8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• goldnarmz
    Aztán az ilyenekből lesznek a személyiségzavaros nyomorodott lelkű a való életben semmire nem képes egyedek. Akik még az utcára is alig mernek kimenni, félve a sok humanoidtól az utcán...
  • Ragnar360
    Akik nyitásra mennek azok valszeg kaptak, akinek futár viszi annak nemtom, nekem rakott bele...jó liveos haver :P
  • mama2
    Nem fejeznéd be? Mindenki azt csinál amit akar, az ő élete.
  • Kandurex
    exluzív poszert mindenki kap?
  • AntiHero
    Nekem is kell poszter
  • Norbi101
    A küldi neve undress to kill
  • Ragnar360
    Fent van DEECOY, meg Daniel San is, msn-en :P (Boltvezetők)
  • Csacsi
    Játszál csak nyugodtan online. Húzd be a sötétítőt, nehogy napfényre, vagy levegőre menj. Mert aztmondom télen, mikor hideg van kint, és nem lehet kint focizni, akkor ok. De ilyen jó időben inkább online focizni. Éljen az egészséges életmód.
  • Norbi101
    Hello elakadtam egy küldibe aki már átvitte kérem írjon valami jó taktikát hogy hogy csinálta meg, na írom:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Undress to kill a küldi neve 3 szríptiz menedzsert kell megölni,megtalálom őket de vagy megölnek az őrk vagy elmenekül valamelyik de inkább az hogy megölnök és kb 2 menedzsert sikerül megölni és mind a 3-at megkéne, tehát aki átvitte plizz help.
    már jóval előbre vagyok ( 3. sziget de ez még nics kész)
  • AntiHero
    :D és ezt honan tudod:)? meg miért kapsz posztert?
  • Kandurex
    honnan az infó?
  • Ragnar360
    De, de annak adta fel, v mittomén.
  • AntiHero
    Feladta? Nem futár cég hozza ki?
  • Ragnar360
    ÜberKonzol sikeresen feladta a csomagokat + kapok exclusive posztert :DDD Oh yeah !

Srácok, holnap ki, mikor lesz fennt - akinek van Liveja - ?
    Aki egésznap az csak irjon egy 24-est :D enyém is az.
  • mucsácsó
    Mennyiért vetted? És hol...? :)
  • AntiHero
    zsír, végre jó híR*:)
  • james69holden
    nah ma megjött a HDD-m az xboxhoz, meg is szűnt a pop-up
    (Arcade-om van amúgy Benq drive-al)
  • Nagy01
    Csak sajnos/ szerencsére a világ változik, fejlődik és Fifa 08-ban egy csapatmérkőzés online is legalább olyan élvezetes mint kint játszani a szabadban.Én se azt mondom hogy csak fifázni kell minden nap..csak semmi baja nem lesz az embernek abból ha egy kicsit online is szórakozik.És attól még senki sem lesz gyilkos ha napi 1-2-3-4 5(?!) órát multizik cod-al quake-el ut-val.
  • mama2
    5 éves? Akkor egy év mulva suli. Ott se lesz biztonságba még elsőbe se. A unokatestvérem, 7 éves lesz, és már azt mondta itt, amikor volt kint, hogy verekszenek, bántják őt. Ő meg nem mer visszaütni, pedig vagy 2 fejjel magasabb nálluk a gyerek. A mai világba már semmi sem biztonságos.
  • mucsácsó
    Walesi bárdok kisfiam, és nem "lógNÁK", hanem lógnék, ezt jegyezd meg. ;) Meg az "annyát" jah, de azért kiosztottak már látom. Tessék művelődni, mintsem a GTA 4-ért sipákolni.

Mi anno "nintendóztunk" (NES), ma meg már így van...ilyen tizenéves kölkök vannak, akiknek még a fos Crysis grafikája sem elég, illetve a picsájuk alá tolják a 300-400k-s high-end PC-t, vagy egy PS3/X360-at. Ez ilyen..
  • AntiHero
    hogy?
  • Sephi
    Jeleznem , hogy mar ket ismerosomnek is a tulajdonaba van a GTA4 Xbox360 eredeti jatek.
  • Csacsi
    Nem ezt mondom, de sajnos, és nem csak én látom így a mai fiatalság teljesen más.

Előre féltem az 5 éves kisfiamat, hogy vajon mikor mibe fog belekeveredni. Nem azt mondom, hogy nem lehet játszani. De azért ésszel, és mértékkel. És én még mindig a mai napig fontosabbnak tartok egy baráti focimeccset, mint hogy játszak egy kicsit akármivel.
  • Alwares
    Ki lenne az az állat :D
    Mondjuk ragnar szerintem végignyomta volna már ha letötte volna :P Júniusban majd megveszem én is, akkor lesz pénzem.
  • Nagy01
    Te tipikusan az az ember vagy aki legszívesebben visszamenne a középkorba , mert hogy ott ,,ván lábdá meg kálápács..lehet szórákózní''.Semmi köze a játékoknak az erőszakhoz,persze van néhány extrem eset ..amikor a játék hozza ki az emberből az erőszakot de az olyanokkal nem stimmel valami.Lövöldözések/verekedések mindig is voltak még GTA meg Doom korszak előtt is ..csak akkor nem lehetett mire fogni.Ennyi erővel ne nézzünk tv-t, ne halgassunk rádiót , ne menjünk ki az utcára mert teli van erőszakkal.
  • AntiHero
    valamennyit biztos
  • AntiHero
    Na mi van warezosok közül még senki nem vitte végig?
  • Alwares
    Egyébként tényleg a cahce ürítése segít a box-os pop-upok kikerülésében?
  • ldavid
    rászorulóknak itt van pár cheat
  • 5c0rp330n
    nálam is ugyanez volt a helyzet. abban az évben már ezt írja ki, amelyikben betöltöd, akkor is ha csak dec31-én leszel annyi és jan1 van, ilyen az itteni rendszer.
  • Csacsi
    Ahogy nézem egy nyelvtan könyv sem ártana. :D
  • Alwares
    Már csak 8 óra
    Nem tudom, hogyan fogom kibírni a suliban holnap, nehezen annyi biztos...
  • Csacsi
    erre csak a 13 éves unokaöcsém esete jut eszembe, mikor mondta, hogy megy a haverokkal a focizni, én meg naívan megkérdeztem, hogy hová mennek? Erre mondta, hogy a pólusba a géphez.... :(

Amúgy meg mostanában egyre több az erőszak az utcákon, iskolában. nem általánosítani akarok, de nálunk ilyen nem volt.
  • 5c0rp330n
    "annyát"

menj inkább olvasni valamit, mielőtt belehülyülsz a játékokba, megártanak.
  • mama2
    Meg amúgy is mivel kéne játszanom? Tarzan the action game?.
  • mama2
    Ja-ja, már feladta a tanár. Meg a Wealsei Bárdokat, meg a Mátyás annyát megtanulni:D.
  • mama2
    Én se itt lennék bent, ha nem lennék szívbeteg ne aggódj. Akkor kint sétálnék és nem itt lógnák az sg-n. Nekem is ez az álmom, dehát...ez még messze van...nagyon messze.
  • offkorz
    :D_SA_DSASD
  • Nagydög
    Es ehhez egy internetes forum meg a kocsmanal is remekebb terep. :)
  • Kandurex
    toltam én a C-64 -en az Inter Karate -t, meg a Bruce Lee tempósan na,...de azért mellette igen csak ment a szép irodalom és a történelem is,...szóval szvsz valahol ez lenne a normális