Na végre , feladták a játékot a Game -nél!!!!!
Szerdára remélem itt van!!!!
Nagydög#3470
Ez gyakorlatilag az osszes GTA-ban igy volt eddig. Egyszeru takarekossag. Mivel annak az autonak a modelljet mar ugy is be kellett tolteni, amiben ulsz, ezert ilyenkor szembe is gyakrabban latod jonni. Ez is olyasmi, amire kellett volna nemi idot, es eroforrast aldozni, ha kell a kabare eloadas helyett.
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek is feltünt az a tény, hogy nagy nehezen felkaptok egy Turismo-t (aka ferrari modena), és ettől a ponttól kezdve, akár merre jársz, akkor ilyen Turismok jönnek veled szembe, parkolnak minden fele (ami elég irritáló amikor X helyre le kell utaznod, egy fix helyen spawnoló kocsiért, aztán onnantól kezdve ugyan ilyen kocsikkal találkozol minden fele).
Ugyan ez van ha felszedsz bármilyen más típusú autót. Legyen az amerikai muscle car, stbstb. A lényeg, hogy az általad vezetett auto befolyásolja a körülötted spawnoló autókat gyakoriságát is. Ami szerintem inkább bug, mint feature, és bizonyos esetekben k.-ra bosszantó.
Nagydög#3468
Me' mit vartal? Hogy odabent Chip Foose, vagy - egy kis kiruccanaskeppen az egi vadaszmezokrol - Boyd Coddington kalapalja az acelt? :)
Én most azon röhögtem, hogy pár régi amerikai autónak van "roncs" változata ami rozsdás, kopott, lóg a kipufogója és jön belőle 1000el a fekete füst...ez eddig nem nevetséges... Szóval kölcsönvettem egy ilyen Sabre-t és elvittem a pay&spray-be, hogy mi lesz. Ugyanilyen füstölgő rozsdás roncs lett csak más színben...
Nagydög#3466
En talalkoztam romma rozsdasodott izomautoval, aminek emberes utogyujtasa volt, es bazi langot meg fustot kopott idonkent.
Legszarabtól, a ferrari modenáig. :) idáig a modena volt a legdurvább.
De van corvette. De van kétoldalt kivezetett kipufogos, váltásnál szikrázó auto:)
en ilyet egyszer sem tapasztaltam tobb ora jatek utan, pedig vinyo sem volt bent :)
Gabe18#3463
Én meg az előbb üldöző voltam,marha jó volt ahogy a fél városon át kergettem a csávót,nem egy óriási ütközést éppen megúszva.
Aztán beértem a delikvenst,a kocsiját leszoritottam mire kiugrott és gyalog próbált menekülni,csak hát nekem volt fegyverem neki meg nem.Igy aztán ilyen horror filmes jelenetek játszódtak amint ő szalad én meg nyugodtan sétálok után,labon lövöm,elesik,lelöhetném de hát minek,feltápászkodik menekül tovább én meg mint valami terminátor megyek utánna egykedvűen.
Mondjuk volt egy érdekes rendőr a környéken,aki marhára nem törödött a lövöldözéssel,csak sétált egykedvüen,pedig a közelében voltam.
amugy az elobb volt egy kuuurvajo jelenet:D menekultem egy autoval es a gang uldozott vagy masik 2-3 autoval.. lodoztek ram mint atom es mivel az autok iranyitasa nem a legfaszabb igy neha eleg nehez gyorsan bevenni egy kanyart igyhat behajtottam valami park felesegbe.. eppen be-roncsderbizett mellem az egyik auto amibol lottek ram.. en is elkezdtem loni rajuk.. kozben torik az uveg.. szikrazik az auto meg fustol frocsog a ver a vezeto fejebol vegre felerunk a lepcson az autojuk elkanyarodik.. elore nezek es vagy 40 ember szalad amerre lat:D:D:D: nagyon kiraly latvany volt.
ragnarnak erre meg nem is kell igazan valaszolni.. de nekem reagalnom kell:
ha annyira kivagy a grafikatol amit a neten lattal: akkor majd vard meg mig kijon a jatek es vicc hogy az utcan allva a kov keresztezodesben levo autok mar homalyban vesznek el.. minden ami par lampanyira van mar egy NAGY HOMALY plusz a vekonyabb dolgok ( feluljaro, daru, kotelek, racs, stb stb stb) mind mind villognak meg ugralnak.. nyami.. kurvaszep mondhatom.
