10030
-
#5270 Egyebkent a Sacred 2 is meghalalja nalam a 4 GB RAM-ot, szinte semennyit sem tekeri a winyot, csak varosokban felvillan neha a HDD led, mig eddig szinte jatszhatatlanul akadt a varosokban meg butitva is. Ugyhogy jol dontottem, hogy bovitettem. Ugyan a 32 bit-es Vista nem latja mindet, de meg igy is nagyon jol jartam vele. Ugyan a render details-t igy sem tudom feljebb huzni, mert azt meg a videokartya nem birja (8600M GT), de nem baj. En tovabbra is 2.31-el jatszom, mert tovabbra sem megy fel a 2.34. Az meg nem megoldas, hogy uninstallalom, megint felrakom, es rarakok 5 patch-et.. Foleg akkor nem, ha ezt innentol minden patch-nel el kene jatszani. Ahogy irjak a hivatalos forumon is, ez elfogadhatatlan. Ugyhogy szeretettel varom en is a megoldast a fejlesztoktol. -
TGWH #5269 Úgy tűnik nálam megoldódott az elsötétülő textúra gond (mint ha este lenne, csak egy-két dolog világít). A következőket csináltam: játszotam, fagyott 5 percenként, ekkor adtam neki még egy kis virtuális memóriát, az nvidia vezérlőpultban kitöröltem az exe-hez kapcsolódó bejegyzést, így már semmit sem ír felül (régebben több fps-t nyertem vele, és semmi baja nem volt, de az utolsó patch óta ez megint bekever) a grafikai beállítások közül. Majd reset, és nem fagyott 5 percenkét. Hogy a három közül melyik oldotta meg, nem tudom... (de a tűzfalat meg a netet is kinyomtam, lehet az is hatott neki) de amelyik karakterrel nem játszottam, annak még mindig el van sötétítve a háttere.
MÁS: pottyant egy jó kis fegyver az árnyharcosnak, 120-valamennyi a sebzése. Az előzőé volt 91-130... 100 pontnyit erősödött a sebzésem, ez most nagyon jól jött. Azon gondolkodom, hogy 2 szint múlva melyik képességet vegyem fel. Harctudomány vagy Koncentráció. Megnézem wikin, mert a Harctudománynak ugyan jobb a vissz.tölt.ideje, de a köv szinten nem csökken tovább, így lehet jobb lenne a Koncentráció. Meg akkor a Tükröződő kisugárzást vagy mit is fel tudnám venni buffnak.
Meglestem, és 75ös szinten csökkentene 20%-ot var.vissz.töltésre. Viszont a sebzéshez igen szépen adna pontokat a Harctudomány. A Koncentráció meg csökkentené a var.vissz.tölt.időt. Nem tudom melyiket válasszam. Még van 3 helyem. Koncentráció kell, Ell.bajn. és Harctudomány lesz sztem, de még meglátom. Csak a sorrend nem mindegy.
Vettem kutyust is, jó dolog hogy a nő testvérénél lévő faluban most már van egy hajó, így nem kell sehova sem futkosni, egyből mehetsz a szigetre. Volt vagy 1,2 milla aranyam, most van 600e, így még be is tudnék vásárolni ha lenne v.mi jó cucc.
Az első csoport első harcművészetével meg nem találok el senkit sem a kutyusról... elég durva, csak nem tudom miért csap mindig mellé?
