Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Külföldrõl rendeltél?

WTF!!!

Take2 have sent a street date agreement to online retailers to sign which means they cannot ship GTA IV until Monday next week (April 28), this also includes an embargo on staff getting copies either paid for or free.

azért mert fake.. egyszerre van rajta USK és PEGI jelzés

a Fable fotón van lemez és zöld tok is, a DMC-rõl még képernyõ fotó is..
Mióta szintelen/áttetszõ a 360 játékok doboza? Miért nem képes akár egyetlen fotós is egy nyamvadt képet csinálni a TV-n futó akcióból?

Checkerboy
Mert a gépben van ;D

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

mucsácsó
Bár a kérdés felmerülhet megint, hogy miért vette ki azt a rohadt lemezt a tokból pff 😄 Nembaj. Már nem kell sokat várni.. 😊
mucsácsó
Nah srácok...az elbõbbi szinte biztos már, hogy nem fake. További fotók itt:
Dobozbelsõ - ezt szerintem senkinek se lenne kedve hamisítani..elég valósnak tûnik.
(mondjuk az érdekes, hogy miért ilyen átlátszó a doboz, és miért nem zöld..)
mucsácsó
Nah akkor még egy... 😊
Sokan mondják, hogy holnap / szerdán fogják megszerezni a gammát...hogy hogyan, azt nem tudom.. 😊 De vannak páran akik ezt állítják, és van közöttük olyan is, akinek ezt el szabad hinni. Ráadásul a Németeknél is 25-tõl lehet megvásárolni 1-2 boltban. Szóval...nem kell már sokat várni tényleg. 😊
Checkerboy
Elfelejtettem hozzáírni, h nekem már volt 'hasonló'.

Rendelt játékomat szépen felbontották határon, és úgy érkezett, h a lemez ki volt csúszva a tokból Oo

Az úgy nem tetszett, amikor karcolt volt a lemez...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
...és azzal fog játszani ;D Hú..volt már vkinek ilyen jellegû esete? 😄 Az nagyon gáz, ha a futár kezd el játszani a te játékoddal 😄

bubu13
na akkor mennyi lesz kiszállítással együtt?

EEE 1899

Remélem nem kell éjfélig várni...😊

Kandurex
sajna nem :/ minek is mennék, akkor már rég a futárnál lesz az én példányom <#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mindenki a rendelésekrõl beszél csak. Senki nem jön éjfélre?
Yoda001
World Rank: 1 (+0) of 1
na igen, szóval maga a játék tuti nincs így normáliasn kiadva

http://9gag.com/gag/5135249

bubu13
A szállítással együtt az überkonzoltól rendelve mennyi lesz?

EEE 1899

Nekem va negy oylan érzésem hogy nemkell várni 29ig sztem 1-2 nap és "elérhetõ" lesz!!!Rég nem vártam ennyire egy játékot de az Mgs4-et jobban várom de ez is fantasztikus lesz!
Szóval te Sephi melyik cégtõl is rendelted elõ melyik az a cég, és te mirõl beszéltél az #1571 es spoileres hozzászólásodban, mert nem értettem amirõl ott beszéltél, mirõl volt ott szó?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Kandurex
szinte kétlem..ja, közvetlen url..dögöljön meg 😊)

Checkerboy
Lehet, h azok az emberek, akiknek megvan a játék, nem kötötték netre a konzolt! 😄

Checkerboy
Akkor Photoshoppal szerkesztették a képet -.- Magyarázd már meg, légy oly kedves. 😛

Kandurex
valóban...de úgy tûnik csak egy rockstar -os nyomult még vele, senki más (nézzétek meg a gamer cardot..a rohadék 😄 )

minden eddig bemutatott borító, kép stb. valószínûleg kamu..

és te melyik cégtõl is rendelted melyik az a cég?

Sephi
Alias91: gondolom ismeros az a dolog amikro bizonyos cegek , esetleg talan maga a rockstar munkatarsai megkaptak mar a jatekot es azt fenykepezte le.

