goldnarmz#3591
Aztán az ilyenekből lesznek a személyiségzavaros nyomorodott lelkű a való életben semmire nem képes egyedek. Akik még az utcára is alig mernek kimenni, félve a sok humanoidtól az utcán...
Ragnar360#3590
Akik nyitásra mennek azok valszeg kaptak, akinek futár viszi annak nemtom, nekem rakott bele...jó liveos haver :P
Nem fejeznéd be? Mindenki azt csinál amit akar, az ő élete.
Ragnar360#3585
Fent van DEECOY, meg Daniel San is, msn-en :P (Boltvezetők)
Játszál csak nyugodtan online. Húzd be a sötétítőt, nehogy napfényre, vagy levegőre menj. Mert aztmondom télen, mikor hideg van kint, és nem lehet kint focizni, akkor ok. De ilyen jó időben inkább online focizni. Éljen az egészséges életmód.
Norbi101#3583
Hello elakadtam egy küldibe aki már átvitte kérem írjon valami jó taktikát hogy hogy csinálta meg, na írom:
Undress to kill a küldi neve 3 szríptiz menedzsert kell megölni,megtalálom őket de vagy megölnek az őrk vagy elmenekül valamelyik de inkább az hogy megölnök és kb 2 menedzsert sikerül megölni és mind a 3-at megkéne, tehát aki átvitte plizz help.
már jóval előbre vagyok ( 3. sziget de ez még nics kész)
:D és ezt honan tudod:)? meg miért kapsz posztert?
nah ma megjött a HDD-m az xboxhoz, meg is szűnt a pop-up
(Arcade-om van amúgy Benq drive-al)
Nagy01#3574
Csak sajnos/ szerencsére a világ változik, fejlődik és Fifa 08-ban egy csapatmérkőzés online is legalább olyan élvezetes mint kint játszani a szabadban.Én se azt mondom hogy csak fifázni kell minden nap..csak semmi baja nem lesz az embernek abból ha egy kicsit online is szórakozik.És attól még senki sem lesz gyilkos ha napi 1-2-3-4 5(?!) órát multizik cod-al quake-el ut-val.
5 éves? Akkor egy év mulva suli. Ott se lesz biztonságba még elsőbe se. A unokatestvérem, 7 éves lesz, és már azt mondta itt, amikor volt kint, hogy verekszenek, bántják őt. Ő meg nem mer visszaütni, pedig vagy 2 fejjel magasabb nálluk a gyerek. A mai világba már semmi sem biztonságos.
Walesi bárdok kisfiam, és nem "lógNÁK", hanem lógnék, ezt jegyezd meg. ;) Meg az "annyát" jah, de azért kiosztottak már látom. Tessék művelődni, mintsem a GTA 4-ért sipákolni.
Mi anno "nintendóztunk" (NES), ma meg már így van...ilyen tizenéves kölkök vannak, akiknek még a fos Crysis grafikája sem elég, illetve a picsájuk alá tolják a 300-400k-s high-end PC-t, vagy egy PS3/X360-at. Ez ilyen..
Jeleznem , hogy mar ket ismerosomnek is a tulajdonaba van a GTA4 Xbox360 eredeti jatek.
Nem ezt mondom, de sajnos, és nem csak én látom így a mai fiatalság teljesen más.
Előre féltem az 5 éves kisfiamat, hogy vajon mikor mibe fog belekeveredni. Nem azt mondom, hogy nem lehet játszani. De azért ésszel, és mértékkel. És én még mindig a mai napig fontosabbnak tartok egy baráti focimeccset, mint hogy játszak egy kicsit akármivel.
Ki lenne az az állat :D
Mondjuk ragnar szerintem végignyomta volna már ha letötte volna :P Júniusban majd megveszem én is, akkor lesz pénzem.
Nagy01#3567
Te tipikusan az az ember vagy aki legszívesebben visszamenne a középkorba , mert hogy ott ,,ván lábdá meg kálápács..lehet szórákózní''.Semmi köze a játékoknak az erőszakhoz,persze van néhány extrem eset ..amikor a játék hozza ki az emberből az erőszakot de az olyanokkal nem stimmel valami.Lövöldözések/verekedések mindig is voltak még GTA meg Doom korszak előtt is ..csak akkor nem lehetett mire fogni.Ennyi erővel ne nézzünk tv-t, ne halgassunk rádiót , ne menjünk ki az utcára mert teli van erőszakkal.
nálam is ugyanez volt a helyzet. abban az évben már ezt írja ki, amelyikben betöltöd, akkor is ha csak dec31-én leszel annyi és jan1 van, ilyen az itteni rendszer.
Ahogy nézem egy nyelvtan könyv sem ártana. :D
Már csak 8 óra
Nem tudom, hogyan fogom kibírni a suliban holnap, nehezen annyi biztos...
erre csak a 13 éves unokaöcsém esete jut eszembe, mikor mondta, hogy megy a haverokkal a focizni, én meg naívan megkérdeztem, hogy hová mennek? Erre mondta, hogy a pólusba a géphez.... :(
Amúgy meg mostanában egyre több az erőszak az utcákon, iskolában. nem általánosítani akarok, de nálunk ilyen nem volt.
menj inkább olvasni valamit, mielőtt belehülyülsz a játékokba, megártanak.
Meg amúgy is mivel kéne játszanom? Tarzan the action game?.
Ja-ja, már feladta a tanár. Meg a Wealsei Bárdokat, meg a Mátyás annyát megtanulni:D.
Én se itt lennék bent, ha nem lennék szívbeteg ne aggódj. Akkor kint sétálnék és nem itt lógnák az sg-n. Nekem is ez az álmom, dehát...ez még messze van...nagyon messze.
Nagydög#3553
Es ehhez egy internetes forum meg a kocsmanal is remekebb terep. :)
toltam én a C-64 -en az Inter Karate -t, meg a Bruce Lee tempósan na,...de azért mellette igen csak ment a szép irodalom és a történelem is,...szóval szvsz valahol ez lenne a normális