en meg nem hiszem el hogy ti ilyet meg nem lattatok mas jatekokban...................................
ilyenek akkor tortentek a regi gepemmel mielott RROD os lett es tulmelegedett... valszeg valami balfacan is ilyen geppel vette fel a videot oszt most mindenki szidja a gta4et.... lol pgr3 is neha ugy rakta ki a pofam elott a texturakat.. meg gow.. stb
i cant takenz it anymoreeeee.... teh wait iz killin meee
azt énis megnézném,bár szerintem itt nemlesz ilyen,nevicceljmár:)
nem csak a pesti mammut 2-ben lesz nyitva 576? amúgy rablás 18ért, nem rosszból, vannak néha jó akcióik, de 18 loller
én jól emlékszem hogy PS2-n SA-ban is ugyan ez volt a helyzet, egyszerűen nem volt út, majd lassan előkerült. bár eredetiben nem volt alkalmam kipróbálni csak törtben.
576ra leszek kiváncsi, hogy éjféltől kapható a gta4, megnézem majd azt a hatalmas tömeget :D
(kecskemét)
23 óra és 42 perc a megjelenésig, azaz már egy nap sincs
Ragnar360#3453
Na belepillantottam a GT reviewba...EZ AGYONÜT MINDENT GYEREKEK!
A grafikától hanyatt dobtam magam, a kameranézet is kegyetlen jó a járműnél...meg le se tudom írni, egyszerüen nem lehet megfogalmazni ezt a - játékot -, hogy mennyire jó.
A cache törléstől kezdve, a lemez minőségéik, winyó meglétele / hiánya - van egynéhány tényező, ami okozhatja azokat a bizonyos grafikai hibákat, legkevésbé sem maga a játék. Mint ahogyan már mondtam, semmilyen grafikai hibát nem tapasztaltam.
Maximum annyi, hogy sokkal jobb minőségű, jobb alapanyagú lemezen van, meg másként is van írva, ám ez akkor sem elég nyomós ok az ilyen fajta popupra. Majd elválik...lehet azért a bolti verzió VALAMELYST jobb vinyó nélkül, de elvileg nem lehet akkora különbség, sőt.
ühüm, akkor mond szépen kiírhatom bármilyen lemezre a cuccot?...vagy pl. csak verban megbízható a cucc,...érdekes ez, talán még se minden warez egyforma :/
'bolti' és a 'tört' verzió annyiban különbözik, h kapsz a boltihoz egy szépen színezett lemezt... Tört verzió UGYANAZ mint amit raír a R* a te lemezedre. Semmi különbség nincs közte.
Most komolyan abban a hitben ringatod magad, hogy van "bolti" és "lopott" verzió? Elmondom neked, hogy én eddig semmilyen grafikai hibával nem találkoztam, és eme kijelentésem magával vonja azt a tényt, hogy nem a "bolti" verzióval játszom.
léri16#3447
[spoiler] milyen xboxot vegyek hogy tudjak játszani a gta 4 el(tört)?mindenképp hdd-s kell vagy lemezről is be bootol a játék!addig tisztába vok hogy flashelt x360 kell!mert el akarom cserélni apsp+a ps2 őm 1 HDMI s x360ra!csak a gta 4 miatt akarom elcserélni!![spoiler]
az meg van 10 perc alatt is, csak van egy beérkezési sorrend a garanciás javításokra ill. cserére, amit ki kell várnod, és tekintve, hogy alapjában elég sok gép csücsül prágában...ez a két hét nagyon baráti...
(tapasztalat mondatja velem, sajnos már utazott a télen RROD miatt a gép)
kerekítünk az 10 pont... a halo3 hype az kamu, az OK, na de EZ!!!! :D
Nagydög#3439
Ize... nem ertelek Kandurex. Ha van benne vinyo, hasznalja.
hallod?!,...megbarátkozok én egy 9 / 10 -el is :)
EZt nem mondod. Bakker ez sz**p***s. Mit kell azon nézni. FÉl óra alatt ki lehet deríteni,hogy szar.
Senkit nem szeretnék megsérteni, de a játék minősége egy ici-picit kisebb a hype-nál ami körülötte van. De ezt úgy kell elképzelni, h én a 10.0 helyett 9.8-at adnék :D
Jah, gondolom örült az R* hogy szenvedhet ezzel is meg a Cell-el is PS3 terén. Nem lennék a helyükben, gondolom részben ez volt az oka a fél éves csúszásnak + meg hogy még jobb legyen a cucc...