Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
miket nem tud meg itt az ember..<#wow3><#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Morphin
áá szia. persze még közvetlenül karácsonykor. tudom hogy ki lehet kapcsolni. csakhát,nekem az kéne hogy be se kapcsoljon^^ amúgy akartam kérdezni vmit,de nem box és gta hanem privát^^...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mészáros a vezetékneved ugye? A jóban rosszban-os lány azthiszem Kitty, nem a testvéred? azt olvastam egy ujságban h kiköltözik írországba,és ekkor ugrottál be te. és a vezetékneved is ugyanaz. 😄 bocs ha nem kapcsolatos veled :S

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Yoda001
ps-en ha lenyomva tartod a balra nyilat kikapcsol a rádió..boxon nem tudom melyik gombnak felel meg, de biztos ottis ígyvan...szerintem ilyen hogy automatán ne kapcsoljon be nincs, valamelyik jármûvekbe automatán kivannyomva, szóval nemtudom
svédcsepp: nemigazán, pc-s verzióba már lehet(séges), de ezt inkább abban a topikban

Mészy
Helló!
Látom beszerezted a boxot. 😊
Ki tudod kapcsolni a rádiót, azzal a gombokkal, amivel a csatornát váltod, csak hosszan kell nyomni.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

svédcsepp
szevasztok

1 kérdés.Nem lehet valahogy saját zenéket beilleszteni a játékba?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Morphin
pont ezért nem javítják ki...mert nem nagy dolog...de ki tudja mit hoz a dlc...kíváncsi leszek rá.
mondjuk épp az imént csináltam meg a : kill playboy x or dwayne küldetést...én a playboyt öltem meg. remélem nem lesz gáz. nekem tul beképzelt volt a stílusa^^ szal még ki sem vittem, fõleg h most vizsgaidõszak van :S mire ideér a dlc, addigra csak megcsinálom a storyt, aztán meg ugratások stb. 40%on vagyok, van még meló vele bõven. engem igazán csak a rádiók zavarnak. be lehet állítani valahogy hogy ne kapcsoljon be, csak akkor amikor én akarom? lehalkítani nemjó,mert ha rámjön a zenehallgatási kényszer akkor mehetek options-be mindig...

Yoda001
lehetséges hogy majd patchel kijavítják hogy pl. piroslámpánál ha állsz akkor kikerül a forgalom? meg nekedmegy, aztán akar kikerülni, ilyenek..elég idegesítõ, és hát igen, minden részletre nem figyelhettek, dehát csak jobb lenne, mégha nem is nagy dolog

Amse
Rendõrös kicsit másképp van, mert ha egy rendõrautót ellopsz akkor bele tudsz menni a számítógépükbe és a top 10 v 20 körözött embert le tudod vadászni meg az éppen aktuális bûncselekményekhez ki tudsz menni és elintézni a rendbontókat. A többi nincs benne azthiszem.

Sziasztok!!
A 4.részben léteznek még a taxis, a mentõs, a tûzoltós és a rendõr autós küldetések?

GP2100
A GTA 3 idejében még én is így voltam.<#vigyor3> Akkor csak az autólopásról és az öldöklésrõl szólt nekem is a GTA, de most már nem tudom elképzelni, hogy nyelvtudás nélkül hogy lehet játszani. Nem érted a story-t, elakadsz minden apróságon...sz@r...<#rolleyes>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Fido4life
Gondolom nem tud angolul. (tapasztalatból beszélek, anno a GTA 3-ban ott akadtam el amikor Misty-t elkellett vinni Joey-hoz, és dudálni kellett volna. Én meg az akkori 0 angol tudásommal nem értettem mirõl van szó, állok a kék körben és semmi <#vigyor5>)

GP2100
A játék mindig KIÍRJA, hogy mit kell csinálni. Nem értem, hogy mit nem lehet érteni egy ilyen egyszerû küldetésen...<#shakehead> Egyébként tényleg le kell fényképezni.

trogerzsiger
le kell fényképezni

Hi!Elraboltam egy csajt, a széken ül bekötött szájjal.Mit kell vele csinálni,mert néha megpofozom de nem történik semmi.Köszi a választ
Amse
"Find this in Outlook Park by the Pizza Salad restaurant."

