10050
  • bepe79
    A closed net-en látok lvl 200-as karikat 2 nap 17 óra alatt felhúzva ilyen szintre. Hmm.. Szerintem abban az esetben lehetséges talán, hogyha nem eszel, nem iszol, nem mész ki WC-re egész álló nap, és 0-24h-ig egyfolytában tolod, na meg nem jön közbe extended karbantartás ami tegnap volt, csak a napi 2 órás szokásos.
  • bepe79
    Most kérdeznék valamit, ezt remélem szabad:) Nem lehet, hogy a nagy városban a múltkor mikor még lvl13 voltam, akkor azért halt meg majdnem a karim, mert olyan területre akartam mégtovább menni, amerre nagyon nem kéne? Merthogy a Sacred 1-ben is volt ilyen, hogyha nagyon elkószáltam, akkor kétszerakkora szintű karaktereket küldött rám a gép, és be is mondta a kari, hogy rosszat sejt, meg ilyenek. Itt nincs ilyen? Teszem azt nem elkószálok, hanem a Closed Net alatt a kezdő szigeten van az a teleport terem, ami rengeteg helyre tud teleportálni. A térképen úgy látom, hogy pl. sivatagba és más részekre is, ahová csak sokára fogok majd érkezni. Na ha én odateleportálom magam most mondjuk a sivatagba, akkor gondolom előáll ilyen helyzet, és akkor megint szívnék. Valaki próbált már ilyet?
  • Titan
    bepe79!
    Szerintem csinálj egy Blogot! Aláírásodba tedd a linkjét és ha valami új cikk van kint akkor csak post-olj egy pontot (.) ! Abból tudni fogjuk, hogy mi történt a kis vérengző, mindent foggal széttépő, mesztinláb szétrugó, kegytelen harcoskáddal! Jó?
  • bepe79
    Na, meg is van a Werewolf boss, kicsivel szerintem erősebb, mint Terus az Undead Légió kapitány, legalábbis vágott / harapott rajtam akkorákat, hogy innom kellett a potikat rendesen. A hegy lábánál egy kis ösvény vezet befelé hozzá, csináltam screenshotot:

Mindez Griffinborough-tól keletre van, van egy szőlőültetvény a domboldalban, és onnan kell keletre menni egészen a hegyek lábáig, ahol van egy pici átvezető ösvény egy templomhoz. A templom előtt van egy tisztás, és ott lakik a farkas. Illetve csak lakott:)

A következő kép SPOLIER lehet, tehát aki nem akarja, ne nézze meg, a boss van rajta.

Itt éppen, ahogy engem támad:

http://www.imagenerd.com/uploads/bepesacred2closednetshadowwarriorpicture12-N4XhD.jpg

Itt pedig már halott szegény:

http://www.imagenerd.com/uploads/bepesacred2closednetshadowwarriorpicture13-dM1zM.jpg

Dobott egy jó kis sárga rucit, a hozzá vezető úton pedig valamelyik champion dobott egy zöld set item-et (a sapi, amiben már virít a karim)

Itt pedig az lvl 18 SW-m, amivel elkövettem mindezt:

Hála az égnek nem szakadt meg a closed net egyszer sem közben, mert az idegesítő tud lenni.
  • bepe79
    A következő kiszemelt mini-boss-om a Werewolf Bloodclaw, merthogy Griffinborough-ban vagyok, és a térkép szerint nincs messze:) Ráadásul az aktuális main quest állomás felé is arra kell menni, úgyhogy abszolút útbaesik, meg kíváncsi is vagyok rá, mert azt sem láttam még. Csak aztán nehogy resurrection=1 legyen a vége..
  • bepe79
    Már lvl 18 a Shadow Warrior-om (Árnyékharcos) Multiplayer Closed Net-en, most már elég erősnek érzem, 18. szintnél most felvettem a Concentration skill-t is, így most már 2 buff aktív egyszerre:

Minden ellenfelet 1 vagy max 2 ütéssel legyak, tehát sikerült a skill-eket is jól és jó sorrendben felszedegetnem, meg a pontokat is jól elosztogatni rajtuk. Meg ami nem mellékes, nem nagyon csap most már sokat mellé, hanem pontosabban üt, és úgy nyírbálja szét az elleneket az Undead Terus-tól kapott Boneslicer special karddal, hogy csak na.
  • bepe79
    Én Closed NET-en, és EU lobby. Remélem jön egy új patch, ami elcseszi az egész multiplayer SW karimat, amivel eddig annyit küzdöttem..
  • huhuhorgasz
    ok, most már minden rendben. Az egyikhez sikerült csatlakozni. Tehát minden rendben van már.
    Ti melyik serverhez szoktatok csatlakozni? Nyílt vagy zárt-on játszotok?

Már csak azt nem tudom, hogy a nyíltnál miért nem enged még servert sem létrehozni.
  • Titan
    Remélem azért nem mennek a szerverek, mert a patch-et hegesztik! :)
  • bepe79
    "Esetleges karakter-halál után, a túlélési bónusz elvesztése mellett az ellenséges lények szintje is visszaesik a karakter szintjére"

Amennyiben nem HC-ben kezdte..
  • Fantusz
    Nyugodtan el lehet kezdeni ezüstön a játékot, így lesz egy kis plusz kihívás a magasabb szintű mobok ellen, de kevés odafigyeléssel könnyedén el lehet kerülni az elhalálozásokat (különösen árnyharcossal).
    Ezüstön fejlődni is gyorsabban lehet, mint bronzon, erősebb lényekért több XP jár.

Akárhányas szinten mész át ezüstre, visszakerülsz a pálya elejére, újra megkapod a bronzon már teljesített küldetéseket.
    Kezdetben veled azonos szintű lények vannak, ahogy több tapasztalatot szerzel a lények szintje egyre magasabb lesz (nem tudom mennyi a lehetséges legnagyobb különbség).
    Esetleges karakter-halál után, a túlélési bónusz elvesztése mellett az ellenséges lények szintje is visszaesik a karakter szintjére...
  • Zan
    Próbálj meg egy másik játékhoz csatlakozni...meg ne nagyon tölts,kapcsold ki a tűzfalat,meg ilyesmik:D!Vagy minden szobánál ezt csinálja?

bepe:

Mondjuk Silveren lehet hogy egy kicsit más a helyzet,mint bronzon...ott már elhiszem,hogy kemény-legények vannak:D!
  • huhuhorgasz
    na sikerült nagynehezen a netes játékot megcsinálni. Kiválasztom a zárt játékot. Ott csináltam egy karit. Csatlakozok az egyik szerverhez. Ez után fekete képernyő kb 1 percig aztán kidob a windózba. Ötlet valakinek?
  • Zan
    Asszem megvan,hogy mi lesz a következő questem,amit meg fogok csinálni:)

Én dual swordban nyomom és kb. pontosan ilyen kardot keresek fel alá,mindenhol...:)!

Kérdés:

Ha Ezüst fokozatot kezdek,mondjuk 25. szintetn,akkor ott ugyebár 25. szintről kezdek el játszani;az elején ahhoz igazítva/képes lesznek erősebbek az mobok?Tényleg nem túl nehéz ez a bronz...eddig még nem sikerült meghalnom,pedig direkt beleszaladtam vagy 20 csontiba...:)!
  • bepe79
    Megérte végigcsinálni - mégha nehéz is volt meg hosszú - az Undead Legion chain-quest-et, íme a végeredmény:

Ezt a Boneslicer nevű kardot kaptam érte, ami special item és socketelhető is:

és most így néz ki az lvl 16 Shadow Warrior (Multiplayer Closed Net) karim:

Továbbra is nulla death-el állok, és most már eléggé megerősödött a karim.
  • envoka
    Lol.
    EE-n volt egy időszak amikor hétvégeken rendszeresen nem voltak szerverek, hétközben is sza*akodtak.
    Most meg pár óra miat.....
  • Dante73
    Látom Te se TDU-ztál... Ott egy napos szerverkimaradás, az még panasz nélküli. Úgy 3-4 nap után kezdtünk el nyavalyogni, pedig ott még csak be se jelentették a szerver karbantartását. Ez ahhoz képest istenes! Úgyhogy kitartás, lesz ez még így se!

