Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alwares
Hát én õszintén szarok már mások véleményére. Majd megnézem milyen lesz, magam. A teszteket elolvastam, AC-nál nagyjából igaza volt az embereknek, itt nem lesz gond, holnap majd meglátom milyen lesz. Fszom...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Még a végén engem is eltántorítotok itt afelõl, h van benne install :SS

Kéne lenni benne, vagy csak azoknak akinek megvolt a mostani update ? vagy vhogy úgycsinálták, hogy csak kedden legyen, vagy már nemtom :S
De legyen benne az a lényeg.

pc killer
Ha nem tudok aludni akkor az lesz.<#idiota> Amúgy 5-kor biztosan felkelek, hogy megnézzem és ha lent van akkor kezdõdik a játék!<#mf1>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Egyetértek.
Sephi
Miért nem tudok neked privit kuldeni ?😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Minstrel
nézzed egész éjjel a hülye százalékjelzõdet <#hehe>

http://topgearhungary.blogspot.com/

EmThor
btw 13.500 volt GAME-en a cucc 😊 ennyit le is vont, cakompakk

(akcióban most 9000 a stranglehold, 6600 a jericho, 10.500 a dirt)

Yoda001
én várok tisztességesen jövõhétig, ha boxos lennék akkor is<#smile>

http://9gag.com/gag/5135249

EmThor
én meg könnyen felkapom a vizet, ne haragudj. még egyszer: tökre örültem a warezmentesíésnek, de nem szeretném itt, kedvenc fórumomon azt olvasni a gta4 topikban, hogy valami díszf&sz már hol tart úgy, hogy nem volt képes kifizetni a fejlesztõk évekig tartó munkáját.

pc killer
"kiszállítás" 40%-on. Szerintem eléggé álmatlan éjszakám lesz...<#wilting>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Kandurex
bocs, az agressz nekimozdulásért, nem neked szólt

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jójó😊
EmThor
nem tudom mennyire tûnt fel az egész konzolos fórumon levõ nyílt warezolás az elmúlt hónapokban, vagy ezt is külön mutogatni kell?

természetesen látom mi a helyzet, örömmel is fogadtam, tudom milyen k&rva nagy meló, DE az is biztos ahogy itt megjelent edddig a warez, továbbra is jelen lesz, egy felirat meg nem a világ vége.

tegnapihoz meg hogy nem kapunk gta4-et... hát 😊

MoLc
állat jó lett a játék 😊

Kandurex
nem tudom mennyire tûnt fel az egész konzolos fórumon lévõ warezmentesítés az elmúlt hónapokban, vagy ezt is külön mutogatni kell?

EmThor
nem látom a NO WAREZ feliratot a visszaszámláló alatt...

Kandurex

hagyjuk már, némlyik gépen csinálja, némelyiken nem? tök egyértelmû, valahol jól sikerült a pörkölés, valahol rosszabbul, szar a lemez, a drive van kinyúvasztva...

egyébként is warez baszod..

AntiHero
-.-De okos vagy. Nem is változik rajta semmi. DE! A warez verzióba belájszik a feltörés, a lemez amire írják, az író amivel írják, a gép amivel lejátszák.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

namár megint az okosságok,hogy azért bugos valami,mert egy héttel korábban kijött😊..1 hét futószalag és bolt közötti idõ alatt semmit nem fejlesztenek már semmilyen programon😊
EmThor
nekem is levonta a GAME a lóvét, 04.07.-én rendeltem, remélem még a héten feladják (holnap?!) és meglesz jövõ héten, jejeje 😊

nekem meg öt nap, de origi <#buck>

Checkerboy
........bmeg. Ezt most nem mondod komolyan? -.-

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

kár,hogy ennek köze nem volt a GTA-hoz..ezer éves..talán Counter Strike vagy ilyesmi volt a dolog..de tényleg beteg a srác...ha viszont megrendezett,akkor kurva jó színész😊
Checkerboy
Ha megnyugtat, nekem még 22 óra.

Remélem jobban érzed magad.

...

😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

pc killer
Hát ez nem igaz! Már mindenkinek lejött és játszik?! Csak én kapok idegbajt?<#idiota><#falbav>

AntiHero
Na jó annyira nem spoiler csak úgy szokott lenni valaki elkezdi utána már mindenki írja😊

Prince of Máté
Mert?
Ezt már mind tudtuk a hírekbõl!

quack
hát nincs benne install, vagy csak nem találom
popup egyáltalán nem vészes viszont

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

AntiHero
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444NYÉGY4!!IV!!FOUR

Annyira kibaxottul örülnék ha nem kellene sztorival kapcsolatos spoilereket olvasnom!!!!!

dienesoft
É játszottam vele most egy msáfél órát, de gyakorlatilag csak belekóstoltam a történetbe. A játék igazából a csajozással indul, majd onnét kezdd kibontakozni minden. Nagyon részlete. Iszonyatoson jól kidolgozott fizika van benne, mikor gyorsan mentem a koscival és nekimentem egy fának, ugy kirepült Niko a szélvédõn mint a huzat😄. Jót röhögtem. A közelharc jó, egy kiscit szokni kell, sokkal részletesebb az egész játék mint az eddigiek és evvel a rakás aprósággal kinövi magát az összes közül. Szerintem az év játéka lesz, ez kétségtelen.

Szerintem nem ba**tál el, inkább más lett az irányitása a kocsiknak.
Kicsit talán realisztikusabb mint volt.
Szokni kell😄
Majd kiderül, hogy a bolti verza pop uppolni fog e... PL a PS3-mas (mert a 100%, hogy installos) Tippem szerint közel se olyan mértékû mint amiket most olvashatunk.

Yoda001
autók fizikáját eléggé, de minden többi jó.. van valamelyik videóban egy rész ahol rendõr hummerral kanyarba csakúgy felborul.. lol

http://9gag.com/gag/5135249

Azt hiszem megtörtént amitõl mindig is féltem, és elbaszták az autók fizikáját. Aki kipróbálta, az erõsítsen meg, vagy cáfoljon, mert remélem tévedek.
Annyira, hogy elindult és 2mp múlva leállitottam...

pc killer
Ebben a videóban is már látszik, hogy van pop-up. Amikor még a videó elsõ felében autóval befordul egy épülethez ahol a fal mellett a "szemétkupac" kicsit késõn jelenik meg.Ezen én mondjuk nem fostam be, mert GTA-t pop up nélkül még nem láttam...<#buck>

ThugEdge
jóóóó
a humánus, elvitted a mentõt
muhahahha
kivi leszek

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Na belenzétem én is.Ami elsõre nekem nagyon megtetszett az a karakter animácioja.Nagyon élethû lett ahogy sétál,fut,ugrik.Az eddigi részeknél sokkal kidolgozottabb.
De egyelõre csak az utcán sétálgattam,vettem hamburgert,aztán nekigyalogoltam egy szembejövönek,aztán mivel felháborodott,jól megverem...<#vigyor4> A verekedés is jó,ahogy egyre jobban kikészül az ellenfél,elesik,feltápászkodik,akkor még mindig jönne,aztán egyszer már nem tápászkodik fel...
Utánna meg kijött hozzá a mentõ,amig kiszáltak érte addig elvittem a mentõautót...
Eddig különösebb grafikai hibát nem észleltem.De az install-t nekem se ajánlotta fel.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zeus89
hát ez nagyon faxa mikor jön PC re?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Checkerboy
Mennyire spoileres? Nem merem megnézni:o

brodix

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Fraszt nem! Egyebkent sem nekem, sem a cimboramnak nem tunt fel semmilyen grafikai bug, az alatt a bo fel ora alatt, amig probalgattuk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

pc killer
Fúúú...Most majdnem szívrohamot kaptam. Go ABGX...GTA IV...Nuke:misc disc unreadable error reports from several...hát majdnem befostam és mondogattam is magamban, hogy biztos csak pár balfasz reportolt ilyeneket akik nem tudnak normálisan írni vagy csak csökkenteni akarják a letöltéseket szemétségbõl. Ráfrissítettem az oldalra pár perc múlva és nuke-nak nyoma sincs...<#vigyor3><#taps> Amúgy ha valaki már tolja itt a játékot akkor megerõsíthetné, hogy tényleg jó.<#wink>

Soldiers
kurva jó a gameplay-es videó

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nem azt mondom, de nem egy ilyen játék, ELEJÉN kb 10 perc játék után ...lOL!

Csabesz100
Ja, bocs! Persze X360-ra! Mondjuk Ps3-ra nehéz is lenne! <#vigyor3>

PS3 ID: Csabesz82

Alwares
A tesztekben is említették ezeket a hibákat, meg mi is lenne egy GTA popup nélkül? 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Csabesz100
Bocs az OFF-ért, de ezt meg kell osztanom Veletek!
Most nézegetem az egyik torrent oldalt (magyar) és mit látok?! GTA IV. 6,32Gb.
Komoly! De nem para, mi is nem sokára már küldhetjük Nico-val! :-) Ha minden jól megy hétfõn megkapom én is! :-)

PS3 ID: Csabesz82