10050
  • Lobsterman
    Elég sok van vissza szerintem még onnan. Alagutakban kell mászkálni amit nagyon rühelltem, utána mocsár, utána sivatag, állítólag dzsungel is lesz, meg ahogy néztem a hegyekben is van valami úgyhogy szerintem nagyjából a játék felénél lehet a szeráfsziget.
    Azt tekintve hogy hol vagy, nem olyan kevés a szint, én is 30 körül jártam ott, de a 100 alatti xp az tényleg kevés, meg nagyon sok mellékküldit is csináltál. 25-30 körül olyan 700-800 körül kéne kapni egy killért.
  • Dante73
    Hali!
    A gondom nem oldódik meg, beszaggat, ledobál tálcára driver nem válaszolt, majd helyreállt hibaüzivel. Ha valaki valami külföldi fórumon olvas róla valamit esetleg, gondoljon már rám!
    Más.
    Nemrég indítottam egy Szeráf csajt, a Driádom már egész jó cuccokat rakott félre neki a ládába. lvl4-es, fény hadjárat. Ezüst nehézség. Arra gondoltam, ha már van benne multi, összeállhatnánk öten, friss karikkal, végignyomni egy hadjáratot! Ezüstön, mondjuk. Talán, hétvégéken, mikor a többség ráér. Nem tudom, voice chat van e a játékban, ha nincsen, akkor valamivel kiválthatnánk...
    Így, ha 1-2-3 kezdőre, mint én is vagyok, jutna 1-2 "profi", sokat profitálhatnánk a dologból, és nem mellesleg, jól is szórakoznánk...

Megint más...
    Driádom a Szeráfok szigetén van. Legyaktam a mellékküldis sárkányt, erre visszateleportált a küldiadó csaj. Alig kaptam idegbajt, egy cuccot sem tudtam felvenni, amit dobott a sárkány. Úgyhogy aki erre jár (majd) az izzítsa a gombot, amivel mindent felvesz a kari... Én későn találtam meg, nagy hirtelen...
    Amúgy innen mennyi van hátra? lvl27-en vagyok, 230 mellékküldit nyomtam le kb... Elég kevésnek érzem a szintem, mert eléggé rácuppantam a mellékes küldetésekre, gyilkolok, akit érek, mégis, alig fejlődök.... Alig kapok Tp-t egy egy gyilokért. Ilyen 100 alattiakat ad, még mindig...
  • bitbandita
    Sziasztok! Ma akarom elkezdeni a játékot, szóval lehet, hogy a kérdés egyeseknek banális. Egy árnyharcost akarok indítani (sokat gondolkodtam a High Elfen, a Diablokat is mágussal játszottam mindig, de most valahogy törni-zúzni van kedvem) és a képességei között nem találtam az alkut. Ezt most jól láttam? Mert elég sokat olvastam (pl itt is), hogy ha erre is gyúrok akkor milyen jó cuccokhoz lehet hozzájutni. Valaki ezzel kapcsolatban valamit tudna mondani? köszi.
  • bepe79
    lvl 26 lett a High Elf-em (Pyromancer), Harcdcore / Silver fokozaton, a 25. szintnel bevalasztottam kovetkezo skill-nek az Arcania Magic Focus-t, mert az eletbevago volt most. Utana pakoltam ra par skill pontot, es a Grand Invogaration skill-t socket-elni tudtam, ami elviekben lejjebb huzza a Fire magiaimnak az ujratoltodeset, ami egy Pyromancer-nel a legfontosabb. Plusz nyomtam pontokat a Fire Magic Focus-ra es a Stamina-ra is, hogy azok is lejjebb huzzak a regeneralodasi idoket. Most igy nez ki a kari:

Azt irja, hogy szignifikansan fog csokkenni a fire magic-ek regen ideje (ami nekem fontos az az Ancestral Fireball es a Blazing Tempest), de en nem vettem eszre, hogy olyan nagyon szignifikansan csokkentek volna ezeknek a regen idejei.
  • TGWH
    Na asszem szívtam, mert a driádnál az Alkut nem lehet elsőre felvenni... felvettem az alkímiát, állítólag növeli az italak erősségét. Hát nem...
    Marad az elf... na mindegy, pedig úgy beleéltem magam az íjazásba :D
  • TopGun
    Akkor nem a gyuru ad ennyit az eladashoz? :(
  • DORSANAX
    Köszi a figyelmeztetést,majd akkor elosztom a pontokat és nem tartalékolom...
  • Lobsterman
    Akkor mondom máshogy. Tegyük fel rajta van a páncélon hogy "selling price +36%". Akkor azt a páncélt 36%-al több pénzért fogod tudni eladni mint egyébként tudnád. Magyarul ez egy cuccra vonatkozó attrib, és nem a karakterre. Igazából max azt figyelheted meg hogy ha el akarod adni a cuccot, akkor többet kínálnak érte, mint egy ugyanolyan páncélért amin nincs rajta ez a tulajdonság.
  • TopGun
    Ok. vagom a valaszod masodik felet, de az elso felet nem nyesem! :( milyen adott cucc erteket nyomja fel? ha rajtam van a gyuru, vagy nincs, akkor is ugyan annyit akar adni erte.
  • Lobsterman
    Ez nem egy RPG bonyolult ok-okozati rendszerrel. Tök mindegy mit csinálsz egész addig amíg csinálsz valamit :)
  • laikuss
    Én megöltem a párt majd visszatöltöttem az előző mentést és akkor Orfeuszt öltem meg csak nem tudom melyik változattal menjek tovább. (Még annyit ha Orfeuszt ölöm meg akkor a naplóban orfeusz mellett egy piros kereszt lesz ha a párt akkor nincs kereszt a küldinél.)
  • repvez
    Ez azért van hogy több runacsoport is fejlesztve van mert mire rájöttem hogy a varázslonál át lehet cseréltetni a különbözö runákat olyanra ami nekem kell addig mindegyiken nyomtam egy jobb egérgombot amit találtam a holtaknál és hozzáadodott.
    Mondjuk nekem ez a fejleszgtetési rendszer egy kicsit bonyolultnak tünik.Szoval van ugye a képesség amire lehet pontot rakni szintlépéskor és azon belül van még 5 választhato varázslat és még azon belül van 3 szint.Ha jol értem.DE mindegyiknél eég csak az egyikere pontot rakni?
  • TGWH
    Én nem tudtam ki Orfeusz, így a párt öltem meg, de mindegy. Nincs jelentősége szerintem, vagy egy lélek él békében, vagy kettő... gyanítom hogy Orfeusz kicsit nehezebb dió lenne.
    Egy hete nem tudtam játszani, de most már elég volt! Ha töltök lefele/felfele, ha nem, megpróbálok játszani :D
    Indítottam egy driádot. Kissé félve, de az első percekben világossá vált, hogy jó kis kari lesz belőle. Az elején kapott vodoo varázslat nem sokat sebez, de a ládában talált erősítést használom, igaz +40% a var. vissz. tölt idő tőle, de mindegy, rágyúrok az íjra. A többi erősítést is lehet használni fogom. Setét lelkű teremtményhez hűen kaptam egy kámzsát is, és megvilágosodtam! Olyan orvgyilkos szerűség lesz a kiscsajból! Az első részben a sárkányokkal nagyon meggyűlt a bajom a wood elfel, remélem itt nem lesz hasonló. A shakkara démon is segíthet talán. Egy nap egyszer lehet megidézni? Majd jövök pár szint múlva :D
  • Lobsterman
    Olvass utána mi az a Combat arts. Vagy nyomd meg az e billentyűt :P
  • Lobsterman
    1, A selling price adott cucc értékét tolja csak fel szerintem
    2, Nem azt kérdezi hogy ennyiért akarod e eladni, hanem azt hogy biztos el akarod e adni ennyiért. Nincs alkudozás.
  • laikuss
    Annál a küldinél ahol választani kell h Orfeuszt ölöm meg vagy a feltámasztott szerelmest és párját, mi a jó választás egyáltalán befolyásolja a játékmenetet melyiket választom???
  • TopGun
    Sziasztok! Nem teljesen ertem ezt az adas-vetel kerdest, van egy gyurum ami +36%-ot ad az eladashoz es ha el akarok adni valamit, elotte felhuzom a gyurut es megis annyit akar erte adni a boltos mintha nem lenne rajtam :( akkor ez most hogy is van? Arrol nem is beszelve, hogy van pluszban 6 alkum kovekbol es azok aktivak mindig, ha boltolni megyek.A masik kerdesem, hogy ha azt mondja biztos ennyiert akarom eladni a cumot, akkor csak azt valaszthatom, hogy igen, vagy nem, de ha nemet valasztok es ujra megprobalom rasozni akkor is ugyanannyi akar adni erte.
  • Harbonah
    a magic staff helyett en inkább a concenrtationt vettem volna fel, ugysem a botoddal fogsz verekedni, a junik cuccok meg ritkán függnek valami skilltől, így azt ráérnél később is felvenni ha nagyon szeretnéd. A Conctól viszont gyorsabban varázsolnál és kapnál +1 buffot
  • TGWH
    Adok egy egyszerű játékot, akár napokig is elleszel. Keresd meg a képen a kis kavicsokat. :D
  • tugyiti
  • tomcsa4
    Én is megvettem a játékot. Egy kérdésem lenne: lootolok ilyen kis egy slotos kavicsokat, amikre ha rátolom a jobb egérgombot, akkor eltűnnek. Gondolom ezek hozzáadódnak a karakterem értékeihez?

