Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
akkor újra

a jelenség apropóján:

mi a véleményetek a gta4 warez verziójával kapcsolatban, hogy kiderült, erõsen ajánlott egy 20 gigás vinyó legalább, mely 30.000 forintba kerül hivatalosan, viszont a 14-15ezer forinttól beszerezhetõ (hivatalosan 18ezer) gta 4 eredeti verziójára a legtöbb esetben "nincs pénz"?!

*közösségépítõ kérdésünket hallották, várom véleményeteket!

FlyHigh
Csimpi vagy.😄

Thrash \'Till Death

Ki emlitette az autok nagyszeru fizikajat? Liberty Cityben bekoszontott a titkos tél. Barmelyik fek gondolatara hosszas szankozas kovetkezik. Szerintem meg gyorsulnak is az autok oldalra csuszas kozben. Minden GTA-ban kicsit ize volt az autok fizikaja, de ez pocsek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

AntiHero
csinálhatok én is😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ThugEdge
250:

max 100-ért egy gép netre,kis office,kis mini dv videó vágás bohóckodás
150-ért meg 2 arcade(tarcsiba egy😊+vinyó+vmi szemét nagy party,zabálás
én így osztanám be a helyében😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Még a mai nap folyaman kaptok egy jó kis bannert úgynéz ki. 😊

AntiHero
^^

Evogordon
Most már sírhat a szád. Haverom is most vett 250 e-ért (+ monitor) gépet most meg sír nekem hogy mikor jön ki rá a GTA4(egyszer, talán) mikor jön rá ki a maffia 2(konzol az elsõdleges platform) mikor jön ki a resident evil 5(erre már nem is válaszoltam)

EmThor
"nekem nincs pénzem hogy megvegyem a játékot. de rohanok 30ezres vinyót venni." témához -> hogy is van ez?!

mama2
De nekem nincs pénzem, mert beleadtam az új gépbe.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Smuge
nem nyalizni kéne a szüleidnek, hanem elötte jól átgondolni mire költenéd el a pénzed. szánalmas.

Lehet, hogy az alacsony fps miatt tunt olyan nehezkesnek Nico cimbora. Mikor csak gyalogol, olyan remalom hangulata van a dolognak. Igyekszik o nagyon, kapkodja a labait, de valahogy alig halad.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Carlos HUN
vegyél használtat ha csak gta iv miatt kell ennyire

mama2
<#rinya>. Jó msot már nyalizok apáméknak, kell xbox nem érdekel a rohadt életbe.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

AntiHero
<#eljen><#worship>

bh-n fennt van már az NTSC verzió is, a sok láma meg szedi, mintha ntsc-s gépe lenne 😄DDD muhahaha

A poén az, hogy az NTSC -s 1GB-vel több...
(szerk.: most mondja hever, h az icon rls-nek is annyi kicsomagolva)

ThugEdge
mind1 csak sajnálom azon társainkat akinek most be kõ ruházni

John Cena
Népszerû témák
1. Grand Theft Auto IV
2. Grand Theft Auto IV
3. Modellautók
4. A nagy szavazó topik
5. Test Drive Unlimited
6. Turok Rebirth
7. XBOX360
8. Football Manager
9. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
10. PlayStation3

torony magasan😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

lál.tx:d

Istencsászár
Aki HDD nélkül vett konzolt tisztában kellett lennie vele hogy pár dologtól elesik... semmi rákényszerítés nincs, majd ha csak HHDvel megy akkor az lesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Wask
nyomvatartod a dpadon a balra gombot😄

rádiót nem lehet kikapcsolni? a leveszed a hangerõt optionsbaválaszokat nemkérem kössz😄

ThugEdge
persze vágom, meg mondom nekem van,de már megint az van,hogy rákényszerítés van folyamatban, érted mire gondolok
de nyilván ez lehet egy technikai megoldás is, és hát ha ettõl valóban jobban tud gurulni a játék ok, csak hát érted...
de ze legyen a legnagyobb gondunk
meg hát jó az tény,hogy egy vinyó azért nem árt ha van,csak ugye sokan nem engedhetik meg maguknak

új logó 0.5 -s verzió 😄DD

ProGabe
arról a kocsifeltörésrõl csinálhatnál valami videót! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Istencsászár
Nemértem a bajodat. A DVD sebessége nem elég arra hogy kellõ idõben kirakja a dolgokat... nemtudom mitõl van, lehet programozási gikszer is bennevan, de valszeg a lemezolvasási sebesség a ludas, ettõl még játszható ugyan ugy, csak akinek van HDDje s ez a többség, annek ezek a problémák megoldottak... de nemkell aggódni GTA nemfog kijönni minden hónapban, ez egy ilyen helyzet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tegyetek már fel gameplay videókat......

http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak

Hát igen.. Nem tuloztak az ujságirok mikor azt mondták jobb lesz mint gondolnánk😄 Tényleg beszarás!!!!!

