10050
  • rizsa1669
    hello
    a támadási sebességet hogyan lehet növelni??
  • vidu01
    Árnyharcosok, a harmadik képességcsoportban van olyan erősítés hogy túlvilági szövetség azt nem próbáltátok? Rendesen darálnak ám azok a csontik és nemcsak kullognak az ember után hanem rendesen keresik a bajt.:) Még az elején vok módosítók nélkül próbáltam de úgy is elég meggyőzek voltak, lehet hogy a HP növelő buff mellé ezt választom majd inkább mint a tükrözést.
  • TGWH
    Folyók, patakok, kerítések, ,,hegyek'' átugrására pont jó. Én inkább fejlesztem, hisz nem használom gyakran. Már kikerült onnan, a támadást erősítő két szemű izé van bent, bár az meg csak 15 sec-ig jó. Ha be lehetne tenni erősítésnek, bőven jó lenne, de így... sokszor nem is használom...
    Beértem asszem a második ork faluba, ahol az ellenséges klán támadását kell megállítani. Amíg beszéltem a főnökkel, beszökött egy ork, és elkezdett ütni. Láttam nem tud megsebezni, akkor csak hajrá. Mire elolvastam hogy mit mond a főküldetés, a támadó ork kinyírta magát :D LOL! :D Tükröződő kisugárzás vagy mifene buff. Így már mindegy hogy hány % eséllyel találnak el, mert visszaverődik egy része. Asszem még a vissz.tölt.idő hátrányára is fel fogom fejleszteni min. 50-60%-ra, majd megnézem az hányas szint, mert nagyon megéri.
  • rtfmZoli
    Látom nálad is benn van a 4.-ik gyorsrekeszben a Malovent championból a rúna. Te mire használod?
    Én csak az utazás gyorsítására(ezért a nagyobb távolságra történő ugrást vettem fel módosítónak), és ha leblokkolnak valami root effektel, akkor onnan történő szabadulásra.(a másik módosító ez) Nekem 1-es szinten van a reg. idő alacsony tartása miatt.
  • TGWH
    bepe, sztem nyugodtan vehetsz fel más ca-kat is, hisz a három csoport külön-külön töltődik, így ameddig az egyik csoport egy ca-ja töltődik, akkor a másik két csoportból is elsüthetsz egy-egy ca-t.
    Az egyik ork faluban elkezdte énekelni egy ork a Sacred című számat :D bele is hallgattam, jó hangja van, úgy látszik mindenhol van legalább egy zenebolond. Kissé bebugzott pár küldetés, pl. a trollszív gyűjtős, de ha találok trollt, akkor számolja, szal mindegy, majd visszateleportálok/kutyagolok ahogy összegyűlik a kért mennyiség.
  • bepe79
    lvl 14 mar az Inquisitor-om (Gruesome Inquisition). Most kivetelesen az atlagnal tobb side quest-et vallaltam el + eddig a Purifiing Chas. Buff-omba raktam 2 MOD-ot (de agyaltam rajta rendesen, hogy melyik legyen, foleg a Silver MOD-on, vegulis nem a crit chance-t, hanem a 35% HP hatarnal levo + damage + extra dolgokat valasztottam, a gold mod pedig nagyon durva ennel a CA-nal, arra kivancsi leszek). Most igy nez ki:

• TGWH
    Régebbi kép, az alkesz medve megint kicsit becsiccsentett :D
  • TGWH
    Igaz itt még csak 11es szintű, de hirtelen nem találtam frissebbet. De bepe inkvizítora is 12-es szintű, azaz majdnemhogy jobb is, mint ha a jelenlegi 20as szintről tennék be képet. Íme még lvl11-en:
  • DORSANAX
    Csak szólok,ha már játékokról beszéltünk,hogy állítólag hét végén elérhető lesz a Dungeon Siege 2 magyarítása./Deluxe Edition,tehát kieggel/
  • árnyharcos
    neked persze nem is kell már egyféle fegyver mellé még 2 :)
    csak dual mellé érdemes legalább az egyiket felvenni, vagy kard vagy balta, de ha mindkettő megvan árnyharcosnak az sem árt :D
  • árnyharcos
    én is a kezdetektől fogva a taktikára gyúrtam meg is lett az eredménye :)
    de azért nálam befigyel a balta/kard kombó, sose tudni éppen melyikből pottyan erősebb :)
    amúgy a dual skillem is olyan magas, hogy mindegy melyik van a kezemben mindig max attack speedem van :>

így állok most:

