• Zan
    Na,végre elolvastam az össze hsz-t amiről lemaradtam,vagfy csak egyszerüen lusta voltam végigolvasni őket.

Grebber:Envoka-nak igaza van,még ha egy kicsit eltúlozta is.Fontosnak tartom én is azt,hogy ha már megveszel egy játékot,akkor olvasd el először,hogy mi is van a játékban,miket lehet felhasználni,hogy erősebb-jobb legyél!Speciál az erősítések 1. szinten általában kakik,alig látszódnak,hogy be vannak-e kapcsolva,vagy hogy egyáltalán csinálnak valamit(persze látszódnak,csak most túloztam).Fontosak,mert később már nem lesz elég az,hogy csak odamész és lehentelsz mindenkit.Ha nem halsz egyre keményebb lesz az ellenfél,egyszer szívósabbnak kell lennie a karakternek.Erre jó az erősítés,fontos,hogy használj egyet legalább,mert így könnyebb lesz később.De persze te dolgod mi csak segíteni akarunk és ha egyet mondhatok,akkor az csak annyi,hogy érdemes a másikra is hallgatni(pl. evoka,vagy akár én is),legalább is ha kezdő vagy ilyen játékokban,ha nem akkor sorry.Én pl. az ilyen játékokon nőttem fel(Dio 1-2,Titan Quest,Sacred 1) és hidd el általában úgy cxsinálják meg ezeket a gameket,hogy elkezdesz egy karaktert,a legkönnyebb fokozaton egy 10 éves hülyegyerek is végig tudja nyomni,de aztán még ha a karakter rosszul van felépítve(értem itt a "egy kicsit erre a skillre,na akkor már egy kicsit arra is" szindrómát,amibe egy átlagos gamer belefut),a karaktered halott...élő példa erre a lakótársam Szeráfja,ami úgy el lett baszva,mert nem figyelt,meg nem olvasta el,hogy mi mire való,hogy már bronzon is szétfingatják a mobok..:S!
    Szóval ezt nem azért írtam,mert én akarom neked megmondani a frankót,meg én egy atyaúristennek tartom magam,hanem csak szimplán segítségből...

Ja és evoka,eddig ez a legkönnyebb játék karakterfejlesztgetés szempontjából azok közül persze amivel eddig volt dolgom!Nagyon künnyedén átlátható,könnyű a jó irányt megtalálni!:)