McFrost!
    Köszi! Jó hogy bámulok kifelé a fejemből, csak minek.... Pedig egy ideje minden hsz-t olvastam, azt is amit linkeltél, de odáig már nem jutottam el, hogy be is ugorjon...
  • bepe79
    Naaaaaaa végreeeeee''' Működik. Ezt is megértük, tudok a lobby-ra csatizni.
  • huhuhorgasz
    a hibaüzit meg lentebb leírtam
  • huhuhorgasz
    fogtam a játékot, feltelepítettem, a végén kérdezte, hogy aktiválom-e. Igen. Beírtam a kézikönyv hátulján lévő sorozatot. Minden OK. Nem írt ki semmi hibát. Gondolom ez a része oké. Fogtam felpatcheltem 2.34-re. Ami érdekes az az, hogy megvan a 2.34-es patch ami 955MB-os. Azt nem engedte felrakni, valami olyat írt ki, hogy mintha nem lenne eredeti a játék. Na mondom ez érdekes. De volt egy olyan patchem, hogy 2.31-ről 2.34-re frissíti. Az 200 akárhány MB volt. Ezt minden gond nélkül felrakta és megy a játék immár fagyások nélkül. Ez után csináltam egy fiókat. Felhasználónév, jelszó, mail cím. Csak közben időtúllépés miatt megszakadt. Na újra ugyanezt. Akkor meg kiírta, hogy ilyen már létezik. Wazz nem tudom miért nem lehetett ezt egyszerűbben megoldani. Most azt sem tudom, hogy van-e egyáltalán érvényes fiókom vagy valami aminek utána lehetne nézni.
  • bepe79
    Hát ha menni fog én csinálhatok screenshotokat, hogyha menni fognak a szerverek az egész napos karbantartás után... Egyébként neked mit ír ki? Mi a hibaüzi? A játékot aktiváltad a neten először a megvétel után, és utána telepítetted a CD key-el? A legújabb 2.34-es patch-et feltetted?
  • bepe79
    Itt egy topik a hivatalos fórumról, hogy mások sem tudnak belépni az EU lobby-ra lassan 6 órája!!!

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?t=58104

Ez egyszerűen nevetséges. Vagy inkább siralmas... Jó, jó, tudom, extended maintenance work, de akkor is.

Már du. negyed 5 van, és engem reggel 10 óta nem enged be, még most sem... No comment.
  • bepe79
    Még mindig nem lehet bejelentkezni az EU lobby-ra, sem a game alól, sem a weblapon...
  • McFrost
    Tetessétek a nem létező banner alá:P
  • Dante73
    Volna valakinek egy térképe a szeráf-sziget alatti Barlangrendszerről? Barátom (google) cserbenhagyott. Sehol nem találok róla semmit, és elég könnyű ott eltévedni. Valamint, sose tudom, hogy akkor most mi van, van e még felfedezetlen terület, vagy nincs...
  • Fantusz
    Menj át ezüst fokozatra!
    Bronzon mindig veled egyszintűek az ellenfelek, ezüstön magasabb szintű lényekek vannak, sokkal jobb cuccokat dobálnak, és izgalmasabb is a játék.
    Bronzon unalomba fog fulladni egy idő után, s amikor átmész ezüstre előröl kell kezdened mindent - jobb, most 11-es szinten átlépni.
    Ezüstön játszva a páncélismeretet vedd fel, hogy ne legyen a magasabb szintű páncélok miatt büntetésed.

Párbajismeret felül írja a kardhasználatot, azt fejleszd tovább, ha kardot használsz megkapod a kard bónuszt is.
  • McFrost
    Én ezt 2x is megcsináltam és marhára élveztem.
  • Zan
    Amugy most kb. igy nez ki a karakter:

• huhuhorgasz
    Mivel nekem is árnyharcosom van ezért (és nekem ez bevált):
    1. a védelemhez ad plusszt. ott a páncélnál látod, hogy hozzá van adva. Értelem szerűen ha pl csak tüzes van berakva akkor csak tűzvédelmet ad. Remélem érthető voltam. :D

2. mivel kétkezes ezért azt fejleszd, meg a taktikai ismeretet. Az egyik a sebzést, míg a másik az ütésgyorsaságot növeli. Én a démoni csapást egyáltalán nem használom, mert az csak 1-et csap oda az ellennek, míg az örjöngő tombolás sokat csap és pl szeretem magam körülvetetni, mert ha meghalt az egyik, akkor folytatja a másikon a nyírást a karim. A felszabadító ütést még nem próbáltam. Erősítésnek tükröző kisugárzás és örjöngő lendület. Előbbi egy sebző aura, utóbbi meg megnöveli az életedet és asszem az élettöltés sebességét is. Asszem 4 es szinten van és asszem 500+ az életem. Azért ez számít valamit. Ja igen és az örjöngő tombolás 3.bónusza életszívás ütésenként. Namármost tudni kell hogy jópár ütést lezavar :D

3. fogalmam sincs

4.az erősítéseket és a statokat leírtam, még annyit hozzá, hogy az egészségre én csak az elején adtam talán 3 pontot. A többi meg mehet az akaraterőre a védelem miatt. Erőre is rakhatsz néha, mert növeli a sebzést. Ja igen. Nyugodtan mehetsz ezüstre. A bronzot hagyd ki. A csontis téma meg.én is próbáltam, de a mostani karim sokkal jobb mint a csontis. Bár a csontik elkószálnak és sokszor sz@rban hagynak. de egy próbát megér. Lehet hogy a vége felé én is veszek fel csillagúr fókuszt és magam mellé állítok 3-4 csontit. De csak ha nem lesz mit felvegyek, ami értelmesebb.

Remélem tudtam segíteni.
  • Zan
    Sziasztok!

Egy pár kérdésem lenne:

1.A képernyő bal alsó sarkában azok a kristálygömbök,meg háromszögek resistet adnak csak + valami képességet?Csak erre lehet őket használni?

2.Árnyharcosnál melyik Támadó harcművészetek ajánljátok hosszabb távra?Most egyenlőre a Démoni csapást tápolom,de lehet,hogy a felszabadító ütés később majd jobb lesz...nem tudom.Dual swordos a kari.

3.Meg fogom venni eredetiben a játékot,de látom,hogy a cd galaxisban kapható játék nem tartalmazza az Elite Text dvd-t.Nos,most ugyebár egy tört játékkal játszom,amihez viszont megvan a 3. dvd is.Az lenne a kérdésem,hogy egy eredeti játékra szerintetek fel tudok majd rakni ezt az elite text-es dvdt?(tudom,hogy ez 50-50%-ban warez téma,de azért bátorkodok ide írni).

4.Szerintetek hogyan osszam el a statokat?Eddig kb. saját kút fejemet és 8 évnyi tömény b-netes diablo 2-zésemből merített tapasztalataimat felhasználva Erőt,kitartást és néha életet tápoltam.Életet azért csak néha,mert egyszerüen megütni nem tudnak bronz fokozaton egyenlőre(lvl 11 vagyok),de most már használni fogom.Erősítésekből most a damage reflecteset és a csontikat használom együtt.

