10030
  • Dante73
    Tegnap volt egy kis kalandom, majdnem sikerült megszívnom....
    Szeráf, lvl43, Második fal felé tartok, az emberek földjén, azt hiszem épp az orkok előtt. Mondom, itt nincsen több küldi, de azért körülnézek. Hát találtam, dobálta a jobbnál jobb cuccokat, köztük két zöldet is, csak kár, hogy az egyikből már volt. Teli lett a zsákom, de annyira, hogy nem volt mit eladogatni, azonnali értékesítéssel, mert minimum a kék volt.
    Mondom portál, gyerünk! (Meg tudjuk csinálni...)
    Mint az őrült vágtatok a kardfogú tigrincsemen, persze NPC-k hada utánam, gyalogosan is majdnem lehagynak.... odaérek a portálhoz, életerőm 2500 körül, katt, térkép, rábökök az egyikre, hallom, hogy gyepálnak, úgyhogy biztos, ami biztos, nem válogatok, katt ahol az egér áll. Egy pillanatra fel is villan a kép, ahogy megyen lefele az életerőm, kilépek a portálból, százon állt. Egy tizedmásodperc, és halott vagyok. Pedig páncélom is kb 1000-1200 körül volt. Épp sikerült megúsznom a dolgot.
    Apropó!
    Másnak is dobott már két egyforma zöldet? Ugyan az a cucc, csak különböző a páncél értéke, és a szintje. Tök örültem neki, mikor elraktam vettem észre, hogy ez már megvan.
  • wedge31
    Nem tudja valaki hogy lehet energiapisztolyokat használni két egykezes fegyonak ?
  • DORSANAX
    OFF!!!Kis szombat esti kikapcs:

http://www.youtube.com/watch?v=McYdlL3zz-c&feature=related
    Ne csak a gondok legyenek a karakterek fejlesztgetésével.
  • rizsa1669
    áháá. köszi szépen :D
  • TGWH
    A buff az az állandóan aktív ca, amit a jobb alsó sarokban tudsz be/ki kapcsolni. Állandó hatást adnak amíg be vannak kapcsolva, úgy lehet megkülönböztetni a többi harcművészettől, hogy a neve után az van írva, hogy: (Erősítés).
  • rizsa1669
    köszi szépen a választ.
    azt elfelejtettem megkérdezni hogy írjátok h ha felveszem a koncentrációt akkor lesz valami 2 buff. Mit jelent ez a 2 buff ??
  • TGWH
    Támadási sebességet úgy lehet növelni, hogy olyan fegyvert használsz, amihez van képességed. Pl. Kardhasználat képességet növeled, így nő a támadási sebesség, feltéve ha kardot használsz. De ha a Kétkezes fegyverhasználatot növeled, akkor nő a támadási sebesség, feltéve ha két fegyvert használsz. Itt viszont már mindegy hogy kard vagy balta.
    Seteket én most kaptam 2-t, de már karakternek. Előtte kaptam vagy 3-4-et, azok jók voltak rám. Főellen egyet dobott asszem, mezei orkoktól is pottyanhat, minden csak szerencse kérdése.
  • rizsa1669
    hello
    hogyan lehet növelni a támadási sebességet illetve azok pontosságát ??
    ezek a set-ek mennyire sűrűn jelennek meg vagy a főellenségek dobálják őket??
  • TGWH
    Rettenthető, lépj ki a menübe és vissza.
    Mostanság nem dobál set részeket. Megöltem azt a nagy tengeri szörnyet, egyetlen életerő italt kellett használnom, most mehetnék a szeráfok szigetére, de inkább végigjárom az ork földeket, van még minimum két város amit nem néztem meg magamnak.
  • eXequtoR
    Üdv. Nyerget merre lehet venni? Anno 2.12(?) pecsbe még az első lovardába osztogatták, de most sehol se találom.
  • Rettenthető
    Nekem 3 set esett a szeráfomnak, csupán annyi a probléma, hogy 2 darab lvl 90-t igényel, miközben még csak most lettem lvl 70, míg 1 lvl 80-t igényel, de azt meg már fel vehetném... így nem is egészen világos, hogy ezek a lvl szintek hogy is vannak akkor.

Illetve remélem , hogy egyszer azért a készítőknek majd megesik a szívük az olyan játékosokon, akik szoktak enni, inni, wc-zni, telefonálni stb. és az ő kedvükért beletesznek egy rohadt pause gombot.
  • rage
    Most csináltam végig a karácsonyi küldetéseket.
    Egész hosszú kis küldetéssor, ha teljesen végigviszi az ember, s hát nem is valami könnyű...

