• TGWH
    Úgy tűnik nálam megoldódott az elsötétülő textúra gond (mint ha este lenne, csak egy-két dolog világít). A következőket csináltam: játszotam, fagyott 5 percenként, ekkor adtam neki még egy kis virtuális memóriát, az nvidia vezérlőpultban kitöröltem az exe-hez kapcsolódó bejegyzést, így már semmit sem ír felül (régebben több fps-t nyertem vele, és semmi baja nem volt, de az utolsó patch óta ez megint bekever) a grafikai beállítások közül. Majd reset, és nem fagyott 5 percenkét. Hogy a három közül melyik oldotta meg, nem tudom... (de a tűzfalat meg a netet is kinyomtam, lehet az is hatott neki) de amelyik karakterrel nem játszottam, annak még mindig el van sötétítve a háttere.

MÁS: pottyant egy jó kis fegyver az árnyharcosnak, 120-valamennyi a sebzése. Az előzőé volt 91-130... 100 pontnyit erősödött a sebzésem, ez most nagyon jól jött. Azon gondolkodom, hogy 2 szint múlva melyik képességet vegyem fel. Harctudomány vagy Koncentráció. Megnézem wikin, mert a Harctudománynak ugyan jobb a vissz.tölt.ideje, de a köv szinten nem csökken tovább, így lehet jobb lenne a Koncentráció. Meg akkor a Tükröződő kisugárzást vagy mit is fel tudnám venni buffnak.
    Meglestem, és 75ös szinten csökkentene 20%-ot var.vissz.töltésre. Viszont a sebzéshez igen szépen adna pontokat a Harctudomány. A Koncentráció meg csökkentené a var.vissz.tölt.időt. Nem tudom melyiket válasszam. Még van 3 helyem. Koncentráció kell, Ell.bajn. és Harctudomány lesz sztem, de még meglátom. Csak a sorrend nem mindegy.
    Vettem kutyust is, jó dolog hogy a nő testvérénél lévő faluban most már van egy hajó, így nem kell sehova sem futkosni, egyből mehetsz a szigetre. Volt vagy 1,2 milla aranyam, most van 600e, így még be is tudnék vásárolni ha lenne v.mi jó cucc.
    Az első csoport első harcművészetével meg nem találok el senkit sem a kutyusról... elég durva, csak nem tudom miért csap mindig mellé?
    Az új patch óta pottyant 4 set cucc, és 1-2 amit nem tudok használni, ez nem olyan rossz ;) Az egyik setes cuccot használom, brutál jó védelmű sisak.