10030
-
Dorm #5350 hmmm... gyorsasagismeret vagy lovaglas... miert nem tanult senki lovaglast driaddal? :) most jonne ez a lepes kb, es tanacstalanna valtam :) Pedig en eloszeretettel hasznalok hatast. Mindkettot tanulni viszont nemikeppen tulbiztositas szagu.
Amugy koszi mindenkinek aki anno rabeszelt a silver kezdesre, tenyleg joval elvezetesebb a jatek :) -
#5349 Ok, megnéztem, most manuálisan töröltem minden kacatot. volt régi játékoknak is mappa, azt is .D Thx ezt is -
shyning #5348 Küldetésben kéne segítség megint, két szerelmes, ha jól tudom, Jodriel meg Romdriel küldetése. Csatlakoztak hozzám, de hova kell őket vinni?! Nincs kis kör, semmi. -
DORSANAX #5347 http://www.real.godhand.de/showthread.php?p=3399
Erről az oldalról szedd le a SacredCleaner-t és futtasd,egyébként sem árt néha futtatni. -
TGWH #5346 Tank Aranka :D rájöttem, hogy nem szabad sok karaktert kezdeni, mert pl. az árnyharcosommal játszottam, aki nyeles fegyvereket használ, erre ennél a szeráfnál csak dárdákat meg lándzsákat kapok loot-ként, ami használható... két fegyvert nehezen találtam, de legalább van :D
-
DORSANAX #5345 Jah,vagy az is jó... -
DORSANAX #5344 A "Sajátgépet" nézd,úgy,hogy a mappákat jelenítsd meg,vagy a Start menü/Keresésben keress rá a Temp-re,úgy hogy a "További beállítások"//Fájl típusa,oda bepipálod,hogy rejtett fájlokban és mappában... -
#5343 Total Commanderben:
beállítások/általános beállítások/képernyő/látszik a rejtett, system file -
#5342 És hogy hozzam elő? -
#5341 mert rejtett könyvtár... -
DORSANAX #5340 Akkor futtassál keresést és keress rá...
Mást már nem tudok mondani,Sajátgépben nézd,ne a TC-ben. -
#5339 Nincs :O -
DORSANAX #5338 Document And Settings/Rendszergazda/Local Settings.Nincs ilyen?!
-
#5337 És azt a Local settingset én hol találom?:O Olyan nincs is nekem -
DORSANAX #5336 Bocs,de Te melyik Temp-ben keresed,mert kettő van.A Local Settings/Temp-et nézd meg,ott van szerintem...
Nem a win/Temp-ben van. -
#5335 Temp könyvárába (C./windows/temp) 0 bájt van. Csak szeretném tudni hová tünt a 2.5 giga szabadhelyem. ezt kurvára nem értem. ccleanert is futtattam és itt dekkolok 90 megával, még annyival sem a rendszeremnél:( -
DORSANAX #5334 "KönyvtárBAN!!!!"Bocsi,nyelvtanból bukta -
DORSANAX #5333 Leírtam,nem kellene 10 rugót kidobni,vagy tévedek?
A patch telepítése után sok "szemét" marad a "Temp" könyvtárba,ki kell törölni... -
DORSANAX #5332 Akinek a "c"-n nincs elég helye és az az updadate nem megy fel,vagy az "ELITE",az tegye a következőt:
Temp könyvtárat egy olyan meghajtóra kell tenni, ahol van hely.Eljárás röviden:
Asztal / Sajátgép / jobb klikk->tulajdonságok / speciális / környezeti változók gomb.
Itt a felső listában (a felhasznalói valtozóitoknál) van olyan, hogy TEMP, meg TMP. Ezeknek a változóknak az értékmezőjét szerkesztés gombbal átírjátok a kivánt helyre, pl. "F:\Temp". Ha nincsenek ilyen változók, akkor az "Új" gombbal letre kell hozni.
Restart és mehet a patch,vagy az "Elite".
Ezért írta valaki itt az előzőekben,hogy javasolt a "c"-re tenni,de szerintem sok embernek pontosan a "c"-n van kevés helye,ezért írtam...
Töröld a "c"/Local Settings/Temp tartalmát.Valszeg tele van szeméttel... -
#5331 Most meg letöröltem, és a patch tartalma még valahola gépemen van, hogy tüntessem el? 2.5 giga csak úgy eltűnt, s maradt 80 mega mostmár a rendszernek, ez kurvára kevés a rendszernek, Most jól felbaszott ez a köcsög játék:P
Hogy tüntessem el a patchet? már volt uninstall is. legszívesebben kivágnám a 2 lemezt a tokjával együtt.
nagyon kevés a helyem bakker -
#5330 Húú épp most tette fel nagy nehezen, és most a C particiómon csak 94 mega szabad hely van ... lol mit tegyek? h -
laikuss #5329 Szépen sorban... -
#5328 Csináltam helyet a patcheknek. Már van 2.5 giga szabadhely. Remélem elég lesz.
