Kifinomult adatmentési funkció a Vistában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy hardveres megoldás, az OS-nek semmi köze hozzá.
Értelem szerûen a hardverbe kellenek érzékelõk ehhez. De szoftver nélkül ezek semmit se érnek.
"Eddig is léteztek programok amik kiolvassák ezeket az adatokat..."
És akkor mi van? A legtöbb ma általánosan használt szoftvernek és technológiának egy sor régebbi változata is létezik.
Egyébként is, ez nem csak kiolvassa az adatokat.
"Ez is bizonyítja hogy a microsoft új dolgokat ne tud kitalálni, csak összelopkodja a jó ötleteket..."
Ilyen értelemben majdnem mindenki lop. Pl. a linux millió unix-os ötletet/technológiát "lopott".
Egyébként a büdüs életben nem írkáltam equ meg fter néven.
Régebben zeb néven osztottam itt az észt😊
???? Most mi van?
Nekem pl. SEMMI bajom a Maxtorral. (40GB és 80G😎
10 GB-os a rendszervinyóm, Seagate és több, mint 7 éves...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondjuk lehet, hogy azért mert olcsó volt, és sokan vették.
De nekem már nagyon régi 20 GB-os Seagate-jeim is vannak, és egyikkel se volt még gond.
Meg persze van 2 db. 40 kilós Seagate is, 20 MB kapacitással 😊
Na azok már nem mûködnek.
Bár lehet, hogy csak az MFM kártyámmal van baj.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
(Lásd apró betûs rész. 😛)
Na azt megnézném. Egy csapágyhibát vagy a fejmozgató hibáját mégis hogy jelzi elõre???
Érdekes módón nekem soha senki és semmi nem tudja megjósólni, hogy mikor száll el a vinyóm.....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az a baj, hogy az exploit oldalakon is lehet ezekrõl olvasni... Most akkor világméretû összeesküvés van? Ne égesd már magad...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
mit kezdenétek egy *bsd-fannal? 😊
ált. azt mondhatom, hogy akinek komolyabb tudása van bármely OS terén, az nem vitatkozik itt balfékekkel..
carónak v kinek megsúgnám, hogy az általa ellenjavalt Maxtor-t már egy ideje felvásárolta az általa javalt Szigét! (nem mintha lenne vmi ráció a hsz-ában..)
________ `_~_\" noss
"addig a linuxban magát a fõmotort a kernelt nem tudják már sok éve normálisan orvosolni"
A Linux maga a kernel... Amit a kezedbe kapsz hogy installáld az 1 distro ami a kernelen kívül rengeteg egyéb szoftvert tartalmaz. (hadd ne soroljam el)
Ezen kívül igen, van néhány bug a kernelben nyilvánvalóan, arról pedig, hogy egyes magyar és külföldi 'hírportálokon' (nem kívánom megnevezni) állandóan hazugságokat lehet olvasni a linux kernelrõl, arról nem a fejlesztõk tehetnek!
Egyikmásik cikktõl égnek áll a hajam, hogy mekkora légbõlkapott hülyeség. (és nem csak nekem.)
EZ ABSOLUT IGY VAN !!!!!!!!!!!!!!! BRAVO !!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
...amikor Equ meg FTeR voltál akkor IS a "hittérítõs" szövegeddel trollkodtál...
De az 1ügyû és tenyérbemászó stílusa mindig elárulja. Hiába a 85-ösnek még a Microsoft programjai sem tudnak átlagot megközelítõ IQ-t biztosítani.
archkoven, amikor Equ meg FTeR voltál akkor a "hittérítõs" szövegeddel trollkodtál rendszeresen. Ideje bevenni a gyógyszeredet :-))))
De szerintem inkább ti vélitek az egyedüli utat felfedezni a Windowsban...
Engem azokra az aluljáróban ácsorgó szerencsétlen krisnásokra, jehovákra stb. emlékeztetnek akik tudják, hogy az õ vallásuk az egyetlen ami az üdvözülésbe vezeti a hivet, csak éppen a kutyát nem érdekli, hogy mit beszélnek; a járókelõk átnéznek rajtuk. Csak ácsorognak tovább és meg vannak gyõzõdve róla, hogy valami kurva fontos ügyben agitálnak.
Szóval magatokra ismertetek linuxoskáim?😊)))))
Bár szerintem mindegyik elavult. Mindkét rendszert a visszafele kompatibilitás húzza le nagyon.
Meg linuxban, hogy egy csomó fontos információ csak text-ben van meg valahol, de a programnak binárisan kéne.
Ezért a text->bináris és rossz esetben kiíratásnál még egy bináris->text konverzió egy csomó idõt elvesz.
