• TGWH
    Eddig egyszer törölték a játékosok által törölt karakterek adatlapjait. Gondolom törlik majd idővel.
    Hát az a küldetés tényleg nem a legkönnyebb, de tudod ahol elfogadod, ott abban az ablakban vannak sárga csillagok. Minél több, annál nehezebb a küldetés. 13-mas szinten én még a kobold törzsfőnököt szoktam ütlegelni singleben. Multiban már a fővárost is elhagyom talán, de a multis erősebb is.
    Írtam már, de az a függőleges csík mutatja a páncélbüntetést a használat páncéldarabjaid mellett. Ha az 100% alatt van, akkor akár 4 másodperccel is gyorsabban töltődik vissza a ca-d, azaz tudsz vele folyamatosan ütni.
    A te/ellenfél találati esélyét úgy lehet növelni/csökkenteni, hogy a Páncélismeret, Kardhasználat legyen maxon, és olyan cuccokat vegyél, amik az ellenfél kitérési esélyét csökkentik, meg esélyt adnak, hogy elkerüld a támadásokat. Akkor nem kell majd 20 itóka, 3000 életnél én meg sem érzek ilyen 200 sebzéseket, nagyobbakat meg ritkán kapok be. A 200-at meg szinte azonnal visszagyógyulja. Érdekes, de az életerő csík alig csökken, miközben sebződök. De emellé kell egy kis életelszívás is :D