• Dante73
    Hali!
    A gondom nem oldódik meg, beszaggat, ledobál tálcára driver nem válaszolt, majd helyreállt hibaüzivel. Ha valaki valami külföldi fórumon olvas róla valamit esetleg, gondoljon már rám!
    Más.
    Nemrég indítottam egy Szeráf csajt, a Driádom már egész jó cuccokat rakott félre neki a ládába. lvl4-es, fény hadjárat. Ezüst nehézség. Arra gondoltam, ha már van benne multi, összeállhatnánk öten, friss karikkal, végignyomni egy hadjáratot! Ezüstön, mondjuk. Talán, hétvégéken, mikor a többség ráér. Nem tudom, voice chat van e a játékban, ha nincsen, akkor valamivel kiválthatnánk...
    Így, ha 1-2-3 kezdőre, mint én is vagyok, jutna 1-2 "profi", sokat profitálhatnánk a dologból, és nem mellesleg, jól is szórakoznánk...

Megint más...
    Driádom a Szeráfok szigetén van. Legyaktam a mellékküldis sárkányt, erre visszateleportált a küldiadó csaj. Alig kaptam idegbajt, egy cuccot sem tudtam felvenni, amit dobott a sárkány. Úgyhogy aki erre jár (majd) az izzítsa a gombot, amivel mindent felvesz a kari... Én későn találtam meg, nagy hirtelen...
    Amúgy innen mennyi van hátra? lvl27-en vagyok, 230 mellékküldit nyomtam le kb... Elég kevésnek érzem a szintem, mert eléggé rácuppantam a mellékes küldetésekre, gyilkolok, akit érek, mégis, alig fejlődök.... Alig kapok Tp-t egy egy gyilokért. Ilyen 100 alattiakat ad, még mindig...