Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Pénteki megjelenés esetén szerdán adják postára, eddig nekem meg is jött péntekre. Most keddi megjelenés van, reménykedjünk, hogy pénteken feladják.
cenobite
Köszi!

7.-e elõtt rendeltem meg, úgyhogy van remény. 😉

gamertag: kenobita

quack
ha április 7 elõtt rendelted akkor elvileg meg kéne kapnod 29-re, bár ez az aznapra szállítás csak az angolokra vonatkozik...nekem volt már olyan hogy pénteken megjelenõ játékot meghoztak péntekre, de általában csak hétfõ-keddre jön, viszont ez a keddi mgjelenés érdekes szóval nemtudom, viszont biztos nem aznap adják fel

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

cenobite
Akik elõrendelték pl. game.co.uk-ról, azok elvileg 29.-én megkapják ugye? Tehát nem akkor kezdik postára adogatni?

gamertag: kenobita

Sephi
😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
de õ se a játékmenetrõl csinál képet, hanem a dobozról...érted? mintha a tököm dobozon múlna..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jah 😄

Kandurex
valahogy jönnek ezek a képek, csak a játékmenetbõl nincs semmi...hihetõ 😊

#1571-es hozzászólásban mirõl volt szó, mirõl beszéltetek ott ?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Sephi
Esetleg nem akarod , hogy videót is elõ teremtsek neked?

Forumon talatam en is a kepet , most lattam , hogy elirtam , nem nekem van meg.

Persze 😄 [/spoiler]

#1629-es irásra:
kaphatnánk képet a játékból? Vagy elégedjünk meg egy "csukot doboz" látványával...

Checkerboy
Hú...ezért ölni tudnék...

De ez azt jelenti, h a megjelenés napokat tolódik elõre =P Helyes.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Yoda001
wow..

http://9gag.com/gag/5135249

Sephi

Sephi

😄

heló, elmagyarázná valaki, hogy #1571-es hozzászólásban mirõl van szó?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

brodix
annak örülök
thx!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Nem lesz tartalmilag külömbség.

brodix
hi!
a CE-el kapcsolatban,azon kívül,hogy jó kis uccokat kapnak a vásárlók van vmi különbség?
úgy tudom a borító is más,de a játékon belül?
vagy vmi extra funkció?
én csak simát veszek,és ro*adt mérges lennék,ha monduk csak õk tudnának tölteni majd plusz pályákat vagy mittom én.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

mucsácsó
Aa-aaa, nem fals. 😊 Legalábbis a lengyel 100%, hogy nem...mivel maga az az áruház igazgatója is alátámsztotta a nyilatkozatával, hogy tényleg 25. lesz. Viszont a TESCO-s dolog még nem teljesen biztos. Ott felmerülhet az a dolog, hogy csak elírás az újságban.. (bár így elírni valamit nem tudom hogyan lehet, de ki tudja.. 😄)
AntiHero
Ja és kérek minden konzol társat hogy ide írkáljatok már és en a PCs topikba.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
9 aza 8<#ravasz1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Már kezdek nagyon beõrülni, reggel óta nézem a trailereket, videókat. Semmi nem érdekel már 😄

Ez a 25.-ei lengyel/tecsó löncs lehet fals infó nem?

mucsácsó
Nahjah...de nem valószínû 😊 Ezúttal az amcsik fognak majd sírni szerintem erõteljesen. Ugyanis elõször EU-ban lesz 25-tõl megvásárolható (Lengyelország, Angol teszkók), ergo PAL-os lesz biztosan elõbb. Meg elég valószínû, hogy region lockos lesz, mivel Bully meg asszem a Table Tennis is az volt.
Felesleges ezen vitatkozni, hiszen a világmegjelenésnek köszönhetõen szerinted mennyi idõ múlva jön a PAL verzió? 2-3 óra?

Papesz

Tényleg ez sima átforgatása SE-re majd ha lesz egy elég jó alternatívának tûnik...

MÁR CSAK 8 NAP GYEREKEK 😛

Hát mondtam a platinum ganéj hely...de lehet az lesz, h ha kapnak akkor eladom a simát, aztán veszek egy specialt, ha lesz nekik a rákövetkezõ hétben. Bár kétlem...