Köszönöm!
  • TGWH
    DORSANAX, talán érthetően leírták hogy van 4 csoport a tulajdonságoknál. Mindegyiknél a második oszlopot úgy éred el, hogy az első oszlopban lévő egyik tulajdonságra teszel 5 pontot (vagy kettőre 2-t és 3-mat, azt hiszem így is megy). Régebben írta v.ki, hogy ugyan így próbálkozott, tartalékolni akarta a tulajdonság pontjait, és később nem engedte felhasználni a gép a pontokat! Tehát légy óvatos!
    bepe, az inkvizítorral pl. így jártam: Az egyik ca csoportba tartozó tulajdonság a többi csoport újratöltésének idejét is növelte! Vagy épp a pók csökkentette... Vannak átfedések, kicsit furcsán működik. Viszont ha ha felveszed azt a tulajdonságot, amit úgymond másodlagos varázslatnak is nevezhetünk, akkor nagy lesz az esélye, hogy nem tudsz rá annyit pontot tenni amennyi kéne, vagy tudsz, de akkor meg a tűzsebzésed lesz gyengébb.
    A zöld csíkot miért akarod felhúzni? Azzal csak három-három pluszt adhatsz a rúnák mindegyikének. Szerintem egy tulajdonságot nem éri meg ennyiért fejleszteni.
    repvez, a három rúnacsoportból csak egyet fejlessz, mert harmatgyenge lesz a karakter. Nem nagyon tudom elolvasni, de mint ha több csoportot is egyszerre akarnál fejleszteni, ezt még megbánhatod.
  • wedge31
    Megvan az inkvizitor és a szeráf után a harmadik " aranyos ' karim ,jöhet a shadow warior

• bepe79
    lvl 24 lett a High Elf-em (Pyromancer) Hardcore / Silver fokozaton, abszolut nem volt gondja a millio troll-al meg Orc-al. Aprit rendesen, plusz szinte mindennel raalltam a fire damage-re:

Viszont lenne egy halado szintu kerdesem: A CA csoportok kozul a fire reszben toltam eddig igazan az Ancestral Fireball-t es a Tempest Blazing-et, buff-nak viszont a 3. CA csoportbol a HP regent ado buff-ot hasznalom (a Grand In...akarmicsoda nevut, most nem jut eszembe). Namarmost a Grand I. skill-t kene nekem runaznom (tuningolnom), hogy lehuzza a fire CA-csoportba tartozo skill-jeim regen idejet. Viszont ahhoz, hogy ezt meg tudjam tenni, a 3. CA csoportban levo cuccokat kene ugy felhuznom, hogy a zold csik felmenjen es engedjen runazni. Ehhez eletbevagoan fontos, hogy most lvl25-on jo skill-t valasszak, tehat az ehhez tartozo Lore skill-t vagy pedig az ahhoz tartozo Focus skill-t. Ti mit ajanlotok? Hogy csinaljam? Felig-meddig ertheto a kerdesem, vagy rosszul fogalmaztam?
  • DORSANAX
    Azért rájöttem én is egy dologra,ami érdekes lehet.A kezdésnél még nem nagyon fontos a rettenetes karakter erősség kérdése,ezért nem használtam fel a skill pontjaimat szintlépéseknél,így azután amikor elértem a számomra megfelelő tulajdonság hozzáférésének lehetőségét,többet tudtam "áldozni" a kedvenc skill pontszámaimnak emelésére...
    Biztos kiröhögtök,mert ezt már a profik tudták régen
  • DORSANAX
    Én meg béna vagyok,mert a kézikönyvben benne vannak a szintlépések,most elolvasom az egészet,mert rámfér a művelődés:D
  • Lobsterman
    Nem gond. Szívesen segítek ha tudok. :)
  • DORSANAX
    Köszi,értem.Bocsi a sok kérdezősdiért...
  • Lobsterman
    Kicsit jobban utánanéztem, csak az Elfnak és az Invizítornak első oszlopos a bargain.
  • Lobsterman
    2, 3, 5, 8, 12, 18, 25, 35, 50, és 65. szinteken tudsz felvenni új skillt. Szóval új karinál ha első oszlopos, 2es szinten tudod felvenni, ha 2. oszlopos, 5. szinten tudod legelőször felvenni.
  • DORSANAX
    Kösz,remélem értem,tehát akkor elég sokára tudom felvenni ezek szerint,nem?
  • Lobsterman
    5 szintnyi kell az egyik 1. oszlopos azonos osztályban levő skillből hogy fel tudd venni a második osztályos skilleket.
  • DORSANAX
    Kösz,már indítottam újat,azért is kérdeztem,mert az még nem engedte felvenni,még inaktív az utolsó rekesz,amiben van,tehát nem felvehető a 3-as szinten vagyoki.Azért kérdeztem,hogy most akkor legelőször mikor lesz aktív,de majd meglátom,mert most még nem engedi...
  • Lobsterman
    Hát ha nincs még felvéve az utolsó csoportból skill, akkor fel kell venni egyet, és min. 5. szintig feltornászni és akkor következő skillválasztásnál már lehet bargaininget választani. Ha már túlvagy a 25. szinten, akkor baromi sokára fogod tudni felvenni(35. szintnél felveszed az 1. skillt, és a bargaining-et akkor legközelebb 50en fogod tudni azt hiszem), szóval ez esetben nem javasolnám.
    Ha 25 alatt vagy akkor 35. szintre meglesz a bargain.
    Egyébként lehet jobban jársz ha később indítasz egy másik karit és vele feltolod jó magasra még az első pár skill közt.
  • DORSANAX
    Tényleg világbajnok játék,rengeteg a lehetőség és érdemes agyalni,trükközni a karakterek sokféle fejlesztésén...
  • árnyharcos
    azért egy pár dolgot el kell dönteni az elején mégpedig:
    - milyen fegyverrel szeretnél ölni
    - a harcművészetek melyik csoportjára szeretnél fejlődni: halott harcos, ellenséges bajnok vagy csillag úr