ThugEdge
én a vinyó dologhoz szólnék hozzá:

nem akarok itten ünnep rontó lenni,de azért ez elég ganéság, hogy úgy írják meg,hogy vagy vesz a paraszt vinyót vagy fosul megy neki a gém
nekem ugyan van vinyóm,de ezt nem tartom fernek akkor sem,hát nem az a jó a konzolban,hogy bevágjuk a lemezt azt mehet a lehetõ legjobb minõségben?
kicsit pc ipar szagú a dolog, vagy megveszed a perifériát/új vga-t vagy mehetsz sakkozni a játszótérre
és szvsz ez nem backup/original kérdése

<#eljen>

Sland
Akkor egy-két dolgot megemlítek a játékról!

SRÁCOK! EZ VALAMI ISZONYAT KIRÁLY JÁTÉK! ESZMÉLET JÓ!

Kezdem az elején.
Intsallálást nekem sem ajánlott fel, pedig Premium gépem van. Mindegy, indul a game. Intro-tól nem voltam elájulva, nem volt valami hudeizgi…
Érdekes módon, játék elején jött a Credits. Ilyet sem láttam még… Lement a credits és végre lehetett játszani. Baromi részletes, nagyon szépen meg van csinálva minden.

Persze vannak apró bugok, de nem vészes annyira.

Kocsik nagyon faszák, könnyen fel lehet ismerni hogy a valóságban az milyen kocsi lenne. A törés iszonyat brutál, nagyon jól gyûrõdnek az autók. Flat-out stílusban ki lehet repülni az ablakon is, ha nagyon gyorsan ütközöl frontálisan 😄
Az autók koszolódnak. Porosak lesznek és vinni kell õket a mósóba. mert hát az is van 😄 Végre egy game ahol van mosó!!! 😊 Ha mondjuk jönnek a rendõrök helikopterrel és elkezdenek lõni rád, akkor a kocsi tetején ottmaradnak a golyónyomok. Kis kaliber kis lyuk, nagy kaliber nagy lyuk!

Ide még azt is megemlíteném, hogy ha átmész egy kupac szeméten, akkor trutyi fröcskölõdik rá az autóra 😄

Ha elütsz valakit, akkor meg csupa vér lesz a kocsi azon része ahol éri a puhatestû .

Idõjárás is eszméletlen. napsütés, éjszaka, szél, köd, párás levegõ fülledt meleg, minden van.

Aztán vannak mocik is, pcj-600, freeway, robogó stb. egy név alatt több motor is megy. Ülés alatti kipuf, jobb oldali kipuf, egy féktárcsa, dupla-tárcsa stb. szal variálódik az is, mint az emberek. Abból sem nagyon látni 2 egyformát.

Az emberek, mint már többen is írták élik saját életüket. bevásárolnak, fényképeznek, isznak, buliznak stb. van aki autót szerel!!!! Van, aki az autóból pakol ki be. Beszarás!

Vannak gyilkosságok is. volt olyan, hogy hallom, hogy valaki lõ, aztán hosszú duda. mondom miez? Látom, hogy van egy autó az út közepén, be van lõve a szélvédõ és a fickó fekszik a kormányon meghalva. hatalmas! 😄

Lehet ugrálni, felmászni helyekre, átugrani falakon, kerítésen, létrára mászni stb.

minden szarrá zúzható. ha egy padon elütsz, vagy átmész egy fakerítésen, akkor minden léc más irányba repül és nagyon látványosan szétszóródik. ugyan ez van a kocsikkal és a robbanással is, hogy nagyon nagyon látványos.

Van itt is 8-ball, pay n’ spray meg minden, ami kell 😄

Az autópályán vannak kapuk, ahol 5dodót kell fizetni. ha nem fizetsz és átmész, akkor kapsz egy csillagot, de ha megállsz, akkor csak büntetést kell fizetni. 1-es csillagnál még nem ölnek meg a rendõrök.

