10050
  • grebber
    O jeh most már játszani sem tudok belépek eltelik 20 és már le is fagy a game :(

• TGWH
    Ja persze, főleg amikor az élőhalottak ismét feltámadnak, hiába iszol mint a ló...
  • Zan
    Én szerintem az összes ital jól tud jönni,minden!Iszogass csak,pl azért nem mindegy hogy egy kombó mikor töltődik vissza...!
  • grebber
    Hm akkor nekem a mentor ital nagyon jól jön.Mivel általában úgy szoktam gyilkolászni amerre koborgok összegyűjtöm magam mögé futában az ellenfeleket és egykupacba hentelem őket hadd szóljon.Mentor itallal több xp-t kapok ez jól jön.Akkor elkezdek iszogatni :D
  • McFrost
    Italokkal én magam nem nagyon foglalkoztam, a kéket és a pirosat ittam bőszen, a többiből meg volt 20-20 azt csá.Az élőhalottas és a mérgezéses pl. nem vált be.
  • Zan
    Tess:

Italok

Érdemes használni őket és nem csak összegyűjteni őket.
  • McFrost
    ctrl lenyom és klikk
  • grebber
    Egyedül életerő löttyöt használok a többit nem tudom mire jó,de van az kész :D
    Majd beleszórom a ládába.Tényleg olyan gomb nincs amivel egyből beleteszi az össze invertory cuccot a ládába? Megyegyesével görcsölni az nem okés!
  • TGWH
    http://kepfeltoltesX.hu/090427/sacred2_2009-04-27_13-13-09-04_www.kepfeltoltesX.hu_.jpg

http://kepfeltoltesX.hu/090427/sacred2_2009-04-27_13-13-33-73_www.kepfeltoltesX.hu_.jpg

Négy db X-et kéretik kitörölni, majd bemásolni egy új lapra és jó lesz.
  • TGWH
    A pajzsos harcos nekem pl. bevált. Iga nem üt akkorákat, de egy kétkezes karddal (nem egy-egy kard egy-egy kézben, hanem két kézzel forgatható egy darab böszme nagy kar) már egy ütés egy ellen, igaz piszok lassan üt, ez érdekes is, mert a támadási sebessége nagyobb, mint a kard+pajzs párosnak.
    Szerintem nem vesztesz vele sokat, ha nincs Kardhasználatod, nekem pl. pár + pont nem ér meg egy egész képességet.
    ,,esély támadások elkerülésére'' cucc helyett ha tükröződő kisugárzást használsz, akkor inkább a visszatükrözésre menj rá. Meg arra, hogy az ellennek nagyon kevés esélye legyen visszatükrözni a te sebzésed, mert az viszont piszok nagy szívás szokott lenni... jó, lehet egy-két halállal lesz csak kevesebb, de v.ki ugye a nulla halál lelkesít... nekem is ott van a 64-es driádom... meghalt, fogalmam sincs hogyan, és már nem is érdekel annyira a bukott :(
    Én mindig akkor átkozom magam, amikor véletlenül eladom a mentor italokat... és ugye akkor csak egyet tudsz visszavenni... amúgy tartogatom őket magasabb szintre, jól fognak majd jönni ;)

• Zan
    Tudom,hogy felváltja a kétkezes harc a Kardforgatást,de az single-s karinál még ezt nem tudtam,ráadásul egy ideig próbáltam pajzsos karit csinálni,de aztán nagyon nem tetszett ez a védekezésdi,úgyhogy áttértem a dual swordra,szóval az elején még nem tudtam mi lesz belőle..az alvilági szövetség is csak kisérletezgetés volt,bár elég jól bevált,de egy kicsit zavartak,hogy ott ólálkodtak körülöttem:),ami viszont érdekes és nem tudom miért van az az,hogy egyszer sem tudták őket megölni az ellenfelek,de még egyet sem a 3-ból...na mindegy,nem mintha zavart volna:)!