De ahogy látom van vagy 4 patch a hivatalos oldalon, most melyiket töltsem? elég az utolsót, vagy egyenként mindet tegyem fel?
thx -
#5327 Belefutottam egy érdekes bugba. Szeráfszigeten voltam, az egyik teleportba bele akartam menni a tigrisemmel. Kari leszáll róla át a portálon. Eddig okés is volt. Visszamentem a portálon, a tigris ott állt közvetlen mellette. Mondom felszállok rá. Karakter felpattan és abban a pillanatban ahogy felült a portál átdobott tigrisestül a másik oldalra. Na és itt jött az érdekes rész. Ott állt a karakterem 3 verzióban a portál másik oldalán. Egy tigrisen, egy gyalog, meg a rendes karakterem amivel tudtam mozogni. Mégpedig kb fénysebességgel. Olyan gyorsan futott a karakter, hogy a kamera(meg én sem) tudta követni, a támadási sebességére ugyanez igaz. Maximális sebességgel lőtt mindenre amit becéloztam :)
Képet is akartam csinálni, de ahogy benyomtam az F10-et(oda van állítva a fraps), az egész rendszer újraindult. :P -
TGWH #5326 Ha a ,,nemrég szereztem be'' alatt azt érted hogy letöltötted, akkor tök mindegy mire pakolsz, tizenvalahányas szinten úgyis megáll a fejlődés... muhahahaha...
Ha megvetted, akkor meg arra pakolj amit fejleszteni szeretnél, sztem tök logikus. Ha karddal mész akkor Kardismeret, ha varázsolni akarsz, akkor meg a 3 csoport közül a színpatikusra. Páncélismeret meg mindenképpen kell. -
Rufios #5325 Hali
Én nemrég szereztem be és kezdtem el a Sacred 2-t, de nagyon király
A szeráf karakterrel kapcsolatban lenne kérdésem hogy mit érdemes fejleszteni neki és mire érdemes nyomni erőre, dexre vagy mire?
előre is köszi az infót -
#5324 Kétszer hunytam el a Karácsony szigetén. Először, mikor a faágért mentem, egyszerűen bedaráltak, menekülni sem tudtam.
Másodszor meg már a hajóhoz mentem, mikor asszony kérdezett valamit és közben meg levertek.
Ami még ennél is érdekesebb: zsákomból az ajándékok a következő belépéskor egyszerűen eltűntek! Nem mintha bitang erősek lettek volna, de az áruk mindig jól jön. -
#5323 a túlélési bónusz egyébként pontosan milyen plusszt ad? -
TGWH #5322 Na, hurrá, elveszett a túlélési bónuszom... 44-es szinten, éppen egy sárkányról csináltam képeket, a space meg szokásához híven bedöglött, az alt f4 meg megint nem lépett ki elég gyorsan... ráadásul a teleport sem működik, így a szeráfok szigetéről kutyagolhatok el a barlangig, onnan meg a sárkányig, ami persze a barlang másik végében van... -
#5321 Köszi, akkor patchelem, amúgy sem árt, még mindig a 2.12-sel tolom :D -
Tovi #5320 A 2.34-es patch tartalmazza, ha azt felraktad, elérhető a küldi. -
#5319 és hogyan fut a laptopodon a game? (nekem is van egy Vaio FW21E-m [Core 2 Duo 2,26 Ghz, 4 Gb Ram, Ati 3470], de még nem próbáltam rajta a játékot, a nagy gépem tolom) -
#5318 a karácsonyi küldetést külön le kell tölteni vagy alapból elérhető a game-ben? -
#5317 Sziasztok!Csak a multi miatt megéri megvenni ezt a játékot?Milyen a multi? -
DORSANAX #5316 Nem,biztos sminkelik az oldalt... -
Reggaester #5315 Ti be tudtok jelentkezni sacred2.netre? -
#5314 Nekem már 3 felszerelési tárgyból is esett ugyanaz, van amelyikből már a 3. is leesett.
De régebben találtam olyan rare cuccot is, amin olyan skill van, amit az adott kaszt nem is használhat, így nem egészen világos, hogy ezt hogy is gondolta a játék (remélem az új patch-nek köszönhetően ilyen már nem lesz):
-
vidu01 #5313 Csak szeráfnak meg templomőrnek van, az egy buff ha felteszed akkor burokba sétálgat a kari, blokkol egy bizonyos mértékű sebzést (amig ki nem merül). Skill is van hozzá védelmező energia ismeret asszem ez a neve. -
#5312 Nem lehet... -
royaltom #5311 Sziasztok!
Van egy érték fölül aminek az a neve hogy energiapajzs,de azt hogy lehet szerezni?
A válaszokat előre is kösz!