Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
POP up undormányt nem akarok!, Mass Effectben elég volt köszönöm szépen, de mivel annak nem volt gyors játékmenete igy elment, de ha nekem itt is olyan szintû lesz, vagyis olyan ahogy irod és a DVD nem képes olyan sebességgel kirakni a cuccokat akkor az nagyon nagy gond.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A játék grafikája NAGYON szép. Gondolok itt a kocsik tükrözõdésére, fény- és árnyékeffektekre, depth of field is dolgozik rendesen. Régebbi GTA-khoz képest óriási nagy elõrelépés, hogy nincs távolban köd, hanem blurrolt épületek vannak, amíg a szem ellát. Ez a dolog nagyban elõsegíti a beleélést a játékba.
Fizika részletessége is figyelemreméltó, néztem kocsimban emberek mozgását, nagyon szépen reagáltak minden kanyarra, ütközésre. (Durvább ütközésnél ugye repülés van😊 ) Továbbá nekimész az embereknek, fellököd õket, esetleg lépkedsz rajtuk, ez mind ki van dolgozva. Aztán lépcsõjárást is nagyjából most láttam elõször játékban, szépen van neki külön animáció, nem nagy dolog, de jó, hogy figyeltek ilyenre.
Idõjárás változik, volt már köd, esõ, verõfény, sötét, ezek is szépek.
Játékmenet tipikus GTA-s, ezen a ponton nemhiszem, hogy sok változás lesz, nem is kell bele. (Küldetések után autosave van, ez eddig úgy tudom nem volt, de ha igen, akkor is megspórol sok fölös utat, szóval hasznos.) Autólopás nagyjából maradt a régi, illetve részletesebb lett ez is, pl. parkoló kocsi ellopásánál még minigame is van.
Rádiókból megint sok van, lehet váltogatni, gta-s.
Egyetlen negatívum nekem továbbra is töltikézés, meg fõleg a popup. Csak remélni merem, hogy ez valami warez-kapcsolatos dolog lehet, mivel tényleg zavaró, hogy beletaposok a gázba, és fél perc múlva half-life 1 textúrák lesznek, 1 perc után meg már objecteket se nagyon pakolja kifele. Most pl csináltam egy olyat, hogy motorral behajtottam egy lezárt területen, és utána töltötte be a sorompót..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Szánik vagytok, már most kezdik fikázni a kocsik dõlését ÁÁÁ komolyan viccek vagytok...trailerbe is rohadtjó volt, semmi gond nem volt vele, de tinektek bass*a a csõrötöket, mert szoktatlan...Lehet, hogy furcsa, de NEM NEGATÍVUM..vili ?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Inkább egy kis review jó lenne, talán több infó. Pl: Mobiltelefonról nem hallottam még sokat, pedig az elég különleges, nem?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De sztem ez nem akkora hatalmas baj, ami elrontaná a játékot.
! NEM . JELENT . MEG !
marci: ja az a nyomott fejû, amit mutattál ?😄DDD
Szvsz, Kandur is megmondta, h szar lemezzel szar iróval ne várjon senki csodát...EREDETIBE KELL MEGVENNI, ott megy faszául, nem kell ilyenekkel foglalkozni...ha ott is igy fogja csinálni, én helybe lefialok.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
[ 7UNNUKE ] ~ [ Grand_Theft_Auto_IV_MULTI5_PAL_READNFO_XBOX360-iCON ] ~ [ no.game.partition.data.corruption_matches.1to1.retail_burn.on.better.media.before.false.nuking ]
FOgadjunk, h én egyszer sem fogok panaszkodni popupra...komolyan megrémültem a hsz-edtõl, de egybõl az jutott eszembe, h a R* csak nem olyan hülye már, h igy kiadná a gamet. Meg tonnaszámra voltak elõzetesek, és már rég meg mondták, hogy okés minden.
Szerintem ezt egy másodpercig nem hitte el egy ember se szerntem jobban jársz ha mész vissza a homokozóba.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Nagyon-nagyon szép grafika, fizika, élethûség
Negatív:
- Über popup enabled, néha a játékmenet rovására. (üldöztek, elmenekültem volna, semmibe beleütközök, szélvédõn kirepülök, rendõrök megölnek). Tehát szerintem itt inkább a vinyó nélküli játszás opcionális.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!