A closed netes karimnál csak azért van felvéve a kardforgatás(egy van rajta,csak valami cucc ad még rá vagy 3-at),hogy a kardok bónuszait megkapjam,mert van olyan bónusz,amit csak akkor kapsz meg/látsz meg,ha felvetted a képességet ugyebár.Mondjuk nem tudom,lehet ha a kétkezes harcot felveszem,akkor is megkapom ezeket a bónuszokat,nem kísérleteztem vele...!Egyenlőre ennél a karinál(a lvl22-esnél)arra próbálok gyúrnni,hogy minél több "esély támadások elkerülésére" cucc legyen rajtam + a védelmi értéket kéne valahogy tápolni;nem sokára a 2. buff is meglesz az élet erőítéshez,így pedig már védelmi értéket is fog növelni!Általában a harcművészeteket kombókban használom,mert a harctudomány miatt így éri meg,sokkal nagyobbat sebeznek,mint egyenként;ráadásul már elég gyorsan vissza is töltődnek ilyen alacsony szinten is.

Grebber: szoktál te potikat(italokat) használni?:)Csak mert egy cseppet sok van..:)!Pl azt a sok mentor italt...öregem,én örülök,ha van:)!Az pl. mindig be van nálam lőve,ha van,mert több Xp-t kapok vele(de az igazi az amikor egy szobornél meghajolok és utánna még rálövök egy mentort:),kb. 120%-al több Xp..az úgy állandósulhatna:)!
  • wedge31
    Hogy nézel ki ? mert ilyen messziröl semmit se látni a karidból.
  • grebber
    Így nézek ki jelenleg!

Pár órával ezelőtt csináltam meg egy rockbandás küldetés és videoklipet mutatott róluk a szörnyek meg ott tomboltak rá jópofa volt!
  • TGWH
    A Kardhasználat és a Kétkezes fegyver használat egyszerre szerintem felesleges.
    Én próbáltam a védekezést, hááát nem nagyon jött be, még pajzzsal sem...
  • Zan
    Amugy belinkelem már én is a kariaimat,miért nem alapon:

Single char(2. nekifutás):

Closed Net Char(a single hibáiból okulva):

Ez a kari még nagyon nincs kész, koncentráció fel sincs még véve,a két erősítés az az őrjöngő tombolás meg a tükröződő kisugérzés lesz majd később,egyenlőre még így is elvagyok,de majd nehezebb fokozaton szükség lesz a 2. erősítésre is,főleg hogy dual sword miatt pajzs ugyebár nuku.

Augy apropó pajzs...lehet hogy én vagyok a noob,vagy csak lusta voltam szarozni ezzel a védekezősdivel,de magyarázza már el nekem valaki,hogy ez tényleg valójában hogyan is van..védekezni csak akkor védekezik pajzsal a kari,ha a shiftet lenyomva tartom?Dula swordbban is keresztbe teszi a két kardot,de ez számít valamit?
  • Zan
    Na,végre elolvastam az össze hsz-t amiről lemaradtam,vagfy csak egyszerüen lusta voltam végigolvasni őket.

Grebber:Envoka-nak igaza van,még ha egy kicsit eltúlozta is.Fontosnak tartom én is azt,hogy ha már megveszel egy játékot,akkor olvasd el először,hogy mi is van a játékban,miket lehet felhasználni,hogy erősebb-jobb legyél!Speciál az erősítések 1. szinten általában kakik,alig látszódnak,hogy be vannak-e kapcsolva,vagy hogy egyáltalán csinálnak valamit(persze látszódnak,csak most túloztam).Fontosak,mert később már nem lesz elég az,hogy csak odamész és lehentelsz mindenkit.Ha nem halsz egyre keményebb lesz az ellenfél,egyszer szívósabbnak kell lennie a karakternek.Erre jó az erősítés,fontos,hogy használj egyet legalább,mert így könnyebb lesz később.De persze te dolgod mi csak segíteni akarunk és ha egyet mondhatok,akkor az csak annyi,hogy érdemes a másikra is hallgatni(pl. evoka,vagy akár én is),legalább is ha kezdő vagy ilyen játékokban,ha nem akkor sorry.Én pl. az ilyen játékokon nőttem fel(Dio 1-2,Titan Quest,Sacred 1) és hidd el általában úgy cxsinálják meg ezeket a gameket,hogy elkezdesz egy karaktert,a legkönnyebb fokozaton egy 10 éves hülyegyerek is végig tudja nyomni,de aztán még ha a karakter rosszul van felépítve(értem itt a "egy kicsit erre a skillre,na akkor már egy kicsit arra is" szindrómát,amibe egy átlagos gamer belefut),a karaktered halott...élő példa erre a lakótársam Szeráfja,ami úgy el lett baszva,mert nem figyelt,meg nem olvasta el,hogy mi mire való,hogy már bronzon is szétfingatják a mobok..:S!
    Szóval ezt nem azért írtam,mert én akarom neked megmondani a frankót,meg én egy atyaúristennek tartom magam,hanem csak szimplán segítségből...

