Lattam, de csak monitoron. Oke, akkor radugom majd a monitorra, de az meg 60 hzn villog, az sem nagy elvezet, egyebirant nincs 150 km se.
Sőt 145k-ért eladok neked 1db 2,5hónapos HD readys tvt ha kell:)
Te komolyan azt hiszed ha SD TV-én tolod akkor kevesebbet dolgozik a gép? Lol
Ne hülyülj már, akkor is ugyanúgy 720p van csak a gép átkonvertálja 480i-re, szal... Vagy mivel magyarázod azt, ha az ember screen-shotot csinál PGR4-be vagy Forzában és 1280*720-as lesz a kép?
Nyugodtan kösd rá monitorra vagy amid van, a szemdnek is jobbat tesz....
minek a full hd? jó kis hd ready tv -ket lehet már kapni 150k körül, és tényleg jók!
Ragnar360#2938
Figy, az, hogy neked jó...relatív. Láttál már HD-n játékot ? Kb. ez olyan dolog, mint ha egy pc-s szidja a konzolt mert nemtudja, hogy milyen, aztán persze később meg már venni akar, merthogy milyen jó is az :D
Kérd meg DT-t, ő tud neked biztos mutatni összehasonlító képet. (Asszem a Madden NFL-ről linkelt anno a 360 topikba)
Azonban szivesen varom a gazdag gamer tarsaktol az ajandek full hd tvt :)
azér olyan sok ingame video nem volt idáig,hogy kiábránduljunk
okeoke, de nincs hdtvm, csak monitorom, az is crt...
Max monitoron fogom neha ugy tolni(hdtv hianyaban), de egyebirant en megelegedtem mas jatekoknal is az sdtvs felbontassal, lattam, hogy ennyivel szebb, ez meg az, de jo nekem az sd is :)
a gép akkor is 720p fogja renderni a cuccot, csak leskálázza neked SD -re :/ így nem sokat érsz vele,-....(vagy rosszul tudom?)
MEG SD-TV?? Kőkorszak? A játék látványát magadban nyugodtan leharmadol,..mit harmadol?! Ötödöl - tízedelheted! :(
Ragnar360#2930
Hmmm...azért hidd el megéri, nagyon szép lesz a játék azon ;). Azon gondolkozok, hogy még a Logi 5.1-et (pc-től) átkötöm boxra :D
Mondjuk anno ez a half life 2 vel volt igy, allitom a jatek 3 negyedet elotte mar vagy szazszor lattuk videokbol, tok kiabrandito az ilyen...
En amugy is sdtvn fogom tolni a gamet, nem eri meg a nagyobb felbontas, hogy aztan 3 nap mulva 3ledezzek :(
Szal nem lesz annyira szep, de legalabb tolhatom ezerrel :)
de már volt annyi kép, meg videó, ...itt van mindjárt 3 nap az fránnya kedd!....felőlem, :( csak képet inkább csak linkeljetek!
Ragnar360#2926
Erre kíváncsi leszek...még a végén felrobban a rendszer :DDD Anno a crackdown is nagyon ölte a procit. Ez meg egyenesen széthajtja az egész gépet, az tuti :)
jó van na...dehamár vannak huszárok (márpedig vannak)...akkor igazán jó látni,hogy "mit tud a game", nem??
Amikor kijött az update egyből írtam, hogy halkabb a gép dashboardon. (65nm es gépem van) Más játéknál nem éreztem különbséget, de ezzel üvölt a venti.
természetes, a futárszolgálatok tudják ütemezni a szállítást
Ragnar360#2916
Californiai szenátor, Leland Yee - közleményt adott ki, melyben figyelmezteti a szülőket, hogy ne vegyék meg a gyereküknek a Grand Theft Auto IV-et, mivel az nagyon erőszakos és olyan dolgok vannak benne amik rossz hatással vannak kölykökre stb. blabla-bla :) - hivatkozott a SA-ban lévő Hot Coffee modra is :P.LOL - kotaku
és lehet szólni az überkonzolosoknak hogy az én példányomat délután szállítsák?
Tudjátok mi volt abban a dashboard updateban ami elvileg nem csinált semmit? Megmondom én... úgy felveszi a ventik fordulatszámát GTA4 alatt mint az állat. Soha nem volt ilyen hangos a gép. Gondolom felkészült a MS hogy hullani fognak a gépek a több ezer óra GTA miatt.
akkor bizony buktad az aznapi játékot és másnap viszik...
Akkor mivan ha délelőtt nem vagyok itthon és akkor hozzák?
bizony ott vár, a többi borítékkal becsomagolva...magányosan rád várva ..de nem jöhet mert nem engedik
anno unchartedre vártam 1.5 hetet karácsony környékén, 2 ünnep között jött meg végül, de nem volt para. most nem tom mi a fax van :S ott vár a kis bélelt borítékomban?! BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :\
ma, holnap fel kell adniuk vagy ziccer lesz :/ és akkor felgyújtom az oldalt!