Én pl elkurtam a születési hónapom:D Itt már juniusba megszületek, amúgy meg juliusba születnék erre varjál gombot Ja és Rák lettem pedig oroszlán vagyok
Hát képzeld nem így van. kitűnő tanuló vagyok.Szerintem azook ölnek egy játék után, akiknek már alapból nincs rendbe valami a fejükbe. De nekem csak a szivemmel van a probléma:). Amúgy meg addig, amíg nem hallod azt a híradóba hogy: Egy Csongrádi 13 éves fiú, megölte a tanárát, a szüleit, kibelezte a kutyáját, majd a szülei kocsijával elhajtott a bűntény helyszínéről. A fiút azóta is keresik. A halyszinelők, a fiú szobájában, egy xboxot találtak, aminek a tetején ott volt az új Grand Theft Auto IV. A szakértők szerint, a játék válthatta ki a fiúból az agresszív viselkedést, és vezetett oda, hogy megölje a tanárát és a szüleit." Szóval amíg ezt nem hallod, addig ne pofázz nekem itt kérlek, hogy így ne játszak, meg úgy ne játszak.
Nagydög#3549
Azert ebben az is benne van vastagon, hogy mikor te 13 voltal, akkor meg ZX Spectrum volt a meno. :)
Ragnar360#3548
OMG, 13 ...OMG!!! Go and play Lego pls! :DDD
Érzem mindjárt a megkefélt nők számával való versengés fog következni...
13 évesen nekem nem is volt számitógépem, sőt még nintendóm se. Kint játszottam a haverokkal. A mai gyerek meg PCvel születnek... Na off off.
mert nem én kezelem az esgét azért úgyhiszem.normálisan volt kitöltve minden,és nemcsak nállam van ez így. :-|
Gabe18#3537
Hát mondom én hogy előhozza a vérengző hajlamokat.
Amúgy ha nyáron leszel 18,akkor a profilodban az életkor mért 18-25 között van?
Jajj haggyad már eztet. Én 13 vagyok, azt már játszok a cod2-vel, a turokkal, a Dark Messiahval, a San Andreassal, az oblivionnal, battlefieldel, medal of honorral és még egyetlen embert sem öltem meg, sőt még megverni se vertem senkit, meg az állataimat se bántottam sose.
Nagydög#3532
Beztos, hogy egymas kepeinek linkelgetesevel, es erre epitett magasroptere van szukseg a topikban? Ne legyetek mar nagyobb gyerekek, mint akit piszkaltok!
Mas: Az "Eins, zwei, drei" egy Glukoza nevu banda bune. Nezzetek meg a klippjet a youtubeon! Kemeny.
És aztán ezekből lesz az aki bemegy az iskolába, és lövöldözni kezd. Tényleg nem engedném meg 18 alatt ezt a játékot senkinek.
Szeszmester#3519
Na mivan, rosszul tanulsz és eltiltottak a géptől?
Ez van, ezt kell szeretni. De azért tegnap még istenítetted a PC-det a "PC-s játékoknak NEM áldozott le topicban" :) Szóval úgy sírjál. A több 100k-s haszontalan vasadból futotta volna talán 3 db X360-ra is...és még lehet maradt is volna pénzed pluszba. ;)
Szeszmester#3515
Az öbölben egy órája elérhető az SE OST, 16 szám van rajta.
Töltöm, de szerintem ez egy kicsit sovány, a hivatalos oldalon meg még mindig nincs teljes számlista.
Az eins zwei drei szám előadóját vagy címét tudja vki? Vagy hogy melyik rádión nyomják?
Megjelent. Éd én nem játszhatok vle(bőg mint állat).
Nagydög#3513
Motorral a felezovonalon kozlekedni felelotlenseg, es veszelyes is. Kukas autoval sokkal biztonsagosabb. :)