Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és európában lesz PS3 bundle pack is
passz, szerintem nem lehet tudni
de addig is itt van 12 multis screenshot
Azt lehet tudni, hogy melyik verzioból?
Evogordon
Hajszálnyival szebb lesz a grafika 😄 Ez azért hülyeség mert részletesebb csak nem lesz semmi a játékban max a fények/kontraszt egy kicsit másabb.

holnap multi elõzetesek érkeznek, töb gamer laptól
Kár, hogy a 360-on nem lesz split screenes multiplayer.
"Grand Theft Auto 4 - jobb lesz PS3 konzolon?

A GameRevolver magazin munkatársai olyan mázlisták, hogy mind a két újgenerációs konzolon tesztelhették a GTA4-et még a megjelenés elõtt. Emellett új képek is jöttek!
A dolog kicsit sántít, ugyanis ahelyett, hogy egy klafa kis review cikket írtak volna róla, egy trehány összehasonlítást dobtak csak össze, mely az Xbox 360-as és a Playstation 3-as verziót hivatott egymás ellen fordítani. Így kicsit bunda szaga is lett a dolognak, de néhány friss látnivaló kíséretében azért megosztjuk veletek külföldi kollégáink élményeit.

A Grand Theft Auto 4 állítólag sokkal jobb lesz Playstation 3 konzolon, a nagy fekete dobozra írt verzió egy hajszálnyival csinosabb grafikával rendelkezik, ritkábban esik le benne a framerate, és felszerelték online split-screen multiplayer móddal is. Az Xbox 360-as GTA állítólagos egyedüli erénye, hogy nem telepít semmit az elsõ indítás elõtt, ami a PS3 esetében több gigát, és a GameRevolver-es srácok beszámolója szerint 10 perces várakozási idõt vesz igénybe. A cikk persze jó nagy visszahangot keltett, de azért óva intünk mindenkit, hogy fenntartásokkal kezelje az élménybeszámolót, elvégre a GameRevolver egy nyíltan PS párti magazin, meg aztán ki tudja milyen emberek, és mennyire lehet hinni a szavuknak."

src: gamekapocs.hu
Elõtte is benézek.
cenobite
Nézz vissza 29.-e után! 😊

gamertag: kenobita

Jó kihalt a tápig.<#szomoru1><#confused><#kuss>
Akkor direkt rosszul írtad? Hmmm...

Papesz

Evogordon
Szerintem meg nem.

Szerintem azt akartad írni, hogy fan-ek. <#lookaround>

Papesz

brodix
honnan lehet szerezni poszert?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Most, hogy mondod poló nekem is kéne. Lehet azt is csináltatok.
nekem pószter kéne, egy poló, meg egy gta-s box burkolat<#nevetes1>

Annyira nem pl. nem fogok a bolt elõtt aludni.
Evogordon
Nagy fan-ok <#buck>

Kössz. Szerintem akkor fogok bankkártyát is és olyat is ami csak ugy néz ki.
passz, de ha keresel valami nyomdát vagy egyéb ilyen területen mûködõ üzletet/céget biztos megcsinálják
névjegykártyákat is szokás hasonló anyagból csinálni
Valamelyik banknál lehet családi fotót, vagy amit akarsz azt nyomtattatni kártyára....nemrégi szolgáltatás, unokatesómnak van, de nem tudom, hogy melyik bankban... de a lényeg hogy lehet...<#nezze>
És van valami olyan hely ahol kinyomtatják olyan anyagra mint a bankkártya?
valamelyik bank csinál saját képes kártyákat, de nem tudom melyik
ott gondolom meg lehet csinálni hasonlót
de ez csak egy sima kártya, nem használható fizetésre
http://www.youtube.com/watch?v=2GHiAEeFQs0&feature=related

ez volt már ?

Ez király! Hol tudnak ilyen képet rányomni kártyára mo-n?
az orosz elõrendelõk játékbeli hitelkártyát kapnak ajándékba
elõlap | hátlap
mikisanzi
na ennyit a gigatelepítésrõl:

"When popping the disc into the PS3 for the first time, you'll have a brief installation. Don't worry, it only takes ten minutes or so, and there's a pleasant bit of GTA history trivia to keep you occupied."

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

Tibor

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

a SA-hoz hasonló 2player lehetõség elképzelhetõ, de konkrét infó még nincs róla
brodix
HI!
lesz gta-ban olyan lehetõség,hogy 1 ps-n többen játszani?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

nem az a lényeg, h melyik konzol, hanem, hogy van-e!

Sephi
Kozolnem veled hogy a PS3 többet szokott tölteni meg HDD-rol is mint az Xbox360 pedig az utóbbinak csak 1x meghajtója van, úgyhogy jogos volt Evogordon hozzaszolasa.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ne legyél ostoba, amikor átmentél másik szigetre...

PSN: berghold

Ennél a játéknál az xbox tölt gyorsabban, de a hozzászolásokban írják, hogy valamikor a PS tölt gyorsabban valamikor a box.
Alwares
Ne legyetek már ostobák? Mikor töltöttek a GTA-ák? A játék elején igen, kb fél percig aztán soha. És ááh ne idegesítsetek! Hogy lehetne telepíteni X360-ra?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

nehogymár a ps tulajoknak, úgymond nagyobb élvezeti indexe legyen ezzel a telepítõs marhasággal! "A rockstar igérete szerint a töltésmentesen lehet majd menni a városban"- szerintem nekünk boxosoknak nem kell parázni!<#confused>

bubu13
akkor most fel lehet isntalállni a boxra a játékot?

EEE 1899

A rockstar igérete szerint a töltésmentesen lehet majd menni a városban.
Yoda001
énse vagyok X ellenes, csak amit itt pár ember mûvel (nem ebben a topicban), és azthiszi a doboz a nyerõ mindenben, azmár nevetséges<#banplz> amúgy jöhetene már 😞

http://9gag.com/gag/5135249

Evogordon
Csak ellenkezés képen írtam 😄 Nem vagyok én PS3 gyûlölõ. Egyébként ps3-ra azért kell sok játéknál telepíteni mert lassú a blu-ray olvasó és nem képes olyan sebességgel olvasni mint egy dvd olvasó.. Így telepítéssel még gyorsabb lesz a box-on <#vigyor3>

Yoda001
genygébb konzol? miértis? egyébként inkább installálja fel, minthogy egésznap töltsön 1-1 városrésznél....kedves XBOX 360 user<#banplz>

Evogordon
De nem kötelezõ mint a gyengébb konzolnál 😄D

Tibor
Ja, és nem SE gémet veszek, de egy ilyen nikóst elfogadnék
(v lolásat? <#szeret> ) ! -persze az alap mozaik borító is nagyon bejön!

GTA IV Achievmentek!

http://gtaplace.hu/hirek/ach/ach.html

jó kérdés, itt ezek az újak vannak kitéve,
de az is lehet, hogy ez csak annak a doboznak a borítója, amiben a sok cuccal együtt lesz a játék
nekem a special lesz xbox360-on, de melyik borító lesz ez vagy a régen bejelentett?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

a Walmart és a Best Buy oldalán felbukkant két Special Edition borító

Yoda001
<#eljen>

ThugEdge
hát az igaz, hogy most ebben a kategóriában ez viszi a kasszát, de sztem õsz/tél szezonra már azért lefog csengeni a láz
meg úgy tudom a saints row 2 is még idén kijön

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!