8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• brodix
    na igen:D
    Kösz a segítséget!!!
  • GP2100
    Úgy emlékszem, hogy összesen 14 ilyen van, néhány emberrel többször is találkozni kell(különböző helyeken). Próbálj meg leírást keresni(kit, mikor lehet a helyén találni), hátha van. Szerintem a térkép használata nem olyan nagy csalás ebben a játékban. Gondolj bele, ha mind a 200 galambot, 50 ugratót, stb. magadnak kellene megtalálni... Beleőszülnél. :D
  • brodix
    Tudom persze,oda kell menni hozzájuk,mindegyiknél ezt csináltam.
    Megcsináltam a küldetésüket(monnyuk volt,aki csak beszéltem velem,és pénzt adott,ezzel bizonyítva,hogy milyen jól összejött neki állítólag minden:D(ha jól fordítottam))
    De még mindig nem kaptam meg a trophy-t,szal még vannak valamennyien.
    Szted mit csináljak?
    Még mennyek végig a jelzett helyeken?
    (amugy a térkép használata csalásnak számít,vagy segítségnek?:D)
  • GP2100
    Nincsenek mindig az adott helyen, és nem csak elmenni kell mellettük, hanem küldetéseket csinálni nekik(mondjuk van olyan, hogy csak egy cutscene az egész, nincs küldetés).
  • brodix
    Hello!
    Találtam egy térképet ami jelzi a barátok hollétét.(Mármint azokét a barátokét,akiket a radar csak akkor jelez a térkép,amikor elmész mellettük.)Ők mindig ott vannak a helyükön,vagy csak néha tűnnek elő?
    Mert már kétszer végig mentem a letöltött térkép által mutatott helyeken,de még mindig nem kaptam meg a trophy-t!
  • Hut
  • Hut
    ja értem köszi szépen
  • GP2100
    Telefonon kapsz értesítést. Pl. felhív LJ, hogy tud adni munkát, stb. Ezután telefonkönyvből kikeresed és felhívod a munka miatt. Szóval nem bonyolult...
  • Hut
    és ezeket hogy lehet megtalálni szóval ezt csak akkor kapom meg hogy ha végig csináltam az egészet?
  • GP2100
    Például a "pár példákat" kifejezés helytelen. Így a helyes: pár példát.
    Egyébként a fő küldetéseken kívül ott vannak LJ szállítós küldetései, Brucie versenyei, és a garázs, ahová autókat lehet szállítani pénzért.
  • Hut
    pénzt csak missókkal lehet szerezni vagy hogy lehet még szerezni írjatok már nekem pár példákat
  • brodix
    :D
    HEMAXXI: kollegának sajnálatos módon igaza van.
    Egyébként a játékok álatlában a dokumentumokban a LOCAL vagy LOCAL SETTINGS nevű rejtett könyvtárba szokták menteni,vagy pedig a játék könyvtárában save könyvtárba.
    Ja,és valószinüleg a GTA-t a local könyvtárban Rockstar vagy Rockstar Games néven fogod találni!
  • Amse
    XBox vagy PS3? Ha ezek közül egyik se akkor olvasd el a fenti vastag feliratot!!!
  • HEMAXXI
    csá all vki ha tudna segiteni nem tom hogy a GTA 4 hová menti a játékot melyik fájl ba!?

• Minstrel
    van egy motorbolt, itt a videó róla KATT

a zsaruk mindenképp üldöznek mikor repülőtérre bemész, esetleg csalással ki lehet őket kapcsolni, ezt nem tudom biztosra
  • Hut
    ja és annyi hogy nem tud vki egy helyewt ahol lehet mocit5 szerezni meg mikor a reptéren vagyok akkor vhogy nem lehet megoldani hogy ne üldözzenek a zsaruk vagy vmit kell szerezni hogy beengedjenek?
  • Hut
    már meg van
  • Hut
    hello

a játékközben a kis gps-emen olyan kicsik aaz ikonok valahogy nem lehetne beállítani hogy nagyobba jelölje ki az ikonokat mondjuk a bowlingot nagyon kicsi és nem tom kivenni hogy most az meik!

KÖSZI
  • balla27
    köszi a választ.
    jelöltelek
  • Yoda001
    privi ment
  • balla27
    sziasztok!senki nem akar online játszani a gta4-el.(jó lenne már magyarokkal is játszani)ha valaki akar jelezze.nekem ps3 +headset van
  • brodix
    Thx!
  • Minstrel
    csak mindig másik szigeten fogj egy rendőrautót, ilyen kerületek között nincs különbség.

itt le van írva meg térkép is van
  • brodix
    jaaaaaaaaa
    hogy ez is lényeges?
    akkor most el kell mennem algonquin-ba,alderney-be meg bohan-be meg dukes-ba?
    vagy ezen belül is több helyen van?
  • Minstrel
    minden városrészben megölted a most wanted listásokat?
  • brodix
    Hali!
    Van egy olyan trophy/achievement,hogy meg kell csinálni a most wanted sied küldetést.Ez mi?
    Mer én megöltem mindenkit aki a rendőr kocsiban a most wanted litán volt.
    Előre is thx a helpet!
  • adam46
    gta-t
  • brodix
    GTA új,vagy box-ot is most újítottál be?
  • adam46
    köszi:D
  • Neogan
    "Kattints" vele (nyomd be)...
  • adam46
    sziasztok megnéztem a dudát de nem megy:( tudom énvagyok láma stb azt írja h stick left button az a analógkar lenne de avval hogyan dudáljak?
  • Yoda001
    banner csak nálam "off"?
  • adam46
    köszi a válaszokat/tippeket
  • Amse
    azthiszem erre neked kell rájönnöd.
    tipp1: bal analógkar lenyomásával
    tipp2: nézd meg a beállításokban
    tipp3: próbálgasd végig
  • adam46
    és mék gombal tudok dudálni próbáltam csak nem találtam:S?
  • Amse
    Dudálni kell...
  • brodix
    Mivel azt írja,hogy nyomd meg a bal mittoménmit,arra következtetek,hogy a bal analóg kart kell lenyomni(nem ismerem a box gombkiosztását, ps-es vok)
  • adam46
    sziasztok ma vettem meg a gta 4 et box ra a kérdésem a következő lenne 3. küldetésnél mikor van két csaj és kiírja h Press L sound... mit kell nyomni vagy csinálni?
  • brodix
    Kösz!
    Hát asszem,akkor mégiscsak ez marad.
    Amugy Kate miért nem veszi fel soha a telefont miután kész van a main story?
    trogerzsiger: Sorry! :D
  • trogerzsiger
    faszom hiba volt elolvasni :D