Kérdés: Hallottam már hogy a vinyó se oldja meg a problémát, hanme
lcd hd miatt van, akkor most mi az igazság, mitől van ez
nálam nagyon sok van! Akkor most vegyek vinyót vagy ne?
Köszi
ha volt mar sorry.
"A Kotaku információi szerint az Icon nevű cracker-csapat által feltört játék Ausztráliából származik, ahol a brutálisabb jeleneteket cenzúrázni kellett a helyi törvények miatt. Így aki a teljes élményre vágyik, annak mégis ki kell várnia a megjelenést."
OST-t (GTA4 zenéi) lehet már valahonnan tölteni? (Egyben az összeset)
Nagyon tetszenek a számok :P
Végülis még nem vagyok konzolos csak most akarok venni egyet.
Xbox360 Premium-ban gondolkodom de ha lenne az a Pack Magyarországon amiben a GTA IV is benne van akkor azt venném.
Majd ha valaki tud valamit erről a Packról vagy látja valahol akkor szólhatna.
Köszi !
Foxhound1980#2856
Patch az ingyen lesz (ha lesz). A 2 DLC meg természetesen fizetős lesz.
Ha lesz hozzá mondjuk Patch, vagy valami kiegészítő azt ingyen le lehet majd tölteni Xbox-ra ?
Mert tudtommal ezért nem kell fizetni csak azért ha neten akarok játszani.
Igaz ?
Gabe18#2854
Eddigi legnagyobb bug amit láttam a játékban:
Egy üldözés után,mikor kilöktem a delikvenst a fák közé,a játék egyből átváltott animációra,de közben az én autóm is majdnem felborult.Aztán az animácio után meglepve láttam hogy ez a kép fogadott saját autómról...
Igaz utánna egy mozdulattal vissza lehetett dönteni a földre,és máris használható volt a taliga.
Szeretném "meghallgatni" az álláspontotokat, véleményeteket, ellenvetéseiteket, mivel szeretnék házigazda lenni, eme nagyszerű játék topikjának.
Célom: Egy "jó" közösség kialakítása, a játékot kedvelők 'összehozása', jó hangulat megalapozása, hogy mindenki számára kellemes időtölés legyen a topik olvasása.
Magamról annyit, hogy mondthatni hardcore GTA fan (kedvelő) vagyok az első részektől kezdve, ha fogalmazhatok így. Szeretnék minél több hírt megosztani veletek, a játékkal kapcsolatban, hogy első kézből informálódhassatok. Persze ez a kis bevezetőm akár egy új fan-site első híre is lehetne, természetesen minden GTA rajongó (feltehetőleg egyben topiklátogató:D) ugyanúgy kiveheti ebből a részét, hisz nem egy emberé a topik úgy gondolom. Bizonyára többen tudjátok, de azért megemlítem, hogy a GTAPlace.hu-n hírszerző vagyok és egyengetem a többi Staff taggal az oldalt :).
A tisztánlátás végett és mivel nem szeretem "elmismásolni" a dolgokat, többen tudhatják, hogy volt néhány affér, különböző nézet-véleményeltérés miatt egyes topikban. Amit itt leírtam, azt komolyan veszem és gondolom is, az ambíció nem véletlen ;).
Az SG fórumszerkesztőségnek már megírtam a levelet, ez ügyben, de szerettem volna ezt mindenképp közölni veletek.
________
Köszönöm, hogy elolvastátok.
zoluss#2845
Bocs, mint PC-s berondítok ide, de nem fikázni jöttem. Nem próbáltam a IV-et, de a videók alapján visszafejlődött a kocsik fizikája. PC-n kijátszottam az összes többi GTA-t, ott az autók fizikáját magamnak csináltam (egyszerű jegyzettömbbel szerkeszthető), és elég jó dolgokat ki lehetett hozni belőle. A régi motor fizikai alapjai nagyon jók, olyan paramétereket lehet állítani mint tömeg, méretek, súlypont, végsebesség, erő, fékek, futőmű keménysége, lengéscsillapítása, rugóút... A lényeg, hogy valós fizikai paraméterekkel lehetett játszadozni, sokszor meglepően jó eredménnyel. Az új motor pedig a videók alapján elég arcade, mintha a gravitáció is kisebb lenne,de a lényeg hogy olyan, mintha erősen elütne a valóságtól. Remélem ha kipróbálom kellemesen fogok benne csalódni, és megbánok mindent amit most gondolok. Persze csak ha kiadják PC-re. Amúgy az ingame videók és a leírtak alapján nagyon rendben lesz a játék, jó szórakozást mázlisták :)
kicsit csalóka ez a számláló, az óra kijelzése miatt...:(...szóval még 4 nap :(
Pedig semmi gond nincs velük, és sokkal élvezetesebb irányítani őket...majd meglátjátok :)
Teljesen mind1 milyen kocsik, nekem nem tetszik ahogy bedőlnek, meg ugratnak... lehetett volna reálisabb, aztán kitjda lehet ettől lesz funosabb a gémpléj... mindenesetre az előző részekben is ilyen volt.
meg akkor a GTA felirat glow-ja fehér legyen már ne sárga.és tökjó lesz:)
gabeszg#2837
De ...de ez amerika itt a kocsik amúgyis egy hajó mozgásához hasonlítható.Amúgy nemtudom, de én nagyon vártam de picit többet hittem v nemtom de ettöl függetlenül nagyon jó játék amit boltban meg is veszek(nem otthon játszottam mert nem nem chipes boxom van)
Jah szerintem teljesen jó, lehetne cserélni. Élénkebbek a színek meg a tükrözödés is ügyes. Mondjuk Nico-ról talán van jobb kép is ezen elég vicces arcot vág.
Big Slim#2829
Hali!
Hogyan lehet a játékban saját zenét berakni? És most akkor kell ez a vinyóra telepítés és saját kezüleg ezt hogyan tudom megoldani?
Előre köszönöm:)
Ragnar360#2828
Nos, itt van, remélem azért tettszik - Köszönet érte Cbool barátomnak (aki annak ellenére,h elég fáradt szép kis bannert dobott nekunk össze szvsz:D)
(késöbb valszeg lesz még több verziója is, pontosan nemtom)