10050
  • rage at work
    ATTENTION: This item is only usable in germany, austria, switzerland, italy, france and UK.

Nem baj, úgy se akartunk ilyet venni :)
  • repvez
    tud valaki addni egy leirást hogy az árnyharcost hogyan , mire kell fejleszteni, hogy jo legyen?Annyi doog van amit lehet állitani hogy nem igazodok ki rajta a diabloba legalább letisztultabb volt hogy mi mit erösit.Magyaritva van a játék igy azt a nevet irjáttok ki.amugy még csak 4. szintü.Eddig minden pontot az életeröre tettem és a pánélismeret és a kardforgatást képességet raktam be.
  • Lobsterman
    Elkezdtem egy BFG-s szeráfot. Hát nem gondoltam volna hogy ilyen durva kis skill ez. Másfél óra alatt 10. szint. Nagyon csúnyán aprít a lányka.
    Mondjuk kicsit elszúrtam az első képesség választást. Concentration kellett volna a Celestial helyett, és jó is lennék :S Lehet holnap újrakezdem.

Apropó. Hivatalos oldalon nézegettem képeket, és láttam hogy más sérója van 1-2 karinak. Lehet változtatni valahogyan, vagy ezek csak régi képek és azóta változtak a modellek?
  • bepe79
    http://www.sacred2.com/en.html

http://deepsilveruk.nexway.com/fiche.html?REF=663572

Bar szerintem addig izgalmas ez a Sacred 2 is, amig nem jon hozza ilyen online item-buy, vault csere-bere, stb. :)

Inkabb az uj patch-et butykolnek az Ascaron-os sracok:)
  • vidu01
    Így van, a ragyogó erőnlét fontos erősítés az elfnél érdemes minél több rúnát rakni rá, nagyon szépen viszi le a regen időt minden skillnél ezért és nem a HP regen miatt fontos ;). Nekem a viharhívő rész maradt ki a másik két képességcsoportra mentem rá:
  • bepe79
    Vittem meg ma egy kicsit, most mar lvl 16 a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton. Ugy veszem eszre, hogy az egyik legjobb skill-em a Blazing Tempest, ha sokan jonnek ram, akkor irtozatos tarolast tud csinalni kozottuk, pedig meg csak lvl1-es a skill. Az eslodleges skill-em tovabbra is az Ancient Fireball, ami most kb. 144-et besebez (lvl3). Az Ancient Fireball 3.1 sec alatt, a Blazing Tempest pedig 5.6 sec alatt toltodik ujra, a HP regenem mar 23.8 / sec. Az Armor-t es a Defense-t is felnyomtam szepen, most igy nez ki a kari:

• doncsabi
    forumon irták sacred 2 hun hogy homályos arcaniai fokusz is kel mert akor ragyogo erölétnél fel tudom fejleszteni vagy jeget vagy tüzet használj és sok reget ad ha csik fel megy homálynál
  • árnyharcos
    "zimbes-zombis"
    :D
  • TGWH
    Csak nem a régi hadikikötő? Ajj de szép emlékeket idéz fel bennem :D
    Egyet elfelejtettetek. Az elfnek nem muszáj a tűzmágiához értenie. A fagysebzés is bőven elég lehet, elméletileg többet sebez mint a tűz, sztem az alacsony szintem miatt nem jött össze. Igaz kicsit nehezebb az elején, de ha úgy van mint az első részben (már pedig eddig elég sok minden úgy van), akkor nagyon gyilkos karit lehet összehozni.
  • bepe79
    Most mar lvl 14 a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver-en:

A HP regenem mar 22.2 / sec, es az Ancestral Fireball-om 2.8 sec alatt toltodik (volt 1.x sec-es toltesi ideje is, csak szintet leptettem ezt a skill-t, es igy novekedett). Az Armor Lore-t tolom tovabbra is, es valasztottam Shield Lore-t is, mert a sarkanyoknal nagy gaz lesz igy Silver fokozaton, ugy meg meg nagyobb, hogy ha meghal a karim, akkor vege (HC).