Mindenesetre szívás azoknak akik külföldrül rendelték be...kitudja mikor kapják meg...ezért nem bízok ilyenekbe, fõleg meg nem GTA-nál, AMIRE MÁR MAJD KÉT ÉVE VÁROK 😛

Sephi
Nem , de lehet kijön a USA Regio Locked verzió es akkor szúrjak magukat itt páran CENZURA 😄

Ez nem fog bejönni. Konzolos játékhoz nem kell crack.

Papesz

Katun
Off On:
Igen a Bioshock-nál mekkorákat kacagtam, amikor szépen megvettem és olvasgattam az SG-t és csak a flééémment, hogy " jajj nincs crack"...
heheheheeh most is szopjanak a w4r3z kölykök.
Off Off

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Checkerboy
Nem bírom már! Minden percben keresek infókat arról, h megjelent-e már valahol, vagy nem 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

ezügyben célszerû a hivatalos oldalt felkeresni
Hali!

Hol tudok utánna nézni, hogy mi a különbség a sima és az SE verzió között?
és nem sok esélyt látok rá, hogy nálunk is lesz ilyen.
PS3-as bundle is lesz európában de lehet, hogy nálunk még az se lesz.
ha lesz is valamelyik, szerintem csak a megjelenés után valamikor
Evogordon
Jó lenne ha a warozosok egy kicsit sz*pnának xD Mint anno a bioshock-nál a pc-sek.

Kandurex
ez még átlagos hype, ijesztõ méreteket jövõhét végén fog ölteni, akkor már én is megfontolom a postolást 😊

mucsácsó
Aham, hát lehetséges... 😊 Hétvégi melózás szerintem se túl reális (bár áruszállítás lehet), meghát én csak külföldi infók alapján mondtam. Ebben a nagy hypeban már jól fontolóra kell venni, hogy mit is szabad elhinni és mit nem. 😄
Kandurex
17. -án (csütörtök) volt arany, mondjuk másnap elviszik sokszorosítani, csomagolni stb. (de közbe jön a hétvége, ha csak nem dolgoznak)...szóval szerintem reálisan jövõhét kedd körül kezdõdnek a kiszállítások.

Checkerboy
Vazz, mekkora tékem volt. Mind1, remélem letölthetõ lesz, mert már nagyon várom =D

Egyébként is megérdemlem, mert eddig mindegyik Rockstaros játékomat VETTEM, szal nem miattam fog csõdbe menni a cég ;D

mucsácsó
Elvileg nem...bár ma kezdték el leszállítani a példányokat. Ha tényleg ügyesek, akkor igen. 22-re már nagyjából minden bolt megkapja a példányokat. 24-én pár third party újság kapja meg a gammát tesztre...25-én pedig (egyes külföldi) TESCO-ban és a Lengyeneknél lesz kapható a játék. Szóval jövõ héten már elméletileg 100%, hogy lesz valami. 😊 De milyen messze van ááá...
Checkerboy
Ma már játszhatnak a kalózok? 😄

brodix
#1589-re:
A zseniálissal valóban elvetettem a sulykot,de a remekkel sztem nem.
SZVSZ jó magazin,a cikk pedig valóban remek.(fõleg,amiért ilyen jó hosszú,és sok hasznos cuccot írtak bele<és jó képek vannak benne>)

Kandurex
mindenesetre volt most egy ilyen balhé...nem rég,..már nem emlékszem melyik játékkal, amit elkezdtek árulni megjelenés elõtt, végül is a kiadó rábólintott és mindenki elkezdhette nyomni a portékát, hátha most is így lesz,...végül is a warez megjelenése hatalmas számú vásárlás keresztje lenne,...szurkolok, hogy hamarabb lehessen megvásároli, mint letölteni

Kandurex
gondoltam, hogy nem a fogarasi tesco fog formát bontani és bemutatni a világnak 😊)

Sephi
Angliában a TESCO nem az ami itthon 😄

Kandurex
tesco 😊

mucsácsó
Hát 1000%, hogy elõbb lesz rilíz. Fõleg hogy Lengyelországban (tutira) 25-én kezdik el árusítani a játékot, és egyes külföldi TESCO-kban is 25-tõl kapható lesz a gamma. (ez az ami lehet, hogy elírás volt)
A TESCO-s dologról bõvebben ITT.
Hát várjuk nagyon... 😄 Külföldi fórumokon az iCON NFO-ját fikázzák, hogy úgyis csak kamuznak...de reménykedjünk.. 😊 Várjuk nagyon!