ha ezek megvannak az kezdésnek meg is teszi,
    utána folyamatosan látni fogod, hogy mi a gyengéje, erőssége a karidnak és akkor olyan skillt veszel fel ami segít rajta

de árnyharcosnak elsősorban 4 fontos skill kell (szerintem)
    - TAKTIKA
    - egy fegyver skill
    - páncélismeret
    - egy harcművészeti skill

ezzel a 4el az elején olyan gyorsan fogsz ölni, hogy még nem kell a deffel törődnöd

Azt is ki kell választanod, hogy melyik buffra kellene rágyúrni.
    Én azt használom mindig ami +életet +mágia ellenállást + védőértéket ad
    főbossok ellen még bekapcsolom a visszaverő skillt is.
  • DORSANAX
    Ahogy látom,a "Bargaining" nálad 17-es 20-as karakternél,szóval mikor tudom legkorábban felvenni,ez lenne a kérdés,t.képpen csak azért kérdem,mert nem akarok egy csoportból több skillt felvenni,ha csak 1-et kell és mehetetnék a második csoportra,mert akkor már harmadik dobásra fel tudnám venni az alkut.Remélem nem voltam bonyolult:D
  • repvez
    A karakteremstatlapja
    Véleményt tudnátok mondani hogy egyenlöre jo uton vagyok vagy már el van szurva az egész?Amugy én is hasonlo közelharcos ütök-vágok mindent aki szembejön tipusut akarnék kihozni belöle,de amig nem tudom hogy melyik skill mit csinál és milyen hatássosan addig csak találomra böködök a pontokkal
  • árnyharcos
    ez nekem is tetszik, hogy egy karaktert nagyon sok féleképpen ki lehet gyúrni :)

de az is tetszik, hogyha az elején eltervezel valamit, akkor azt nagyjából meg is tudod csinálni. Gondolok arra, hogy én már a demó idején tudtam, hogy Dualos karaktetem lesz elsőnek ami kaszabolni fog mindenkit max attack speedel és iszonyat sebzéssel, a védelemmel nem foglalkozom, lesz sok életem meg HP potim :)

És ez is történt, árnyharcosomnak a sima sebzése annyi mint egy másik karinak a harcművészeti sebzése, simán utök 5300 felett és 150% max gyorsasággal, harcművészetem sebzése 11k felett és egyszerre 4-5 szörnyre is hat, és 3,9 Mp alatt töltődik újra 1 buffal. Életem picivel 14k felett van, de mostanában kezdem picit a defet is erősíteni, az is már 4k felett van :D

Az is igaz, hogy ez volt az első karakterem és felvettem vele 2 teljesen fölösleges skillt is, dehát az már így marad, ha elölről kezdeném még erősebb lenne, de szerintem akkor meg is unnám :(
  • DORSANAX
    Bocsi,Lobsterman,a szeráf mikor engedi felvenni az alkut,mert nála ez az utolsó helyen van.Hogyan tudom legkorábban felvenni ezt a skillt?Ahogy látom,csoportok vannak,ez pedig az utolsó csoportban van.Ha egy csoportból felveszek valamit,akkor mehetek a második csoportra,vagy hogy van ez?