8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• bubu13
    xbox360,ps3
  • peppino3
    mien gépkel hozá ?
  • Denes888
    A mulkor én is sokatz szarakodtam vele. Akkor filefront:
    Video
  • 5c0rp330n
    kevesebb játék (még), de sokkal nagyobb címek (persze ez szubjektív), és garantáltan időtálló, csak az igénytelen multiplatformjátékok néznek ki rosszabbul rajta valamivel, amiknél a ps3 változatot le se szarták, egy GTA4 máris szebb rajta. szóval ps3 hosszútávon mindenképpen nyerő, míg az x360 mindenképpen szopó.
  • Ragnar360
    Old. :D

Amúgy most ebbe mi a lényeg, mert igazándiból nem írja le rendesen, h lesz-e bann v sem...csak spekulálás megy ahogy én kivettem.
  • ProGabe #2782
    Microsoft Looking into Early GTA IV Players

[/b]valaki csináljon egy kocsilopásos (amikor fel kell törni),és mobilhasználatos videót pls![/b]
  • Neogan
    Én sem vágom hogy kell :)
  • Ragnar360
    :))) az kemény :D én meg majd kihajolok az ablakon és lelövöm a tetvesit :D...amúgy , hogy müxik a dolog, ráugrassz a kocsira és magától ugy megkapszkodik vagy vmi gomb is van erre...ha spoileres, poénos ez is akkor kérlek ne mond el. :P
  • red bull
    Nekem se megy :D

Nagydög: *************************************
  • joshua
    Hát nekem nem megy a kódbeütés Nem teszed fel vhova máshova?
  • Checkerboy
    Kapaszkodás a legnagyobb LOL, amikor ellopsz kocsit, jön a tulaj, és ki akar szedni. Na, ha ilyenkor gázt adsz, akkor a tulaj elkezd kapaszkodni a kocsiban, és húzod magad után xD Nagyon poénos tud lenni, főleg, ha rendőrt húzol :D

Egyébként ultra spoiler, meglátás, h mi lehet a vége ( NEM, ez a vége, csak az én ötletem, pár érvvel alátámasztva, ami spoiler. )

FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK, HA VKI KIAKAD :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Észrevettétek, h eddig Niko mindegyik főnökét kinyírja? Ha ez így megy tovább, akkor elképzelhető, h nem lesz nagy happy end, és megöljük Roman-t? Az aztán lenne egy szép befejezés :/

• KG21
    Lehet TV-t is nézni, iszonyú jó mennyi apróság van benne :)
  • Nagydög
    Olvass vissza vagy 100 postot, es megvilagosulsz!
  • Ragnar360
    Thx!
  • red bull
    Mi az a popup? Nem nagyon vagyok benne a témában, konzolom sincs de nagyon töröm a fejem rajta hogy vegyek egyet... Meg ha vennék sztem x-box 360-t vennét de abból is van több fajta és hogy meiket lenne érdemes és hogy mi a különbség ??? Előre is kösz a válaszokat.
  • Katun
    Jópofa a net tényleg, ha már olyan telefonod van ami színes kijelzős és viszi mp3 -makat akkor lehet hozzá leszedni témákat és egyedi csengőhangokat, mikor láttam itt hasadtam a montor előtt, hogy ilyen nincs
  • Foxhound1980
    Annak számit. :)
  • Adi
    Vki kérdezte a kapaszkodást:).. nekem annyi sikerült, felmásztam egy kamionra:). aztán nyomot a csávó egy nagy gázt utána fék és lerepültem. persze utána szétszurkált a sofőrt. :)))
    másik a fedezék rendszer is tetszik!:)
    Beugrik a kocsi mögé meg stb...
  • Checkerboy
    Niko előéletéről tudsz meg egy pár dolgot, nemtudom, h ez mennyire számít spoilernek..
  • Foxhound1980
    Nem olvasom el... nem olvasom el... nem olvasom el... nem olvasom el... :D
  • Checkerboy
    Teljesen komoly. Én is ma egész nap játszottam vele, év játéka. Minimum ;D

Egy kis leírás, talán spoileres, szal:

Játék azzal kezdődik, h megérkezünk LCbe, Roman örül, elkezdődik az első misszió, haza kell vezetni. (eddig eltelt fél óra, jól megtöltötték cutscene-nel).
    A kocsik irányítása fura, nem fogsz semmilyen kanyart 200-al bevenni :D
    Egy pár tutorial misszió után, ami az autóddal ismertet, kapsz telefont, ami még nem tud fényképezni, és utána jönnek a telefonnal ismertetősek, stb, stb.

