• shyning
    Senki sem mondta, hogy a Sacred-et fikáztad, de más próbál neked segíteni régi pc-s játékok terén, pl. vatera, erre lefikázod. Én 2001 óta vagyok vatera tag, és életemben nem adtam még el ennyi vacakot, mint ott (nekem vacak), valamint a régi pc-s újságmellékletek full verziós játékait (db-ját 500 Ft-ért, 3 éve kb...), volt vagy 40 db, de persze viccnek is rossz. Aha...
    A Kobold fej-et meg magyarul leírtam, hol található, és azt is leírtam, hogy akkor is ott van, amikor belépek a játékba, ergo még senkit sem öltem le, így ha picikét is ismered a játékot, rájössz, nem lehet zsugorított fej. És mivel a játékhoz nincs még Google Earth MOD, ezért nem tudok koordinátákat sem adni, azt hiszem, elég pontosan leírtam, aki járt már ott, tudja, hol van, ez a játék eleje viszonylag. De kérésedre leírom, hogy épp egy "villanyoszlop"-szerű mellett van, az út bal oldalán a fűben, mintha vmi küldetés tárgy lenne, de mint írtam is, nincs ilyen küldetésem. És fel lehet venni, de nem jelenik meg az inventory-ban.
    Ha vkinek van ötlete, pls árulja el, mi ez, köszi!