Tehat siman meglehet mar sok embernek... csak nekunk nem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem tuti, hogy csak szivatás még tört sincs fent a neten, nem hogy a boltokban igazi!!!
Sephi: gondolom ismerõs az oldal, ahonnan le lehet szedni a játék borítóját, színes nyomtatóval kinyomtani, kivágni majd "zöld színû tokba" bele rakni és szivatni a népet, hogy már pedig neked (vagy nem neked) megvan.

mucsácsó
Hát nem tudom.. 😄 Dehát nyilván az... Végülis ha tényleg nagyon ügyes, akkor meg tudta szerezni talán...mivel kiszállították már egynéhány helyre. De megvenni még kétlem, hogy megvehette.
Sephi
Honnan tudod , hogy fake e a kep ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mucsácsó
Noha ez a kép ma készült, de pff...én nem értem ezeket, hogy mit élveznek ebben, hogy ilyen fake képeket készítgetnek, és ezzel árasztják el a netet...meg a fake rilízekkel, stb...akkor legalább tényleg, magát a játékot fényképezné le ahogy fut, és úgy még el is hisszük talán. Most ez a tag lehet, hogy azzal a blokkal akarta bizonyítani, hogy igazából megvette...dehát el van mosódva mint a szemét, szóval az bármilyen más blokk lehet az ott... 😄
Sephi
Nekem 29-re igertek... kivancsi vagyok ha meg is jon.

Ami megnyugtat ennel a cegnel az az, hogy meg anno a Wow:The Burning Crusadet egy nappal elobb kaptam meg mint a rendes megjelenes , szal mar ejfelkot at tudtam menni a Dark Portalon. Hatha most is 😄

05.09-es infót õk mondták?

én is platinumból rendeltem a specialt... küldtem is egy emailt nekik amiben megkérdeztem, hogy a 05.09-es dátumot 100%-hogy tartani fogják? még nem adtak rá választ...

Meg, azt igérik legalábbis.

Fido4life
Aha, Platinumból.

Hun boltból?

Fido4life
ha most elõrendelem, még elküldik 29-ére ?

Ha már drága ideje engedi, hogy a dobozt lefényképezze, akkor igazán megnyomhatná még egyszer a gombot játék közben is. Például digitális kamerával, fényképezõs telefonnal, de hát miért is tenné az ember, nem a XXI. században élünk, hogy hasznát vegyük a technika vívmányainak...

Yoda001
eléggé nagy hülyeség, és egyáltalán nem macera

http://9gag.com/gag/5135249

baromság
annyi erõvel a tv-t is fotózhatná, de nem..
Checkerboy
Azért nem csinál a játékmenetrõl képet, mert konzolos játékról képet csinálni macera, és a játékosok negyede csinál csak képet róla. A dobozt gyorsan lefotózza, felrakja a netre, aztán megy játszani. Nem kamu, sztem.

bubu13
Na én is megrendeltem az überkonzoltól remélem kihozzák 29-re

EEE 1899

sziasztok, hát én 05.09-én fogom megkapni a specialt<#beka2><#idiota>

Minstrel
igen, xboxot már majdnem egy hete, amíg nem jön a GTA addig nyomom Forza2-öt meg Pinata-t <#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kandurex
együtt rendelted az x360 -al? az jó móka 😊

Minstrel
jaja, én is remélem, hogy hozzák, xbox-ot is kihozták a rendeléstõl számított kb. 20órán belül 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kratos86
Én múlthéten rendeltem elõ az Überkonzoltól és azt mondták hogy 29-én már hozni is fogja a futár!<#nyes>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Ha pénteken feladják meglesz hétfõre bár ezt szinte kizártnak tartom. Sokat GAME-eztem. Aznap, vagy egy nappal release elött adnak fel cuccokat.

cenobite
Azért én bízom egy legkésõbb szerdai megérkezésben. Utána pont jól jön a 4 napos ünnep. 😊

gamertag: kenobita

90%, hogy Május 5.-e lesz a külföldrõl rendelõknek a megérkezés mivel május 1 miatt átvannak variálva a napok. Én csak ezért nem rendeltem most meg külföldrõl. 28-29-én már nyomni akarom.

Szerk: Vidékieknek meg szvsz 100%