Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok olyan bajom lenne, hogy haverommal toljuk hamachin és 13. szint után valamiért ha én ölök csak 1 tp-t kapunk, ha valaki találkozott már a problémával, vagy tudja mitõl lehet, segítsen please, msot rakom újra a játékot, hátha segít:S
<#wilting>

Persze, hogy ajánlatos.

repvez
azt sose szoktam bántani vagy a TFT-knél ajánlatos bekapcsolni?
johnnie_walker
Vsync?

Dante73
Net ugyan be van dugva, de forgalom nincs, háttérben nem megy semmi, videókártya nem melegszik túl.
Kissé olyan, mintha a memória megtelne, majd nem ürülne ki rendesen. Nem dobna el mindent, amit elkel. Mikor kimegyek térképre, akkor mindig szétakad, ha kereskedõhöz megyek, szintén. Mintha agyon lenne töredezve a vinyó, vagy kontaktos lenne a csatlakozó. de ezeket már megnéztem...
Ugyanakkor egyetlen más játékban sincs még csak hasonló gond se. Minden röccenésmentesen megy, akár órákon át. FC2, TRU, stb...

http://www.freetvmaci.info/

repvez
nálam is elég furán akad a játék pedig elég erös gépem van,de olyan mintha scrolozna a kép az also és a felsö fele mintha egy kicsit elcsuszna egymástol.
ATI4850,2gb800mhz ram és AMDX2 4000+ és 1680x1050 32-biten élsimitás nélkül normál beállitásokon
McFrost
Így van, lehet ez is vagy maga a kártya romlik.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én azt javasomlom hogy mikor kidob lehetõleg abba a pillnatba meg kéne nézni vagy játék közbe figyelni a vidikari hûmérsékletét ha gyárilag húzott lehet hogy melegszik csak 1 tipp de nekem ez jön le a tünetekbõl hogy nem rögtön kezsd el akadni.
Azért azt mindenkinek javasolnám,aki ezt idáig nem figyelte,hogy nézzétek meg,hogy milyen futó folyamatok vannak.Az automatikusan induló programokat is minimálisra kell bállítani,ne induljanak el hülyeségek a gép indításakor.
Ez egy elég kemény progi,ami még jó gépeken is max 80 FPS-el fut.
Még valami,tegyél fel "Fraps"-ot és ott láthatod,hogy mikor kezdi és akkor tedd a tálcára és nézd meg a feladatkezelõt...
"Fülelheted" a vinyódat,hogy amikor áll a karakter,akkor elvileg nem szabad mocorognia és keresgélnie...
Valami progi dolgozni kezd a gépeden,CTRL+ALT+DEL,meg kell nézni,hogy mi terhel be.Ezenkívül single-ben lépjél le a netrõl...
McFrost
Nem tudom mitõl lehet ez, az én vasam a tiédhez képest egy fos, mégis csak falvakban/városokban szaggat. Igaz le vagyon butítva, nincs árnyék sem, meg idõjárás sem, de sosem dobott ki. Élsimítás off, esetleg próbáld ki ablakban.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fõküldetésben mikor megöltem a 2. bosst a kiapasztott tóban(vmi rák szerü õslény)utána az ork törzsfõ elküld hogy szabaditsam ki az elf rabokat, de nem nyilik ki a ketrec ajtaja. Itt mit kellene csinálni ?
Dante73
Kis segítség kellene. Nem tudom, más küzd e a problémával, amivel én...
A lényeg, hogy szaggat a játék, minden felbontáson, és elég érdekesen csinálja... Ugyanis nem azonnal kezdi el, hanem most úgy 5-10 perc után. Tegnap vidókari drivert frissítettem, akkor másfél órát ment röccenés nélkül, majd elkezdte... most 5-10 percig bírja, de egész odáig megy a dolog, hogy most már levág tálcára, közli hogy a videóvezérlõ nem válaszolt, majd helyreállt, és vissza tudok lépni a játékba, mintha mi sem történt volna. Már elég sok drivert kipróbáltam, mindig ezt csinálja.
A gép elég kell, hogy legyen hozzá, ha nem azonnal kezdi el... C2D E6550, 2G ram, 8800Gts/320 gyárilag húzva. (Gyárilag, tehát nem tudom visszavenni.)
Ha valaki külföldi fórumon olvasott megoldást, javaslatot, vagy bármi ötlete van, megköszönném!

http://www.freetvmaci.info/

bepe79
lvl 17 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver-en. En ezt a HP regen gyorsito buff-ot hasznalom, mert a masik nem er semmit. Az a Crystal Skin buff megnoveli ugyan egy picivel az armor-t, de egyreszt nem annyival, hogy eszrevehetoen bevedene a karim, masreszt pedig ugy megdobja (megnoveli) a CA-k regen idejet, hogy nem gyozom kivarni, mig ujratoltodnek, ugyhogy azt nem hasznalom. Jelenleg az Ancestral Fireball-om 2.9 sec alatt, a Blazing Tempest skill-em 5.4 masodperc alatt toltodik.

