LCD háttérfényétől jó hogy kifolyik, plazmánál nincs ilyen probléma, nem olyan világos.
A grafika az viszont tényleg egy kicsit gyenge néha-néha...Legalábbis a karakterek fejei elég rondák, de nem olyan nagyon zavaró
Még jó hogy inkább a barátnőd mint egy játék:)
Grizzly4x4#3067
Nem ellenzem a warezhuszárok hozzászólásait mert ha megis rendeltem a játékot attól még énis az vagyok de tényleg nem kéne konkrét infokat írni a játék story-ával kapcsolatban mert ez kurva idegesítő lehet azoknak akik mikor elkezdenek játszani már tudják mi fog történni!!!
A játékról nem írok semmi fontos infot csak a véleményem: Bejön a játék tényleg vannak benne forradalmi dolgok és sok helyen életszerű és élő a város de vannak helyzetek ahol ugyanez van csak épp a másik véglet!
Én azt vártam a játéktól hogy ekkora felhajtás előzte meg tuti hogy kurva nagyot robbant majd az elején és majd abba sem bírom hagyni de ez nem így van, tetszik a játék de nem köt le jobban mint pl az Assa Creed anno vagy ha mást említsek többet nyomtam egyhuzamban COD4 Singlepalyer-t mint GTA4-et pedig már két napja megvan. Most is húzok a barátnőmhöz pedig variáltam hogy nekiálljak e játszani de semmi kedvem nincs ugyhogy hagyom majd holnapra. Lehet hogy kurvasok minden van sőt szinte minden amit még fel sem fedeztem talán még a játék felszínét sem karcolgatom de ettől durvább indulásra számítottam.
Ellenpélda: az öcsém teljesen rákattant még kajálni sem akart lejönni mert játszott.
Ja és még hozzátennném a grafikáról annyit hogy nem vagyok hasraesve ha valaki azt hiszi hogy szebb lesz mint amiket kiadtak akár xbox360-as akár Ps3-as képeket akkor az téved ugyanis dettó úgy néz ki a játék mint a képeken. Van ahol nagyon szép a graf és csak ámulok meg tényleg sok apró dolog ki van dolgozva de összeségében nekem annyira nem jön be! Ja és hosszú játék után azt vettem észre hogy a szemem majd kifolyik pedig nem Sd-n nyomom hanem Fasza LCD monitoron.
Ettől függetelnül nekem is bejön a játék és mindenképp megszerzem magamnak és beleásom magam minél jobban!
1. Egy elszánt gamer nem volt rest beállítani a kameráját és élőben közvetíteni a GTA IV-et (miközben játszik ugye) a Justin.tv weboldalon. A vicces az egészben, hogy 3LED-es lett a gépe, miközben majd 200-an nézték éppen :D a gép egy Halo3 Edition-ös masííína :).
_____
2. Ez már kicsit érdekesebb, ugyanis a Kotaku készített egy interjút az MS Live szolgáltatásáért felelős egyik managerel, névszerint:Derek Ingalls-al. Az okból, hogy mennyire készültek fel a GTA IV fogadására, mennyira stabil a rendszer. Megpróbáltam a lényeget lefordítani nektek.
..."sokkal nagyobb nyomásra számítunk, mint a Halo3 és a COD4 esetében."
A Microsoft hogyan készíti elő az Xbox Liveot a játék érkeztére ?
"Tavaly decemberben nem voltunk felkészülve egyáltalán...ezt a hibát nem követjük el újra a Grand Theft Auto IV esetében...(nevet) Totál marketing szöveg nem ? De tényleg komolyan vesszük ezt a feladatot.
E cél érdekében a legnagyobb lépés amit megtettünk, hogy több szervert állítottunk "fel", mely így jobban elképes látni a feladatokat a Live rendszerben: ténylegesen, az utolsó 2 hónap folyamán megkettőztük a "kapacitásunkat" (jobb szó hirtelen nem jutott eszembe, sry) (itt még említést tesz bizonyos bio-metrikus rendszer alkalmazására)
Megerősíti még, hogy a mostani Update teljes egészében a Grand Theft Auto IV miatt történt.
Kitér a Sony készülgetéseire és megemlíti, hogy - állítása szerint -LIVE-on sokkal stabilabb lesz a játék netes része.
Ezt pedig nem fordítanám le xD :
""We know the launch of GTA IV will be a wildly successful day for Rockstar, for LIVE, and for our customers... and hopefully, just another day for operations."
Hát nem igaz.. Olyan nagy baj, hogy megkérdeztem kb. hány %-nál nyílik meg?? Semmi nagy dolgot nem tudok meg attól, hogy ezt megkérdezem. Csak örülök, hogy nemsokára ott leszek.
Ragnar360#3057
...lehet támogatni :DDD [viccel v. nem:)]
1. Mikor lesz új telefonom? (színes fényképezős stb)
2. Hol vannak Street Race-ek?
3. Vannak valahol autóleszállítós küldik?
4. Helikoptert hol találok?
5. Lehet majd autót vásárolni? csakmert amikor elöször kellett niko-val netezni, akkor volt egy hirdetés hogy 60ezer pénzért lehet venni egy turismo-t.
6. lehet majd autókat tuningolni?
7. vidámpark, ami az első szigeten volt az meg fog valamikor nyílni és leeht majd hullámvasútazni? :D
8. kurvázni nem lehet? :o
kicsit NAGYON hiányzik az AA a trailerből...
Ragnar360#3042
A GameTrailers.com publikált egy full exclusive Niko Bellic-es trailert! + 2 érdekes kotakucom-os hír. (GT-n 10 perce van kinnt a trailer:D)
Nincs ehhez már szellemi kapacitásom ennyi futkárotzás után ami ma volt... majd valaki irja le tömören mi a lényege:) thx.
Ezen a topikon kívól máshol nemigen van a konzolos fórumba... a csürhe most ittvan mert ez most a szenzáció...
Ragnar360#3037
OFF
Az úgymond nagy arcok szennyezték el azt is :D...jó elvoltak, mintha kocsmába beszélgetnének...diszkréten mondtam már, hogy nyissanak egy topikot vagy menjenek chatre és ott vitassák meg a totális off témájukat. :D
BIZ0906#3036
Még, hogy konzolon nincs warez
Mondjuk PS3-ra nem is nagyon van :)
Javaslom a topik zárását 29.e éjfélig:), ez vicc...
Ragnar360#3034
Nincs installálási lehetőség boxon, de ha van HDD-d akkor remekül megy rajta a játék, nincs gond vele.
Sziasztok!enne egy kérdésem!Hogy lehet megcsinálni hogy vinyóról játszak ne lemezről?Betettem a lemezt de nem ajánlotta fel hogy felmásolja meg semmi!!!Ebben aki tudna felvilágosítást addni azt megköszönném!