Főellenségből is van vagy három.
  • McFrost
    Nekem minden fasza, esett már 3 set item az Árnyasomra.
  • Nyugis
    Én nem mertem még felrakni, hátha rosszabb lesz mint előtte..
    mik a Tapasztalatok? van már élmény Róla?
  • McFrost
    Nekem simán felment, gond nélkül, ellenőrzött, telepített, ellenőrzött.
    Vírus írtót kikapcsoltad? Össze szoktak akadni.
  • CalebJoe
    Nem akar összejönni ez az új patch fekrakása.
    Újra raktam és patcheltem így sorba de mégse engedi felrakni az új patchet.

Sacred2-HU-2_10_0_0.exe
    Sacred2-HU-2_10_0_0-2_12_0_0.exe
    Sacred2-HU-2_31_0_0.exe
    Sacred2-HU-2_31_0_0-2_34_0_0.exe

Pedig így írták a hivatalos fórumon mégse működik.
  • bepe79
    Egyebkent lvl20 lett az Inquisitor-om, a kovetkezo skill-t meg nem vettem fel, mert nem dontottem el, hogy mi legyen. Ami szoba johet, a Spell Resistance, a Concentration, a Toughness es a Tactics Lore. Melyik kell neki a legjobban? Itt a kari:

• bepe79
    Most mikor szetcsaptam egy csapdat, akkor is azt mondta az Inquisitor-om, hogy: ''Your soul belongs to me!''

• rtfmZoli
    A levitáló árnyharcos:
  • bepe79
    lvl 16 mar az Inquisitor-om, itt van a kep, amikor alacsony HP-nal ratolt a boost, es kb. duplaannyi vagy haromszor annyi lesz a damage a Purifiing silver MOD-ja miatt:

Itt a HP-m 304/803 (tovabb nem mertem leveretni az ellenfelekkel, mert ha beszedek egy critical-t, akkor baj van, de a szemlelteteshez ez is eleg. Ez ha jol szamolom cc. 37% HP, es akkor ez meg mindig nem 35%-on belul van. Akkor el tudjatok kepzelni, hogy mekkorat sebez, hogyha 35% alatt van a HP..
  • rizsa1669
    hello
    a támadási sebességet hogyan lehet növelni??
  • vidu01
    Árnyharcosok, a harmadik képességcsoportban van olyan erősítés hogy túlvilági szövetség azt nem próbáltátok? Rendesen darálnak ám azok a csontik és nemcsak kullognak az ember után hanem rendesen keresik a bajt.:) Még az elején vok módosítók nélkül próbáltam de úgy is elég meggyőzek voltak, lehet hogy a HP növelő buff mellé ezt választom majd inkább mint a tükrözést.
  • TGWH
    Folyók, patakok, kerítések, ,,hegyek'' átugrására pont jó. Én inkább fejlesztem, hisz nem használom gyakran. Már kikerült onnan, a támadást erősítő két szemű izé van bent, bár az meg csak 15 sec-ig jó. Ha be lehetne tenni erősítésnek, bőven jó lenne, de így... sokszor nem is használom...
    Beértem asszem a második ork faluba, ahol az ellenséges klán támadását kell megállítani. Amíg beszéltem a főnökkel, beszökött egy ork, és elkezdett ütni. Láttam nem tud megsebezni, akkor csak hajrá. Mire elolvastam hogy mit mond a főküldetés, a támadó ork kinyírta magát :D LOL! :D Tükröződő kisugárzás vagy mifene buff. Így már mindegy hogy hány % eséllyel találnak el, mert visszaverődik egy része. Asszem még a vissz.tölt.idő hátrányára is fel fogom fejleszteni min. 50-60%-ra, majd megnézem az hányas szint, mert nagyon megéri.
  • rtfmZoli
    Látom nálad is benn van a 4.-ik gyorsrekeszben a Malovent championból a rúna. Te mire használod?
    Én csak az utazás gyorsítására(ezért a nagyobb távolságra történő ugrást vettem fel módosítónak), és ha leblokkolnak valami root effektel, akkor onnan történő szabadulásra.(a másik módosító ez) Nekem 1-es szinten van a reg. idő alacsony tartása miatt.
  • TGWH
    bepe, sztem nyugodtan vehetsz fel más ca-kat is, hisz a három csoport külön-külön töltődik, így ameddig az egyik csoport egy ca-ja töltődik, akkor a másik két csoportból is elsüthetsz egy-egy ca-t.
    Az egyik ork faluban elkezdte énekelni egy ork a Sacred című számat :D bele is hallgattam, jó hangja van, úgy látszik mindenhol van legalább egy zenebolond. Kissé bebugzott pár küldetés, pl. a trollszív gyűjtős, de ha találok trollt, akkor számolja, szal mindegy, majd visszateleportálok/kutyagolok ahogy összegyűlik a kért mennyiség.
  • bepe79
    lvl 14 mar az Inquisitor-om (Gruesome Inquisition). Most kivetelesen az atlagnal tobb side quest-et vallaltam el + eddig a Purifiing Chas. Buff-omba raktam 2 MOD-ot (de agyaltam rajta rendesen, hogy melyik legyen, foleg a Silver MOD-on, vegulis nem a crit chance-t, hanem a 35% HP hatarnal levo + damage + extra dolgokat valasztottam, a gold mod pedig nagyon durva ennel a CA-nal, arra kivancsi leszek). Most igy nez ki:

