Sacred 2: Fallen Angel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
máshol próbálkozz kthx.
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
mert nagyon jo jatek es semmi kepen sem akarom abbahagyni!!!! leci segitsetek. ja es tudna valaki egy cd key-t aadni mert meg nem regisztreltatam v lehethogy attol nem birok tovabb menni mert meg nem regisztraltatam? SEEEEEEEGITSEG
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Suzuki Swift GL 1.3
Most az " erdei ör " nevü bossal szivok folyamatosan gyogyitja magát remélem jó dropja lesz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
A szeráfszigeten vagyok, lementem a sárkányhoz, beszéltem a rabszolgákkal és azt mondják h beszéljek valami arccal, de õ 2 szigettel odébb van. A kérdésem az lenne hogy a felszínen át tudok menni a szigetre, vagy a barlangon keresztül kellene mennem? Körbecaplattam az egészet, de nem találok utat a másik szigetre, viszont vannak ilyen hidak néhány alagút fölött oda viszont nem találom a felutat, és nem tudom mit csináljak :S
Suzuki Swift GL 1.3
Jah és van egy ilyenem, ha kell esetleg valakinek!

Suzuki Swift GL 1.3
\"A book is a book\" Clive Barker
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
Suzuki Swift GL 1.3
\"A book is a book\" Clive Barker
Magic Staff-re fejlesztem, es az Ancestral Fireball-t tolom neki, az attrib-ok kozul pedig a Combat Art (CA) regen csokkento skill-eket (is)
Az Ancestral Fireball regen ideje jelenleg 4.5 sec, a kari bevedettseget nem tudom, hogy hogy fogom megoldani: nincs shield ami vedelmet adna, ebbol kifolyolag a shiled lore skill is kiesett, az attriboknal nem a dexterity-t nyomom, ami novelne a defense-t, szoval szerintem nagy gondok lesznek ugy lvl22 korul, hacsak nem talalok valami megoldast. Az Armor Lore-t tolom termeszetesen, de az edeskeves lesz.
Suzuki Swift GL 1.3
ahhoz, hogy a képesség szakértelemmé váljon, lvl 75 kell és a skillnek is 75-ön kell lenni alapból, cuccok által kapott plusz pontok nem számítanak bele
elsõre a taktikát fejlesztettem szakértelemmé, következõ a dualos skill lesz a dupla csapás miatt, és ahogy észrevettem 150% a max attackspeed ha duallal vagyok.
Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II
a remete küldetést miért nem lehet megcsinálni?
pedig kulcsot is oda adta és ajtot nem lehet ki nyitni
A mélynyomó is dolgozik keményen...
Fixed several possible causes for crashes
Added a new ingame-options menu
Added several new bosses to reward exploration
Added 8 new portals for more convenient traveling in Ancaria
Better path navigation in some areas
Improved targeting with combos
Several minor fixes for Combat Arts
Fixed some cases where FPS would suddenly randomly drop
Corrected cases where PvP attacks were incorrectly allowed in some cities
End boss uses more special abilities
Increased the difficulty of creatures in Dungeon areas
Mainquest related holograms in the jungle area are now working correctly
The Questlog does not need to be activated after exit/load anymore
Fixed cases where the Inquisitor’s armor and clothes were detached from body with certain graphic settings
New engine “level-of-detail” graphical system for better general performance
Corrected situation where buffs could not be activated when there was nothing (individual art or combo) placed in the combat art slots
Improved quality of some drops when perception skill mastery level attained
Increased drop rate of Set-items
Az utolsonak különösen örülök mert baromi ritka a set-item drop.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
a proci amit írtál nagyon gyenge 😞
Az Árnyharcosnál mely "saját" képességeket érdemes fejleszteni?
pl: erõs csapás, sorozatos csapás, stb van 1-2 felesleges képessége az biztos pl a rohamra raktam egyet semmit nem ér csak fut elõre.
Mely segítõket érdemes fejleszteni mert abból meg láttam van pár?
üdv
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
grammbrain kardja hol van valaki tudja?
mert ahová mutat a nyil ot csak korvan és kard sehol