Üdv mindenkinek!
  • huhuhorgasz
    Skacok én mennék, ha megoldódna a problémám. Már kezdem magam felhúzni, hogy nem tudok serverre menni, mert valami gebasz van.
  • bepe79
    Én multi closed net-en sem csapatban játszom, hanem kreálok, és a campaign-et viszem, gondolom ez tök mind1. Tehát gondolom, hogy a felfejlesztett karimmal utána csatizhatok majd másokhoz is, ha esetleg lesz kedvem. Ez a server karbantartás dolog kezd nagyon gáz lenne, hogy gyakorlatilag emberi időben használhatatlan a játék, és nem működik a multiplayer..
  • TGWH
    Amúgy sem fogunk együtt játszani, mert neked nem magyar verziód van. Sztem is kibaszás, így is épp hogy csak össze tudtunk szedni egy maroknyi csapatravaló embert... ee szervereken kevés az ember, magyar szerverek szinte üresek, egy-két ember futkos rajtuk elvétve. Vagy amikor egy csapat lengyel átjön, mert túl sokan vannak a lengyel szervereken...
    Én is szívesen játszanék eu-s szervereken, de annyit nem játszom, bőven elég az a heti pár alkalom, amikor meg nem csapatban játszunk, jó egyedül menni :X
    Ja, magyar szerverek mennek, ott majd később lesz karbantartás.
  • bepe79
    Hát ha te is closed net-en játszol multiban, akkor ma biztos hogy nem játszunk jó ideig , mert a napi karbantartáson felül még meghosszabbított karbantartást is csinálnak, és még a rohadt szerverük óráját sem állították át a nyári időszámításra, így reggel 10-kor már ezért nem engedett be engem az EU lobbyra, és délután 4-ig nem is fog, amíg a meghosszabbított karbantartás tart... (a másik fórumon írták)
  • TGWH
    http://x.hu/090321/sacred2_2009-03-21_22-40-47-45_www.x.hu_.jpg

http://x.hu/090323/sacred2_2009-03-22_23-54-47-50_www.x.hu_.jpg

kepfeltoltes -t írj az x helyére, nem tudok onnan linkelni... linkenként két x, azaz négyszer kell bemásolni, csak hogy biztos működjön :X

Igaz hogy magasabb szintűek, de kb. így állok, és már most látható, melyik a jobb...
  • TGWH
    Amúgy én meg pajzsos szeráfot csinálok, majd megnézhetjük hogy alakulnak. Melléjük meg tehetjük a kétkezes árnyharcosom, bár ő már 34. szintű :D
  • TGWH
    Hmm, érdekes, rám nem nagyon tükröznek :D
  • bepe79
    Nem is az a komoly, amikor az ellenfél ver rád egy 200-ast, és azt meg sem érzed, hanem amikor te versz rá egy 5000-est az ellenre, és annak x%-át visszatükrözi rád reflection-el. Na olyankor az kemény lehet, és jól jön, ha sok HP-d van.
  • TGWH
    Eddig egyszer törölték a játékosok által törölt karakterek adatlapjait. Gondolom törlik majd idővel.
    Hát az a küldetés tényleg nem a legkönnyebb, de tudod ahol elfogadod, ott abban az ablakban vannak sárga csillagok. Minél több, annál nehezebb a küldetés. 13-mas szinten én még a kobold törzsfőnököt szoktam ütlegelni singleben. Multiban már a fővárost is elhagyom talán, de a multis erősebb is.
    Írtam már, de az a függőleges csík mutatja a páncélbüntetést a használat páncéldarabjaid mellett. Ha az 100% alatt van, akkor akár 4 másodperccel is gyorsabban töltődik vissza a ca-d, azaz tudsz vele folyamatosan ütni.
    A te/ellenfél találati esélyét úgy lehet növelni/csökkenteni, hogy a Páncélismeret, Kardhasználat legyen maxon, és olyan cuccokat vegyél, amik az ellenfél kitérési esélyét csökkentik, meg esélyt adnak, hogy elkerüld a támadásokat. Akkor nem kell majd 20 itóka, 3000 életnél én meg sem érzek ilyen 200 sebzéseket, nagyobbakat meg ritkán kapok be. A 200-at meg szinte azonnal visszagyógyulja. Érdekes, de az életerő csík alig csökken, miközben sebződök. De emellé kell egy kis életelszívás is :D
  • bepe79
    Remek, most meg nem enged valamiért a closed net lobby-hoz csatlakozni, azt írja, hogy unable to establishe the connection to our server (64) ...

Ilyenkor mi van?

Tudtommal nem délelőtt 10-kor van az Ascaron-nál a napi "szerverkarbantartás".