Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atyaúristen...
Új gameplay

KATT

magus
miért nem középen van a kamera?

Sland
találtam egy tûrhetõ cover-t!

XBOX360 Cover

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Na 2 órára eltünök, itt meg lassan már végig is nyomtátok...😄

Waczkor
GG😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

AntiHero
minimum 1 év

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DJ Skyline
majd ha bejelentik, jelen pillanatban soha :| de még nincs hivatalos bejelentés, csak találgatások

Sajna kicsit beteg vagyok, igy nincs hozza turelmem, de egy megfigyelest mar tettem. A Rockstar altal belefeccolt evek nem voltak hiabavaloak. Gondolom egesz team dolgozott a San Andreas azon hibajanak kikuszobolesen, hogy csak kamionoknal hasznalhatatlan az osszes kamera nezet. Mostmar szemelyautot vezetni is olyan erzes, mintha tankhajoval kozlekedne az ember. (Remelem, csak en vagyok hisztis eppen, es ha fittebben ulok e,akkor rendben lesz!) Szepnek szep. Es hangulatosnak is tunik. Na, majd kiderul.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Firerock
pc-re mikor jön amúgy?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

wander01
elõfordulhat 😉 mindenki döntse el magának 😊

waczkor, mindent a közönségnek XD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Waczkor
Hát tényleg lenne mit csiszolni az angolon.De mintha az írta volna hogy megértették,valóban nem kellene hsz-eket fordítani szóról-szóra.
Ettõl függetlenül akkora ökörségeket írtál,hogy boldog perceket köszönhetünk a világról alkotott nézeteidnek😊

MerlinW
"Utólagos engedelmeddel" írtam.. én kértem.. 😊)

[merlinw.org]

Checkerboy
Kint van 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Pedig teljesen helyesen fordította le a szövegedet. Talán neked kéne egy kis korrepetálás? 😉

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Egy nap alatt 400 új üzenet? Itt kint lesz a warez...
wander01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel merlin barátunk nem kérte a hozzájárulásomat hogy kitehesse oda ahova, ezért most én sem kérem 😊)

Merlin:

"Let it buy a console who likes the OSX, for stupid members who do not
know it what kind of the real PC. Likewise primitive than a Mac.
The console has reminiscence like that compared to the PC than to sit
back onto side wheel little BMX from mountain bike 😄 Does not interest
me next comes out then onto pc when he appears and fucks onto graphics XBOX,
Playstation, any kind of garbage."

vs Wander:

Consoles should be bought by OSX geeks, who know shit about pcs.. 😄 those r lame like all the macs. Console to pcs r like side-wheeled tiny bmx to a mountainbike 😄 i dont give a shit when its gonna be rlsd on pc, when it comes, it fucks all consolversions (360, ps3, shitlikethat) in graphs and gameplay

egy ferdités van benne

most pedig mentem megnézni ezt a gta4-et 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

MerlinW
Kakilok rá. Majd õ berakja ha akarja. Azért meg én kérek elnézést, hogy nem foglalkozom 2 percnél többet a hülyeségeivel, ill nem mûfordítom a baromságát. Webes fórumra, pont jó az😊
Francért kell itt lovagolni mindenen 20 kört? 😄

[merlinw.org]

Waczkor
Off
Ja hogy ez ilyen 2-4 éves kapcsolat???😊Szal mindent megteszünk csak hogy megmaradjon a leány?Nem tudom attól még hogy valaki játszik simán jut idõ másra bulizni,ismerõsökkel találkozni stb.Nem kell minden nap minden percben együtt lenni,bár ahogy néztem iwiwen meg hasonlókon manapság mindeki élete nagy szerelmével él együtt,minden percet együtt vannak és a világ legboldogabb élõlényei😛

On:Graf király ezeken a youtube-os videókon,fizika tényleg érdekes így elsõre...

Checkerboy
Azért szerintem berakhatnád azt a fordított üzit. Kíváncsi vagyok rá, h milyen. Nem az angoltudásod miatt, hanem Wander beszólása miatt.

wander01
helyes. ott van chilis hotdog? ;P (de azért tudod te is hogy igazam van 😊)

MerlinW
Szarul is érzem magam a munkahelyemen immár 10 éve, ahol nem beszél senki se magyarul..😊 No, téma lezárva.

[merlinw.org]

Evogordon
Lehet az lenne a legjobb ha nem is mennék érettségizni hanem játszanék 😄

Checkerboy
Ték!

