Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal az elcsépelt mondással kell kezdenünk, hogy "van egy jó hírünk és egy rossz hírünk". Kezdjük a rosszal: a Special Edition elõrendelõink valószínûleg nem fogják megkapni az elsõ napokban a játékot. A jó hír pedig, hogy üzleteinkben legkésõbb(!!!)29.-én 0 órától megvásárolható lesz mindkét platformra a normál ( 14900,- Ft-os) változat, vidéki elõrendelõink pedig 29.-én megkapják. Bõvebben ==>

Szóval a Special Edition sztori:

Úgy látszik az angol és amerikai GTA disztribútorok nem nagyon foglalkoznak a kiskereskedõkkel, mert küldtek egy körlevelet, miszerint a náluk már több, mint 2 hónappal ezelõtt elõrendelt SE-ket készlethiány miatt sajnos az elsõ héten nem 100% hogy le tudják szállítani. Elég elkeserítõ, hogy csak a nagyobb áruházláncok és webshopok kapják meg idõben a spec. változatot, de állítólag még azok sem biztosan. Szóval ismét egy nagy cím, ismét egy nagy botrány, mint ahogy az már lenni szokott.

Sima változat:

Ahogy már írtuk üzleteinkben már 29.-én 0 ( azaz nulla) órától megvásárolható lesz a GTA 4, de ez az idõpont reményeink szerint pozitív irányban még változhat! ;-)

Elõrendelõink szintén 29.-én postai úton megkapják a játékot.

Platinum

SötétBarom
Erre valakI?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Kandurex
persze, nehezen ellnõrízhetõ,...nekem csak annyi csípi a szemem, hogy akik miatt tönkre megy az ipar (warez), azok kapják meg hamarabb...és persze õk sírnak a leghangosabban itt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Az Assassin's Credd mar 10 nappal a megjelenes elott jatszhato volt , sot meg mielott warez-on megjelent volna akkoris is voltak csomoan akik mar vegig vittek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem még nincs bejelentve, az õszi dátum is csak pletyka szinten ismert
egyébként fent van a neten scannelve, a zseniális és remek jelzõkre meg inkább nem mondok semmit xD /persze ízlések és pofonok/
én is*

azthiszem én kezdem magam körül érzni az õrületet!!! Már nincs vissza 10 egész naaaaaaaaaaaaapp!!!!!!!!!!

Kandurex
de már nem kell tesztelniük :/

arról nem is beszélve, hogy csomóan megkapták tesztelésre...

Azt nem lehet megtenni. A kereskedõk sem fognak 29.-ig várni ám...

Kandurex
az megint más, az rendben van

egyébként a piha-puha helyében csak a mihez tartás végett úgy tolnám banra 29. elõtt a gépeket amin GTA fut, hogy öröm lenne nézni

Dettó. Ps3-ra veszem de erõsnek kell lennem ha kijön a napokban a 360 release..😄

Sephi
Nekem elo van rendelve... nem tudom viszont ha kibirnam varni a 30-adikat 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

pc killer
Remélem, hogy nem fog felforrni az agyvizem a következõ napokban.(magyarul: gyorsan hozzájutok a játékhoz...)<#idiota>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

brodix
HI!
Most egy pillanatra felhoznék egy másik témát,aminek a PC-sek nagyon örülhetnek.
Ma vettem meg az áprilisi GameStar-t,amiben volt egy zseniális,és szerencsére jó hosszú(7 oldalas) cikk a GTA4-rõl.
Ebben a cikkben elejtettek néhány utalást arra,hogy LESZ PC-s verzió.
Leírom a legegyértelmûbbet:
,,No de arra a napra még várnunk kell egy csöppet(nem is beszélve az õsszel esedékes PC-s verzióról)addig is olvassátok el hétoldalas megaelõzetesünket,amelybõl...)''
Lehet,hogy lemaradtam,és már hivatalosan is bejelentették,hogy lesz PC-s változat,én azért leírtam ezt.

(Azért írtam ezt a hozzászólást,mert nem tudom ki mennyire olvassa ezt a remek újságot,és szerettem volna,hogy mindenki tudjon errõl az érdekes mondatról)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Kandurex
nem gond, írtani fogom a hozzászólásod a fórumon..., már csak a mihez tartás végett <#gunyos1> warez-rulez

Sephi
Igen ezt en is hallottam 😞

360 verza állitólag régiókorlátos.

pc killer
Amúgy ez region free vagy külön lesz PAL/NTSC ? Ha elõször NTSC jön és nem tudok játszani....akkor szerintem a házat is lebontom mérgemben... <#violent><#boxer>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Sephi
Tudgya a franc 😄 De valamiért nagy a felhajtas a scene forumokon... valami lesz.