Ja és evoka,eddig ez a legkönnyebb játék karakterfejlesztgetés szempontjából azok közül persze amivel eddig volt dolgom!Nagyon künnyedén átlátható,könnyű a jó irányt megtalálni!:)
  • huhuhorgasz
    na ezt nem tudom, de sztem igen. A barát lista maradhat, mint a közös ládarész. Úgy van értelme.
  • TGWH
    Ez a lista amúgy úgy működik, hogy egyik karaktereddel felveszel v.kit, majd a másik karaktered is látja őt? Mert még nem néztem.
  • huhuhorgasz
    hát igen ez elég szomorú. Én is amikor fönt vagyok szinte csak lengyelekkel játszom, mert nincs honfitárs. Nagy ritkán találkozok magyar játékossal. De gyűjtöm őket a barátlistámra, hogy legközelebb ha fent lesznek, akkor tudjam. Az erősítés meg szerintem hatásos, csak nem az első pl 10 szinten. Nekem már a tükröző kisugárzás szépen kezdi levenni az ellenség életét, úgy hogy meg sem ütöm őket közben.
  • TGWH
    Ha a szeráfnak nem használt a hadiállapot, akkor valszeg nem azt használtad. Az egész játék legtáposabb erősítése egy alapból tápos karakterre. Csak mellékesen, hányszor haltál meg, milyen szinten vagy?
    Látszik, hogy hétvége van, kemény 3 embert láttam a magyar szervereken... ez kérem már szégyen... azt tudom, hogy a legtöbb ember wow-ozik, no de hogy kb. 5100-5200 karakter van az ascaron weblapján nyilvántartva, de ha - vegyük le az arany és magasabb szintűeket - kevesebb, de akkor is... elég durva... és a legtöbb lengyel... ez kb. pár száz ember a neten két országból...
  • grebber
    Pff grat.Ha nem használok dolgokat akkor már nehéz eset vagyok mi? Szép következtetés mondhatom.

Igen eljutottam 35-ös szintig mivel ezek az erősítés dolgok nem igazán érintenek most kipróbáltam kettőt semmivel nem lettem jobb/erősebb harcok közben.Ez a védelmező erősítés mint már írtátok szarra sem jó.

Én ezeket nem használom feleslegesnek tartom.Mint látható enélkül is megvagyok.

Azért mert mindenkinek más a játék stílusa nem kell egyből leugatni,már ne is haragudj!
  • envoka
    Grebber, Te egy nehéz eset vagy, már ne is haragudj.
    A Sacred 2-ben elég bonyolult a karakterfejlesztés, legalábbis első nekifutásra (meg talán a másodikra is), legalább annyi fáradságot vegyél, hogy utánanézel a dolgoknak.
    Csodálkozom, hogy eljutottál 35-ös szintig.
  • TGWH
    Ezért kell először elolvasni a kézikönyvet, végig! Nem medál, hanem rúna, amit ha megtanulsz, akkor növekszik a ca, amihez tartozik.
    Csirkeszar meg ne offoljon, kit érdekel a szaros netes játékod, ez itt sokkal jobb, vagy Sacred 2-ről írtál volna, vagy semmiről...
  • rajmika1992
    Hát ez nem semmi..
  • grebber
    Na majd akkor ránézek erre a részre hogy működik.Mert ilyen felhasználható medálom már van sok amire a kézikönyv azt írta erősítés.
    Ezt az erősítés részt még nem néztem át egyáltalán hogy mi is ez mert enélkül is megvagyok.
  • TGWH
    No igen, az első csoport erősítését ajánlatos nagyon-nagyon felgyúrni, csak egy képesség kell hozzá, és sok-sok rúna. A ruha meg, nos... minél lengébben öltözik, annál kisebb páncélbüntetést kap. Minél kisebb a páncélbüntetés, annál gyorsabban töltődnek vissza a harcművészetek. Javaslom, hogy csak olyan páncélt vegyél fel, amiben a páncélbüntetés nulla, vagy negatív. Gyengébbek, mint a + büntetéses páncéldarabok, de ha a kitérést meg a blokkolást adóakat választod, és ezekre gyúrsz (pajzzsal könnyebb), akkor hiába van kevesebb páncélod és védelmed, sokkal kevesebb sebzést fogsz bekapni.
  • grebber
    Nem használok erősítést igen. Letölthető dolgoknem érdekelnek olyan lesz a karakterem amilyennek akarom jelenleg ezek a legjobb cuccok amiket találtam szóval ezek is maradnak amig nem lesz más.
    Ez nem szépségverseny.