• TGWH
    bepe, Te tudod, én kard/balta ismeret nélkül játszom, és semmi baja. Taktika ismerettel sokkal többre megy a kari, az legalább ad + sebzést.
  • shyning
    Ha a "kedves" eladó nem rugalmas, szépen írsz neki egy negatív véleményt, megnézheti magát, ki fog tőle venni is bármit aztán. E-bay is jó, nem mondtam, hogy nem. De menjünk témába, igen, volt olyan küldi, hogy kobold fejeket kell gyűjteni, egy biztos, én mindenkit lenyírbálok olyankor, nem igen számolom az áldozatokat. Lehet bug, csak gondoltam megkérdezem, hátha én siklottam el vmi felett.29-es driád vagyok, bepe-nek üzenem, iszonyúan irt a Capricious Hunter, egy lövés, fekszik 4 kobold azonnal. Én nem pazaroltam pontot alkura meg ilyen kereskedelmi dolgokra, én csak gyilkolok.
  • bepe79
    Ezt irtak a hivatalos forumon, hogy mindkettot jo, hogyha felveszi az ember, foleg a Dual Wield-nel. Ugyhogy hallgatok rajuk.

lvl 12 lett az Inquisitor-om ( Gruesome Inquisiton ) Hardcore / Silver fokozaton, ugy kaszalja a nepet mar most, hogy orom nezni. Nincs ellenfele, hullanak, mint a legyek, ossze sem lehet hasonlitani egy lvl12-es TG-vel vagy Dryad-al (pedig azokat sem fejlesztettem felre). Egyedul ezzel a buff-al nem vagyok megbekelve, ami akkor ad igazan jo + damage-et, amikor csokken a HP.. Ez egy kicsit rizikos azert. Nem fogom ezert alacsonyan tartani a HP-t, aztan majd szepen beszed a karim egy critical hit-et, es kezdhetem elolrol az egesz tortenetet. Most igy nez ki:

• árnyharcos
    akkor úgy látszik csak nekem volt vele rossz tapasztalatom :D

végre volt időm elkezdeni azt a új karácsonyi küldit és nagyon hangulatos

tükröződő kisugárzás alacsony szinten max bossok ellen érdemes használni de ahogy egyre jobban fejlődsz már 2 buffal is tök jó regen időd lesz és addigra már pont kell sima szörnyek ellen is.
  • TGWH
    Veterával nekem is csak jó tapasztalataim vannak, onnan van meg a Morrowindem :)
    Most jövök orkföldjéről, hát iszonyatosan jó, nagyon hangulatos hely. Az külön felüdülés volt, hogy ugye eddig azt hittem hogy sivatag lesz, mint az első részben, de nem, szép kopár füves a táj. Eddig nem szerettem a warhemmer univerzumot, de most már meg tudom érteni, hogy miért kell az a sok apró ork figura :D Az ork építészet is tetszik (először az elf is tetszett, de aztán az emberi házak v.hogy még jobbak voltak, most meg ezek a sátrak :D ), szerencsére a módszerem működik. Azaz minden küldit felveszek a környéken. Így nem kell most kétszer futkoznom a troll szívekért és fejekért, egyszerre felszedem őket.
    Nem a legfrissebb kép, mivel kifagyott, de tudtam még utána menteni, legalábbis remélem. Ahol földelementálokat kellett ölni, ott nagyon beszaggatott, meg erősek is voltak, de legyűrtem őket. Igaz a kutyus hátán tengeribeteg leszek :) meg a harcművészetek is jobban töltődnek nélküle, de azért azon harcolok. 35ös szinten felvettem a Koncentrációt, meg a Tükröződő kisugárzást is aktiváltam. Eddig nem látom hogy hasznos-e, de majd meglessük. A Koncentrációval kb. ugyan ott vagyok ahonnan elindultam, de már két buffal.
  • árnyharcos
    heh vaterán akadtál ki ennyire ?
    neked akkor jó tapasztalatod volt/van vele nekem csak rossz
    vicces, hogy ott néhány 10 km is gondot tud okozni, mert kedves áruló nem bízik a postaban, futárcéghez sem küldi a cuccát, és marad a személyes átvétel, szemben a nagy testvérrel e-bay, ahol a világ másik végéről is rendelhetek cuccokat (us,thaiföld,ausztrália, azért ezeket írom mert már innen jött csomagom) gond nélkül megérkezett eddig mindig.

