• huhuhorgasz
    Mivel nekem is árnyharcosom van ezért (és nekem ez bevált):
    1. a védelemhez ad plusszt. ott a páncélnál látod, hogy hozzá van adva. Értelem szerűen ha pl csak tüzes van berakva akkor csak tűzvédelmet ad. Remélem érthető voltam. :D

2. mivel kétkezes ezért azt fejleszd, meg a taktikai ismeretet. Az egyik a sebzést, míg a másik az ütésgyorsaságot növeli. Én a démoni csapást egyáltalán nem használom, mert az csak 1-et csap oda az ellennek, míg az örjöngő tombolás sokat csap és pl szeretem magam körülvetetni, mert ha meghalt az egyik, akkor folytatja a másikon a nyírást a karim. A felszabadító ütést még nem próbáltam. Erősítésnek tükröző kisugárzás és örjöngő lendület. Előbbi egy sebző aura, utóbbi meg megnöveli az életedet és asszem az élettöltés sebességét is. Asszem 4 es szinten van és asszem 500+ az életem. Azért ez számít valamit. Ja igen és az örjöngő tombolás 3.bónusza életszívás ütésenként. Namármost tudni kell hogy jópár ütést lezavar :D

3. fogalmam sincs

4.az erősítéseket és a statokat leírtam, még annyit hozzá, hogy az egészségre én csak az elején adtam talán 3 pontot. A többi meg mehet az akaraterőre a védelem miatt. Erőre is rakhatsz néha, mert növeli a sebzést. Ja igen. Nyugodtan mehetsz ezüstre. A bronzot hagyd ki. A csontis téma meg.én is próbáltam, de a mostani karim sokkal jobb mint a csontis. Bár a csontik elkószálnak és sokszor sz@rban hagynak. de egy próbát megér. Lehet hogy a vége felé én is veszek fel csillagúr fókuszt és magam mellé állítok 3-4 csontit. De csak ha nem lesz mit felvegyek, ami értelmesebb.

Remélem tudtam segíteni.