Úgy emlékszem, hogy összesen 14 ilyen van, néhány emberrel többször is találkozni kell(különböző helyeken). Próbálj meg leírást keresni(kit, mikor lehet a helyén találni), hátha van. Szerintem a térkép használata nem olyan nagy csalás ebben a játékban. Gondolj bele, ha mind a 200 galambot, 50 ugratót, stb. magadnak kellene megtalálni... Beleőszülnél. :D
Tudom persze,oda kell menni hozzájuk,mindegyiknél ezt csináltam.
Megcsináltam a küldetésüket(monnyuk volt,aki csak beszéltem velem,és pénzt adott,ezzel bizonyítva,hogy milyen jól összejött neki állítólag minden:D(ha jól fordítottam))
De még mindig nem kaptam meg a trophy-t,szal még vannak valamennyien.
Szted mit csináljak?
Még mennyek végig a jelzett helyeken?
(amugy a térkép használata csalásnak számít,vagy segítségnek?:D)
Nincsenek mindig az adott helyen, és nem csak elmenni kell mellettük, hanem küldetéseket csinálni nekik(mondjuk van olyan, hogy csak egy cutscene az egész, nincs küldetés).
Hello!
Találtam egy térképet ami jelzi a barátok hollétét.(Mármint azokét a barátokét,akiket a radar csak akkor jelez a térkép,amikor elmész mellettük.)Ők mindig ott vannak a helyükön,vagy csak néha tűnnek elő?
Mert már kétszer végig mentem a letöltött térkép által mutatott helyeken,de még mindig nem kaptam meg a trophy-t!
Telefonon kapsz értesítést. Pl. felhív LJ, hogy tud adni munkát, stb. Ezután telefonkönyvből kikeresed és felhívod a munka miatt. Szóval nem bonyolult...
Hut#8108
és ezeket hogy lehet megtalálni szóval ezt csak akkor kapom meg hogy ha végig csináltam az egészet?
Például a "pár példákat" kifejezés helytelen. Így a helyes: pár példát.
Egyébként a fő küldetéseken kívül ott vannak LJ szállítós küldetései, Brucie versenyei, és a garázs, ahová autókat lehet szállítani pénzért.
Hut#8106
pénzt csak missókkal lehet szerezni vagy hogy lehet még szerezni írjatok már nekem pár példákat
:D
HEMAXXI: kollegának sajnálatos módon igaza van.
Egyébként a játékok álatlában a dokumentumokban a LOCAL vagy LOCAL SETTINGS nevű rejtett könyvtárba szokták menteni,vagy pedig a játék könyvtárában save könyvtárba.
Ja,és valószinüleg a GTA-t a local könyvtárban Rockstar vagy Rockstar Games néven fogod találni!
XBox vagy PS3? Ha ezek közül egyik se akkor olvasd el a fenti vastag feliratot!!!
csá all vki ha tudna segiteni nem tom hogy a GTA 4 hová menti a játékot melyik fájl ba!?
a zsaruk mindenképp üldöznek mikor repülőtérre bemész, esetleg csalással ki lehet őket kapcsolni, ezt nem tudom biztosra
Hut#8101
ja és annyi hogy nem tud vki egy helyewt ahol lehet mocit5 szerezni meg mikor a reptéren vagyok akkor vhogy nem lehet megoldani hogy ne üldözzenek a zsaruk vagy vmit kell szerezni hogy beengedjenek?
a játékközben a kis gps-emen olyan kicsik aaz ikonok valahogy nem lehetne beállítani hogy nagyobba jelölje ki az ikonokat mondjuk a bowlingot nagyon kicsi és nem tom kivenni hogy most az meik!
jaaaaaaaaa
hogy ez is lényeges?
akkor most el kell mennem algonquin-ba,alderney-be meg bohan-be meg dukes-ba?
vagy ezen belül is több helyen van?
minden városrészben megölted a most wanted listásokat?
Hali!
Van egy olyan trophy/achievement,hogy meg kell csinálni a most wanted sied küldetést.Ez mi?
Mer én megöltem mindenkit aki a rendőr kocsiban a most wanted litán volt.
Előre is thx a helpet!
Mivel azt írja,hogy nyomd meg a bal mittoménmit,arra következtetek,hogy a bal analóg kart kell lenyomni(nem ismerem a box gombkiosztását, ps-es vok)
sziasztok ma vettem meg a gta 4 et box ra a kérdésem a következő lenne 3. küldetésnél mikor van két csaj és kiírja h Press L sound... mit kell nyomni vagy csinálni?
Kösz!
Hát asszem,akkor mégiscsak ez marad.
Amugy Kate miért nem veszi fel soha a telefont miután kész van a main story?
trogerzsiger: Sorry! :D