8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Sephi
    Tegnap este... elkezdtem jatszani , es kicsit ideges lettem , mert mefigyeltem , hogy kicsit tul szinteleg a vilag, es szomoru az egesz... aztan atneztem a radio adokat es SEMMILYEN nekem teccestos zenet nem talaltam...

Aztan ... elkeztem jatszani es MEGINT CSAK MONDHATOM, HOGY ENNEL JOBBAN EZT A JATEKOT NEM TUDTAK VOLNA MEGCSINALNI.

Eszmeletlen minden benne...

Mondjuk az meg mindig zavar , hogy nincsen Oldies radio... GTA3/VC/SA -ban mindben volt oldies radio , eszmeletlen zenekkel... itt meg nem talaltom olyat...
  • Katun
    Francba a ... vettem meg ezt a szar x-dobozt, most kezd kiütközni hogy gyenge....
    Najó csak vicceltem, ez is jó.
  • LordAndrew
    Premium Boxom van Hitachi meghajtóval, a városban nem szoktam popoupot látni normál helyeken, vezetés közben, de tegnap elkezdtem keresgélni az eldugott helyeken fegyvereket (tényleg: vannak lőfegyverek is eldugva? Egyelőre csak baseball ütőt találtam). Szóval eldugott helyeken keresgélve/sétálgatva (egy magasvasút alatti garázssoron például) nagyon sok popuppal találkoztam. Lehet, hogy a kevésbé szem előtti területeket alapból nem cache-eli a program.
  • D0C
    az IGN szerint szebb a ps3 verzió és kevesebbet tölt

For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud.
  • kovecses
  • kovecses
    A hivatalos oldal szerint csak playstation-re és x-box-ra jön.
    PC-re van esély?
  • Sland
    Kaptam választ a kérdéseimre. ha valakit érdekelnek, akkor leírom spoilerba. bár nem tudom minek, aki látogatja a topicot úgyis el fogja olvasni

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. Mikor lesz új telefonom? (színes fényképezős stb)
    2. Hol vannak Street Race-ek?
    3. Vannak valahol autóleszállítós küldik?
    4. Helikoptert hol találok?
    5. Lehet majd autót vásárolni? csakmert amikor elöször kellett niko-val netezni, akkor volt egy hirdetés hogy 60ezer pénzért lehet venni egy turismo-t.
    6. lehet majd autókat tuningolni?
    7. vidámpark, ami az első szigeten volt az meg fog valamikor nyílni és leeht majd hullámvasútazni?

válasz, amit kaptam
    Én Már a 3. szigeten vagyok

1. Kapni fogod majd
    2. Eddig nekem sem volt
    3. Ha már a második szigeten vagy, kellett volna lennie
    4. reptér
    5. A hirdetés mellett van egy telszám, hívd fel
    6. nem
    7. igen
  • EmThor
    má' nem soká' bírom

• Foxhound1980
    Ahogy az elő van írva!
  • Waczkor
    Próbáld meg az uberkonzolnal.Hívd fel őket vagy regelj az oldalon és rendeld elő.

uberkonzol.hu
    Megjelenés napján megyünk többen érte:)
    Elvileg elég nagy mennyiség van nekik,bár nem tudok pontos adatokkal szolgálni,meg nem is akarom még jobban reklámozni:)
  • EmThor
    illetve ma. ha ma, 04.26. szombat délutánig nem adják fel a cuccot... bebuktuk! 05.05. akkor fog csak megjönni (az meg egyébként a szülinapom, de oda mást terveztem) :D
  • Kandurex
    benne vagyok , egyetlen esélyünk még a holnap
  • EmThor
    gyújtsuk fel a game-et mit szólsz? :D
  • Kandurex
    hú, lehet, csak átfutottam rajta, aztán már írtam is :)

szerk: sőt biztos, "song" ...mindig keverem : /
  • EmThor
    az nem 200 zeneszám? fáradok :D
  • Kandurex
    Lássuk a IGN értékelést:

10 pont, Történet, felépítés (Oscar díjas story szint)

10 pont, Grafika (Liberty City egy élő, lélegző város, valódi film)

10 pont, Zene, hangok (Kiváló hangok és zenék, kiemelve a 200 szinkronszínészt!!)