Suzuki Swift GL 1.3

repro
konzolba: SYS HAIRCOLOR ######
######: Szín hexában

SYS HAIRSTYLE ######
Frizurát változtatja. nekem nem jött be, mert a hexa kód kb az összes tárgyra vonatkozik és nem találtam el, hogy melyikek a frizurák, ezért rátettem a karakterem fejére egy egész várat!!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Szépen magyarul le van írva mi mit erõsít. Neked csak annyit kell eldöntened, hogy milyen jobbklikkes támadással akarsz gyilkolni. 4 csoport van, válassz egyet, majd azt az egy csoportot erõsítõ két tulajdonságot, ezen kívül vagy kard vagy balta, vagy párbajismeret vagy pajzshasználat. Nagyon fontos a páncél tulajdonság.
Mindent neked kell eldöntened, mindenhez oda van írva mit erõsít, mire jó. Ha az a fontos hogy minél jobban bevédd magad, akkor pajzsot használj, ha nem fontos, akkor egy nagy baltát, vagy két kisebbet vagy kardot.
Logikusan kell csak kiválasztani. Gondolj csak bele, milyen idióta kari lenne az árnyharcosod egy mágusbottal a kezében... logika kell csak. Gondolkozz, mérlegelj hogy mi a fontos, milyen stílusban akarsz játszani, és aszerint dönts.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

A vizes veszedelem nevü küldiben kicsit elkdtam, miután megöltem az oculust, a törzsfö elkül hogy engedjem ki az elf rabokat, de nem tudom kinyitni a ketrecük ajtaját. Ez valami bug vagy mi?
bepe79
Olvastam, ez nekem nem jelentene gondot😊

Suzuki Swift GL 1.3

ATTENTION: This item is only usable in germany, austria, switzerland, italy, france and UK.

Nem baj, úgy se akartunk ilyet venni 😊
repvez
tud valaki addni egy leirást hogy az árnyharcost hogyan , mire kell fejleszteni, hogy jo legyen?Annyi doog van amit lehet állitani hogy nem igazodok ki rajta a diabloba legalább letisztultabb volt hogy mi mit erösit.Magyaritva van a játék igy azt a nevet irjáttok ki.amugy még csak 4. szintü.Eddig minden pontot az életeröre tettem és a pánélismeret és a kardforgatást képességet raktam be.
Lobsterman
Elkezdtem egy BFG-s szeráfot. Hát nem gondoltam volna hogy ilyen durva kis skill ez. Másfél óra alatt 10. szint. Nagyon csúnyán aprít a lányka.
Mondjuk kicsit elszúrtam az elsõ képesség választást. Concentration kellett volna a Celestial helyett, és jó is lennék :S Lehet holnap újrakezdem.

Apropó. Hivatalos oldalon nézegettem képeket, és láttam hogy más sérója van 1-2 karinak. Lehet változtatni valahogyan, vagy ezek csak régi képek és azóta változtak a modellek?

bepe79
http://www.sacred2.com/en.html

http://deepsilveruk.nexway.com/fiche.html?REF=663572

Bar szerintem addig izgalmas ez a Sacred 2 is, amig nem jon hozza ilyen online item-buy, vault csere-bere, stb. 😊

Inkabb az uj patch-et butykolnek az Ascaron-os sracok😊

Suzuki Swift GL 1.3

Így van, a ragyogó erõnlét fontos erõsítés az elfnél érdemes minél több rúnát rakni rá, nagyon szépen viszi le a regen idõt minden skillnél ezért és nem a HP regen miatt fontos 😉. Nekem a viharhívõ rész maradt ki a másik két képességcsoportra mentem rá:

bepe79
Vittem meg ma egy kicsit, most mar lvl 16 a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton. Ugy veszem eszre, hogy az egyik legjobb skill-em a Blazing Tempest, ha sokan jonnek ram, akkor irtozatos tarolast tud csinalni kozottuk, pedig meg csak lvl1-es a skill. Az eslodleges skill-em tovabbra is az Ancient Fireball, ami most kb. 144-et besebez (lvl3). Az Ancient Fireball 3.1 sec alatt, a Blazing Tempest pedig 5.6 sec alatt toltodik ujra, a HP regenem mar 23.8 / sec. Az Armor-t es a Defense-t is felnyomtam szepen, most igy nez ki a kari:

Suzuki Swift GL 1.3

forumon irták sacred 2 hun hogy homályos arcaniai fokusz is kel mert akor ragyogo erölétnél fel tudom fejleszteni vagy jeget vagy tüzet használj és sok reget ad ha csik fel megy homálynál
árnyharcos
"zimbes-zombis"
😄

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

Csak nem a régi hadikikötõ? Ajj de szép emlékeket idéz fel bennem 😄
Egyet elfelejtettetek. Az elfnek nem muszáj a tûzmágiához értenie. A fagysebzés is bõven elég lehet, elméletileg többet sebez mint a tûz, sztem az alacsony szintem miatt nem jött össze. Igaz kicsit nehezebb az elején, de ha úgy van mint az elsõ részben (már pedig eddig elég sok minden úgy van), akkor nagyon gyilkos karit lehet összehozni.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

bepe79
Most mar lvl 14 a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver-en:

A HP regenem mar 22.2 / sec, es az Ancestral Fireball-om 2.8 sec alatt toltodik (volt 1.x sec-es toltesi ideje is, csak szintet leptettem ezt a skill-t, es igy novekedett). Az Armor Lore-t tolom tovabbra is, es valasztottam Shield Lore-t is, mert a sarkanyoknal nagy gaz lesz igy Silver fokozaton, ugy meg meg nagyobb, hogy ha meghal a karim, akkor vege (HC).

Meg mindig a nagy varosban vagyok, rengeteg quest-et megcsinaltam ma delutan-kora este ( csak ebben az egy varosban 4 ! szintet leptem)

Azt hiszem, ez a varos kilove. 😊

Jartatok mar ennek a varosnak a deli reszen, az Old Part / Old Town nevu reszen? Eleg feelinges, kihalt, zimbes-zombis terulet, itt probalgattam tobbek kozott az Undead Potion-t:

Suzuki Swift GL 1.3

Ez kész 😄

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ne menjél ellenfelek közelébe!

nincs, nem is lesz...

Nenrandil
Szerintem is a páncélismeret az egyike az elsõ képességeknek... Az amolyan alap szinte mindegyik karinál. Ellenben a pajzsos botos dologgal nem feltétlenül értek egyet. Én is indítottam egy elf lady-t silver hardcoreban eredetileg azzal a célzattal hogy a másik silveres elfemnek az alku képességgel jó kis tárgyakat vegyek... csak késõbb nagyon nagy lett a szintkülönbség így elkezdtem azzal is tolni. Lvl 15-ön vok vele. Szerintem nagyon fontos a ragyogó erõnlét harcmûvészet feltolása. Egyébként alkuval elég jó cuccosokat lehet venni. És így mind a két elfemet csinosítom. És az elején csak óvatosan. Távolról leszedni mindenkit tûzlabdával, ha sokan vannak arra pedig a lángvihar a legjobb szerintem. Ha nem hülyülsz az alkuval és egyéb képességekkel mint én akkor ami fontos: Páncélismeret, Notórius gyújtogató ismeret, Notórius gyújtogató fókusz, Koncentráció, no megy egy fegyveres képesség de szerintem ezt ráéri ezek után felvenni, mert sok féle dolgot használhatsz és lvl 15 fölött majd eldöntöd melyik fegyver típus tetszik a legjobban, mi az ami szerinted a legtöbb bonust ad. Az egyik karim íjász az elé felvettem a taktika ismeretet, így messzirõl elég hatékonyan ölöm le, akit nem intézett le a lángvihar. nem naon közelíti meg csak a bajnok ellen, akkor meg váltok a tûzlabdára ami elintézi szinte egybõl. Az alkudozós karimnak még nem választottam...
A késõbbiekben bizti jól jön majd a pajzsismeret már csak azon logika alapján, hogy a több féle tárgy több bonust ad. No de majd kiderül.

\"A book is a book\" Clive Barker

bepe79
A High Elf szvsz inkabb a halado user-ek karaktere, csak akkor kezdd el Elf-el, hogyha ilyen szintu kerdesekre mar valamilyen szinten tudsz valaszolni magad is. (: Legeloszor is az Armor Lore-t kell neki az elejen nyomatni az egig, es hogyha egykezes fegyvert / botot adsz a kezebe, akkor a masikba rakhatsz pajzsot. Ha mar raktal a kezebe pajzsot, akkor tolhatod neki a Shield Lore skill-t is az egig. A 3. aranyszabaly, hogy mihamarabb aktivalj egy buff-ot neki, ami vagy a HP regent noveli, vagy pedig az Armor / Defense-t. Bar ha nem Hardcore / Silver-en viszed, mint en, akkor semmi baj nincs, ha meghal, viheted tovabb a karid a legutolso aktivalt resurrection fontain-tol.

