Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Érdemes lesz nyomon követni a dolgokat és beruházni egy ilyenre.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én is nagyon szeretnék egyet X-re, ha lesz biztos veszek 😊
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#2950: Tûnnnnnnyéééé...bant neki! 😄
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Special Edition (felnyitása)Unboxing videó:
- Összesen 15db fegyver lesz a játékban + olyan fegyverek amiket az utcán vehetünk fel, pl.: a tégla, kuka stb. 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Popup info:
"the graphical glitches definitely seem to be connected to the BenQ drives. I heard of a guy who changed his boxe's benq to a samsung m28 and afterwards the very same copy that produced texture popups on the benq ran perfectly smooth on the m28!"
Benq-val van gáz, nekem is az van és sok sok popup!
kónZÓÓlééét kaptálééé apucitóóóó ?😄DD
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
A faterNémetböl hózzot, Kónsolet hozá .,<#levele>#levele>
Már ,háromvan a ,házba legjób .márkájuak legmenöbek<#szomoru2>#szomoru2>
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PSN: berghold
elõfizet+dvd ott van egy ezresbe
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
PSN: berghold