10 pont, Játékmenet (Az új fedező rendszert említik, a missziók tökéletes felépítését)

10 pont, Szavatosság (25-45 órára becsülik a végigjátszást, de persze kiemelik a kiváló multiplayert)

10 / 10

szerintem is korrekt értékelés :)
  • Kandurex
    nekem akkor mákom van :) hitachi drive -os, winyós géppel vagyok felszerelve, jöhet a kedd :)
  • mucsácsó
    Euphoria, ennnyi

Már csak ez miatt is hatalmas nagy a játék...nagyon durva ez a fizikai motor a játékban...és ezt úgy higgyétek el, hogy amit láttok ebben a videóban, az tökre ugyanígy megtalálható mind a GTA IV-ben is. Hihetetlen tényleg, ez mindent ver.. :) Főleg hogy az előző GTA-kban totál semmi fizika nem volt..
  • Nagy01
    Sziasztok!
    Honnan tudnám előrendelni a gamet ? Úgy hogy a megjelenés napjára itt legyen? Azaz Kedden vagy legfeljebb szerdán. (ps3 kéne) csak az a baj hogy most hiába rendelem elő a cdgalaxisból ha készlethiány van vagy mittomén,egy tuti hely kéne.:D
  • EmThor
    ign szerint az utóbbi 10 év legjobb játéka.

és nem azért kapott 10-est mert hibátlan, hanem mert olyan előrelépést mutat és olyan játékélményt kínál mint semmi más jelenleg
  • AntiHero
    Remélem ez a warez hibája. De ha nem akkor patcheljék.
  • mucsácsó
    Nah utánajártam a dolognak, és az istentelen durva popupért sajnos az Arcade-okban levő BenQ drive a felelős... (meg persze az, hogy nincs vinyó) Samsung meghajtóval teljesen játszható (mint ahogy itt nálam is), néha-néha van popup azért, de annyira nem vészes egyáltalán, mint Arcade-on.

De azért jó lenne egy vinyót beszerezni...tudom, már szerintem kb. én vagyok a 100. ember, aki ezt kérdi, de hol lehet OLCSÓN (nem ebay és társaira gondolok) hozzájutni egy 20 GB-s X360-as HDD-hez?
  • GregSB
  • amdrula
    Nem.
  • GregSB
    X360-asok és PS3-asok tudnak majd együtt játszani online? :)
  • FRe4k
    No Comment....
    Kell ez a játék.....
  • EmThor
    ign most dobott egy 10-est a játéra (xbox)...
  • FRe4k
    Valahol olvastam hogy szombaton adják fel postára azoknak akik az EU - ban laknak,remélem nem kamu és tényleg postázzák holnap(ez a Game - re vonatkozik)!
    Ha ma feladják akkor van esély hogy megkapjuk jövő héten szerintem.
    A remény hal meg utoljára.... :)
  • Kandurex
    szerintem van, az más kérdés, hogy a game -sek dolgoznak e...
  • EmThor
    szombaton ott van posta?

ha csak hétfőn adják fel, nem ér ide szerdára és buktuk a 4 napos hosszú hétvégét :\
  • FRe4k
    A rohadt életbe...
    Most érek haza, Game nem adta fel a játékot...
    Azért reménykedek hogy holnap feladják , és nagyon remélem hogy keddre , de legkésőbb szerdára ideér a gta!!
  • Nagydög
    Autoaim kikapcsolva. A kontrolleres celzas pocsek, nem a GTA. De ez a velemenyem asszem kozismert. :)
  • mucsácsó
    Célzással nincs gond szerintem... (kapcsold ki azt a szar autoaimot)
    A járművek is szokhatóak, sőt, szerintem nagyon is élvezhető az irányításuk; viszont a kézifék és a velejáró ~180 fokos fordulat nagyon idegesítő tud lenni... =/
  • Nagydög
    Persze persze. Nem szimulator ez, hogy egy auto viselkedese autora emlekeztessen. Milyen buta is vagyok.
  • AntiHero
    Nem szimulátor.
  • Nagydög
    Na eroltettem meg egy kicsit. Asszem ket jelentos gyengeje van a jateknak. Az egyik a harc. Celzas kontrollerrel: bruhaha! A masik a jarmuvek fizikaja. Csak kellett volna valakit a fejlesztes/teszteles kozelebe engedni, aki nem csak a vidamparki korhintan latott autot/motort. Egyszeruen botranyos. Az autok csak ugy libegnek lobognak az uton, de ezzel meg egyutt lehet elni, azzal viszont mar alig, hogy a kezifek emlitesetol is korbefordulnak. Akkor is, ha az ember lepesben halad.
  • WingmanG
    de szvsz arra gondolnak h. beszállitás alatt,szal üzletbe se kapták még meg.
  • WingmanG
    engem még nem is hivtak:S
  • Evogordon
    Most a platinumshopnál az van kiírva hogy GTA 4 szállítás alatt ez azt jelenti hogy már a megrendelőknek kiküldték és már hétfőn játszhatnak is a játékkal?
  • WingmanG
    hali!
    valaki rendelt elö ps3-ra platinumshopnál?
    ha igen,akkor hivtak már?:)