Az új patch óta pottyant 4 set cucc, és 1-2 amit nem tudok használni, ez nem olyan rossz ;) Az egyik setes cuccot használom, brutál jó védelmű sisak. -
#5268 hát most nagyon mellényúltál akkor, ha visszaolvasol legalább 10-15 oldalt és egy hozzászólásomban is találsz sacred fikázást akkor azt kérem linkeld ide...
mivel semmi infót nem írtál a goblinfejről ( fel lehet venni igen/nem? ha igen akkor hol látod? nem lehet hogy driád vagy és egy zsugorított fej ? )
ezen infók hiányában csak találgatni lehet és annak sem lenne több értelme mint a goblin befőttnek...
most vagy megkérdezed megint normálisan vagy hagyod a fejet a ott rohadni a hídon. -
#5267 Inditottam egy uj karaktert (rpgboci oromere :D ), ez most megsem SW lett, hanem egy Inquisitor, es Dual Wield-re megyek vele. Azert vettem fel a Dual Wielding-et elobb, mint a Sword Lore-t, mert ez utobbi a hatso sorban van a skill-csoportban, es nem tudtam megforditani a sorrendet. A fejlesztesem egy Gruesome Inquisitor, a CA-k pedig, amiket hasznalok, a Callous Execution es a Ruthless Mutilation. Meglatjuk mi lesz belole, itt az aktualis allapot:
-
shyning #5266 Majd szólj, amikor nevetni kell. Remélem, valaki értelmes is tud segíteni, azt hiszem, sokaknak elege van már a mindent fikázó Humor Heroldokból ebben a topikban. -
#5265 vatera viccnek is rossz :)
de írtam, hogy megoldottam.
közben eszembe jutott még egy játék amit nagyon fogok várni:
Dragon Age: Origins -
DORSANAX #5264 A Fallout 1-2 jó befektetés,de a Gothic sem rossz hangulatú.Szóval sok a jó játék tényleg... -
tomcsa4 #5263 Vatera, logout? -
#5262 ha összegyűjtesz 10 goblinfejet akkor befőttet lehet belőle készíteni ork módra. -
#5261 hangulat nálam is nagyon sokat számít,
amíg pihentettem a sacred 2-t addig valami okból eszembe jutott, hogy úgy játszanék egy kis gothicot :) Nah annak a játéknak annyira magával ragadó a hangulata, hogy még az elsőre picit fura irányítást is percek alatt elfelejted/megszokod, és teljesen átadod magadat a történetnek.
(lehet a sacred még mindig pihenni fog picit mert a gothic 2-t ma hozta a postás)
Körbenéztem az összes jelentősebb magyar pcs játékboltot de sehol sem találtam meg a Gothic első részét.
e-bay most nem jöhetett szóba mert gyorsan kellett nem 3 hét múlva, és ezért keveredtem egy gog.com nevű oldalra és ott sikeresen megvettem a játékot digitálisan. ( már ki is van játszva megint :))
Nagyon jó ötlet az az oldal, mert ott régi jó játékokat lehet megvenni egy jelképes összegért (5.99 és 9.99 dolláros árú játékok vannak amibe az adó is benne van) és a legjobb, hogy az összes garantáltan xp/vista kompatibilissé lett téve és a legújabb verzióra vannak patchelve.
Következő kiszemeltjeim az oldalon a Fallout 1 és 2.
-
shyning #5260 Küldetésbeli kérdés. Akárhányszor újra belépek a játékba, Sloeford-tól északra, rögtön a híd után, vagyis nagyon közel Sloeford-hoz mindig találok az út mellett egy Kobold fejet (Kobold Head), de nem tudom miért. Minden küldetésem kész, egyikhez sem kapcsolódik, tüzetesen átolvastam mind. Mit felejtettem el, tudja valaki?! -
tomcsa4 #5259 Legjobban várt játék: Tomb Raider és Sacred 2.
Legjobb játék 2008: Sacred 2.
Legnagyobb meglepetés: Prince of Persia.
Legszebb grafika: Prince of Persia.
Legjobb zene: Sacred 2.
Legnagyobb csalódás: GTA4.
Legigénytelenebb játék 2008:GTA4, Clear Sky, Gothic 3 kieg.
Mely játékokkal játszottam (2008 felhozatalból): Crysis kieg, Stalker kieg, Mass Effect, Sacred 2, Prince of Persia, Red Alert 3, GTA4, Tomb Raider, Far Cry 2, NFS:U.
