• Nenrandil
    Szerintem is a páncélismeret az egyike az első képességeknek... Az amolyan alap szinte mindegyik karinál. Ellenben a pajzsos botos dologgal nem feltétlenül értek egyet. Én is indítottam egy elf lady-t silver hardcoreban eredetileg azzal a célzattal hogy a másik silveres elfemnek az alku képességgel jó kis tárgyakat vegyek... csak később nagyon nagy lett a szintkülönbség így elkezdtem azzal is tolni. Lvl 15-ön vok vele. Szerintem nagyon fontos a ragyogó erőnlét harcművészet feltolása. Egyébként alkuval elég jó cuccosokat lehet venni. És így mind a két elfemet csinosítom. És az elején csak óvatosan. Távolról leszedni mindenkit tűzlabdával, ha sokan vannak arra pedig a lángvihar a legjobb szerintem. Ha nem hülyülsz az alkuval és egyéb képességekkel mint én akkor ami fontos: Páncélismeret, Notórius gyújtogató ismeret, Notórius gyújtogató fókusz, Koncentráció, no megy egy fegyveres képesség de szerintem ezt ráéri ezek után felvenni, mert sok féle dolgot használhatsz és lvl 15 fölött majd eldöntöd melyik fegyver típus tetszik a legjobban, mi az ami szerinted a legtöbb bonust ad. Az egyik karim íjász az elé felvettem a taktika ismeretet, így messziről elég hatékonyan ölöm le, akit nem intézett le a lángvihar. nem naon közelíti meg csak a bajnok ellen, akkor meg váltok a tűzlabdára ami elintézi szinte egyből. Az alkudozós karimnak még nem választottam...
    A későbbiekben bizti jól jön majd a pajzsismeret már csak azon logika alapján, hogy a több féle tárgy több bonust ad. No de majd kiderül.