Meg mindig a nagy varosban vagyok, rengeteg quest-et megcsinaltam ma delutan-kora este ( csak ebben az egy varosban 4 ! szintet leptem)

Azt hiszem, ez a varos kilove. :)

Jartatok mar ennek a varosnak a deli reszen, az Old Part / Old Town nevu reszen? Eleg feelinges, kihalt, zimbes-zombis terulet, itt probalgattam tobbek kozott az Undead Potion-t:

• tomcsa4
    Ez kész :D
  • menpe
    Ne menjél ellenfelek közelébe!
  • Nenrandil
    Szerintem is a páncélismeret az egyike az első képességeknek... Az amolyan alap szinte mindegyik karinál. Ellenben a pajzsos botos dologgal nem feltétlenül értek egyet. Én is indítottam egy elf lady-t silver hardcoreban eredetileg azzal a célzattal hogy a másik silveres elfemnek az alku képességgel jó kis tárgyakat vegyek... csak később nagyon nagy lett a szintkülönbség így elkezdtem azzal is tolni. Lvl 15-ön vok vele. Szerintem nagyon fontos a ragyogó erőnlét harcművészet feltolása. Egyébként alkuval elég jó cuccosokat lehet venni. És így mind a két elfemet csinosítom. És az elején csak óvatosan. Távolról leszedni mindenkit tűzlabdával, ha sokan vannak arra pedig a lángvihar a legjobb szerintem. Ha nem hülyülsz az alkuval és egyéb képességekkel mint én akkor ami fontos: Páncélismeret, Notórius gyújtogató ismeret, Notórius gyújtogató fókusz, Koncentráció, no megy egy fegyveres képesség de szerintem ezt ráéri ezek után felvenni, mert sok féle dolgot használhatsz és lvl 15 fölött majd eldöntöd melyik fegyver típus tetszik a legjobban, mi az ami szerinted a legtöbb bonust ad. Az egyik karim íjász az elé felvettem a taktika ismeretet, így messziről elég hatékonyan ölöm le, akit nem intézett le a lángvihar. nem naon közelíti meg csak a bajnok ellen, akkor meg váltok a tűzlabdára ami elintézi szinte egyből. Az alkudozós karimnak még nem választottam...
    A későbbiekben bizti jól jön majd a pajzsismeret már csak azon logika alapján, hogy a több féle tárgy több bonust ad. No de majd kiderül.
  • bepe79
    A High Elf szvsz inkabb a halado user-ek karaktere, csak akkor kezdd el Elf-el, hogyha ilyen szintu kerdesekre mar valamilyen szinten tudsz valaszolni magad is. (: Legeloszor is az Armor Lore-t kell neki az elejen nyomatni az egig, es hogyha egykezes fegyvert / botot adsz a kezebe, akkor a masikba rakhatsz pajzsot. Ha mar raktal a kezebe pajzsot, akkor tolhatod neki a Shield Lore skill-t is az egig. A 3. aranyszabaly, hogy mihamarabb aktivalj egy buff-ot neki, ami vagy a HP regent noveli, vagy pedig az Armor / Defense-t. Bar ha nem Hardcore / Silver-en viszed, mint en, akkor semmi baj nincs, ha meghal, viheted tovabb a karid a legutolso aktivalt resurrection fontain-tol.
  • doncsabi
    HOGY KEL ELFET FEJLESZTENI HOGY NE HALJON KI HAMAR?
  • árnyharcos
    annyi pénzed lesz, hogy nem nagyon érdemes a kovácsnál spórolni :)
    legutóbb egyik kardomban csak kicseréltem egy követ másikfajtára ami több mint 3 millába került :D
    és annyi cucc pottyan, hogy már idegesített eladnom őket még az invertoryból is, ezért beállítottam, hogy csak a sárgát vagy annál jobbakat kapja fel :)
  • laikuss
    Pedig szerintem ennyiért nem éri meg.
  • Rusy
    Ilyen drágán dolgoznak, én múltkor 165000-ért javítottam :D
  • laikuss
    A kovács az 20-as szintű Ancrid pengéje kardomat 223000-ért akarja feljavítani, ez valami hiba vagy ilyen drágán dolgoznak?
  • árnyharcos
    haha köszi :)
    és tényleg ott van a feljáró a sarokban.
    Pedig keresés közben oda legalább 3x visszanéztem, de sosem vettem észre.
  • Harbonah
    ezen a térképen megtalálsz mindent szerintem

• árnyharcos
    na ez most nem megy, még reggel van nekem :)
    amúgy bocsi a triple postért
  • árnyharcos
    kép rossz lett, remélem ez jó lesz
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/swamps_rk_ny.jpg
  • árnyharcos
    dante! :)
    ezen a térképen betudnád jelölni, hogy hol lehet eljutni a sárkányhoz :D
    teljesen körbejártam de nem találtam meg :(
    mondjuk nem volt rossz dolog mert a keresés közben 1 szintet léptem már 76
    http://kepfeltolto.hu/i/?297477&t=img
  • bepe79
    lvl 10 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton, a HP-jat mar sok ellen egyszerre sem tudja konnyen ledaralni (persze kesobb valoszinuleg gondban lehetek), a HP regen-em 16.5 / sec! tehat eleg gyorsan visszamegy a HP-m mikozben utnek, az Ancestral Fireball skill-em regen / toltodesi ideje pedig 2.4 sec! :) Az Armor Lore-t nagyon jol felnyomtam, az nagyon megerositette a karit es a pajzs is bevedi. Az egykezes magic staff-omat socket-eltem, meg felturboztam a kovacsnal. Most igy nez ki:

Ha jon majd egy olyan ellen, aki jol be van vedve fire damage ellen, akkor majd leszek gondban. A tuzes sarkanynal meg amugy is gondban leszek, szerintem ott megint le fog halni a karim es kezdhetem az egeszet elolrol lvl 1-tol. Hacsak addig nem turbozom fel a shield lore skill-t, es nem novelem meg meg jobban a HP regent.
  • Atreus
    Végre itt a game! Karakterem most lvl20 Sh.Warrior/Light/Forens/Silver/Standard
    Elmondaná vki miaz a Survival bonus? 56.7%-on van és azt vettem észre hogy magasabb szintű ellenfelek jönnek. Most lvl22 a szintjük és már sokszor inni kell a löttyöt pedig eddíg olyan volt mintha be lett volna írva vmi godmode cheat..
    A játék amúgy nemrossz csak k.rvára idegesít hogy nincs semmi teleport tekercs vagy rúna vagy mittomén és sokszor percekig csak futok a karimmal hogy eljussak A-ból B-be. Ez zavart az előző részben is úgyhogy azt nem vittem végig. Ja és úúútálom a "kísérj el" küldiket mer a hülyék nem tudnak vigyázni magukra..
  • bepe79
    Ujrakezdtem mar, inditottam meg egy High Elf-et Hardcore / Silver-en, ugy erzem, hogy ezt meg jobb iranyban fejlesztem. Ennel mar most az elejen jobban tolom felfele az Armor Lore-t, es egy egykezes staff + mellette egy shield van a kezeiben. Ezt is pyromancer-nek fejlesztem, igy - foleg - a fire skill-ekre megyek ra of course. Igy mar most ugy erzem, hogy sokkal strapabirobb, es az Ancient Fireball elsodleges skill-em 2.8 sec !!! alatt toltodik ujra, merthogy a stamina-t is tolom, ami lejjebb huzza a CA regent. Itt a kari:

Ezzel kihagyom a kek quest-et, aminel az elozo HE/HC karim lehalt, ugyanis ezzel nem akarok meghalni.
    de attol meg valaki birna segiteni
  • Gubberx
    köszi szépen
  • vidu01
    c:\Users\neved\Saved Games\Ascaron Entertainment\Sacred 2\
  • Gubberx
    te meg inkább a nyelvtan órákra járj be előbb többet, kthxbye
  • Gubberx
    Üdv, Vista alatt hol találom meg a mentéseimet?
  • árnyharcos
    ez itt az eredeti játékkal rendelkezők fóruma...
    máshol próbálkozz kthx.
    a cd key ide kuldjetek [email protected]
    hali. tudna valaki segiteni letoltotem a RELOADED verziot es a seraphinom a 14 levelben van es mindig kivag a fomenube mit csinalyak hogy birjam folytatni raktam mar patcheket de nem segitet mit tegyek?
    mert nagyon jo jatek es semmi kepen sem akarom abbahagyni!!!! leci segitsetek. ja es tudna valaki egy cd key-t aadni mert meg nem regisztreltatam v lehethogy attol nem birok tovabb menni mert meg nem regisztraltatam? SEEEEEEEGITSEG
  • dante3
    Megtaláltam, és már meg is döglött!
  • bepe79
    R.I.P.: Hardcore / Silver fokozaton sikeresen elhalalozott a High Elf karim, igy kezdem elolrol a High Elf epiteset, csak most valahogy az Armor Lore skill-t fogom elonyben reszesiteni. (: Raadasul nem is nagy action kozben, hanem lvl8-nal a nagy varosban a kek quest-et kovettem, es beszelnem kellett 3 orrel vagy mi a fenevel. Azok a beszelgetes le OK-zasa utan azonnal ramtamadtak 3 barddal, ugy, hogy korul voltam veve, es eselyem nem volt, a masodperc toredeke alatt halott voltam. Szerintem ez igy nem is fair, de mind1. Lenyeg a lenyeg, kezdem elolrol Hardcore fokozaton.
  • wedge31
    Piszkosul ellehet dugva mert legalább egy-két órán keresztül kerestem de majd én is meglesem mégegyszer.

Most az " erdei ör " nevü bossal szivok folyamatosan gyogyitja magát remélem jó dropja lesz.
  • dante3
    Oké, akkor nekifutok megint, hátha észreveszem! :)
  • McFrost
    A sacred2.hu -n van az a nagy térkép, érdemes azt letölteni, azon látszódik egy keskeny kis ösvény. Én meg még kúrta messze vagyok innét:)