Törölt felhasználó
kiaggattam <#email>

fasza!
egy olyan egyszerû kérdésem lenne hogy az Infernus -t hol találom?
Morphin
nem sok sikerrel<#eplus2>

bankrablást énis megcsináltam elsõre. egyáltalán nem nehéz,szétkell kapni gyorsan a rendõröket,kommandósokat, a lelépésnél meg csutka gáz...

xboxból nem lehet szoftvert csinálni, mivel az egy hardver
de amúgy, igen X360-ról portolták át
azt halltottam h a pc-s gta xbox-ból lett készítve😄
trogerzsiger
mivan?😄

hali! lenne egy kérdésem h a GTA 4 Pc verzióját xboxból lett megcsinálva??
GP2100
LOL<#idiota>

Amse
Jah a bankrablás nem nehéz. Tegnap is összejött egy csávónak a Flóriáni Erste kipakolása túszejtéssel és utána lelépéssel. <#hehe>

GP2100
"egy kis hiba becsúszik kezdthetem elölrõl"
A játékra figyelj amikor játszol és ne kapkodj. Erre nem tudok mást mondani.<#nemtudom>

sapkafej
azt simán megoldom, nem azzal van a baj... kurva hosszú a küldetés és egy kis hiba becsúszik kezdthetem elölrõl. átvezetem a fél várost, lemegyek az alagsorba, ugyanaz állandóan nem olyan vicces.

György

GP2100
A bankrablás is egyszerû...<#rolleyes> Boxon és pc-n is elsõre összejött, az a lényeg, hogy használd a fedezékeket. Nem tudom, hogy mit lehet ezen ennyit szenvedni?<#conf>

sapkafej
ó ez a hülye bankrablás az agyamra megy. elszenvedek a metróalagútban, aztán nem tudok eltûnni. persze eddig is kb ötödszörre jutottam el
a legnagyobb köcsögség, h ilyen hosszú missönben nincs csekpoijnt

György

Törölt felhasználó
irigyellek<#worship>
Soldiers
beszarok nekem elsõre sikerült oszt nem is nyomtam mint az állat csak lazán nyomogattam

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

GP2100
OMG! Ezt komolyan mondod?!
Hívd át a szomszéd gyereket, hátha gyorsabban tudja nyomogatni a gombot...<#idiota> Egyébként nincs ilyen cheat, ráadásul ez az utolsó küldetés ezért illene normálisan megcsinálni szerintem.

Törölt felhasználó
megint jelentkezek....

esetleg valaki nem tud valami olyan cheat-et vagy iesmi ami a küldetést befejezetté teszi?

eddig nyomtam becsülettel, szenvedtem mint állat...
csak ehez az egy gyér küldetéshez kellene.
vagy az is jó ha valaki küldene egy olyan save game-t amiben ezt pont befejezi, a terhes lajhár nem tud gyorsulni <#nemtudom>
nettel együtt 😊

Nekem leszedett valamit amikor elõször indítottam a játékot nettel ütt

Törölt felhasználó
köszi a kooperációt.
a terhes lajhárt most akkor felturbózom 😄
GP2100
Gondolom azért, mert egy terhes lajhár tempójával nyomogatod a gombot... Egyébként ez nem a pc-s topik, de ha már itt tartunk, akkor elmondom, hogy én pc-n is simán megcsináltam elsõre, szóval nem nehezebb mint konzolon. Egyébként sincs benne semmi nehézség, gombot "verni" még a hülye is tud...<#idiota>

bubu13
Space-t??? Amugy pedig azt kell nagyon gyorsan

EEE 1899

Törölt felhasználó
annál a küldetésnél ahol Peggerino-t kell kicsinálni, és a motorral ugratok és a helikopterbe kell bemászni, azt hogy kell?

hiába nyomkodom a space-t nekem nem mászik sehova
Fido4life
nem sajna

a neten meg a tévében található dolgoknak van értelme... pédlûulé házat lehet venni, vagy azt a kést, amit a reklámban nyomatnak, meg kaptam ilyen e-business-es e-mailt is, ez csak poén, vagy a játék része lesz?? Mert ha már beletették remélem funkciója is van
brodix
Na már megvan,hogy mit is kell csinálni.
Egyet már le is szállítottam neki.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Forza Italia
nem tudjátok xbox360 ra van valami update a Gta hoz?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

brodix
steve?
tõle még nem kaptam

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Minstrel
nem,hanem amiket Steve kér sms-ben

http://topgearhungary.blogspot.com/

brodix
lopott autókat?
Azokat,amikkel brucie bízik meg e-mailben?

Minstrel
nem lehet modifikálni, ebben nincs ilyesmi. garázsba a lopott autókat kell vinni

http://topgearhungary.blogspot.com/

oks köszi

Morphin
nincs serial. berakod és megy...

Üdv
Ha én valakitõl veszek egy gta IV et xbox360 ra használt, de eredeti, akkor azzal tudok live on multizni ? szóval van valami ilyesmi hogy serial mint a pc nél amit már kilõhettek elõttem ? vagy csak eredeti game és live kell aztán mehet is ? 😊

Törölt felhasználó
naja, mert akármien furikkal mejek jó rosz, régi új, az ajtó nem nyilik....
brodix
Ezt én is meg akartam kérdezni?
Mármint nem,nem lehet tuningolni,de mi a franc az a garage?