8556

GTA IV Wiki | Walkthrough #1 | Walkthrough #2

PC-sek ide

• Szeszmester
    A vásárlóknak annyira fáj, hogy mások illegálisan hozzájutnak, hogy azok azonnal öljék is meg magukat? És honnan tudod, hogy az illető nem fogja megvenni? Én pl megveszem, ha majd lemegy az ára, addig tolom a másolt verzióval. Akkor most én is inkább kössem fel magam?
  • Kandurex
    spoiler!!! :))
  • Ams
    megalázó.

mint pl. egy néma helpdeskes.
  • Szeszmester
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hehe, vannak stand up comedyk is a játékban, egyik alkalommal a fickó részben törpékkel is humorizált.
  • Yoda001
    bakker, ahol ún. szerkesztő vagy, még ott is van (legalábbis tegnap este még ott volt)
  • Ragnar360
    Inkább úgy fogalmaznék, hogy a multiról is vannak már gameplayek...néhány oldalon, ha vki látott akkor linkt pls.
  • Nagydög
    Bezony. De ofelsege amugy is hajlamos kicsiket tul nagy arcot nyitni.
  • Kandurex
    jah, mert? mi bajod van a törpékkel?
  • Ams
    kis ismerős?

törpe raktáros!?
  • Kandurex
    neeeem! :) hamarabb, pláne annak akinek van egy kis ismerőse a boltban ;)
  • Yoda001
    ma este, mikor? 23:59:59? :) mind1, én lehet hogy holnap délután, vagy már csak szerdán veszem meg... attól függ marad-e majd még vagy nem
  • geristar

Kellene egy kis help azoktól akik már nyomják a játékot:
    Mikor Vlad-et megöltük és elkapnak minket, az a 2 faszi miért lövi le azt aki kikérdez minket és miért nem ölnek meg minket? Nem nagyon tok angolul, de a történet érdekelne.

• Kandurex
    az előrendelőktől már rég levonták a pénzt és már postázták is, valaki már ma este megkapja,.. és írtam stílustól függetlenül! (mondjuk a spoilert tartalmazó hozzászólást alapból átugrom)
  • DePreSsZYo
    Elöször az üvegajtó mögöttit őld meg, aztán az őrőket, aztán a kurvás managert, az utolsó meg majd elhajt szal ahogy kiérsz hátsóajtón lopj el egy rendőrkocsit v ami van és öld meg. én igy csináltam .gl
  • Yoda001
    "ha te is megvetted volna" miért, ki vette már meg? szerintem senki, mivel hivatalosan még kint sincsen... nem kötekedésből, warez warez, igen.. viszont ehhez mit szólsz? "Akaszd fel magad, és pörögj a fejed körül, után ugorj be a dunába"
  • Kandurex
    a stílustól függetlenül, ha te is megvetted volna a játékot, és csak azt látod, hogy a huszár már napokkal hamarabb tolja, te se lennél túl vidám,...egyébként meg warez :/
  • mama2
    Ne bántsátok szegényt,várja a játékot, azt ideges, hogy mikor lesz már éjfél. Fogadjunk visszaszámlálás lesz mint a HP7-nél:D.
  • Nagydög
    Igy van. Be kell tartania a forum szabalyait. Ha nem tartja be, akkor kimoderaljak/letiltjak. Ha moderator vagy, akkor intezkedj! Ha nem vagy moderator, akkor szolj egynek, hogy intezkedjen! Ha az sem, akkor kezdd el gyakorolni a kommunikacio egy sokkal szerenyebb, es kulturaltabb formajat! Ha tulkomplikaltam volna: Arcbol vissza!

• BiG G
    szerintem kurvagyorsan vegyél vissza az arcodból, mert kezdem unni, hogy mindenhez van egy epés megjegyzésed és zsigerből kell mindenkit oltanod. menj fuss egy kört a ház körül vagy verd ki ha ennyi benned a feszültség, de ne itt vezesd le.
  • Yoda001
    jajj, akkor legközelebb menjen és kérdezzen meg hogy NEKED mi jó és mi nem? wow...
  • Istencsászár
    Nem, nemír azt amit akar.
  • Ams
    így én is írhatom hogy te a foci pályán nem látsz túl, és a szegény gyereked is B-középes újpest drukker lesz, és hetente veri majd a dózsa fanokat, vagy tudjamisén... ugye? nézőpont kérdése

mért szólsz bele mások dolgába?

és egyébként még offtopicolunk is...
  • Yoda001
    szerintem meg vegyél már vissza a stílusodból ember, spoilerbe azt ír amit akar, HA NEM AKAROD, NEM OLVASOD EL, de ha ELOLVASOD, akkor sem kellene vele így beszélni, egyébként ahogy elnézem, nem Ő az első ember akinek ilyeneket mondasz ("Akaszd fel magad, és pörögj a fejed körül, után ugorj be a dunába")
  • Norbi101
    Jó befogom de spoiler-be írtam tehát nemtudom miért vagy ugy oda.
  • Istencsászár
    éjféltől azt irkálsz amit akarsz, de könyörgöm amig nem jelenik meg a gém addig fogd be a pofádat, ha nemérted miért akkor sajnállak
  • Nagydög
    Ez titanok harca leend.
  • Kandurex
    nem baj, változunk, szóval séta!
  • Nexxuss
    és erre büszke vagy?
  • Norbi101
    Ez a fórum mindig is tele volt warezel na erről ennyit.
  • Csacsi
    Nem vagyok hajlandó felvenni a stílusod. De úgy hiszem, hogy ez egy fórum, és írhatok ide anélkül, hogy meg kéne kérdeznem Tőled, hogy mit írhatok, és mit nem.

Köszönöm, hogy elolvastad. További szép napot.

Amúgy csőlátásom nem hiszem, hogy nekem van. hiszen én túllátok a monitoron, és az online világon.
  • Istencsászár
    Akaszd fel magad, és pörögj a fejed körül, után ugorj be a dunába. Warezol, elakad és ide meri írni a fórmumra...
  • Norbi101
    Hello elakadtam egy küldibe aki már átvitte kérem írjon valami jó taktikát hogy hogy csinálta meg, na írom:
    Undress to kill a küldi neve 3 szríptiz menedzsert kell megölni,megtalálom őket de vagy megölnek az őrk vagy elmenekül valamelyik de inkább az hogy megölnök és kb 2 menedzsert sikerül megölni és mind a 3-at megkéne, tehát aki átvitte plizz help.
  • Ams
    te vagy it a próféta, a messiás?
    törődnél a diszkóddal, a gyerekeddel, ahelyett hogy itt vered a nyálad.
    amúgyse érsz el semmit.
    pláne ezzel a régies csőlátó hozáálással.
  • Csacsi
    Rosszul tudod.
  • milk41
    szerintetek mit vegyek meg?360 vagy PS3?a szobámban csak egy CRT(?) TV van,amin ha jól tudom nem megy a 360
  • Ragnar360
    Vki dobjon már kizárólag a multiról 1-2 gameplayt...már csak ez érdekelne igazából, párat láttam, pl a GT-set. De vmi igazán jó jöhetne. Elég linkbe.

Dávid, okok
  • ldavid
    aztán majd ha valami jó kép, akkor egy fotót lökhetnél
    (ha egy már ezerszer látott art van rajta, akkor nem kell xD)
  • Csacsi
    Általánosítani nem akarok, így ebbe nem megyek bele. De hogy egészségtelen. Nah az biztos.
  • Gaba94
    Nekem is, de az a lényeg, hogy a játék megérkezzen holnapra :)
  • AntiHero
    Nekem futár hozza. Éljen