De ennek ellenére gyorsabb a winnél, ha alkalmazás sebességrõl van szó.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
"csak a kényszer miatt kell ezt használniuk, ha játszani akarnak (tapasztalat)." - tehát csak akkor használják kényszerbõl ha jásztani akarnak, munkára meg egyébként is <#idiota>#idiota>
ugye... <#zavart1>#zavart1>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sõõt, ha egy kicsit értesz a géphez, nem kell újrarakni a rendszert. 😊
Ugyanis ez ATTÓL függ.
Mindig ez a vita 😊
Igaza volt BiroAndrasnak, az emberek 99%-a a windowst használja, mert nem kell értenie hozzá a géphez. Amúgy tényleg kényelmes a Windows használata. Akárki szidhatja, de akkor is felhasználóbarátabb bármely Linuxnál.
Az, hogy egy ilyen részt beleépítenek a Vistába, szerintem jó. Lehet, hogy spanyol viasz, de a 99% usernek az 50%-ának simán szüksége van rá, mert annyira nem ért hozzá.
A Linux funoknak: amíg a konzol az elsõ program,amit indítasz az elindulás után, addig ne is várd, hogy többen fogják használni. /Amúgy én is használom a Linuxot, de nem javaslom azoknak, akik a számítógépet nem ismerik/
De visszatérve: Lehet, hogy ez is pereket indít majd, mint a Netscape a beépített IE ellen.
Elvégreis ki venne fizetõs Hdd csekkoló programot, ha gyárilag is benne van? ... Lesz itt per ismét 😊
Nemtudom kit izgat ha megserul a vista. Barmikor ujra lehet telepiteni. Sokkal fontosabb lenne az ertekes adatokat backupolni. Akit meg komolyan erdekelnek az adatai az nem a vistara bizza azt, hanem valamilyen raidet hasznal.
Annyit tennek meg hozza hogy raid 5 eseteben a paritas nem dedikalt wincsin van, hanem szet van szorva az osszes wincsi kozt.
WD POWWA 😄
ON
" © blackeagle ma 15:10 | Privát | Válasz | #31
Látom téged már megvett az m$. Milyen 750 gigáról beszélsz ? A sexfilmeket is duplikálni akarod a primitiv játékokkal együtt ? Csak az oprendszer egyes részeit kell duplikálni ,de ha az egészet az se 750 giga. Bár lehet az m$ pista 750 gigás lesz.
Válasz 'DrFantastikus' üzenetére (#26) "
"DrFantastikus
ma 15:25 | Privát | Válasz | #34
"A sexfilmeket is duplikálni akarod a primitiv játékokkal együtt ?"
" DrFantastikus ma 15:25 | Privát | Válasz | #34
Ha te primitiv-nek nevezed a Doom3-at, vagy a NFS MW-t, esatobbi... akkor nem tudom mit gondoljak rollad ?! a tul-melegedes vagy egy masfele technikai hiba az egesz vinyot erinti nem csak egy particio-t, (ahol esetleg pont a "Pista" lakik) es igy meggyulhet a bajod akaar 750 Gb-vel is. !!
PENTIUM 4-Prescott.3GHz,2GbDDR500MHz,ASUS.P4C800-E DeLuxe,GeForceFX5900XT-128Mb-256bit,2HddSATA'II'WesternDigital-RAPTOR-160Gb 10.000rpm'RAID0,Audigi.X-Fi,SamsungLCD19'
Válasz 'ubuntu' üzenetére (#30) "
Namármost #31 != #30
Egyébként az régen szar ha bejutott a gépedre egy vírus.
/*WTF?!*/
http://www.lohere.net - a MagyarChan
/*WTF?!*/
fõleg hogy a xor kizárásos vagy tehát ha mind2 jó akkor azért sem müködik, ha pedig mind kettõ elveszett akkor nem csinál semmit
http://www.lohere.net - a MagyarChan
1. vinyó: adat 1
2. vinyó: adat 2
3. vinyó: adat 1 XOR adat 2
Így ha valamelyik megdöglik, a másik 2-bõl visszaállítható.
Sokkal jobb, mint a sima mirroring.
a #31-es hozzaszolasod-ban emlegetted hogy "A sexfilmeket is duplikálni akarod a primitiv játékokkal együtt ? Csak az oprendszer egyes részeit kell duplikálni ,de ha az egészet az se 750 giga" Na erre itam : #34. <#nezze>#nezze>
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
Ubuntu: lehet, hogy a firmwarebe építve hasznosabb, de még így is jobb, mint a semmi. Amúgy az XP sztem már elég stabil, s a Vista a hírek szerint ezen a téren is elõrelépést jelent.
/*WTF?!*/
Ilyen esetben az OS nem tudja védeni a lemezt 😞
Minden elismerésem az id software-é fõleg, mert idõrõl idõre kiadják GPL licensz alatt az elõzõ játékaik kódját, most épp a quake3-nál tartanak.