Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Peldaul GTA5 majd a kov generacioban lesz... addig lesz meg egy GTA jatek aminek meg e nevet nem tudjuk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
egyik kicsit 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez egy latszolag hivatalos level latszolag a Rockstartol es latszolag a Take Two-tol latszolag egy kereskedonek, hogy mar ugyis kiszivargott, ezert nehanyan onhatalmulag elkezdtek szallitani, ugyhogy francba a tervekkel szorjatok kifele a nep kozze!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DanielT
Gyakorlatilag meg nem ez van odaírva 😄
Alwares
Félreolvastam? :S

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Elvileg az van odairva, hogy ugyan kikerült netre a cucc de ne kezdjék el elõbb árusítani a cuccot. Lénylegében semmi jelentõsége sincs ennek.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Kandurex
a lényeg, hogy minden bolt azonnal elkezdheti az árusítást

mama2
Lefrdítaná nekem valaki? Fizetek neki egy sört, HTX😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Evogordon
Fogd fel úgy GTA 3 kiegek vagy folytatások....

DanielT
Épp kerestem a cikket ahol olvastam, de örülök, hogy feltaláltad magad ügyesen.
Kandurex
hát ez nagyon nagy királyság lenne,...csak valahogy nem érezzük a hatását,..így hát fék 😞

Doog
És M.O-on nem fogják így adni ?
(csomagban)

...::::::...

Mondom: Vice City volt, meg San Andreas. Mit akarsz ennel jobban erteni? Holnap meg majd azt kerded, miert pont Barton, Xeon, meg Coppermine? Mert CSAK!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Honnan csórtad 😄
(szerk.: amúgy kamu, nem mellesleg válaszolhattál volna a pm-re, de mostmár mind1, googliztam egy jót, eu több részén adják vele akciósan)

mama2
ÁÁÁ... én nem ezt kérdeztem az tudom hogy a VC az Vice Cityt jelent a SA meg San Andreast. Én azt kérdeztem, hogy ha ez a 4. rész, akkor a San Andreas meg a Vice City mi volt. Mert ugye volt a GTA I,GTAII,GTAIII, mjad jött a Vice City, meg a San Andreas, és most a GTA IV. Én azt akarom megtudni, hogy a GTAIII, meg a GTAIV között lévõ Vice City, meg San Andreas mi volt, ha nem egy különálló rész?

Még nem próbáltam ki, de drámai változás kell hogy legyen, volt, hogy gondoltam átmegyek ezen a téren, nekiütköztem valaminek, aztán megjelent az épület 😄

HDD-s dolog meg egyszerû, ha talál, akkor használja játék közben.

PSN: berghold

DanielT
Na ez vajon mekkora kamu?

Nem telepit ra, hanem cachel. En megis csak azt javasolnam, probald ki! Ne hidd el, amit itt mindenfele jottment osszehord. Jobban tudod te azt! 😉

Doog
😮OO
Magyarországra is jöhetne éppen most készülök konzolt venni pont a GTA IV miatt.

Na szerinted miért ?😄DD ,tegnap mi volt, hmm...KEDD-en meg mindenki csak addig lesz míg megszerzi/megjön a géme.

Most akkor hogy is mûködik ez a HDD-s dolog?Mert ha jól tudom nem telepít rá semmit.Biztos jót tesz neki a vinyó de azért akkora drámai változás nem lehet.
HUNming
A kábelek sem férnek el egymás mellett ( hang, lép).
De lehet kapni valami elosztó faszságot.

PSN ID:(UK) HunMing (USA) MingLeroy

WTFFFFFF

Az qrvameleg...

Tudom kinek koszonhetem, meg azt is, hogy minden ilyen kiegeszitonel gondoskodnak rola, hogy minden massal inkompatibilis legyen, aztan vagy megveszed toluk 5-10 szeres aron, vagy nezheted a falat. Valamin csak be kell hozni az alapgepek korai vesztesegeit.

DanielT
Németországban beindultak a GTA4 -gyel együtt csomagolt WINCHESTERES Premium X360 pakkok 249 Euróért ami kb 63 ezer Forint.
FlyHigh
Veszel egy prémium packos gépet és kész.

Thrash \'Till Death

Egyértelmû.

Doog
Akkor többet ér megvenni egy Premium Xbox csomagot mint Arcade csomagot.

HUNming
Ezt köszönheted a Microsoftnak.
De anno tizenakárhány éve 30-ért vettem egy 650 megás vinyót. 😄

PSN ID:(UK) HunMing (USA) MingLeroy

FlyHigh
Nem kell vinyó, ha a doom1 textúrák is jók, amúgy meg nem kell sokalni egy 20 gigás vinyóért 20e forintot.😄😄😄

Thrash \'Till Death

Sosem fogod kitalalni! A VC, meg az SA Vice City, meg San Andreas volt.

Fut anélkül is csak erõsen ajánlott a HDD.

Doog
Miért ez már biztos, hogy kell winyo, hogy Xbox-on elfusson a GTA IV ???

mama2
Na, akkor egyet mondjatok meg: Mennyi egy olyan xbox, winyóval együtt, amivel a GTAIV popup-nélkül megy? Amúgy miért GTAIV? Akkor a VC,meg a SA, az mi volt. az ilyen "kiegészítõ" féle?😄

Gyerekek, ne szorakozzatok! Amennyire en tudom, a Rockstar sokat melozott azon, hogy vinyo nelkul is mukodjon a game, de ennyit tud a hardware. Ok sem kepesek csodat tenni, hogy legyen gyonyoru is, monumentalis is, es eleg legyen egy napelemes zsebszamologep is a futtatashoz.

ProGabe
egy,még meg sem jelent játék topikja miért pörögjön? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hmmm...pang a topik, biztos sokan játszanak 😄

Ize... Hol 30K egy vinyo? En 20K-ert vettem, ami mondjuk szinten ordenare nagy arcatlansag egy 20G-s vinyoert.

Vinyo van. Csak gyozkodom magam, hogy jo ez, szokni kell meg kicsit, de semmi kesztetest nem erzek, hogy neki vessem magam a kovetkezo kuldetesnek. Azert meg remenykedem, de lehet, hogy alapvetoen megint a Box, meg a kontroller az, ami zavar.

Johnny23
gyerekek inkább sztem az az ünneprontó,amit a Rockstar mûvel az Arcade-osokkal...most komolyían 30k -ért kell venni egy vinyót,hogy élvezhessük a gammát szaggatás nélkül??<#bdead><#wilting>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

elôször inkább vedd meg
Smuge
magánügy 😊

Johnny23
hát ténleg ünneprontó vagy<#idiota>

..ennyire nem jön be?? vinyód van a box-ba?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Lehet, hogy unnepronto leszek, de ha most eredetim lenne, erosen gondolkodnek rajta, hogy eladom.

Denes888
Nekem vinyóm van és mégis várni kell a textúrákra. Mi lehert a baj? 5.6 gb szabad helyem van.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

FlyHigh
Vinyót is le lehetne tölteni, már rég lent lenne.😄

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Mit rágódsz ezen? Egy vinyót nehezebb ellopni, másrészt a bolti lopás morálisan máshogy érinti az embert, letötteni😄 az más. Amúgy sokan megveszik, csak kíváncsiak és lewarezolták.

Thrash \'Till Death

Seth
Az eredeti nagy valószínûséggel ugyanígy fog viselkedni, tehát akkor akiknek nincs winyója, de szeretné a játékot úgy futtatni ahogy illene, az számolhat úgy 45k-val ???

PSN ID.: Beegabor

a kérdés jogos, bár nehezen értelmezhetô! 😊