Suzuki Swift GL 1.3

HOGY KEL ELFET FEJLESZTENI HOGY NE HALJON KI HAMAR?
árnyharcos
annyi pénzed lesz, hogy nem nagyon érdemes a kovácsnál spórolni 😊
legutóbb egyik kardomban csak kicseréltem egy követ másikfajtára ami több mint 3 millába került 😄
és annyi cucc pottyan, hogy már idegesített eladnom õket még az invertoryból is, ezért beállítottam, hogy csak a sárgát vagy annál jobbakat kapja fel 😊

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II

Pedig szerintem ennyiért nem éri meg.
Ilyen drágán dolgoznak, én múltkor 165000-ért javítottam 😄

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

A kovács az 20-as szintû Ancrid pengéje kardomat 223000-ért akarja feljavítani, ez valami hiba vagy ilyen drágán dolgoznak?
árnyharcos
haha köszi 😊
és tényleg ott van a feljáró a sarokban.
Pedig keresés közben oda legalább 3x visszanéztem, de sosem vettem észre.

Harbonah
ezen a térképen megtalálsz mindent szerintem

árnyharcos
na ez most nem megy, még reggel van nekem 😊
amúgy bocsi a triple postért

árnyharcos
kép rossz lett, remélem ez jó lesz
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/swamps_rk_ny.jpg

árnyharcos
dante! 😊
ezen a térképen betudnád jelölni, hogy hol lehet eljutni a sárkányhoz 😄
teljesen körbejártam de nem találtam meg 😞
mondjuk nem volt rossz dolog mert a keresés közben 1 szintet léptem már 76
http://kepfeltolto.hu/i/?297477&t=img

bepe79
lvl 10 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton, a HP-jat mar sok ellen egyszerre sem tudja konnyen ledaralni (persze kesobb valoszinuleg gondban lehetek), a HP regen-em 16.5 / sec! tehat eleg gyorsan visszamegy a HP-m mikozben utnek, az Ancestral Fireball skill-em regen / toltodesi ideje pedig 2.4 sec! 😊 Az Armor Lore-t nagyon jol felnyomtam, az nagyon megerositette a karit es a pajzs is bevedi. Az egykezes magic staff-omat socket-eltem, meg felturboztam a kovacsnal. Most igy nez ki:

Ha jon majd egy olyan ellen, aki jol be van vedve fire damage ellen, akkor majd leszek gondban. A tuzes sarkanynal meg amugy is gondban leszek, szerintem ott megint le fog halni a karim es kezdhetem az egeszet elolrol lvl 1-tol. Hacsak addig nem turbozom fel a shield lore skill-t, es nem novelem meg meg jobban a HP regent.

Suzuki Swift GL 1.3

Atreus
Végre itt a game! Karakterem most lvl20 Sh.Warrior/Light/Forens/Silver/Standard
Elmondaná vki miaz a Survival bonus? 56.7%-on van és azt vettem észre hogy magasabb szintû ellenfelek jönnek. Most lvl22 a szintjük és már sokszor inni kell a löttyöt pedig eddíg olyan volt mintha be lett volna írva vmi godmode cheat..
A játék amúgy nemrossz csak k.rvára idegesít hogy nincs semmi teleport tekercs vagy rúna vagy mittomén és sokszor percekig csak futok a karimmal hogy eljussak A-ból B-be. Ez zavart az elõzõ részben is úgyhogy azt nem vittem végig. Ja és úúútálom a "kísérj el" küldiket mer a hülyék nem tudnak vigyázni magukra..

bepe79
Ujrakezdtem mar, inditottam meg egy High Elf-et Hardcore / Silver-en, ugy erzem, hogy ezt meg jobb iranyban fejlesztem. Ennel mar most az elejen jobban tolom felfele az Armor Lore-t, es egy egykezes staff + mellette egy shield van a kezeiben. Ezt is pyromancer-nek fejlesztem, igy - foleg - a fire skill-ekre megyek ra of course. Igy mar most ugy erzem, hogy sokkal strapabirobb, es az Ancient Fireball elsodleges skill-em 2.8 sec !!! alatt toltodik ujra, merthogy a stamina-t is tolom, ami lejjebb huzza a CA regent. Itt a kari:

Ezzel kihagyom a kek quest-et, aminel az elozo HE/HC karim lehalt, ugyanis ezzel nem akarok meghalni.

Suzuki Swift GL 1.3

Törölt felhasználó
de attol meg valaki birna segiteni
Gubberx
köszi szépen

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

c:\Users\neved\Saved Games\Ascaron Entertainment\Sacred 2\