• Zan
    Tudom,hogy felváltja a kétkezes harc a Kardforgatást,de az single-s karinál még ezt nem tudtam,ráadásul egy ideig próbáltam pajzsos karit csinálni,de aztán nagyon nem tetszett ez a védekezésdi,úgyhogy áttértem a dual swordra,szóval az elején még nem tudtam mi lesz belőle..az alvilági szövetség is csak kisérletezgetés volt,bár elég jól bevált,de egy kicsit zavartak,hogy ott ólálkodtak körülöttem:),ami viszont érdekes és nem tudom miért van az az,hogy egyszer sem tudták őket megölni az ellenfelek,de még egyet sem a 3-ból...na mindegy,nem mintha zavart volna:)!

A closed netes karimnál csak azért van felvéve a kardforgatás(egy van rajta,csak valami cucc ad még rá vagy 3-at),hogy a kardok bónuszait megkapjam,mert van olyan bónusz,amit csak akkor kapsz meg/látsz meg,ha felvetted a képességet ugyebár.Mondjuk nem tudom,lehet ha a kétkezes harcot felveszem,akkor is megkapom ezeket a bónuszokat,nem kísérleteztem vele...!Egyenlőre ennél a karinál(a lvl22-esnél)arra próbálok gyúrnni,hogy minél több "esély támadások elkerülésére" cucc legyen rajtam + a védelmi értéket kéne valahogy tápolni;nem sokára a 2. buff is meglesz az élet erőítéshez,így pedig már védelmi értéket is fog növelni!Általában a harcművészeteket kombókban használom,mert a harctudomány miatt így éri meg,sokkal nagyobbat sebeznek,mint egyenként;ráadásul már elég gyorsan vissza is töltődnek ilyen alacsony szinten is.

Grebber: szoktál te potikat(italokat) használni?:)Csak mert egy cseppet sok van..:)!Pl azt a sok mentor italt...öregem,én örülök,ha van:)!Az pl. mindig be van nálam lőve,ha van,mert több Xp-t kapok vele(de az igazi az amikor egy szobornél meghajolok és utánna még rálövök egy mentort:),kb. 120%-al több Xp..az úgy állandósulhatna:)!