8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Sound
    először is, minek indexelni? :D

a másik hogy igen, a többi autó is indexelve fordul, DE sávváltás közbe basznak indexelni, és ez már annál nagyobb probléma, pl. hídon ok nélkül elkezdenek sávot váltani, te meg mondjuk motorral száguldasz a szaggatott vonalon.
  • Nagydög
    Ja. En egyik kuldetesnel futottam egy delikvens utan, mikor beugrott az ott varakozo autoba. Na, mondom, vesszek meg, en nem fogok autos uldozest jatszani, es megszortam a vezeto oldalt. Nagy voros froccsenessel veget is ert a kuldetes. :)
  • Ams
    "Autóztam Nicoval"

Autózz Kennel!

ott vehetsz ilyet, ahol az xboxodat!
  • Alwares
    Ide nem is kell index, ellenben mondjuk a TDU-ból hiányoltam...
  • LordAndrew
    Autóztam Nicoval, elfelejtettem indexelni és véletlenül koccantam. Erre az egyik vasárnapi sofőr beszólt, hogy idióta vagyok. Kiszálltam, átkapcsoltam pisztolyra (mégse a submachine lőszert pocsékoljam) és a szélvédőn keresztül fejbelőttem... A muksó a kormányra bukott arccal, az agya belülről beterítette a szélvédőt. Visszaültem az autóba és mentem tovább. A többiek már nem szóltak be Szerintem nem is kell index, a kresz meg egy hülyeség
  • Nagydög
    Nem god, csak a fia.
  • Sephi
    Az God mode.
  • Seth
    Ha Nico már a vízen is tud sétálni,akkor spontán égésre miért ne lenne képes?
  • Gabe18
    Biztos azt hitték a borukat akarod lenyúlni,aztán felgyujtottak...
  • Sephi
    Eg aldja meg, mekkora bug. Csovesek ott alnak egy hordo melegedni. hordoban ugye tuz langol. Erre elmegyek arra , veletlenul kozelebb kerulok a horodhoz , erre langba kapokk es minimalis elette lelem tul... azert ezt ennyire ne..
  • EmThor
    de jó is volt az a driver, istenem, le is mondom a gta rendelésem miatta :D

• BiG G
    bezzeg a driverben lehetett indexelni :D
  • goldnarmz
    Én tegnap is elakadtam. Amikor jó gyorsan beleszáguldottam a hídon a beton sávválasztókba. Autó elakadt, én repültem tovább ki a szélvédőn.
  • Röfikapitány
    elakadni nem szoktam az nem kell:)
  • edios
    Még mielőtt továbbjátszanál, nem árt tudnod, hogy elakadásjelző sincsen!
  • Röfikapitány
    gáz:) nem is játszom tovább:)

UI:na jó lehet még is:)
  • goldnarmz
    Nincs idex.
  • Nagydög
    A "ball"-okbol mindenki csipjen le maganak egy "l"-t. Jo lesz tartalekba. Szentsegit!
  • Röfikapitány
    Üldözés?ENgem nem üldöznek orrba szájba:) valamikor szeretek szabályosan autókázni:) ilyenkor hiányolom az indexet!VAn benne vagy nincs a kérdés ez volt és ha van hogy lehet???
  • Nagydög
    Ballra lehet karral. Megnyomod a ball flipper gombot, vagy mit, Nico meg szepen kiteszi a karjat. Az hogy pisztolyt, vagy geppisztolyt lobal benne ne zavarjon, csak integessel lelkesen. :)
  • Foxhound1980
    Indexeleni??? Mikor akarsz te indexelni? Melyik üldözés közben?? :D
  • Kandurex
  • Röfikapitány
    Hali!Lehet valahogy indexelni?Mert a többi autó indexel vadul de én még nem jöttem rá hogy kell!!!Köszi
  • FRe4k
    Erre még gondolni sem merek!!!!!!!!!! :)
  • DanielT
    Ha nem akkor überszopás a 4 napos ünnep miatt...
  • Nagydög
    Passz, es nem teljesen kockazat mentes. Bar en nem live-ozok, de a piszkalt Boxokra vadaszik az MS. Hogy mostanaban milyen intenzitassal, es sikerrel, azt nem tudom.
  • goldnarmz
    Szevasztok!
    Ha elkezdtem game-elni a nem eredeti játékkal, de holnam megveszem, akkor mi fog történni? Onnan folytatom, ahol abbahagytam, vagy újat kell kezdenem? És fogok-e tudni tört boxszal játszani live-on eredeti GTA4-gyel?
  • sirpalee
    Az nem olyan rossz...

De lusta módon inkább ráfizetek ~3ezret és akkor kényelmesen melóba menet felveszem, azon a helyen ahol szoktam rendelni, minthogy külföldről rendelés, aztán hogy mikor hozzák ki postán stb... Sok a macera.

De már várom, nagyon kíváncsi vagyok az euphoriara (gyak csak amiatt veszem meg).
  • FRe4k
    Ez attól függ hogy milyen a font árfolyama,és hogy a bankod hogy váltja neked a fontot - forintra.
    Nekem 13371 Ft -ba került így a Gta 4.
  • Kandurex
    13.900.- pezó a GAME -nél
  • Kandurex
    tekintve, hogy még mindig nem jött ki a játék, csak a huszároknak, így eléggé valószínűtlen...talán, ha meg várod a holnapot,... egyem a türelmetlen lelked...
  • sirpalee
    Mennyiből jön ki?
  • pc killer
    Hát ez az old hospital-os küldetés közel sem nehéz. Simán be lehet jutni úgy, hogy egy találatot se kapsz. 1 dologra kell nagyon odafigyelni: a célhoz vezető utat, hogy a zsaruk kiérkezése után azonnal ki tudj rohanni és autóval elmenekülni, mert ha eltévedsz abban a "labirintusban" abből szépen lassan a halál következik...
    Ja és elég "érdekes" dolog derül ki a küldetés végén.
  • LordAndrew
    Értelmes térképet már fel lehet lelni a neten?
  • FRe4k
    Elvileg kapok 500 MS pontot + 4 játékosképet,és olcsóbb a játék mintha itthon venném.
  • sirpalee
    És miért jó kintről rendeled? Kapsz mellé egy kis könyvecskét? :)
  • FRe4k
    Ja de én nem itthonról rendeltem :D
  • sirpalee
    Én tegnap este rendeltem meg neten, és ma reggel hívtak hogy holnap elég valószínű hogy 10-től átvehetem... Nemtom miért kell ennyire előrendelgetni, meg parázni mikor érkezik meg :D .
  • Nagydög
    A vilag(a mienk, es nem a jatekbeli) altalanos mukodese szerint, mire kikaszalodsz az osszetort verdabol, az utolso hasonlo is eltunik a sarkon tul, es par oraig nem is latsz ujabbat. :)
  • SötétBarom
    Ez jó. Rommátöröd a ferrarit, nem kell átszelned újra a mapot, hanem egyből be tucc pattanni egy másikba :)