• TGWH
    Régebbi kép, az alkesz medve megint kicsit becsiccsentett :D
  • TGWH
    Igaz itt még csak 11es szintű, de hirtelen nem találtam frissebbet. De bepe inkvizítora is 12-es szintű, azaz majdnemhogy jobb is, mint ha a jelenlegi 20as szintről tennék be képet. Íme még lvl11-en:
  • DORSANAX
    Csak szólok,ha már játékokról beszéltünk,hogy állítólag hét végén elérhető lesz a Dungeon Siege 2 magyarítása./Deluxe Edition,tehát kieggel/
  • árnyharcos
    neked persze nem is kell már egyféle fegyver mellé még 2 :)
    csak dual mellé érdemes legalább az egyiket felvenni, vagy kard vagy balta, de ha mindkettő megvan árnyharcosnak az sem árt :D
  • árnyharcos
    én is a kezdetektől fogva a taktikára gyúrtam meg is lett az eredménye :)
    de azért nálam befigyel a balta/kard kombó, sose tudni éppen melyikből pottyan erősebb :)
    amúgy a dual skillem is olyan magas, hogy mindegy melyik van a kezemben mindig max attack speedem van :>

így állok most:

• TGWH
    bepe, Te tudod, én kard/balta ismeret nélkül játszom, és semmi baja. Taktika ismerettel sokkal többre megy a kari, az legalább ad + sebzést.
  • shyning
    Ha a "kedves" eladó nem rugalmas, szépen írsz neki egy negatív véleményt, megnézheti magát, ki fog tőle venni is bármit aztán. E-bay is jó, nem mondtam, hogy nem. De menjünk témába, igen, volt olyan küldi, hogy kobold fejeket kell gyűjteni, egy biztos, én mindenkit lenyírbálok olyankor, nem igen számolom az áldozatokat. Lehet bug, csak gondoltam megkérdezem, hátha én siklottam el vmi felett.29-es driád vagyok, bepe-nek üzenem, iszonyúan irt a Capricious Hunter, egy lövés, fekszik 4 kobold azonnal. Én nem pazaroltam pontot alkura meg ilyen kereskedelmi dolgokra, én csak gyilkolok.
  • bepe79
    Ezt irtak a hivatalos forumon, hogy mindkettot jo, hogyha felveszi az ember, foleg a Dual Wield-nel. Ugyhogy hallgatok rajuk.

lvl 12 lett az Inquisitor-om ( Gruesome Inquisiton ) Hardcore / Silver fokozaton, ugy kaszalja a nepet mar most, hogy orom nezni. Nincs ellenfele, hullanak, mint a legyek, ossze sem lehet hasonlitani egy lvl12-es TG-vel vagy Dryad-al (pedig azokat sem fejlesztettem felre). Egyedul ezzel a buff-al nem vagyok megbekelve, ami akkor ad igazan jo + damage-et, amikor csokken a HP.. Ez egy kicsit rizikos azert. Nem fogom ezert alacsonyan tartani a HP-t, aztan majd szepen beszed a karim egy critical hit-et, es kezdhetem elolrol az egesz tortenetet. Most igy nez ki:

• árnyharcos
    akkor úgy látszik csak nekem volt vele rossz tapasztalatom :D

végre volt időm elkezdeni azt a új karácsonyi küldit és nagyon hangulatos

tükröződő kisugárzás alacsony szinten max bossok ellen érdemes használni de ahogy egyre jobban fejlődsz már 2 buffal is tök jó regen időd lesz és addigra már pont kell sima szörnyek ellen is.
  • TGWH
    Veterával nekem is csak jó tapasztalataim vannak, onnan van meg a Morrowindem :)
    Most jövök orkföldjéről, hát iszonyatosan jó, nagyon hangulatos hely. Az külön felüdülés volt, hogy ugye eddig azt hittem hogy sivatag lesz, mint az első részben, de nem, szép kopár füves a táj. Eddig nem szerettem a warhemmer univerzumot, de most már meg tudom érteni, hogy miért kell az a sok apró ork figura :D Az ork építészet is tetszik (először az elf is tetszett, de aztán az emberi házak v.hogy még jobbak voltak, most meg ezek a sátrak :D ), szerencsére a módszerem működik. Azaz minden küldit felveszek a környéken. Így nem kell most kétszer futkoznom a troll szívekért és fejekért, egyszerre felszedem őket.
    Nem a legfrissebb kép, mivel kifagyott, de tudtam még utána menteni, legalábbis remélem. Ahol földelementálokat kellett ölni, ott nagyon beszaggatott, meg erősek is voltak, de legyűrtem őket. Igaz a kutyus hátán tengeribeteg leszek :) meg a harcművészetek is jobban töltődnek nélküle, de azért azon harcolok. 35ös szinten felvettem a Koncentrációt, meg a Tükröződő kisugárzást is aktiváltam. Eddig nem látom hogy hasznos-e, de majd meglessük. A Koncentrációval kb. ugyan ott vagyok ahonnan elindultam, de már két buffal.
  • árnyharcos
    heh vaterán akadtál ki ennyire ?
    neked akkor jó tapasztalatod volt/van vele nekem csak rossz
    vicces, hogy ott néhány 10 km is gondot tud okozni, mert kedves áruló nem bízik a postaban, futárcéghez sem küldi a cuccát, és marad a személyes átvétel, szemben a nagy testvérrel e-bay, ahol a világ másik végéről is rendelhetek cuccokat (us,thaiföld,ausztrália, azért ezeket írom mert már innen jött csomagom) gond nélkül megérkezett eddig mindig.

És én nem kértem segítséget régi játékokkal kapcsolatban csak leírtam, hogy miként szereztem be a gothic első részét, és fogom beszerezni a fallout 1-2 pár napon belül.

visszatérve a fejre, első kommentedben nem írtad, hogy feltudod venni és nem látszik az invertoryban ezért elkezdtem találgatni amibe a zsugorított fej simán beleillik
    amúgy meg van hozzá googles térkép

most hogy már tudom ezt az infót, 100%, hogy egy küldetés cucc lesz,
    valószínű felvettél régebben egy küldit amiben x goblinfejet kellett szerzni (mintha rémlene nekem egy ilyen küldi) de te x+1 goblint öltél le egyszerre és az a plusz fej valahogy ottragadt a "villanyoszlop" tövében.
    Szerintem csak egy jelentéktelen küldetés bug, de még mindig csak tipp

lezárhatjuk a vaterás dolgot ? nem szeretek vitatkozni
  • shyning
    Senki sem mondta, hogy a Sacred-et fikáztad, de más próbál neked segíteni régi pc-s játékok terén, pl. vatera, erre lefikázod. Én 2001 óta vagyok vatera tag, és életemben nem adtam még el ennyi vacakot, mint ott (nekem vacak), valamint a régi pc-s újságmellékletek full verziós játékait (db-ját 500 Ft-ért, 3 éve kb...), volt vagy 40 db, de persze viccnek is rossz. Aha...
    A Kobold fej-et meg magyarul leírtam, hol található, és azt is leírtam, hogy akkor is ott van, amikor belépek a játékba, ergo még senkit sem öltem le, így ha picikét is ismered a játékot, rájössz, nem lehet zsugorított fej. És mivel a játékhoz nincs még Google Earth MOD, ezért nem tudok koordinátákat sem adni, azt hiszem, elég pontosan leírtam, aki járt már ott, tudja, hol van, ez a játék eleje viszonylag. De kérésedre leírom, hogy épp egy "villanyoszlop"-szerű mellett van, az út bal oldalán a fűben, mintha vmi küldetés tárgy lenne, de mint írtam is, nincs ilyen küldetésem. És fel lehet venni, de nem jelenik meg az inventory-ban.
    Ha vkinek van ötlete, pls árulja el, mi ez, köszi!
  • TGWH
    Akkor lehet nálam is azért akad a városokban...
    Nekem simán felment a patch, semmi baja sem volt. Az inkvizítor alakul, szerintem is ez a leghatásosabb, inkább üssön, mint hogy varázsoljon.
    Nagyon helyesen tetted, hogy előbb a Dual wieldet vetted fel, ugyanis a Sword lore-t ha felveszed, az csak a támadási sebességet fogja növelni. Azaz teljesen felesleges, talán még arra jó, hogy látod a kardok rejtett tulajdonságait. De ennél fontosabb sztem, hogy mindig a legerősebb fegyver lehet nálad. Hisz hányszor voltunk már úgy, hogy baltákra gyúrtunk, erre meg olyan piszok erős kardokat láttunk, hogy majd megszakadt értük a szívünk :D
  • DORSANAX
    Nálam is 3GB-ot lát sajna,de nem kellett butítani sem.Azért annak már elégnek kell lennie.