8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• AntiHero
    Én pl elkurtam a születési hónapom:D Itt már juniusba megszületek, amúgy meg juliusba születnék erre varjál gombot Ja és Rák lettem pedig oroszlán vagyok
  • mama2
    Hát képzeld nem így van. kitűnő tanuló vagyok.Szerintem azook ölnek egy játék után, akiknek már alapból nincs rendbe valami a fejükbe. De nekem csak a szivemmel van a probléma:). Amúgy meg addig, amíg nem hallod azt a híradóba hogy: Egy Csongrádi 13 éves fiú, megölte a tanárát, a szüleit, kibelezte a kutyáját, majd a szülei kocsijával elhajtott a bűntény helyszínéről. A fiút azóta is keresik. A halyszinelők, a fiú szobájában, egy xboxot találtak, aminek a tetején ott volt az új Grand Theft Auto IV. A szakértők szerint, a játék válthatta ki a fiúból az agresszív viselkedést, és vezetett oda, hogy megölje a tanárát és a szüleit." Szóval amíg ezt nem hallod, addig ne pofázz nekem itt kérlek, hogy így ne játszak, meg úgy ne játszak.
  • Nagydög
    Azert ebben az is benne van vastagon, hogy mikor te 13 voltal, akkor meg ZX Spectrum volt a meno. :)
  • Ragnar360
    OMG, 13 ...OMG!!! Go and play Lego pls! :DDD
  • Alwares
    Érzem mindjárt a megkefélt nők számával való versengés fog következni...
  • AntiHero
    13 évesen nekem nem is volt számitógépem, sőt még nintendóm se. Kint játszottam a haverokkal. A mai gyerek meg PCvel születnek... Na off off.
  • offkorz
    mert nem én kezelem az esgét azért úgyhiszem.normálisan volt kitöltve minden,és nemcsak nállam van ez így. :-|
  • AntiHero
  • Kandurex
    13 évesen én az Egri Csillagokat olvastam :/ neked is azt kellene...
  • Alwares
    Mondjuk ez azért eredmény.
  • Csacsi
    Buszke lehetsz magadra. De fogadjunk az irodalom, vagy a történelem könyvet 1 óráénál tovább sosem tartottad a kezedben. Büszke lehetsz magadra.
  • Nagydög
    A husz evedre vagsz fel, teeee? :)
  • edios
    Manapság ezzel már lehet büszkélkedni? Kezdek félni komolyan..
  • AntiHero
    mer az menő
  • Gabe18
    Hát mondom én hogy előhozza a vérengző hajlamokat.

Amúgy ha nyáron leszel 18,akkor a profilodban az életkor mért 18-25 között van?
  • mama2
    Jajj haggyad már eztet. Én 13 vagyok, azt már játszok a cod2-vel, a turokkal, a Dark Messiahval, a San Andreassal, az oblivionnal, battlefieldel, medal of honorral és még egyetlen embert sem öltem meg, sőt még megverni se vertem senkit, meg az állataimat se bántottam sose.
  • offkorz
    igen,meghiszemazt. :-|
    de tégedis -.-
  • Gabe18
    Nem hát,majd ősszel játszhatsz vele...
    Hát ha most játszanál vele,akkor holnap lelövöd az összes szomszédodat.Nyilván...
  • offkorz
    én nyáron leszek 18 nekem se engednéd?-.-
  • Nagydög
    Beztos, hogy egymas kepeinek linkelgetesevel, es erre epitett magasroptere van szukseg a topikban? Ne legyetek mar nagyobb gyerekek, mint akit piszkaltok!

Mas: Az "Eins, zwei, drei" egy Glukoza nevu banda bune. Nezzetek meg a klippjet a youtubeon! Kemeny.
  • Csacsi
    És aztán ezekből lesz az aki bemegy az iskolába, és lövöldözni kezd. Tényleg nem engedném meg 18 alatt ezt a játékot senkinek.
  • Prince of Máté
    Hmm, én erről a képről kb 20 fölé saccolom a gyereket
  • Ragnar360
    gtaforums.com-on is mennyi retard van te :D
  • Kandurex
    ez jóó :)
  • Prince of Máté
    LOL :D

Carefil - its loaded :D
  • mama2
    LOLLLLL:DDDDD.... Sztakadok:DD.
  • EmThor
  • mama2
    LOLL... De láma. LOLL....
  • mama2
    Ja, azt nem néztem, csak amikor megláttam, már írtam ide. Sry(van szemüvege)
  • EmThor
    gamespot fórum

"14 vagyok, szerintetek elhiszitek, hogy 17nek nézek ki és megvehetem a gta4-et?!"

katt :D :D
  • mama2
    Ne. De hogy jön ez msot ide?
  • Yoda001
    szemüveg sux?
  • Szeszmester
    Na mivan, rosszul tanulsz és eltiltottak a géptől?
  • mucsácsó
    Ez van, ezt kell szeretni. De azért tegnap még istenítetted a PC-det a "PC-s játékoknak NEM áldozott le topicban" :) Szóval úgy sírjál. A több 100k-s haszontalan vasadból futotta volna talán 3 db X360-ra is...és még lehet maradt is volna pénzed pluszba. ;)
  • mama2
    jah. http://www.cdgalaxis.hu
  • Yoda001
    emberek, tényleg, HIVATALOSAN is megjelent?
  • Szeszmester
    Az öbölben egy órája elérhető az SE OST, 16 szám van rajta.
    Töltöm, de szerintem ez egy kicsit sovány, a hivatalos oldalon meg még mindig nincs teljes számlista.
    Az eins zwei drei szám előadóját vagy címét tudja vki? Vagy hogy melyik rádión nyomják?
  • mama2
    Megjelent. Éd én nem játszhatok vle(bőg mint állat).
  • Nagydög
    Motorral a felezovonalon kozlekedni felelotlenseg, es veszelyes is. Kukas autoval sokkal biztonsagosabb. :)
  • Kandurex
    [sátáni kacajt hallat]

jól hangzik!