8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• sittes79
    Ja bocs az alábbi kérdésem popupra vonatkozik.....
  • sittes79
    Helló!

Így van iC** verzió cenzúrázott 18-as karika :(

Kérdés: Hallottam már hogy a vinyó se oldja meg a problémát, hanme
    lcd hd miatt van, akkor most mi az igazság, mitől van ez
    nálam nagyon sok van! Akkor most vegyek vinyót vagy ne?
    Köszi
  • hali
    ha volt mar sorry.
    "A Kotaku információi szerint az Icon nevű cracker-csapat által feltört játék Ausztráliából származik, ahol a brutálisabb jeleneteket cenzúrázni kellett a helyi törvények miatt. Így aki a teljes élményre vágyik, annak mégis ki kell várnia a megjelenést."
  • Sland
    OST-t (GTA4 zenéi) lehet már valahonnan tölteni? (Egyben az összeset)
    Nagyon tetszenek a számok :P
  • bubu13
    egyetértek
  • bubu13
    és azt a dolgot továbbfejlesztették?:D
  • Evogordon
    Raggnar bannerja a legjobb azt betehetné valaki.
  • fanatifo
    Én még nem találkoztam qrvával de a csajomat rendszeresen karbantartom:))))
  • AntiHero
    "álliitolag ez az icon által felnyomott gtaIV a CUT verzió."
  • Foxhound1980
    Kérdés!

Qrvanénivel találkoztatok már?
  • Doog
    Ok !

Végülis még nem vagyok konzolos csak most akarok venni egyet.
    Xbox360 Premium-ban gondolkodom de ha lenne az a Pack Magyarországon amiben a GTA IV is benne van akkor azt venném.

Majd ha valaki tud valamit erről a Packról vagy látja valahol akkor szólhatna.

Köszi !
  • Foxhound1980
    Patch az ingyen lesz (ha lesz). A 2 DLC meg természetesen fizetős lesz.
  • Doog
    Ha lesz hozzá mondjuk Patch, vagy valami kiegészítő azt ingyen le lehet majd tölteni Xbox-ra ?
    Mert tudtommal ezért nem kell fizetni csak azért ha neten akarok játszani.
    Igaz ?
  • Gabe18
    Eddigi legnagyobb bug amit láttam a játékban:
    Egy üldözés után,mikor kilöktem a delikvenst a fák közé,a játék egyből átváltott animációra,de közben az én autóm is majdnem felborult.Aztán az animácio után meglepve láttam hogy ez a kép fogadott saját autómról...

Igaz utánna egy mozdulattal vissza lehetett dönteni a földre,és máris használható volt a taliga.
  • Foxhound1980
    Ha számit, részemről ok.
  • MerlinW
    Van ember aki ciciket fogdos szabadidejében és van aki hozzászólásokat törölget egy topikban. Nem vagyunk egyformák. Ha ez a vágya, hát legyen:)
  • amdrula
    Ahhoz, hogy híreket írj nem kell, hogy házigazda legyél.

Meg miért is támogatnám azt, aki ilyeneket ilyeneket ír, amikor ő a hülye : "... LENÉZLEK , leköplek , leszarlak , seggláma vagy ! ..." xD
  • offkorz
    támogatlak.
  • Ragnar360
    Tisztelt topiklátogatók!

Szeretném "meghallgatni" az álláspontotokat, véleményeteket, ellenvetéseiteket, mivel szeretnék házigazda lenni, eme nagyszerű játék topikjának.
    Célom: Egy "jó" közösség kialakítása, a játékot kedvelők 'összehozása', jó hangulat megalapozása, hogy mindenki számára kellemes időtölés legyen a topik olvasása.
    Magamról annyit, hogy mondthatni hardcore GTA fan (kedvelő) vagyok az első részektől kezdve, ha fogalmazhatok így. Szeretnék minél több hírt megosztani veletek, a játékkal kapcsolatban, hogy első kézből informálódhassatok. Persze ez a kis bevezetőm akár egy új fan-site első híre is lehetne, természetesen minden GTA rajongó (feltehetőleg egyben topiklátogató:D) ugyanúgy kiveheti ebből a részét, hisz nem egy emberé a topik úgy gondolom. Bizonyára többen tudjátok, de azért megemlítem, hogy a GTAPlace.hu-n hírszerző vagyok és egyengetem a többi Staff taggal az oldalt :).
    A tisztánlátás végett és mivel nem szeretem "elmismásolni" a dolgokat, többen tudhatják, hogy volt néhány affér, különböző nézet-véleményeltérés miatt egyes topikban. Amit itt leírtam, azt komolyan veszem és gondolom is, az ambíció nem véletlen ;).
    Az SG fórumszerkesztőségnek már megírtam a levelet, ez ügyben, de szerettem volna ezt mindenképp közölni veletek.
    ________
    Köszönöm, hogy elolvastátok.

