Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hétfõn már tudni fogják, hogy lesz e szerdára. Vagy Szerda SE vagy kedd standard.

de ha van vinyóm akkor is popup-ol Benq Drive-al ??Mert ha igen akkor az nagyon nagy szopacs!<#vigyor3>

Jaja, egyenlõre marad a bizakodás.<#wink>

Übernél ugyan ez a helyzet. (PS3)

Háát lehet...mondjuk honlapjuktól se vagyok már elájulva, elég megnézni csak a bannert 😄...na mind1.

Smuge
ha tanácsolhatok valamit multiformatot felejtsétek el, abszolut megbízhatatlanok, és hülyének nézik az embert, személyes tapasztalatok alapján.

Én most vettem meg... 1500 ftba került. Várom, hogy a boltokban elérhetõ legyen az eredeti és elkölthessek 17ezret... support R* <#vigyor5>

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

Na gyerekek most beszéltem telefonon a multiformat-al(Tel: 061/ 2690733), azt mondják, hogy lesz nekik Special E. 360-ra is! Elvileg szerdán kapják meg, de nem biztos 100%-ra, de lenni lesz az már biztos.
Érdemes lesz nyomon követni a dolgokat és beruházni egy ilyenre.

FlyHigh
Mindent kihoztak a srácok a box-bol amit csak lehet.

Thrash \'Till Death

Soldiers
Special Edition lesz MO-n?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DanielT
Nah. Ez a pakk a game-tõl nem fog ideérni keddre, mert ma sem adták fel. De jó ELÕRENDELÕNEK és ELÕRE FIZETÕNEK lenni. Hogy lehessen nézegetni a bolt polcán a játékot amíg ki nem méltóztatnak küldeni... <#eljen>
PS3 május 5 Überben. (vagy talán most szerda de nagyon nem valószinû)

MoLc
Nekem eddig 1xer popup-olt.Akkor is egy épületet nemtudott gyorsan megjeleniteni de fél mp alatt megoldotta, Vinyó és Samsung drive. Nekem viszont a frame-el vannak bajaim ... néha eléggé leesik..

Enyémet visszavonom akkor 😄

Grove4
Jah,aha,köszi!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mucsácsó
Késõ textúrák. Tehát látod, amint kipakolja a textúrát pl. egy ház falára, objektumra. Vagy pl..elüt a semmi, aztán pár másodperc múlva látod csak, hogy egy autó ütött el. Szóval így képzeld el 😄
Értesüléseim szerint ÜberKonzol-nál már fellehet rá íratkozni, de sajnos egyenlõre csak PS3-as verzióban lesz SE...ennek az idõpontja is kérdéses.
Én is nagyon szeretnék egyet X-re, ha lesz biztos veszek 😊

LordAndrew
Ilyen special edition-t hol lehet kapni Budapesten majd?

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

Grove4
bocsi,de mi az a popup?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mucsácsó
Nekem Samu drive-om van, vinyó nélkül...és nagyon elenyészõ a popup. 😊 Szóval ebben lehet van valami. Persze vinyóval biztosan mégjobb lenne, ez nem vitás.

#2950: Tûnnnnnnyéééé...bant neki! 😄
Alwares
Nagyon fasza elküldöm az MS-nek, hogy cseréljék ki a meghajtómat, mert már a samu rakoncátlankodott. Kicserélik Benq-ra, én meg örülök mert csak jót halottam róla és a többi... Viszont erre meg kiderül, hogy pont az a játék nem megy vele jól ami miatt kicseréltem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

AntiHero
óóóóó kell😊 Überkonzolnál miért nicsn special editions?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

NEWS!

Special Edition (felnyitása)Unboxing videó:

- Összesen 15db fegyver lesz a játékban + olyan fegyverek amiket az utcán vehetünk fel, pl.: a tégla, kuka stb. 😄

MerlinW
Radaron megjelennek pontok, oda kell menni.

[merlinw.org]

Grove4
Remélem az eredeti játékkal nem lesznek gondok!

Sose játszottam még ezzel a fajta játékkal.A küldiket hogy kapom meg s ha nincsen, hogy tudom a feladatokat megszerezni?
AntiHero
Ínye akkor BEN-Q avn mégis😞 Na remélem egy patchet kiadnak hozzá gyorsan.

LordAndrew
Aki esetleg nem tudná milyen meghajtója van, megnézheti itt.

AntiHero
Na eddig 2/2😊

Van vinyóm is és Philips a meghajtóm😊

Eddigi gameknél enyémmel sem volt gond, asszem nekem is samu van. Számomra megbízható. 😊

Hali,

Popup info:

"the graphical glitches definitely seem to be connected to the BenQ drives. I heard of a guy who changed his boxe's benq to a samsung m28 and afterwards the very same copy that produced texture popups on the benq ran perfectly smooth on the m28!"

Benq-val van gáz, nekem is az van és sok sok popup!
AntiHero
warez sajna

Grove4
Valaki már játszott itt a játékkal,mert a kommentekbõl úgy veszem ki,ha igen,hogy?

LOL, ez aztán az értelmes fogalmazás és helyesírás. 😄
kónZÓÓlééét kaptálééé apucitóóóó ?😄DD

wander01
apád eszközölhetne egy magyartanárt is neked, nemcsak kónsolét <#shakehead>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

macskássy
hi thx, inen lesszergxûk a gámmet <#violent>
A faterNémetböl hózzot, Kónsolet hozá .,<#levele>
Már ,háromvan a ,házba legjób .márkájuak legmenöbek<#szomoru2>

480i nem nagyon létezik gyakorlatban. Bár szerintem is 720p render - downscale van SDTV-n, de lehet hogy nem mindennél, pl a TR: Legend SD-ben szépen fut, HD-ben meg be-be szaggat.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

DanielT
Igen, egyidõben jön ki a Gameboy verzióval.
AntiHero
no

deep
Persze. Csak össze kell kötni 16db ps2-t, hogy el is induljon.
grebber
Ps2-re kiadják a gamet?

Next PC upgrade: 2022

DanielT
Jah, csak ha a szaros ezrest fizetné mindenki az írott verzióért akkor nem lenne következõ rész apukám... aztán írhatod a családi fotókat a lemezre...
Tudjuk, hogy olcsóbb a warez, mint megvenni a játékot, de legalább nem kellene reklámozni a lelõhelyeket, fõleg az ilyen szánalmasakat.

PSN: berghold

Azért az egyszerü matematika elvén még igy is teszkógazdaságos:400 a játék max 1 ropi a lemez..kerekitve is a villanyszámlával 2 ropi..mint 17 és meg persze a jövõhéten majd valamikor megkapod
Soldiers
hát vki nem veszi meg fizet ennyiért
elõfizet+dvd ott van egy ezresbe

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LordAndrew
Wrz-ért pénzt kérni... Hát-hát...<#ejnye1> (Mondjuk az is lúzer, aki fizet ilyenért)

Ez roppant fontos volt...

PSN: berghold

Soldiers

Soldiers
thx

SpeedXHUN
Van 1 olyan verzio xbox ra h GTA 4 cenzúrázott ez mit jelent?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX