Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
svédcsepp: nemigazán, pc-s verzióba már lehet(séges), de ezt inkább abban a topikban
http://9gag.com/gag/5135249
Látom beszerezted a boxot. 😊
Ki tudod kapcsolni a rádiót, azzal a gombokkal, amivel a csatornát váltod, csak hosszan kell nyomni.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
1 kérdés.Nem lehet valahogy saját zenéket beilleszteni a játékba?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
mondjuk épp az imént csináltam meg a : kill playboy x or dwayne küldetést...én a playboyt öltem meg. remélem nem lesz gáz. nekem tul beképzelt volt a stílusa^^ szal még ki sem vittem, fõleg h most vizsgaidõszak van :S mire ideér a dlc, addigra csak megcsinálom a storyt, aztán meg ugratások stb. 40%on vagyok, van még meló vele bõven. engem igazán csak a rádiók zavarnak. be lehet állítani valahogy hogy ne kapcsoljon be, csak akkor amikor én akarom? lehalkítani nemjó,mert ha rámjön a zenehallgatási kényszer akkor mehetek options-be mindig...
http://9gag.com/gag/5135249
A 4.részben léteznek még a taxis, a mentõs, a tûzoltós és a rendõr autós küldetések?
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
fasza!
egy olyan egyszerû kérdésem lenne hogy az Infernus -t hol találom?
bankrablást énis megcsináltam elsõre. egyáltalán nem nehéz,szétkell kapni gyorsan a rendõröket,kommandósokat, a lelépésnél meg csutka gáz...
de amúgy, igen X360-ról portolták át
A játékra figyelj amikor játszol és ne kapkodj. Erre nem tudok mást mondani.<#nemtudom>#nemtudom>
György
a legnagyobb köcsögség, h ilyen hosszú missönben nincs csekpoijnt
György
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Hívd át a szomszéd gyereket, hátha gyorsabban tudja nyomogatni a gombot...<#idiota>#idiota> Egyébként nincs ilyen cheat, ráadásul ez az utolsó küldetés ezért illene normálisan megcsinálni szerintem.
esetleg valaki nem tud valami olyan cheat-et vagy iesmi ami a küldetést befejezetté teszi?
eddig nyomtam becsülettel, szenvedtem mint állat...
csak ehez az egy gyér küldetéshez kellene.
vagy az is jó ha valaki küldene egy olyan save game-t amiben ezt pont befejezi, a terhes lajhár nem tud gyorsulni <#nemtudom>#nemtudom>
a terhes lajhárt most akkor felturbózom 😄
hiába nyomkodom a space-t nekem nem mászik sehova
Egyet már le is szállítottam neki.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
tõle még nem kaptam
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Azokat,amikkel brucie bízik meg e-mailben?
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ha én valakitõl veszek egy gta IV et xbox360 ra használt, de eredeti, akkor azzal tudok live on multizni ? szóval van valami ilyesmi hogy serial mint a pc nél amit már kilõhettek elõttem ? vagy csak eredeti game és live kell aztán mehet is ? 😊