Erre az erősítés dologra majd ránézek mi is az.
  • envoka
    A másik, amit észrevettem,... erősítéseket nem is használsz ? A képernyő jobb alsó sarokban, a kis karikába kell beletenni olyan harcművészetet (CA-t), ami mellett az van zárójelben (Erősítés). Ha van koncentráció képességed, kettőt is használhatsz. Rá klikkelve lehet aktiválni, ismét rá klikkelve deaktiválni.

• envoka
    Ha egyjátékos módban játszol, javaslom, tölts le szeráf seteket. Elég furcsán néz ki a szerád ebben a cuccban.
    Persze, ahogy gondolod... a saját talált cucc mégis csak más.
    sacred2.hu >>> Fórum >>> "Piac - Egyjátékos Mód" >>> "Szeráf Set-ek" topic :
    (Csak regisztrált felhasználóknak)

Letölthető :
    Szeráf teljes Set-ek - 5 db.
    Tartalma :
    - Az istenek alkonya ( tárgyak szintje : 35 / 35 / 65 )
    - Végtelen bosszú ( tárgyak szintje : 65 )
    - Serais eredete ( tárgyak szintje : 35 / 65 / 65 / 65 / 65 )
    - Világító égbolt ( tárgyak szintje : 65 )
    - Mennyei igazság ( tárgyak szintje : 37 / 61 / 61 / 61 )
  • Fantusz
    A "járgány" a templomőr speciális hátasa, más fajjal játszva nem tudod megszerezni.
    Speciális hátasok elég strapabírók, rajtuk ülve a karakter is kap plusz tulajdonságokat, viszont elég idióta kinézete van az így harcoló karakternek, nem különösebben töröm magamat a speciális hátasok megszerzéséért.

(az árnyharcos pokolkutyája békaszerűen szökdécsel, a harcos pedig a lény elején - majdnem a fején - üldögélve harcol, elég furcsa fegyvertartással, az összkép engem speciel idegesített)
  • ezrael
    Köszi srácok!
    Megtaláltam és átértem, már 19. szintű SW vagyok
  • wedge31
    Most egy darabig pihentetem az SW karimat.

A sok közelharc után most lövöldözök egy kicsit a szeráfomal
  • grebber
    És közben nem fogják megölni? Mert pl az emberek akiket kisérgetni kell olyan könnyen meghalnak hogy arra szavak nincsenek!
  • TGWH
    Egyszerűen oda nem viszed be a hátast. Leteszed v.hol, ha kell, akkor meg magadhoz hívod, akár a térkép másik feléről is pillanatok alatt odaér hozzád.
  • grebber
    Minden fajnak különféle lehet csak értem akkor hátas kilőve! :(
  • grebber
    Csak mert egy szigetre vitt egy küldetés ahol ilyen "aréna" harcszerűséget vívtam 3 körös volt a végén egyre nehezebb lények és ott 450 ezerért van egy tigris.Csak tartok tőle hamar halnának.Akjkor inkább ez a járgány :D
  • envoka
    Itt
  • envoka
    Végleg. Lehet venni újat. Amúgy jobban érdemes használni a speciális hátast a bónuszok miatt. Nálam még egyszer sem halt meg.
  • grebber
    ÁÁ Ilyen járgányt hol lehet venni?
  • envoka
    Pont ott járok én is (csak sötét oldalon játszom).