• TGWH
    A pajzsos harcos nekem pl. bevált. Iga nem üt akkorákat, de egy kétkezes karddal (nem egy-egy kard egy-egy kézben, hanem két kézzel forgatható egy darab böszme nagy kar) már egy ütés egy ellen, igaz piszok lassan üt, ez érdekes is, mert a támadási sebessége nagyobb, mint a kard+pajzs párosnak.
    Szerintem nem vesztesz vele sokat, ha nincs Kardhasználatod, nekem pl. pár + pont nem ér meg egy egész képességet.
    ,,esély támadások elkerülésére'' cucc helyett ha tükröződő kisugárzást használsz, akkor inkább a visszatükrözésre menj rá. Meg arra, hogy az ellennek nagyon kevés esélye legyen visszatükrözni a te sebzésed, mert az viszont piszok nagy szívás szokott lenni... jó, lehet egy-két halállal lesz csak kevesebb, de v.ki ugye a nulla halál lelkesít... nekem is ott van a 64-es driádom... meghalt, fogalmam sincs hogyan, és már nem is érdekel annyira a bukott :(
    Én mindig akkor átkozom magam, amikor véletlenül eladom a mentor italokat... és ugye akkor csak egyet tudsz visszavenni... amúgy tartogatom őket magasabb szintre, jól fognak majd jönni ;)