• TGWH
    Veterával nekem is csak jó tapasztalataim vannak, onnan van meg a Morrowindem :)
    Most jövök orkföldjéről, hát iszonyatosan jó, nagyon hangulatos hely. Az külön felüdülés volt, hogy ugye eddig azt hittem hogy sivatag lesz, mint az első részben, de nem, szép kopár füves a táj. Eddig nem szerettem a warhemmer univerzumot, de most már meg tudom érteni, hogy miért kell az a sok apró ork figura :D Az ork építészet is tetszik (először az elf is tetszett, de aztán az emberi házak v.hogy még jobbak voltak, most meg ezek a sátrak :D ), szerencsére a módszerem működik. Azaz minden küldit felveszek a környéken. Így nem kell most kétszer futkoznom a troll szívekért és fejekért, egyszerre felszedem őket.
    Nem a legfrissebb kép, mivel kifagyott, de tudtam még utána menteni, legalábbis remélem. Ahol földelementálokat kellett ölni, ott nagyon beszaggatott, meg erősek is voltak, de legyűrtem őket. Igaz a kutyus hátán tengeribeteg leszek :) meg a harcművészetek is jobban töltődnek nélküle, de azért azon harcolok. 35ös szinten felvettem a Koncentrációt, meg a Tükröződő kisugárzást is aktiváltam. Eddig nem látom hogy hasznos-e, de majd meglessük. A Koncentrációval kb. ugyan ott vagyok ahonnan elindultam, de már két buffal.