• TGWH
    DORSANAX, talán érthetően leírták hogy van 4 csoport a tulajdonságoknál. Mindegyiknél a második oszlopot úgy éred el, hogy az első oszlopban lévő egyik tulajdonságra teszel 5 pontot (vagy kettőre 2-t és 3-mat, azt hiszem így is megy). Régebben írta v.ki, hogy ugyan így próbálkozott, tartalékolni akarta a tulajdonság pontjait, és később nem engedte felhasználni a gép a pontokat! Tehát légy óvatos!
    bepe, az inkvizítorral pl. így jártam: Az egyik ca csoportba tartozó tulajdonság a többi csoport újratöltésének idejét is növelte! Vagy épp a pók csökkentette... Vannak átfedések, kicsit furcsán működik. Viszont ha ha felveszed azt a tulajdonságot, amit úgymond másodlagos varázslatnak is nevezhetünk, akkor nagy lesz az esélye, hogy nem tudsz rá annyit pontot tenni amennyi kéne, vagy tudsz, de akkor meg a tűzsebzésed lesz gyengébb.
    A zöld csíkot miért akarod felhúzni? Azzal csak három-három pluszt adhatsz a rúnák mindegyikének. Szerintem egy tulajdonságot nem éri meg ennyiért fejleszteni.
    repvez, a három rúnacsoportból csak egyet fejlessz, mert harmatgyenge lesz a karakter. Nem nagyon tudom elolvasni, de mint ha több csoportot is egyszerre akarnál fejleszteni, ezt még megbánhatod.