a másik hogy igen, a többi autó is indexelve fordul, DE sávváltás közbe basznak indexelni, és ez már annál nagyobb probléma, pl. hídon ok nélkül elkezdenek sávot váltani, te meg mondjuk motorral száguldasz a szaggatott vonalon.
Nagydög#3510
Ja. En egyik kuldetesnel futottam egy delikvens utan, mikor beugrott az ott varakozo autoba. Na, mondom, vesszek meg, en nem fogok autos uldozest jatszani, es megszortam a vezeto oldalt. Nagy voros froccsenessel veget is ert a kuldetes. :)
Ide nem is kell index, ellenben mondjuk a TDU-ból hiányoltam...
Autóztam Nicoval, elfelejtettem indexelni és véletlenül koccantam. Erre az egyik vasárnapi sofőr beszólt, hogy idióta vagyok. Kiszálltam, átkapcsoltam pisztolyra (mégse a submachine lőszert pocsékoljam) és a szélvédőn keresztül fejbelőttem... A muksó a kormányra bukott arccal, az agya belülről beterítette a szélvédőt. Visszaültem az autóba és mentem tovább. A többiek már nem szóltak be Szerintem nem is kell index, a kresz meg egy hülyeség
Ha Nico már a vízen is tud sétálni,akkor spontán égésre miért ne lenne képes?
Gabe18#3503
Biztos azt hitték a borukat akarod lenyúlni,aztán felgyujtottak...
Eg aldja meg, mekkora bug. Csovesek ott alnak egy hordo melegedni. hordoban ugye tuz langol. Erre elmegyek arra , veletlenul kozelebb kerulok a horodhoz , erre langba kapokk es minimalis elette lelem tul... azert ezt ennyire ne..
de jó is volt az a driver, istenem, le is mondom a gta rendelésem miatta :D
goldnarmz#3499
Én tegnap is elakadtam. Amikor jó gyorsan beleszáguldottam a hídon a beton sávválasztókba. Autó elakadt, én repültem tovább ki a szélvédőn.
Nagydög#3494
A "ball"-okbol mindenki csipjen le maganak egy "l"-t. Jo lesz tartalekba. Szentsegit!
Üldözés?ENgem nem üldöznek orrba szájba:) valamikor szeretek szabályosan autókázni:) ilyenkor hiányolom az indexet!VAn benne vagy nincs a kérdés ez volt és ha van hogy lehet???
Nagydög#3492
Ballra lehet karral. Megnyomod a ball flipper gombot, vagy mit, Nico meg szepen kiteszi a karjat. Az hogy pisztolyt, vagy geppisztolyt lobal benne ne zavarjon, csak integessel lelkesen. :)
Foxhound1980#3491
Indexeleni??? Mikor akarsz te indexelni? Melyik üldözés közben?? :D
Ha nem akkor überszopás a 4 napos ünnep miatt...
Nagydög#3486
Passz, es nem teljesen kockazat mentes. Bar en nem live-ozok, de a piszkalt Boxokra vadaszik az MS. Hogy mostanaban milyen intenzitassal, es sikerrel, azt nem tudom.
goldnarmz#3485
Szevasztok!
Ha elkezdtem game-elni a nem eredeti játékkal, de holnam megveszem, akkor mi fog történni? Onnan folytatom, ahol abbahagytam, vagy újat kell kezdenem? És fogok-e tudni tört boxszal játszani live-on eredeti GTA4-gyel?
De lusta módon inkább ráfizetek ~3ezret és akkor kényelmesen melóba menet felveszem, azon a helyen ahol szoktam rendelni, minthogy külföldről rendelés, aztán hogy mikor hozzák ki postán stb... Sok a macera.
De már várom, nagyon kíváncsi vagyok az euphoriara (gyak csak amiatt veszem meg).
Ez attól függ hogy milyen a font árfolyama,és hogy a bankod hogy váltja neked a fontot - forintra.
Nekem 13371 Ft -ba került így a Gta 4.
tekintve, hogy még mindig nem jött ki a játék, csak a huszároknak, így eléggé valószínűtlen...talán, ha meg várod a holnapot,... egyem a türelmetlen lelked...
Hát ez az old hospital-os küldetés közel sem nehéz. Simán be lehet jutni úgy, hogy egy találatot se kapsz. 1 dologra kell nagyon odafigyelni: a célhoz vezető utat, hogy a zsaruk kiérkezése után azonnal ki tudj rohanni és autóval elmenekülni, mert ha eltévedsz abban a "labirintusban" abből szépen lassan a halál következik...
Ja és elég "érdekes" dolog derül ki a küldetés végén.
Értelmes térképet már fel lehet lelni a neten?
Elvileg kapok 500 MS pontot + 4 játékosképet,és olcsóbb a játék mintha itthon venném.
sirpalee#3476
És miért jó kintről rendeled? Kapsz mellé egy kis könyvecskét? :)
sirpalee#3474
Én tegnap este rendeltem meg neten, és ma reggel hívtak hogy holnap elég valószínű hogy 10-től átvehetem... Nemtom miért kell ennyire előrendelgetni, meg parázni mikor érkezik meg :D .
Nagydög#3473
A vilag(a mienk, es nem a jatekbeli) altalanos mukodese szerint, mire kikaszalodsz az osszetort verdabol, az utolso hasonlo is eltunik a sarkon tul, es par oraig nem is latsz ujabbat. :)
Ez jó. Rommátöröd a ferrarit, nem kell átszelned újra a mapot, hanem egyből be tucc pattanni egy másikba :)