Kandurex
és egyben kritika is? 😊 annyira jó, hogy elfelejteik felnyomni? 😊

Sephi
Marmint ha nem kamuznak , de nem hinnem mert oficiel csapat, az nem kamuzna.

Sephi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a NBA Bellers NFO-bol :

<...> damn, sorry guys,
we got totally lost in this one gta mission, forgot to use m1, <...>

Magyarul ma vagy holnap....

SötétBarom
Nem a tech dolgokról beszélek, hanem a csomagokról..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Arcade egy szar? Az a legmegbízhatóbb változat.
SötétBarom
Hi! Valamelyik külföldi website-ot böngészve belebotlottam egy reklámba, mégpedig egészen konkrétan egy GTA4+xbox360 komboról volt szó, 159 fontért.. Valami ilyesmi várható itthon, vagy tegyek le az ilyesfajta reményeimrõl? A minap voltam pesten, és majdnem vettem egyet, de nem nagyon van nekem tetszõ bundle (arcade egy szar, a premium csomagban meg az 5 játékból egyedül a forza2 érdekelne sajnos.. Az elite meg baszott drága 😄DD )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sephi
Ehh meg sem neztem. Kamuzik megint a haver 😛

mucsácsó
Nem ma sajnos... 😞
+kép készítésének idõpontja: 2008.04.10 16:41
pedig jó lenne.. =/
mucsácsó
Ezek sajna csak pre-order dobozok, nem boxos verza... 😞 Kifizeted a játék 10%-át elõlegként elõrendelés esetén, aztán megkapod ezt a dobozt...majd 29-én fizeted a 90%-ot, és a doboz helyett kapod a szent dobozt 😊 Nem sok értelme van, dehát..ez ilyen. Amúgy 3-4 napja készült ez a fotó (nforce-on is linkelték)..szóval abszolút lehetetlen, hogy kint legyen a boltok polcain a gamma sajnos 😞
Hiába van kirakva, ha 29-ig nem veheted meg.<#guluszem1><#wow3>
Sephi
Egy lengyel boltba , ma lett keszitve.

brodix
EZT HOL KÉSZÍTETTÉK!?
Mondjuk tökmind1,ez box-os verza.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sephi
Na akkor igy .

GTA 4 Doboz

Sephi

ezt nézzétek, így jó firefoxal is
[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2]Ezt[/url] olvastátok? Ha lehet menni én tuti megyek éjfélre.
Jah, már közben rájöttem. thx azért

Írtam egy kisebb cikket, összefoglalót a Social Club-ról, akit érdekel nézze meg a GTAPlace.hu-n (Hírek menü alatt)

Kandurex
mindenkinek szar, egyébként szinte semmi nincs az oldalon, szal.. (IE alatt jó)

Szociális klub

Szerk: Firefox alatt nekem szar.

Sephi
Az a vicces , hogy a gama gold , tehat a kiskalozoknak lehet jo lesz a hetvegejuk 😄

AntiHero
linkt

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Majd elválik. Ha más nem, marad az ebay.

WÁÁÁ NA VÉGRE FELLÖTTÉK A SOCIAL CLUBÉT 😄 ..mondjuk sztem mar ti alszotok 😊 na sebaj 😛

Platinum egy ganéj hely. Mindig mindet beigérnek, dehogy lesz nekik Special...

Elvileg lesz, elõrendelõknek biztos. Ma beszéltem velük.

Sephi
I was in another fourm and someone posted a link to a web site thats in german I think. and on that page there is a podcast and the person that posted in the forum siad that the game has gone gold and also that the pepole in the podcast siad that they will be getting the game on the 21 of april I will post the link to the site with the podcast and hopefully someone that speaks german can comfim that.

brodix
Ki rendelt CE-t?
Platinumshop-nak télleg lesz?
vagy csak még nem törölték ki?
Mert én 1 másik shop-ban sem láttam.

Thx Emthor

brodix
jaj de lazán írtam 😄
már nagyon várom xd