FlyHigh
Mekkora egy szánalom ez a kiadó, helyzeten nem változtat pár ingame video.

Thrash \'Till Death

wander01
napi 120 percben lett limitálva a játékidõm, kompromisszum..(webezés nem számít bele, nemtomhányadik paragrafus) 😊 ha netán egyszer lesz barátnõd majd megtudod milyen 😊) pláne ha meg is akarod tartani 😛 amugy én is leforditottam, és visszaküldtem, hogyan kellene kinéznie, ha azt akarja hogy nativ angolok értsenek is belõle valamit 😉

Waczkor
Anno a San Andreast vittem végig az érettségi szünetben és mégis bekerültem arra az egyetemre,ahova szerettem volna szal megoldható a kettõ😊
Csak jól kell keverni a lapokat.
Amúgy is kell vmi ami eltereli a figyelmed az érettségirõl😊

Mondhatjuk azt is, hogy mind2. 😄

Checkerboy
LOL, qwajó 😄

Waczkor
Épp akartam írni,hogy ez lesz a reakciója ha megmutatod neki mit írtál angolul róla😊Amúgy vicces hogy te beszéltél arról,hogy barátnõ család a játék helyett.Vip fórumozó vagy 2005-tõl,plusz amikor elkezdted osztani akkor azonnal jöttek a válaszok mindre😊

Gondolom csak addig foglalkozol a barátnõddel,amíg beengeded az ajtón😄

Sephi
Uhh bocs, totálisan felrertettem a mondatot. Azt hittem a xbox flash mod hagy hidegen nem a hutes mod 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TothLaci
Álmodd, hogy vakít a fény, tombol a flém, a GTA4 fórumon,
mert mindenki pc-re várja, és nincs aki, emulálja.
AntiHero
😄

pc killer
Mert akkor van pár nap érettségi szünet...<#vigyor3>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

FlyHigh
kezdj el már sírni.

Thrash \'Till Death

Evogordon
Istenem miért érettségi idõben jön ki a GTA <#duma>

<#ejnye1> tessék csak megvenni, ÜK-ból pl. 😄

Sephi: mirõl beszélsz ember ???

Sephi
"moddolás hidegen hagy."

Te, nehogy en itt kinyissam a számat, inkább hallgass ok?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alwares
Egyébként engem se zavar, fõleg, hogy most headset-el játszok és akkor ugye tényleg csak a játékot hallom...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Áhh én is zúzom lefele, csak még holnap szerezni kéne verbát valahonnan. A fracba... No mindegy végigjárom az áruházakat, hátha... Késõbb meg ha lesz majd pénzem úgyis megveszem, de errõl az elõrendelõs buliról most sajna lemaradtam...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Egyet kell, hogy értsek ebben, de a hang engem nem zavar. A vinyónak amúgy sincs hangja, hanem az olvasónak és a ventikét hallod, mikor már nagyon meleg a gép.

Tegnap hajnali 1 körül már elég keményen pörgött, rákellett nyitom az ablakot, biztos, amit biztos...moddolás hidegen hagy.

wander01
üzenem az angoltanárodnak hogy sürgõsen kérje át magát a konyhára <#wow2>

CheAteR88
basszák meg:@

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Istencsászár
10 gb? bazz én ráirom ( 20gigás elméletben gyakorlatban 14giga ) a HDDre hogy GTA4 😄DD És megvan az elsõ teljes HDD-s játék.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

AntiHero
Annyi tuti nem kell😄

AntiHero
még kenyérpiritóra is. (Csak xbox360 meg ps3 amúgy)

Kandurex
csináltam 10 giga helyet <#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CheAteR88
5nap és box vagy pc is?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

DanielT
Opcionális install kellene minden játéknál. Ha nem is a sebesség gond miatt, de az undorítóan hangos drivera is megoldást jelentene.
AntiHero
Igen ezt írták is egy tesztbe ha nem instalálod a vinyóra, akkor sok a Pop UP meg hasonlók xbox360nál.

Sland
"Huh srácok ez nagyon bugos, legalább is nálam elég lassan töltbe néhány tárgy meg a látotávolsággal is gondok vannak, létezik hogy ez nem a végleges verzio?

-->ha nincs vinyód és nem választod az opcionális installálást akkor elõfordulahtnak ilyen gondok..."

Gameplayek

http://href.hu/x/5fhx
http://href.hu/x/5fhy

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!