Üdv. Ragnar
  • AntiHero
    kösz
  • offkorz
    szerintem így már nagyon klassz.grat.:) (Y)
  • AntiHero
  • zoluss
    Bocs, mint PC-s berondítok ide, de nem fikázni jöttem. Nem próbáltam a IV-et, de a videók alapján visszafejlődött a kocsik fizikája. PC-n kijátszottam az összes többi GTA-t, ott az autók fizikáját magamnak csináltam (egyszerű jegyzettömbbel szerkeszthető), és elég jó dolgokat ki lehetett hozni belőle. A régi motor fizikai alapjai nagyon jók, olyan paramétereket lehet állítani mint tömeg, méretek, súlypont, végsebesség, erő, fékek, futőmű keménysége, lengéscsillapítása, rugóút... A lényeg, hogy valós fizikai paraméterekkel lehetett játszadozni, sokszor meglepően jó eredménnyel. Az új motor pedig a videók alapján elég arcade, mintha a gravitáció is kisebb lenne,de a lényeg hogy olyan, mintha erősen elütne a valóságtól. Remélem ha kipróbálom kellemesen fogok benne csalódni, és megbánok mindent amit most gondolok. Persze csak ha kiadják PC-re. Amúgy az ingame videók és a leírtak alapján nagyon rendben lesz a játék, jó szórakozást mázlisták :)
  • AntiHero
    Mer az mér jó?:)
  • offkorz
    legyen már fehér a glow és minden okés lesz rajta:)
  • AntiHero
    Javítot version:)

• Kandurex
    kicsit csalóka ez a számláló, az óra kijelzése miatt...:(...szóval még 4 nap :(
  • mucsácsó
    Pedig semmi gond nincs velük, és sokkal élvezetesebb irányítani őket...majd meglátjátok :)
  • Istencsászár
    Teljesen mind1 milyen kocsik, nekem nem tetszik ahogy bedőlnek, meg ugratnak... lehetett volna reálisabb, aztán kitjda lehet ettől lesz funosabb a gémpléj... mindenesetre az előző részekben is ilyen volt.
  • offkorz
    meg akkor a GTA felirat glow-ja fehér legyen már ne sárga.és tökjó lesz:)
  • gabeszg
    De ...de ez amerika itt a kocsik amúgyis egy hajó mozgásához hasonlítható.Amúgy nemtudom, de én nagyon vártam de picit többet hittem v nemtom de ettöl függetlenül nagyon jó játék amit boltban meg is veszek(nem otthon játszottam mert nem nem chipes boxom van)
  • AntiHero
    :) OK rakok rá^^
  • Kandurex
    lespóroltad róla az AA* -t?

*anti-analising
  • 5c0rp330n
    egy kis AA-t hiányolok a szélekről..
  • AntiHero
    Közbe csináltam én is 1-et:) Jobb alsó sarkát meg direkt szabadon hagytam hogyha majd valaki akarja megcsinálja flasbe hogy ott linkek legyenek.

• Ragnar360
    OFF: pm ment, bár igaz más okból :)
  • Alwares
    Jah szerintem teljesen jó, lehetne cserélni. Élénkebbek a színek meg a tükrözödés is ügyes. Mondjuk Nico-ról talán van jobb kép is ezen elég vicces arcot vág.
  • Kandurex
    pofás
  • Big Slim
    Hali!
    Hogyan lehet a játékban saját zenét berakni? És most akkor kell ez a vinyóra telepítés és saját kezüleg ezt hogyan tudom megoldani?
    Előre köszönöm:)
  • Ragnar360
    Nos, itt van, remélem azért tettszik - Köszönet érte Cbool barátomnak (aki annak ellenére,h elég fáradt szép kis bannert dobott nekunk össze szvsz:D)

(késöbb valszeg lesz még több verziója is, pontosan nemtom)