Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Social club-ra nem tudjátok mikortól lehet regisztálni?
Az biztos,hogy ma lehet majd,de felnéztem,és csak annyi van ott,hogy 17-tõl lehet.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
platinumshop.hu-n is 15K, nem tudom ott mikor szállítják
PS3 ID: Csabesz82
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lesz valami különbség az 1-es és 2-es régiókódú GTA4 között? Pl.: online játszhatóság? Mármint, hogy 1-es csak 1-el, 2-es csak 2-el! Ha nincs, akkor az ebay-en van 11eFt-ért szállítással együtt. Egy hét alatt ide is ér! Köszi!
Ja amugy megjött a joy 😉
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nem nagyon szoktam fórumokba beírni, csak ha úgy érzem, hogy érdemes. Bár lehet, hogy most nem lesz haszna a mondandómnak, akkor viszont így jártam.
Pár napja kezdtem el ezt a topicot olvasni, nem mentem végig az összes hozzászóláson, de úgy vettem észre, hogy ez már kevésbé a játékról szól. Nem tudom hányan vannak úgy, mint én, akik csak olvasgatnak, de probálnak nem belefolyni a dolgokba, most viszont én úgy érzem kénytelen vagyok. Megoldható, hogy akiknek problémájuk van egymással, azok lerendezik egymás között, vagy ha ez nem megy, akkor keresnek maguknak valami egyéb elfoglaltságot? Szerintem ezzel nem csak az én hangulatomat rontjátok el, hanem másokét is.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
samsung 32" lcdTV
ja ha esetleg nem értenéd az nálunk 82-est jelent
nyilván van ennél jobb-gondolom neked az van, de én azért elégedett vagyok vele, fõleg azért mert megdolgoztam érte és nem anyukám/apukám dolgozott meg érte
oltogatni csak a velünk egy szinvonalon lévõ embereket lehet, te engem nem tudsz, nem vagyunk egy súlycsoport kispajti hidd el
Költõi kérdés: Hányszor bannolhattak volna már engem ?
Okoskodjatok és szóljatok még vissza, aztán meglátjuk kikapja a BANÁNT! Mindenesetre én befejeztem ezzel az OFF-ot itt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mit kell veled csinálni , hogy végre megersd NE LEGYEL MAR EKKORA BUNKÓ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PS3 ID: SDani456
és most képzeld el, h torz hangon mondom az aláírásod : HÁÁÁÁROOMMmmmSZÁÁÁÁÁZHAAATVANNNNNNNNNNN ...hülyegyerek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem szoktam büntipontokat osztogatni (nem hiszek az ilyesmiben), én csak banolni szoktam (az mûködik). Szóval...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3