Zozo76#7911
Gondolom raketavetot meg nem lehet venni...?
Lehet, hogy nehéznek tűnik, de szerintem egyáltalán nem az. Van egy csomó fedezék, használd őket! Nekem simán összejött elsőre, de másoktól is hallottam már, hogy szenvednek vele.
azzal én is szoptam :D Vegyél golyóálló mellényt
Zozo76#7908
Na ugy nez ki hogy egeszen addig eljutottam hogy mar nem ad ujabb kuldetest mert a bankrablas varat magara. Mar ugyan vagy 5x probaltam de meg a bank melletti sikatorban elhullok, szal ez ugy erzem ez nehez menet lesz... :)
Meghalás után nem folytattam, hanem egy mentést töltöttem be. Azóta csináltam Bruce-nak pár küldetést és a DATE gomb nem aktív a csávó adatlapján szóval neki elküldtem az emailt...
Nem jött sms, miután meghaltál, hogy újra akarod-e kezdeni a küldetést? Mert akkor szerintem csak játssz tovább, majd csak jön üzi, továbbá inbox-odat is ellenőrizd néhanapján. Vagy próbáld meg, hogy tudsz-e küldeni megint a fickónak mailt.
Szerintem.. PC-s verziód van, és nem eredeti. Nem rajongok a "tört" dolgokért, de mivel ez PC-ről szól, megsúgom, hogy állitólag van rá javitó-patch, igy javaslom, hogy fáradj át a "Játékosok fóruma"-n levő GTA IV topikba, és keress rá ott. Ha pedig konzolon van ilyen gondod, akkor is csak azt tudom mondani, hogy nem eredeti, bár konzolokon nem tudok róla, hogy előjönne ilyen, ha pedig konzol is, és még eredeti is, akkor nincs tippem, sajnálom :/
Hi!
Kaptam Bruce-tól egy missziót, hogy menjek el a netcafe-ba és hívjak randira egy homi csávót aztán nyírjam ki. Egy kis játszás után jöt is egy sms Roman-tól, hogy kaptam emailt amiben megbeszéltük a találkát, de aztán nem jött össze, mert meghaltam közben. Betöltöttem az autosave-et ami az sms és a válasz email előtt van (szóval én már írtam a csávónak), de akármit csinálok nem jön most a mail, hogy találkozzunk.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak, hogy ezt a missziót megcsinálhassam?
Köszi
dvdrw111#7903
hello.Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy amikor elkezdek játszani vele akkor elkezd össze-vissza rángatozni a kép, és már rettenetesen idegesítő.Van valami megoldás?
Szóval most 1 balfasz miatt te is balfasz lettél? :D Mintha mi béreltük volna fel :D Te se vagy sokkal feljebb iq-ban.
Neoncsoves#7900
1. ok
2. Nem, hanem jön flamet szítani
3. Tévedtem, rendben elnézést...
4. így van
5. rendben
1. Nem a barátom.
2. Gondolom nem azt kérdezgeti a pc-s topikban, hogy hogy kell elindítani Xboxon, stb.
3. Xbox 360-on és PS3-on is lehet HD filmeket nézni.(látszik, hogy nem láttál még konzolt közelről...)
4. Akinek van konzolja(játékra!), annak valószínűleg pc-je is van(főleg, ha itt fórumozik...).
5. Ne offolj.
KHTXBAI
Neoncsoves#7898
Nem lol, hanem a balfasz haverotok (ragnar360) átjár PC fórumba fikázódni mert irigykedik hogy jobban pörög a PC-s GTA4 topik :DDDDDDDDDDDDD
Te vagy az x+1-edik pc-s akinek el kell mondani, hogy ez a KONZOLOS topic!(csak olvasni kéne tudni, mert ki van írva...)
ApPa123#7888
Hy all nekem már az elindítással gondjaim vannak..:S
mikor elindítom fatal errort ír ki... amd x2 5200 geforce 9500 gddr3 512 2 gb ram szal ezzel nem lehet gbnd pls írjatok vmit!! előre is thx:D
segítség még mindig ugyan az a gond elakadtam megcsináltam a That Special Someone és innen nem enged tovább semmi nem történik valakinek nincs valami ötlete?
Amúgy ez a FAQ gomb csak dísznek van vagy nálam nem működik? Jó lenne egy olyan faq is ami nem a crack-elésről és a pc bugokról szól hanem a játékról.
Segítsen valaki! Feltettem a gépre a játékot, megy mint a raketta, csak éppen a környezetet nem rajzolja ki. Pedig szerintem a gépnek bírnia kellene, na meg az optimális beállítások választásánál a játék is gyakorlatilag a full grafikát állítja be magának. De a baj az, hogy még alap beállításokon sem rajzol tájat. Szerintetek mi lehet a gond. Egyébként a gépem: 3gh-n futó intel core2duo, 2gb geil ultra 1066os memó, 320Mb-os 8800gts videó kártya. Ötletek?
sziasztok!lenne 1 kérdésem,de tudom ez a kérdés nem ide illik?milyen headset lenne jó a ps3-hoz!valami olcsó ,de tuti nevekre lennék kiváncsi!pl.:van 1 motorola 5000 ft-ért neve:h 500.kompatibilis-e vele a ps3?köszönöm