Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
gamertag: kenobita
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Forumon talatam en is a kepet , most lattam , hogy elirtam , nem nekem van meg.
kaphatnánk képet a játékból? Vagy elégedjünk meg egy "csukot doboz" látványával...
De ez azt jelenti, h a megjelenés napokat tolódik elõre =P Helyes.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
😄
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
thx!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
a CE-el kapcsolatban,azon kívül,hogy jó kis uccokat kapnak a vásárlók van vmi különbség?
úgy tudom a borító is más,de a játékon belül?
vagy vmi extra funkció?
én csak simát veszek,és ro*adt mérges lennék,ha monduk csak õk tudnának tölteni majd plusz pályákat vagy mittom én.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Papesz
Hát mondtam a platinum ganéj hely...de lehet az lesz, h ha kapnak akkor eladom a simát, aztán veszek egy specialt, ha lesz nekik a rákövetkezõ hétben. Bár kétlem...
Mindenesetre szívás azoknak akik külföldrül rendelték be...kitudja mikor kapják meg...ezért nem bízok ilyenekbe, fõleg meg nem GTA-nál, AMIRE MÁR MAJD KÉT ÉVE VÁROK 😛
Papesz
Igen a Bioshock-nál mekkorákat kacagtam, amikor szépen megvettem és olvasgattam az SG-t és csak a flééémment, hogy " jajj nincs crack"...
heheheheeh most is szopjanak a w4r3z kölykök.
Off Off
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Hol tudok utánna nézni, hogy mi a különbség a sima és az SE verzió között?
PS3-as bundle is lesz európában de lehet, hogy nálunk még az se lesz.
ha lesz is valamelyik, szerintem csak a megjelenés után valamikor
Egyébként is megérdemlem, mert eddig mindegyik Rockstaros játékomat VETTEM, szal nem miattam fog csõdbe menni a cég ;D
A zseniálissal valóban elvetettem a sulykot,de a remekkel sztem nem.
SZVSZ jó magazin,a cikk pedig valóban remek.(fõleg,amiért ilyen jó hosszú,és sok hasznos cuccot írtak bele<és jó képek vannak benne>és jó képek vannak benne>)
A TESCO-s dologról bõvebben ITT.
Hát várjuk nagyon... 😄 Külföldi fórumokon az iCON NFO-ját fikázzák, hogy úgyis csak kamuznak...de reménykedjünk.. 😊 Várjuk nagyon!