Barátokat kell szerezni, csajozni kell, lehet öltözködni.
Autófeltörés is nagyon jó. van, hogy még harmadjára sem indul be a paripa és niko szerencsétlenkedik…
Rengeteg minden van még, de most nincs idõm többet mesélni. bocs a sok helyesírási hiba miatt, de sietek játszani 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

fishBNS
Szerintem kicsit keves az fps. Max 25lehet,de neha annyi sincs,es a kamera allas sem az igazi. =[

Seth
Igen,már Blöff vagy A ravasz az agy és két füstölgõ puskacsõ komolyságú a cucc 😄

PSN ID.: Beegabor

Sland
igen-igen, köszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mucsácsó
Valószínûleg nem csinált senki még bazd...akkor válaszoltak volna rá, nem gondolod? Mondjuk ami melletted áll, hogy mindenki fossa a szót, aztán lehet nem figyelték a hsz-eidet... =/
Vki csinált ilyet mint ezen a képen van, hányszor kérdezzem még meg -normálisan -

mucsácsó
Ettõl már komolyabb szinten van azért a játék...Kétlem, de majd kipróbálom 😄
Valki próbálta már, hogy belelõ a holdba sniperrel akkor az nõ-e? Mert ez az eddigi Gta részeknél meg volt.
pc killer
Visszamentem 5 percre játszani és megint annyi jó dolgott vettem észre ez alatt hogy... Bementem a kajáldába hp-t tölteni miután elütött az autó megfogtam egy ketchupos tubust és az egyik asztálnál ülõ embert jól fejbeqrtam vele. Rámtámadt, leütöttem...Kimentem az utcára... 1 nõ és egy férfi besélgettek a járdán és láthatóan elköszöntek egymástól.Rátamadtam a nõre (nincs pénzem 😄) , erre a férfi visszafordult és rámtámadt...elrohantam autóért,õ futott utánam és amikor beszálltam akkor ki akart szedni...nagy gáz és pár méteren keresztül úgy húztam magam után, hogy a kilincsbe kapaszkodott. ÁÁÁ ez nagyon nagy...megyek is vissza! <#mf1>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Azért valószinû vinyó nélküli gépen fõleg kiütközik a lemez/írás minõsége.Ezért lehet ott ennyire különbözõ a popup erõsége,mert lehet egy jól megírt,jó minõségû lemezrõl még az is elboldogul vele valahogy,de gyenge anyagról már nagyon nem bírja magát,és akkor jönnek a súlyos lemaradások.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mucsácsó
Nemhiszem, elvileg egy és ugyanaz...
valahonnan be kéne szerezni, csak nem olcsó mulatság azért =/
Kandurex
DanielT tesztelte vele és nélküle, még videót is linkelt, egyértelmûen kell a winchester, nélküle durván popup -ol a játék

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bocsánat, core gép, a lényeg, hogy nincs benne vinyó, viszont a meghajtó lesz akkor a ludas. az biztos más lett két év alatt.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Azért leírhatná már vki akinek van vinyója hogy milyen.Mert a R* egy szóval sem mondta hogy használja a HDD-t az IV.
mucsácsó
Nem.. 😄 Felfele gomb a D-pad-on. De a taxit én sem tudom, hogy hogy lehet hívni..viszont ha a 911-et felhívod, akkor 1-3as gombig válaszhatsz...1 a rendõr, 2 a mentõ, 3. pedig a tûzoltók.

Amúgy tegnap írta még valaki, hogy lehet büfögni meg fingani...nah azt hogy kérem? 😄
AntiHero
"leszokhatnának már errõl a lezárós hülyeségrõl...nem jut az eszembe olyan gta szerû játék amiben így le van zárva a város nagy része.."

Szerintem ez így tökéletes. Ha már az elején meglenne nyitva minden csak koborolnál és egy idõután már uncsi lenne. Így meg folyamatosan nyilnak meg az új részek a storyval haladva.

pc killer
Végre kipróbálhattam! Hát ez nagyon durva! Olyan szinten ki van dolgozva a világ, hogy nem igaz és még csak 1 órát játszottam eddig! Pl. elütött egy régi amerikai autó és a krómozott lökhárítóján és hûtõrácsán rendesen ottmaradt a vér... Sajnos winchesterem nincs(azért vettem arcade-ot, mert nem akartam se live-ozni, se xbox1 játékokat nyomni, mentésre meg elég a memóriakártya...és amikor vettem még nem volt hír errõl, hogy kihasználja a HDD-t a játék.<#szomoru1>) ezért van popup de a legtöbb helyen nem olyan vészes. Azért az durva volt amikor mentem 1000el a híd felé(ami még le van zárva) és nem jeleníttte meg a rendõr blokádot...átmentem a 2. szigetre és persze 6 csilagos körözés.<#buck>
leszokhatnának már errõl a lezárós hülyeségrõl...nem jut az eszembe olyan gta szerû játék amiben így le van zárva a város nagy része...
Átviszem haverhoz a játékot (HDD van neki) és ha tényleg sokkal jobb akkor vennem kell egyet nekem is.<#idiota>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

Alwares
Na igen és elvileg azzal hozod elõ a mobilt.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nexxuss
ennyi warezmókust<#banplz><#banplz><#banplz>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sephi
Nem telcsin? Nekem aszontak , igaz en odaig meg nem jutottam el.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"