És én nem kértem segítséget régi játékokkal kapcsolatban csak leírtam, hogy miként szereztem be a gothic első részét, és fogom beszerezni a fallout 1-2 pár napon belül.

visszatérve a fejre, első kommentedben nem írtad, hogy feltudod venni és nem látszik az invertoryban ezért elkezdtem találgatni amibe a zsugorított fej simán beleillik
    amúgy meg van hozzá googles térkép

most hogy már tudom ezt az infót, 100%, hogy egy küldetés cucc lesz,
    valószínű felvettél régebben egy küldit amiben x goblinfejet kellett szerzni (mintha rémlene nekem egy ilyen küldi) de te x+1 goblint öltél le egyszerre és az a plusz fej valahogy ottragadt a "villanyoszlop" tövében.
    Szerintem csak egy jelentéktelen küldetés bug, de még mindig csak tipp

lezárhatjuk a vaterás dolgot ? nem szeretek vitatkozni
  • shyning
    Senki sem mondta, hogy a Sacred-et fikáztad, de más próbál neked segíteni régi pc-s játékok terén, pl. vatera, erre lefikázod. Én 2001 óta vagyok vatera tag, és életemben nem adtam még el ennyi vacakot, mint ott (nekem vacak), valamint a régi pc-s újságmellékletek full verziós játékait (db-ját 500 Ft-ért, 3 éve kb...), volt vagy 40 db, de persze viccnek is rossz. Aha...
    A Kobold fej-et meg magyarul leírtam, hol található, és azt is leírtam, hogy akkor is ott van, amikor belépek a játékba, ergo még senkit sem öltem le, így ha picikét is ismered a játékot, rájössz, nem lehet zsugorított fej. És mivel a játékhoz nincs még Google Earth MOD, ezért nem tudok koordinátákat sem adni, azt hiszem, elég pontosan leírtam, aki járt már ott, tudja, hol van, ez a játék eleje viszonylag. De kérésedre leírom, hogy épp egy "villanyoszlop"-szerű mellett van, az út bal oldalán a fűben, mintha vmi küldetés tárgy lenne, de mint írtam is, nincs ilyen küldetésem. És fel lehet venni, de nem jelenik meg az inventory-ban.
    Ha vkinek van ötlete, pls árulja el, mi ez, köszi!
  • TGWH
    Akkor lehet nálam is azért akad a városokban...
    Nekem simán felment a patch, semmi baja sem volt. Az inkvizítor alakul, szerintem is ez a leghatásosabb, inkább üssön, mint hogy varázsoljon.
    Nagyon helyesen tetted, hogy előbb a Dual wieldet vetted fel, ugyanis a Sword lore-t ha felveszed, az csak a támadási sebességet fogja növelni. Azaz teljesen felesleges, talán még arra jó, hogy látod a kardok rejtett tulajdonságait. De ennél fontosabb sztem, hogy mindig a legerősebb fegyver lehet nálad. Hisz hányszor voltunk már úgy, hogy baltákra gyúrtunk, erre meg olyan piszok erős kardokat láttunk, hogy majd megszakadt értük a szívünk :D
  • DORSANAX
    Nálam is 3GB-ot lát sajna,de nem kellett butítani sem.Azért annak már elégnek kell lennie.
  • bepe79
    Egyebkent a Sacred 2 is meghalalja nalam a 4 GB RAM-ot, szinte semennyit sem tekeri a winyot, csak varosokban felvillan neha a HDD led, mig eddig szinte jatszhatatlanul akadt a varosokban meg butitva is. Ugyhogy jol dontottem, hogy bovitettem. Ugyan a 32 bit-es Vista nem latja mindet, de meg igy is nagyon jol jartam vele. Ugyan a render details-t igy sem tudom feljebb huzni, mert azt meg a videokartya nem birja (8600M GT), de nem baj. En tovabbra is 2.31-el jatszom, mert tovabbra sem megy fel a 2.34. Az meg nem megoldas, hogy uninstallalom, megint felrakom, es rarakok 5 patch-et.. Foleg akkor nem, ha ezt innentol minden patch-nel el kene jatszani. Ahogy irjak a hivatalos forumon is, ez elfogadhatatlan. Ugyhogy szeretettel varom en is a megoldast a fejlesztoktol.
  • TGWH
    Úgy tűnik nálam megoldódott az elsötétülő textúra gond (mint ha este lenne, csak egy-két dolog világít). A következőket csináltam: játszotam, fagyott 5 percenként, ekkor adtam neki még egy kis virtuális memóriát, az nvidia vezérlőpultban kitöröltem az exe-hez kapcsolódó bejegyzést, így már semmit sem ír felül (régebben több fps-t nyertem vele, és semmi baja nem volt, de az utolsó patch óta ez megint bekever) a grafikai beállítások közül. Majd reset, és nem fagyott 5 percenkét. Hogy a három közül melyik oldotta meg, nem tudom... (de a tűzfalat meg a netet is kinyomtam, lehet az is hatott neki) de amelyik karakterrel nem játszottam, annak még mindig el van sötétítve a háttere.

MÁS: pottyant egy jó kis fegyver az árnyharcosnak, 120-valamennyi a sebzése. Az előzőé volt 91-130... 100 pontnyit erősödött a sebzésem, ez most nagyon jól jött. Azon gondolkodom, hogy 2 szint múlva melyik képességet vegyem fel. Harctudomány vagy Koncentráció. Megnézem wikin, mert a Harctudománynak ugyan jobb a vissz.tölt.ideje, de a köv szinten nem csökken tovább, így lehet jobb lenne a Koncentráció. Meg akkor a Tükröződő kisugárzást vagy mit is fel tudnám venni buffnak.
    Meglestem, és 75ös szinten csökkentene 20%-ot var.vissz.töltésre. Viszont a sebzéshez igen szépen adna pontokat a Harctudomány. A Koncentráció meg csökkentené a var.vissz.tölt.időt. Nem tudom melyiket válasszam. Még van 3 helyem. Koncentráció kell, Ell.bajn. és Harctudomány lesz sztem, de még meglátom. Csak a sorrend nem mindegy.
    Vettem kutyust is, jó dolog hogy a nő testvérénél lévő faluban most már van egy hajó, így nem kell sehova sem futkosni, egyből mehetsz a szigetre. Volt vagy 1,2 milla aranyam, most van 600e, így még be is tudnék vásárolni ha lenne v.mi jó cucc.
    Az első csoport első harcművészetével meg nem találok el senkit sem a kutyusról... elég durva, csak nem tudom miért csap mindig mellé?
    Az új patch óta pottyant 4 set cucc, és 1-2 amit nem tudok használni, ez nem olyan rossz ;) Az egyik setes cuccot használom, brutál jó védelmű sisak.
  • árnyharcos
    hát most nagyon mellényúltál akkor, ha visszaolvasol legalább 10-15 oldalt és egy hozzászólásomban is találsz sacred fikázást akkor azt kérem linkeld ide...

mivel semmi infót nem írtál a goblinfejről ( fel lehet venni igen/nem? ha igen akkor hol látod? nem lehet hogy driád vagy és egy zsugorított fej ? )
    ezen infók hiányában csak találgatni lehet és annak sem lenne több értelme mint a goblin befőttnek...

most vagy megkérdezed megint normálisan vagy hagyod a fejet a ott rohadni a hídon.
  • bepe79
    Inditottam egy uj karaktert (rpgboci oromere :D ), ez most megsem SW lett, hanem egy Inquisitor, es Dual Wield-re megyek vele. Azert vettem fel a Dual Wielding-et elobb, mint a Sword Lore-t, mert ez utobbi a hatso sorban van a skill-csoportban, es nem tudtam megforditani a sorrendet. A fejlesztesem egy Gruesome Inquisitor, a CA-k pedig, amiket hasznalok, a Callous Execution es a Ruthless Mutilation. Meglatjuk mi lesz belole, itt az aktualis allapot:

• shyning
    Majd szólj, amikor nevetni kell. Remélem, valaki értelmes is tud segíteni, azt hiszem, sokaknak elege van már a mindent fikázó Humor Heroldokból ebben a topikban.
  • árnyharcos
    vatera viccnek is rossz :)
    de írtam, hogy megoldottam.

közben eszembe jutott még egy játék amit nagyon fogok várni:
    Dragon Age: Origins
  • DORSANAX
    A Fallout 1-2 jó befektetés,de a Gothic sem rossz hangulatú.Szóval sok a jó játék tényleg...
  • tomcsa4
    Vatera, logout?
  • árnyharcos
    ha összegyűjtesz 10 goblinfejet akkor befőttet lehet belőle készíteni ork módra.
  • árnyharcos
    hangulat nálam is nagyon sokat számít,
    amíg pihentettem a sacred 2-t addig valami okból eszembe jutott, hogy úgy játszanék egy kis gothicot :) Nah annak a játéknak annyira magával ragadó a hangulata, hogy még az elsőre picit fura irányítást is percek alatt elfelejted/megszokod, és teljesen átadod magadat a történetnek.
    (lehet a sacred még mindig pihenni fog picit mert a gothic 2-t ma hozta a postás)

Körbenéztem az összes jelentősebb magyar pcs játékboltot de sehol sem találtam meg a Gothic első részét.
    e-bay most nem jöhetett szóba mert gyorsan kellett nem 3 hét múlva, és ezért keveredtem egy gog.com nevű oldalra és ott sikeresen megvettem a játékot digitálisan. ( már ki is van játszva megint :))
    Nagyon jó ötlet az az oldal, mert ott régi jó játékokat lehet megvenni egy jelképes összegért (5.99 és 9.99 dolláros árú játékok vannak amibe az adó is benne van) és a legjobb, hogy az összes garantáltan xp/vista kompatibilissé lett téve és a legújabb verzióra vannak patchelve.
    Következő kiszemeltjeim az oldalon a Fallout 1 és 2.
  • shyning
    Küldetésbeli kérdés. Akárhányszor újra belépek a játékba, Sloeford-tól északra, rögtön a híd után, vagyis nagyon közel Sloeford-hoz mindig találok az út mellett egy Kobold fejet (Kobold Head), de nem tudom miért. Minden küldetésem kész, egyikhez sem kapcsolódik, tüzetesen átolvastam mind. Mit felejtettem el, tudja valaki?!
  • tomcsa4
    Legjobban várt játék: Tomb Raider és Sacred 2.
    Legjobb játék 2008: Sacred 2.
    Legnagyobb meglepetés: Prince of Persia.
    Legszebb grafika: Prince of Persia.
    Legjobb zene: Sacred 2.
    Legnagyobb csalódás: GTA4.
    Legigénytelenebb játék 2008:GTA4, Clear Sky, Gothic 3 kieg.
    Mely játékokkal játszottam (2008 felhozatalból): Crysis kieg, Stalker kieg, Mass Effect, Sacred 2, Prince of Persia, Red Alert 3, GTA4, Tomb Raider, Far Cry 2, NFS:U.
    Ezekből melyeket tartottam érdemesnek megvételre: Sacred 2, Prince of Persia (Tomb Raidert januárban, sajna a pénz nálam is nagy úr). Többit nem.
    Mit várok 2009: Drakensang, Drakensang, Drakensang.
    Mit töltöttem még le, de nem telepítettem még: NWN2 második kiegje.
  • DORSANAX
    árnyharcos:
    Mivel engem rengeteg csalódás ért a várt játékokkal kapcsolatosan,ezért viszonylag régen csak azt veszem figyelembe,ha rangsorolok,hogy:
    1.Mennyire várom,hogy leülhessek a gépemhez és játszhassak.
    2.Milyen nehezen hagyom abba.
    Éppen ezért meglepő lesz bizonyos szempontból a válaszom,mert nálam a hangulati tényező egy játék esetében a legfontosabb.Az
    ebben az évben játszott,és a fenti elvárásaimnak megfelelően a következő nálam a helyzet:
    1.Sacred 2/nem azért,mert ebben a fórumban vagyunk.../
    2.Jade Empire/nem mai darab.../
    3.Clear Sky
    Legjobban várt game:nincs/talán majd a Diablo3.../
    Az ezekkel a játékokkal kapcsolatos technikai problémákat nem vettem figyelembe,mert nálam mégegyszer mondom,hogy csak a hangulat és a történet érdekessége számít,esetleg azért a grafika is,de az meghatározhatja a hangulatot..

• vidu01
    Kíváncsiságból megnéztem hogy befolyásolja a lovaglás skill a hátas bónuszait.
    Ez volt előtte:

És ennyit jelent a lovaglás képesség:

Regen büntetést igencsak visszaszorította meg a többi tulajdonságot is megnyomta egy picit. 1 pontot raktam a lovaglásra pluszokkal együtt kb 25ös lehetett amikor a 2. képet csináltam. Azt hiszem marad, utolsó skillnek ez is megteszi.:)
  • vidu01
    Jó választás volt!
  • bepe79
    Megjott a Crucial 4GB DDR2/667 soDIMM RAM, mar szepen bent figyel a lapitopimban, es hasit vele a gep (: Most probalom a Sacred 2-ot vele, remelem ott sem fogja annyit tekerni most mar a winyot varosoknal.
  • árnyharcos
    pokolkutyámtől megijedt és most egy fa tetején nyávog :D
  • árnyharcos
    disciples 3-at én is nagyon várom
    és ha jövőre tényleg kijön a dio3 és a starcraft 2 is akkor nemsemmi évem lesz :D
  • TGWH
    Ments, lépj ki, lépj vissza és előjön talán. Gyáva macska...
  • royaltom
    Nincs lovam úgy hogy,csak tigris embléma van jobb alul de akármennyit nyomogatom nem jön elő!