• Zan
    Sziasztok!

Egy pár kérdésem lenne:

1.A képernyő bal alsó sarkában azok a kristálygömbök,meg háromszögek resistet adnak csak + valami képességet?Csak erre lehet őket használni?

2.Árnyharcosnál melyik Támadó harcművészetek ajánljátok hosszabb távra?Most egyenlőre a Démoni csapást tápolom,de lehet,hogy a felszabadító ütés később majd jobb lesz...nem tudom.Dual swordos a kari.

3.Meg fogom venni eredetiben a játékot,de látom,hogy a cd galaxisban kapható játék nem tartalmazza az Elite Text dvd-t.Nos,most ugyebár egy tört játékkal játszom,amihez viszont megvan a 3. dvd is.Az lenne a kérdésem,hogy egy eredeti játékra szerintetek fel tudok majd rakni ezt az elite text-es dvdt?(tudom,hogy ez 50-50%-ban warez téma,de azért bátorkodok ide írni).

4.Szerintetek hogyan osszam el a statokat?Eddig kb. saját kút fejemet és 8 évnyi tömény b-netes diablo 2-zésemből merített tapasztalataimat felhasználva Erőt,kitartást és néha életet tápoltam.Életet azért csak néha,mert egyszerüen megütni nem tudnak bronz fokozaton egyenlőre(lvl 11 vagyok),de most már használni fogom.Erősítésekből most a damage reflecteset és a csontikat használom együtt.

Üdv mindenkinek!