Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem rossz a csajszi,látom 25-ös az "Alku" szinted,Intelligencia is jó.
Elõször végigviszem kis kedvencemet...
Jól alakul az Alku + a túlélési %

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Majd egy inkvizítort vagy templomõrt lehet bepróbálok még. Azok szimpatikusak még számomra 😊
Nah, király, hogy van eredetim, xp-t már kapok normálisan, viszont neten még mindig nemtook játszani. Csináltam fiókot, be is enged lépni, de amikor választok nyílt hálozatnál meg egyjátékos coop-ba azt írja, hogy a port nem található, zárt szerveren meg amikor megcsinálom a karaktert és lépnék tovább Error No.71-es hibaüzenetet kapok, ha van valakinek tippje, vagy ötlete a megoldásra, megoszthatná velem
Köszi
Nem értem hogy lehet annyi cuccot találni, hogy mindegyikben +2 Alku legyen...
Alkut amúgy elsõre is fel lehet venni, nem kell hozzá másik tulajdonság.
BeeEffGee -> big fucking gun, a Quake tiszteletére nevezték el így, anno még az elsõ részben.
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Egyébként ha a legalsó csoportban levõ skillek közül nincs még felvéve egy sem, akkor 35.(?) szinten fogod tudni felvenni csak a bargaininget, mert kell hozzá 5 szint egy másik, elsõdlegesbõl. Igazából azt mondanám, hogy ha elégedett vagy a karaktereddel, ne kezdd újra.
Azért még egy kérdés:jelenleg 20-as vagyok,érdemes emiatt új karaktert indítani,vagy csak egyszerûen emeljem az alku szintemet?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
szripio: a fent említett CA nagyon sokkal megdobja a ranged skillt, plusz 2-3 cuccom ad "+2 all skills"-t
dorsanax: igen, az az alku lesz magyarban valszeg 😊
Suzuki Swift GL 1.3
A kérdés az lenne hogy menyivel kel nagyobnak lennie a képeségnek hogy még legyen szett is az árusnál mert lvl 30-oon 80-as lesz az alku és igy már csak másfélszer nagyobb. mert igy csak lvl 15-ösek a szett cuccok és nagyobbat szeretnék.
Én már 3x kezdtem el,de a karakter-designom soha sem sikerült ilyen tökösre...
Jól döntöttél, ennyi óra játékidõt nem sok mással kapsz. <#papakacsint>#papakacsint>
Megrendeltem az eredeti játékot 😄
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10