Ezekből melyeket tartottam érdemesnek megvételre: Sacred 2, Prince of Persia (Tomb Raidert januárban, sajna a pénz nálam is nagy úr). Többit nem.
Mit várok 2009: Drakensang, Drakensang, Drakensang.
Mit töltöttem még le, de nem telepítettem még: NWN2 második kiegje. -
DORSANAX #5258 árnyharcos:
Mivel engem rengeteg csalódás ért a várt játékokkal kapcsolatosan,ezért viszonylag régen csak azt veszem figyelembe,ha rangsorolok,hogy:
1.Mennyire várom,hogy leülhessek a gépemhez és játszhassak.
2.Milyen nehezen hagyom abba.
Éppen ezért meglepő lesz bizonyos szempontból a válaszom,mert nálam a hangulati tényező egy játék esetében a legfontosabb.Az
ebben az évben játszott,és a fenti elvárásaimnak megfelelően a következő nálam a helyzet:
1.Sacred 2/nem azért,mert ebben a fórumban vagyunk.../
2.Jade Empire/nem mai darab.../
3.Clear Sky
Legjobban várt game:nincs/talán majd a Diablo3.../
Az ezekkel a játékokkal kapcsolatos technikai problémákat nem vettem figyelembe,mert nálam mégegyszer mondom,hogy csak a hangulat és a történet érdekessége számít,esetleg azért a grafika is,de az meghatározhatja a hangulatot..
-
vidu01 #5257 Kíváncsiságból megnéztem hogy befolyásolja a lovaglás skill a hátas bónuszait.
Ez volt előtte:
És ennyit jelent a lovaglás képesség:
Regen büntetést igencsak visszaszorította meg a többi tulajdonságot is megnyomta egy picit. 1 pontot raktam a lovaglásra pluszokkal együtt kb 25ös lehetett amikor a 2. képet csináltam. Azt hiszem marad, utolsó skillnek ez is megteszi.:) -
vidu01 #5256 Jó választás volt! -
#5255 Megjott a Crucial 4GB DDR2/667 soDIMM RAM, mar szepen bent figyel a lapitopimban, es hasit vele a gep (: Most probalom a Sacred 2-ot vele, remelem ott sem fogja annyit tekerni most mar a winyot varosoknal. -
#5254 pokolkutyámtől megijedt és most egy fa tetején nyávog :D -
#5253 disciples 3-at én is nagyon várom
és ha jövőre tényleg kijön a dio3 és a starcraft 2 is akkor nemsemmi évem lesz :D
-
TGWH #5252 Ments, lépj ki, lépj vissza és előjön talán. Gyáva macska... -
royaltom #5251 Nincs lovam úgy hogy,csak tigris embléma van jobb alul de akármennyit nyomogatom nem jön elő! -
TGWH #5250 árnyharcos, nekem igen egyszerű a leglistám:
Legjobban várt játékok: Sacred 2, Disciples 3, PES09, Fifa09
Legnagyobb csalódás: Fifa09
Legnagyobb hiány: Disciples 3
Legnagyobb játék: Sacred 2
Magyarázat: a fifa sorozat úgy szar ahogy van. Minden évben ígérgetnek, minden évben várom a demót, hogy talán jó lesz. De nem, minden évben 4-5 meccsnél többet nem bírok vele játszani. Aztán megnézem a teljest, hát ha javították a demót. Nem. Már megint.
PES: itt már jobb a kérdés, mennyivel lesz jobb, mint az előző? Egyértelműen jobb mint a fifa, haverral sok-sok délutánt játszunk még végig.
Disciples III: kijött egy videó, jobban várom mint az év elején, hamarosan talán megjelenik.
