srácok segitsetek...hogy lehet telefonálni?
felnyilra elöjön a teló leirás azt irja ujra nyomjam fel és akkor jön elö a keypad...vagy esetlega játék leg elején nemlehet ? vagy misszió közbe?
hát, nagyon remélem hogy nekem nem fog fagyni, 60-as, viszont én mindig takarítóm (na jó, nem belülről :D), meg minden játék normálisan megy, szóval hibás nem lehet... bár ettől függetlenül lehet, de hát ha nem mutatkozik, akkor honnan tudjam?
Nagydög#4105
Pontosabban eloszor ugy tunt a 60GB-s launch-ok problemaja, de azota az emlitett tobbinel is jeleztek problemat.
ingy3nfr3g#4104
komoly konzol haggyad már a konzol pont arról szól hogy az 5 éves pistike is tud rajta jáccani mert nemtudsz semmit konfigolni....
Nagydög#4103
Nem. Azt mondja, a 60GB-s launch(mit jelent ez PS3-nal? Az elso szeria?) gepeknel jeleztek eloszor, de azota 20GB-s launch es 60 GB-s nem launch-oknal is jelentkezett.
szerintem ezt így nem lehet lebontani, hogy 20-40-60 GB PS3 -on stb. fagyogat, egyébként is rengeteg oka lehet a hibának, hibás lemez, hibás konzol
"he issues first appeared to be specific to 60GB launch units, but reports have since included 20GB launch and 60GB non-launch consoles." ha jól értem, akkor a 20 gigásokon jobban fagy, ugye? (szóval hogy több jelentés érkezett azoktól akiknek 20 gigás csak)
na nektek eljött a nap!remélem mindenki megkapja,és csak játszotok vele egész nap,így legalább kicsit szünetel majd a konzol vs PC háború :)
A streamelés, framerate terén meg elég nehéz pontosat mondani. Az biztos, hogy vinyó nélküli 360-on kínszenvedés...
Nagydög#4099
Arcocskat egy kicsit kevesbe kiterjedt allapotba rendezni! A gyerek kerdez. Normalisan. Ilyenkor vagy valaszolunk, vagy nem, de nem hejjazunk fenn potyara.
Attol hogy valamit nem tudtam, és megkérdeztem, miért nem való nekem konzol?
A magad fajtákat kurvára nem szeretem. Nade rettegj, mert majd agyonlőllek a multiba
EZZAZZZ most hívtak az überkonzoltól hogy holnap hozza ki a futár a játékot
Értem. Köszönöm a válaszokat.(mikor lesz már jövőhét?:D)
Na sztem ilyennek még nem való egy ilyesféle komoly konzol.
de jó lenne már nekem is szagolgatni...ja, megvagyok fázva, szagolgatás lőve,...azért a celót már tépném én is izibe :)
Nagydög#4088
Keves a kirakott kepkocka masodpercenkent. Nem ugral, es nem is esik le nagyon, hanem megbizhatoan es folyamatosan keves. Szerintem ettol erezni kicsit nehezkesnek a mozgast, de megszokhato.
az amikor leesik az fps és diavetítés lesz a játékból
Most voltam a "hülyebót"-ban (MediaMarkt, ugye...), ugyanis kifogytam ebből-abból. Mondom megnézem már, van -e GTA 4 (úgysincs alapon). :)
Hát kérem szépen volt! Jó sok. Úgyhogy most itt vigyorog egy példány előttem.
Ugyanitt eladó GTA4 + 400 MS pont: 14.000 Ft-ért, valószínű 5.-ei postázással tudom küldeni. Ha valakit érdekel privizzen.
Ennyit az előrendelésről. Az utolsó előrendelt játékom amúgy a Gran Turismo 4 volt, ami meg is jött még a bolti megjelenés előtt (576-tól).
Asszem ezt a külföldről előrendelős dolgot egy életre befejeztem - amúgy sem vittem túlzásba. Azt a pár ezrest amennyivel itthon drágább bőven megéri ez a játék, és nincs az idegbaj, hogy megjön, vagy nem jön. Szépen kényelmesen leveszem a polcról. A "nem olyan fontos" címek, jöhetnek külföldről is, "óccsóbban".
Na bye, még fel kell tépnem a celofánt és megszagolni a játékot!
Faszom de irigyellek titeket, várjátok a futárt, épp bontjátok a csomagot, próbálgatjátok a játékot... Nekem nem volt pénzem megvenni és egy hete itt rohad az iso a gépemen de még DL dvd-ét se tudtam szerezni, ma se volt a piacon. Faszom. Mindegy majd nyáron megveszem addig meg csak szopom a fasz...
Mijjaza alacsony frame? Mi történik a játékkal?
Nah megvan. Nagyon jónak tünik, de az alacsony frame ps3-on is jelentkezik, persze csak a zsúfolt területeken. Midenesetre az megnyugtat, hogy mindenkinek ilyen;)
LeryStar#4080
hali!
hozzáteszem, hogy kb. csak a GTA IV miatt vennék konzolt. xbox használtan már 50ezer körül van...
ez eddig a legjobb gta:) nagyon tetszik,sztem nem csak én vok vele így:D bár még az elején járok. látom mammutban is voltak
GTA4 a lényeg és a PS3-at csak mellérakják ajándékba? :D
jövőhéten fiúk én is csatlakozk hozzátok mint xbox és GTA IV tulajdonos:D. Na, mosr pedig megyek tanulni. Találkozunk jövőhéten.
Amúgy az online játékért, fizetni kell?