Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
A Bully is Rockstar játék és az is tele van ilyen textura hibákkal. Vagy rosszul tudom?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

AntiHero
NA ilyeneket szivesen olvasgatok😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Istencsászár
Végre egy normális értékelés itt a nagy kavalkádban.

POP up undormányt nem akarok!, Mass Effectben elég volt köszönöm szépen, de mivel annak nem volt gyors játékmenete igy elment, de ha nekem itt is olyan szintû lesz, vagyis olyan ahogy irod és a DVD nem képes olyan sebességgel kirakni a cuccokat akkor az nagyon nagy gond.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én nálam tökéletesen fut szal én eddig semmi hibát nem találtam....
edios
Bõvebben írok egy kicsit, hátha érdekel valakit:

A játék grafikája NAGYON szép. Gondolok itt a kocsik tükrözõdésére, fény- és árnyékeffektekre, depth of field is dolgozik rendesen. Régebbi GTA-khoz képest óriási nagy elõrelépés, hogy nincs távolban köd, hanem blurrolt épületek vannak, amíg a szem ellát. Ez a dolog nagyban elõsegíti a beleélést a játékba.

Fizika részletessége is figyelemreméltó, néztem kocsimban emberek mozgását, nagyon szépen reagáltak minden kanyarra, ütközésre. (Durvább ütközésnél ugye repülés van😊 ) Továbbá nekimész az embereknek, fellököd õket, esetleg lépkedsz rajtuk, ez mind ki van dolgozva. Aztán lépcsõjárást is nagyjából most láttam elõször játékban, szépen van neki külön animáció, nem nagy dolog, de jó, hogy figyeltek ilyenre.

Idõjárás változik, volt már köd, esõ, verõfény, sötét, ezek is szépek.

Játékmenet tipikus GTA-s, ezen a ponton nemhiszem, hogy sok változás lesz, nem is kell bele. (Küldetések után autosave van, ez eddig úgy tudom nem volt, de ha igen, akkor is megspórol sok fölös utat, szóval hasznos.) Autólopás nagyjából maradt a régi, illetve részletesebb lett ez is, pl. parkoló kocsi ellopásánál még minigame is van.

Rádiókból megint sok van, lehet váltogatni, gta-s.

Egyetlen negatívum nekem továbbra is töltikézés, meg fõleg a popup. Csak remélni merem, hogy ez valami warez-kapcsolatos dolog lehet, mivel tényleg zavaró, hogy beletaposok a gázba, és fél perc múlva half-life 1 textúrák lesznek, 1 perc után meg már objecteket se nagyon pakolja kifele. Most pl csináltam egy olyat, hogy motorral behajtottam egy lezárt területen, és utána töltötte be a sorompót..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

napi 5-600 hsz-t szerintem senki sem ellenõrizne végig.. <#idiota>
AntiHero
22:22

Yoda001
de, de a warez már most megy javában [nem, nem jávában, már aki érti<#idiota>]

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
lehet hogy más nem rockstar fan és más szemmel nézi a játékot, vili?

Checkerboy
Majd amikor megjelent, és mindenki játszott vele. Nem?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Bazz, te be vagy rúgva, vagy miaszar? Nem minden tökéletes, had kössünk már bele 1-2 dologba =P Kellemesen akarunk csalódni 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Yoda001
nem kellene egy házigazda?

Checkerboy
Honnan tudjuk? Még meg se jelent 😄

Kandurex: ennyi! egy csónakban evezünk 😊 hmmm és vajon ez a csónak meik vizen is van ? 😄DDD nem nem a duna vizén 😄DD

Szánik vagytok, már most kezdik fikázni a kocsik dõlését ÁÁÁ komolyan viccek vagytok...trailerbe is rohadtjó volt, semmi gond nem volt vele, de tinektek bass*a a csõrötöket, mert szoktatlan...Lehet, hogy furcsa, de NEM NEGATÍVUM..vili ?

JaSoN HuNTeR
ha ezekután megveszem eredetibe tudom folytatni a mentést?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Akkor csak írjuk ki nagy betûkkel, hogy nincs warez.
Yoda001
csak ki ne rúgjanak sok GTA-zás miatt<#wave>

Checkerboy
REVIEW EMBER! 😄

JaSoN HuNTeR
én már letöltöttem.Kiprobáltam.Eddig legjobb GTA...Hihetetlen jó.Én ma nem is alszok és holnap nem is mek melozni😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Checkerboy
Majd meglátjuk ^^

EmThor
annyi belefér 😊

Istencsászár
Én ami veidót néztem ott 30al ment és ide oda dölt az egész amikor fordult😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmThor
meg egy "bannoltak mert warezoltam" topikot...

Checkerboy
Ebben egyetértek, addig, h olyan beszólások, h: "70% ÉLJEN, MAJD JÁTSZOK TI MEG NEM, BI-BI-BI", olyanok ne legyenek.

Inkább egy kis review jó lenne, talán több infó. Pl: Mobiltelefonról nem hallottam még sokat, pedig az elég különleges, nem?

Lehet nyitni kéne egy warez topikot.
Kandurex
egyébként pont arra nem hallok egy rossz szót se, ami miatt a legtöbbet kapta a játék a negatív kritkát...a grafika...nocsak? még is csak sikerült odabassznia a Rockstar -nak? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

EmThor
na, errõl beszéltem, lásd utóbbi 10-20 hozzászólás

kurvára el lehet menni warezolni máshova!

Checkerboy
Háát...amikor 200-al beveszel egy kanyart, akkor nem dõlsz te is el egy kicsit az életben?

De sztem ez nem akkora hatalmas baj, ami elrontaná a játékot.

Kandurex
mint látod kinek, hogy fut, általában jól, de, mint a mellékelt ábra mutatja sok számít, hogy a warez milyen körülmények között fut, lemez, drive, kíirás minõsége stb. teljesen más kategória a gyári lemez, valamint ha még is vannak problémák, na bumm, ott egy patch és kész, nem hiszem, hogy a Rockstar ne lépne a problémák elébe...ne felejtsük el a játék még

! NEM . JELENT . MEG !

Az!😄😄
Istencsászár
csak ne dölöngélne ennyire

Checkerboy
Egyébként nekem tetszik a fizika...Az a baj, h a kocsi olyan mintha vmi tank lenne, vagy teherszállító hajó? Legalább érzed milyen nagy ütés amikor nekimész egy villanyoszlopnak, vagy amikor elütsz egy járókelõt..Nekem eddig mindig az volt a bajom más GTA-ban, h olyan könnyû volt a kocsi, ez most realisztikusabb.

Akkor sokan miért fikázzák ? Mind1 az lesz a legjobb, hogy GTA IV-et ugy ahogy van elfelejtem KEDDIG, mikoris várom a futárt... Aztán irok egy olyan élménybeszámolót, h mindenki beszophat(ja),szóval...

marci: ja az a nyomott fejû, amit mutattál ?😄DDD

Szolhatál volna elöbb is akkor nem veszek kutyát!<#idiota>
MoLc
Mér lenne szar RLS ? Nálam tökéletesen fut.. semmi baj nincs vele.

Akkor is szar rls...

Szvsz, Kandur is megmondta, h szar lemezzel szar iróval ne várjon senki csodát...EREDETIBE KELL MEGVENNI, ott megy faszául, nem kell ilyenekkel foglalkozni...ha ott is igy fogja csinálni, én helybe lefialok.

Örm
Az ABGX-en nincs jelezve, hogy NUKE lenne.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

MoLc
UNNUKE

AntiHero
?

HEHEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHEEEEEEEEEEHEHEHEHEHEHE 😄

[ 7UNNUKE ] ~ [ Grand_Theft_Auto_IV_MULTI5_PAL_READNFO_XBOX360-iCON ] ~ [ no.game.partition.data.corruption_matches.1to1.retail_burn.on.better.media.before.false.nuking ]

Prince of Máté
na itt sokan nem alszanak...

Nemáár!
FOgadjunk, h én egyszer sem fogok panaszkodni popupra...komolyan megrémültem a hsz-edtõl, de egybõl az jutott eszembe, h a R* csak nem olyan hülye már, h igy kiadná a gamet. Meg tonnaszámra voltak elõzetesek, és már rég meg mondták, hogy okés minden.

Attila8805
Annyi eszed van amennyi látszik.
Szerintem ezt egy másodpercig nem hitte el egy ember se szerntem jobban jársz ha mész vissza a homokozóba.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

DJ Skyline
megnéztem, vagy inkább csak belekukkantottam 1-2 videóba, a törés nagyon jó lett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a taxiról lerepült a taxitábla, meg végre nem csak az ajtók, motorháztetõ, csomagtartó, stb sérül, hanem rendesen a kasztni minden része
. a fizika meg szerintem nem olyan rossz így elsõ ránézésre, furcsa, de nem tûnik vészesnek

edios
Pozitív:
- Nagyon-nagyon szép grafika, fizika, élethûség

Negatív:
- Über popup enabled, néha a játékmenet rovására. (üldöztek, elmenekültem volna, semmibe beleütközök, szélvédõn kirepülök, rendõrök megölnek). Tehát szerintem itt inkább a vinyó nélküli játszás opcionális.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Ja. De már csak 5 rövid nap és mi is tolhatjuk, csak mi online.
Hát jah, de te utánna cak szónélkül kiléptél (nekem szóltál még elõtte de akkoris 😄)...nem sok kedvem volt hozzá, meg kevesen is voltunk, vmiért pangás van -.- NA VAJON MIÉRT ? Sok vérpisti nyomja offline 😄

Kandurex
nem tudom, nem vagy letiltva, vagy ilyesmi! 😞 mit ír hibának?

Legyen én is azt mondom. Akkor te is befejezted mára a gow-ot.<#vigyor3>
pc killer
A warezról meg annyit, hogy jövõ hónapban meg fogom venni a játékot EREDETIBEN. Csak ugye amíg nem árulják a boltban addig nehéz megvenni(és még a pénz sincs meg rá)<#wink>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD