Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pc killer
Kb hány %-nál nyílt meg a 2. sziget?

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

AntiHero
SPOILER! and WAREZ!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Na ezt max spoilerbe legyélszíves...többet így NE, köszi!

Sland
Na átjutottam végre a második szigetre is.

Pár kérdés:

1. Mikor lesz új telefonom? (színes fényképezõs stb)
2. Hol vannak Street Race-ek?
3. Vannak valahol autóleszállítós küldik?
4. Helikoptert hol találok?
5. Lehet majd autót vásárolni? csakmert amikor elöször kellett niko-val netezni, akkor volt egy hirdetés hogy 60ezer pénzért lehet venni egy turismo-t.
6. lehet majd autókat tuningolni?
7. vidámpark, ami az elsõ szigeten volt az meg fog valamikor nyílni és leeht majd hullámvasútazni? 😄
8. kurvázni nem lehet? :o

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Istencsászár
HDben nézd.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Yoda001
kicsit NAGYON hiányzik az AA a trailerbõl...

http://9gag.com/gag/5135249

A GameTrailers.com publikált egy full exclusive Niko Bellic-es trailert! + 2 érdekes kotakucom-os hír. (GT-n 10 perce van kinnt a trailer😄)

Istencsászár
Nincs ehhez már szellemi kapacitásom ennyi futkárotzás után ami ma volt... majd valaki irja le tömören mi a lényege😊 thx.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BRÉKING NYÚZ!

ÚJ TRAILER!

KATT!
KATT!

Röfikapitány
oké, köszi a helpet

Istencsászár
Ezen a topikon kívól máshol nemigen van a konzolos fórumba... a csürhe most ittvan mert ez most a szenzáció...

OFF
Az úgymond nagy arcok szennyezték el azt is 😄...jó elvoltak, mintha kocsmába beszélgetnének...diszkréten mondtam már, hogy nyissanak egy topikot vagy menjenek chatre és ott vitassák meg a totális off témájukat. 😄

Még, hogy konzolon nincs warez <#idiota>
Mondjuk PS3-ra nem is nagyon van 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Istencsászár
Javaslom a topik zárását 29.e éjfélig😊, ez vicc...

Nincs installálási lehetõség boxon, de ha van HDD-d akkor remekül megy rajta a játék, nincs gond vele.

Röfikapitány
Sziasztok!enne egy kérdésem!Hogy lehet megcsinálni hogy vinyóról játszak ne lemezrõl?Betettem a lemezt de nem ajánlotta fel hogy felmásolja meg semmi!!!Ebben aki tudna felvilágosítást addni azt megköszönném!

😄D

pc killer
Komoly <#eplus2><#eljen>

XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD

pc killer
Gondolom az utolsó mondat kellett volna spoilerbe. Bocs...

AntiHero
<#falbav>

pc killer
Mentõt még nem hívtam <#idiota>

Kandurex
spoiler..húzd meg a f*szt!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pc killer
Ja és szerintem ez biztos, hogy nem cenzúrázott verzió. A szövegek nem gyengék, a stat-ban van olyan, hogy mennyit kötöttél qrvákra (én még semmit mert nem találkoztam velük...) és vannak szép véres részek is...(pl. amikor Vlad-et 2 cm-rõl fejbelõjük és fröcsköl belõle a vér.)

AntiHero
Warez, de engem megnyugtat<#gonosz1>
"Az ausztrál változatban semmi nincs megvágva, kivéve egyetlen egy dolgot: a randizást, illetve a sztriptízlátogatást a csajokkal (illetve összefüggésben azokkal a jelenetekkel amiket ezek után a csajokkal lehet mûvelni: szexuális segédeszközök, illetve efféle mókák használata... Tehát káromkodás, vér, és minden más ugyan úgy szerepel benne, ahogy a vágatlan verzióban."

Gyocsika
Ez nagyon jó 😄

A mentõ milyen? A küldetések hozzá még mindig olyanom mint régen, h odamegyek megállok ,beszáll a páciens... :d

Ezt jó volt olvsani. Szerintem a pop up amiatt is elõfordulhat, hogy nem eredeti a játék.
pc killer
Pl. volt olyan küldetés, hogy egy rendõrautót kellet szrezni és a beépített számítógépével lenyomzni egy ember lakhelyét... Úgy volt a legegyszerûbb megszerezni,hogy fel kellett hívni a 911-et(erre a játék fel is hívta a figyelmet), kijöttek a rendõrök, kiszálltak és elloptam az autójukat. Utána hülyeségbõl kihívtam a tûzoltókat. Kiugrottak és kérdezték, hogy hol a tûz én meg elloptam az autójukat és kimentem az autópályára roncsderbizni egy kicsit 😄(néztem, hogy törnek az autók...)

AntiHero
vannak

joshua
Azt tudja valaki h vannak-e benne csalások?

Kandurex
innentõl kezdve a warez pontot és kizárást ér a fórumról, játékrõl menjen a duma,..nem érdekel se a flash, se, hogy milyen lemezre pörkölted ki, se hogy milyen jó a warez

joshua
De hát pont hogy nem...a 2 gép UGYANAZ a belsejét tekintve,csak az egyiken van vinyó. Mind2õn ugyanolyan benq drive,ugyanaz az iextreme flash,ugyanúgy 175 wattos gépek. Tehát én a vinyóra szavazok.

Gyocsika
És mire jó hívni mentõt, rendõrt, tûzoltót? A hozzájuk tartozó küldetések azok ugyanazok mint az elözõ részekben?

Denes888
Pont ez mutatja, hogy a régi flash lehet a baj. Nekem vegas2 is eléggé akad. Megpróbálok egy új flasht belerakatni, aztán írok.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

EmThor
jaja, nekem se adták fel, még mindig packed

taxi hívásról beszéltem a spoilerben

te honnan rendelsz? én is szeretnék egy HDD-t mindenképpen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy valaki kérdezte aa texi hívását. ha látsz egy taxit, megynyomiod az LB-t, és akkor füttyent egyet, odamész a taxihoz, hosszan megnyomod az Y-t, és beszáll. kiválasztod, hogy hova vigyen, és elvisz oda

Kandurex
ne bassz picsán..<#gonosz3>

joshua
a pop up-hoz hozzászólva: Az én arcade gépemen,amiben benq drive van és egy alap memkártya pop upol de sztem nagyon:S De viszont egyik haverom premium gépén,amiven ugyanolyan drive van,lemez is ugyanaz csak épp egy merevlemeznyi különbség van a két gép között,hát azon semmi pop up. Úgyhogy számomra most dõlt el,hogy rendelek egy vinyót😄
Csak gondoltam ezt azért írom le,hogy ne nagyon legyenek olyan feltevések,hogy a firmware régi vagy h szar a lemez. A vinyó a megoldás😄

Elnézést!

Azért ennyire ne menjen itt a wrz.

Most ezt ugye nem mondod komolyan ??Mert akkor qurva sok értelme volt vennem.

nem lehet, hogy régi flash miatt pop up-ol benq drive-oknál?

AntiHero
Nem érsz vele semmit ugyan úgy BENQ kapsz.

Denes888
IGen! És nekem akad is. Lehet, hogy elküldöm olvasó cserére.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

EmThor
most büszke vagy?

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

EmThor
hát ha GAME hétfõn adja fel, akkor nem ér ide szerdára 😞

mucsácsó
Hát akkor egyértelmûen nem..
Én is megrendeltem de nem is érdekel hogy mikor jön mert már próbálgatom a warez version-t. Ez a buzi ebben a dologban hogy valaki fizet érte elõre leszipkázzák a lóvét a kártyáról azt majd valamikor küldik. Sokan meg már szinte ingyen játszanak vele és leszarják az eredetit! És az egészben az a legbosszantóbb hogy nekik van igazuk mert én is csak azért rendeltem meg a játékot mert világéletemben GTA fan voltam és minden részt végigtoltam kivéve a konzolosokat!!!