Sacred 2: számomra az év játéka, más játékkal szinte nem is játszottam, talán még a Morrowind-et vettem elő, de most hogy van végleges teljes fordítás, nekiesek megint. A Morro mellett persze jönnek a régi jó játékok, ahogy van időm. Doom 1-2, Hexen, Heretic, amint be tudom állítani a dosbox-ot :D -
#5249 LEGnagyobb csalódás idén a GTA4. Illetve a portolás minősége. A játék maga jó, de az átirat. Egyszerűen botrányos.
LEGrosszabb játék, egyértelműen az NFS. Nem elég, hogy mint port gyenge, de mint játék is kritikán aluli. Mélyen.
LEGkellemesebb csalódás; Sacred2. Igazából nincs is benne csalódás, mert be kell vallanom, nem is tudtam róla. Kedvenc torrent oldalamon láttam, sokan dicsérték, megnézem mondom... Kb 1 óra játék után úton volt a rendelés.
LEGjobb játék. Nem tudok dönteni. Sok jó játék volt az idén. Sacred2, Assassin Creed, Tomb Raider Underworld, FarCry2, Mass Effect, Warhead, És akkor GoW, Fallout3, stb még ki sem próbáltam...
LEGszebb játék; TRU valami gyönyörű helyenként, Warhead nagyon ütős grafikailag, Assassin is megér egy misét... Itt sem tudok dönteni...
LEGtöbbet játszott; még mindig a TDU... Egyszerűen, nincsen utódja. Idén is beletettem pár tízezer km-et.
Azért, most így visszatekintve, kissé szégyenlem magam. Folyamatosan sírok, hogy miért nincsenek játékok, miért hanyagolják a PC-t, mint játékplatformot. De az az igazság, hogy rengeteg jó játék van, nem csak az, amiket leírtam. Ezek csak azok, amik vagy a szívem csücskei valamiért, vagy azok, amik emlékezetesek, mondjuk egy jó bosszankodás, egy rácsodálkozás, (JÉÉÉ! ekkora szar is van!?!) miatt. -
vidu01 #5248 képfeltöltés.hu t nem szabad használni az egy fos, itt egy sokkal barátságosabb tárhely: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/ -
vidu01 #5247 Lehet hogy nem állítottad át és a lovat hívogatod, ott a jobb alsó sarokban lóembléma van a kis körben vagy tigrincs? -
royaltom #5246 Hello!
Már megvan a kardfogú tigris de amint eltelportáltam a szigetről hiába füttyentek nem jön elő,pedig a szigetre is visszamentem ahonnan vettem de ott se volt és újat se tudtam venni.
Van valami tippetek? -
#5245 LEGo... ;) -
Rufios #5244 oké köszi az infót
-
#5243 simán -
Rufios #5242 Hlai
érdeklődnék hogy a sacred 2-nek megfelelnének-e a gépem igényei
intel P4 2,6 GHz dual Core proci
512 Nvidia 8600GT (DDR3)
2 giga ram
előre is köszi a választ -
#5241 hali
egy rögtönzött közlemény kutatást szeretnék kezdeményezni, azért mert már nagyon év végi hangulatom van (ez lehet azért van mert már csak 2 napot kell dolgoznom idén :))
szóval én az idei játékokkal kapcsolatos "legjeitekre" lennék kíváncsi,
leírok pár saját példát és valami hasonlót várok majd azoktól akiknek van éppen 10-15 perc szabadideje éppen :) (vagy aki éppen melózik mint én de nagyon unatkozik :))
-LEGnagyobb csalódás idén:
-Assassin's Creed
sokáig tartana ecsetelni miért volt számomra csalódás, ezért csak annyit mondok, hogy a futártól átvett csomag után 2-3 óra múlva már az uninstall gomb felé vándorolt a kurzorom... :(
GTA IV és NFS Undercover azért nem játszik ebben a kategóriában mert, azok a játékok teljesen hidegen hagynak.
-LEGnagyobb meglepetés(ek) idén:
-Mass Effect/-Sacred 2
Mass Effect előzetes infói alapján tudtam, hogy jó játék lesz, de arra nem számítottam, hogy ennyire tetszeni fog! Majdnem hibátlan a játékélmény, igazából a viszonylagos egyszerűsége és rövidsége a hibái.
