak 2 achievement hiányzik, de mivel kevés mostanság az idõ, ezek nem is lesznek meg még jó darabíg :S
ps-en is siethet, ott is kap, csak trófeát..aminek természetesen semmi értelme<#idiota>#idiota>
http://9gag.com/gag/5135249
ja, meg ha xboxon játszod akkor siess, hogy 30 órán belül megcsináld a sztorit, mert akkor kapsz achievement-et 😊
http://topgearhungary.blogspot.com/
Hát ha játszatja magát akkor nem gond ha uncsi mint a assassins creed és a fc2 akkor van a nagy gond!
Next PC upgrade: 2022
heló.mér van az ha gyorsan megyek az autóval eltünnek dolgok néha még a világ is de nem fagy le.. amugy xbox-on játcom,,kösz
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ez klasszikus GTA "feature". Ahogy haladsz a sztoriban úgy nyílnak meg az újabb szigetek, a GTA IV sztorija szerint terrorfenyegetettség miatt vannak zárva.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
helló valaki tugya hogy miért nem lehet átt menni a másik városba miért vanak rendorok ott??
Company of Heroes
a neten nincs valahol egy olyan 100% guide ami pontosan leírja hogy mit mikor érdemes elkezdeni, milyen sorrendben ? (mellék küldiket, gyüjtögetés etc.) a két walktrough valahogy nem az igazi.. (olyasmire gondolok amilyen a GTA könyv volt) elõre is köszönöm a segítséget.
még nincs (egyesek szerint 15-20 dollár között lesz)
február 17-én várható az elsõ "The Lost and Dammed" címû DLC
- Johnny Klebitz-et a The Lost motoros banda tagját lehet majd irányítani
- Niko-nak is lesz egy kisebb szerepe
- a story felfedi majd az alapjáték történetének részleteit, rejtélyeit
- Johnny Klebitz-et a The Lost motoros banda tagját lehet majd irányítani
- Niko-nak is lesz egy kisebb szerepe
- a story felfedi majd az alapjáték történetének részleteit, rejtélyeit