Telefont úgy kell elképzelni, h jobb alsó sarokban kijön egy mobil, és annak a kijelzőjén léptetünk, és hívunk fel embereket.

Ma egész nap játszottam 15 óra óta, és még mindig volt tutorial mission, (ami bemutat egy új dolgot a játékban) szal elég sok dolgot raktak bele :)

Most jön a kicsit spoileres rész: Kiderül, h Niko egy régi katona, aki megbánta amit tett, és bosszúért jött LC-be. De kit akar elkapni? Egy 10 évvel ezelőtti katona társát, aki pénzért elárulta az ő osztagát, ezért lemészárolták a csapat jó részét. 4-en maradtak Niko, és 3 katona. Ez a 3 LCben van. Ezt csak egy 2 óra múlva tudjuk meg a játékban.

A legnagyobb LOL és OHMAHGAWD MILYEN KEWL az az internet :D Remek, egyszerűen vicces, ötletes, hasznos! :D

Ha van kérdés, tessék feltenni, és majd próbálok válaszolni :D

• pc killer
    Látom, hogy HDD-s a gép(nem nagyon van popup..) Azon a részen ahol átérsz a hídon és nagyon sok épület van ott nekem volt egy "kis" textúravillogás. 10-20mp-ig szinte csak homály volt és utána beállt... Kell az a HDD.
  • brodix
    xd
    na jó.inkább hanyagoljatok
    xd
  • Nagydög
    Ize... Mielott tulzottan belebonyolodnal a dologba, szolok, hogy legbolkapott marhasagot irtam brodix boldogitasara. Nem szeretnem, ha holnap mar a Rockstarnak kene cafolo nyilatkozatot kiadnia! :D
  • Mas7er
    van egy mosóm
  • Mas7er
    Az autók koszolódnak. Porosak lesznek és vinni kell őket a mósóba. mert hát az is van :D Végre egy game ahol van mosó!!!
    most ez komoly?
  • brodix
    egyébként azért érdeklődtem itt,mert nem vagyok vmi nagy angol zseni,magyar oldalakon meg nem nagyon találtam róla.
    ezt az 5-10 gb-ot is csak úgy mondom,hogy google-be beírtam,hogy gta4 ps3 free space,aztán egy fórumon találtam néhány szót:
    5gb
    10gb
    250gb(-.-)
  • ProGabe #2760
    XD

ez megint egy szép nagy parasztvakítás!egyértelmű,hogy azért teszi fel vinyóra az adatokat,mert onnan igazán gyors VALÓS IDŐBEN a kitömörítés!
    képzeld,amikor te avi-t nézel,akkor azt is kitömi a gép a memóriába.vagy amikor a doom 3-mal toltad,az is telepakolta a vidkari memóriáját azokkal a textúrákkal,amiket live tömörített ki...
  • brodix
    vicces-.-
  • Nagydög
    Ugye, hogy megy ez, ha megijesztik az embert. :)
  • Foxhound1980
    :D
  • Nagydög
    Ha 3 Giga helye lenne, akkor 4 kellene a telepiteshez, mert undok vagyok, o meg nem hajlando elfogadni, hogy fogalmunk sincs.
  • brodix
    utána néztem,5-10 gb között beszéltek róla.
  • Foxhound1980
    Ez most vmi vicc ugye? :)
  • Istencsászár
    Mondjuk én játszani akarok a gépen nem netezni meg nem nyomtatni:)
  • Nagydög
    Bizony.
  • brodix
    22 gb?!
  • Nagydög
    mit lehet, kitomorit a texturakbol a telepitesnel, ugyhogy valamivel tobb mint 22 Gigat emlitettek szukseges helykent.
  • Nagydög
    Nyugi! A warezosok mar toljak, az eredeti meg nem jott meg, engem mar nem nagyon erdekel, ugyhogy valamivel el kell utnunk az idot. :)
  • Csacsi
    nem tudja senki, mert ps3-ra még senkinek nincsen meg.