Sacred 2-t igazából azért vettem meg, hogy Fallout 3 érkezéséig kibírjam valamivel, nem is reméltem, hogy ennyire ütős lesz.
-LEGjobban várt játék idén:
-Fallout 3
Tősgyökeres hardcore Fallout 1-2 rajongó vagyok, és nagyon vártam a harmadik részt, igaz picit féltem is tőle az fps nézet és az új harcrendszer miatt, de szerencsére nem csalódtam benne.
Fallout 3-nak is a rövidsége lehet az egyetlen hibája.
-LEGtöbbet játszott játék idén:
-Sacred 2 egyértelműen a győztes ebben a kategóriában
Hirtelen ennyi jut most eszembe, ha lenne valami más ötletetek LEG kategóriában nyugodtan írjátok le azokat is -
ricsa008 #5240 mivel a off topic ba nincs válasz teszek itt is egy próbát ha Warg verzióm van akkor melyik (nyelvű) peccseket kell leszedni -
#5239 35-ös az Árnyharcosom, még nem peccseltem a legújabbal.
Erre tegnap dobott 3 set item-et 5 prc alatt, még előtte 34 szinten 1-et.
Most akkor peccseljem?:D -
#5238 A játékban hogyan lehet előcsalni, hogy kiírja azokat a tisztségeket, amiket eddig megszereztem, vagy hol lehet ezeket megtekinteni?
Amikor betöltöm a karakterem, akkor ugyan kiírja, de akkor az egyéb feliratok betakarnak.
Illetve ki milyen titulussal rendelkezik (és persze azzal milyen szinten)? -
TGWH #5237 Nekem is ma pottyant az első:
http://x.hu/view/081218/sacred2_2008-12-18_13-29-07-26_www.x.hu_.jpg
kepfeltoltes -> ezt írd az x helyére, máshogy nem megy, a kepfeltolto.hu meg nem működik jelenleg. -
royaltom #5236 Köszi! -
vidu01 #5235 Itt tessék nézelődni: http://sacred2.hu/kaszthatas.html -
royaltom #5234 Sziasztok!
Honnan tudnék venni kardfogú tigrist,mert lóárúsnál próbáltam de nem kaptam,mi ilyenkor a teendő
a válaszokat előre is kösz! -
#5233 nah végre fennvan a patch :)
én is már a UK verziót használom ezért, a játékot is újra kellett telepíteni és a fórumban linkelt patchekkel tudtam csak 2.34 re felvinni de nem baj :D
kb 3 percre tudtam még csak kipróbálni, de rögtön láttam egy hibajavítást :)
most már rendesen kiírja ha egy képességed 1000 felett van, eddig nálam úgy írta, hogy: .661, 2.34-el már 1,661 << ez a willpowerem és azért ilyen sok mert a buffom több mint 1000+ rárak.
jah és a vicces, hogy ezalatt a 3 perc alatt kipottyant egy 103-as vérdriádos kard ami még nekem soha a büdös életben nem esett ki xD
igaz, hogy a jelenlegi kardjaim jobbak, de jó érzés volt megtalálni mert azt a kardot itt már szinte mindenki belinkelte, hogy megtalálta :) -
DORSANAX #5232 Szó sem volt szenvedésről,én idáig meg sem említettem.Elkönyveltem a saját "hardver környezetem" hibájának,ha lehet így mondani,ugyanis más játékoknál nincs ilyen problémám.Nem nagy ügy... -
Tovi #5231 Köszi, az újratelepítés után már valóban elvitt, meg is mentettem a karácsonyt.
A legvégén a drop igen ütős, de nekem a teljes settből hiányzik a nadrág, nem tudom hogy az lemaradt-e, vagy lassan szedtem fel, mert nem számítottam ekkora mennyiségre, és tele volt az inventorym.